Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Lakás - Bp XI. ker. Albertfalva - R435214

102 900 000 Ft

XI. Albertfalván, családiházas övezetben, most épülő kétszintes ház magasföldszinti részén, 79 m2-es, 3 szobás lakás, saját 40 m2-es kertrésszel, 1db kocsibeállóval eladó. 2023. szeptemberében kerül átadásra. Remek elosztású, amin bár állnak a falak, de még lehet változtatni. Nagy méretű ablakai elegánssá, világossá teszik a lakást. Jelenlegi tervek szerint a fűtése gázkazánra van tervezve, de ez felár ellenében változtatható hőszivattyús vagy napelemes rendszerre. A ház három lakásos, minden szint külön, elszeparált bejáróval rendelkezik. A belső kialakítások igényes anyagokkal készülnek, de mód van rá, hogy az eredetileg tervezett minőségi anyagokat saját ízlés és igény szerint felár ellenében módosítsák. Konyhabútor nincs az árban. Fizetési ütemezés a készültségi fokozatok szerint. A környék remek ellátottságú, Lidl, óvoda, iskola, orvosi rendelő, piac....7-es busz 100 méterre. További részletekért kérem hívjon a megadott számon.

Eladó Önálló ház - Nagykovácsi - R435480

210 000 000 Ft

Nagykovácsiban kínálom megvételre ezt a 746 m2-es telken lévő, 149 m2-es, 2 szintes, kitűnő elosztású, 5 szobás, amerikai konyhás étkezős, 3 fürdőszobás, napfényes, új építésű ingatlant 2 db felszíni beállóval és 36 m2-es kertkapcsolatos terasszal. A ház hagyományos stílusban épül, modern belső elrendezéssel és rendkívül takarékos hőszivattyús hűtés-fűtéssel kerülnek átadásra, teljesen klimatizálva, padlófűtéssel és minden lakószobában fan-coil készülékekkel ellátva, külső 20cm grafitos hőszigeteléssel és a tető alatt 30cm ásványgyapot szigeteléssel, így biztosítva a mindenkori gazdaságos fenntartást és a kellemes hőérzetet. A hűtés-fűtés várható költsége éves átlagban 15-20 000Ft/hó a jelenlegi H tarifás árakon számolva. Fa külső nyílászárók kerülnek beépítésre három rétegű üvegezéssel és elektromos alumínium redőnyökkel. Belső ajtók CPL minőségben, a szaniterek (Hansgrohe,M-acryl,Radaway) bruttó 2 500 000 Ft összegben, a hideg és meleg burkolataink 8000 Ft/m2 összegben kerülnek beépítésre laminált padló és kerámia lapok formájában. Riasztórendszer, elektromos kert és személykapu kerül kialakításra. Konyhabútorról, gardrob szekrényekről a leendő tulajdonos gondoskodik. A házak körüli kert durva tereprendezéssel kerül átadásra, az utcai és a belső kerítésekkel. A parkolók és utak kiváló minőségű Leier térkövezéssel kerülnek megépítésre. A földszinten tágas előszoba, 47 m2-es konyha-étkező-nappali, egy dolgozó/vendégszoba egy zuhanyzós vendég fürdő valamint a gépészeti helyiség kapott helyet. Mind a nappaliból mind az étkezőből kiléphetünk a 36 m2-es, kertkapcsolatos teraszra. Az emeleten a tágas szülői hálószoba saját zuhanyzós fürdővel és gardrobbal, két további hálószoba, egy kádas fürdő, valamint egy mosókonyha kapott helyet. Az ingatlan jelenleg szerkezetkész állapotban van, várható befejezés 2023 augusztus. Az ingatlan önálló helyrajzi számon alapító okirat szerint társasházi albetétként kerül tulajdonba, saját mérőórákkal. Igény esetén az ingatlan szerkezetkész állapotban is megvásárolható. Ára: bruttó 115.000.000 Ft. Az ingatlan kulcsrakész állapotban 210.000.000 Ft.

Eladó Telek - Bp II. ker. Mária hegy - R435630

5 000 000 Ft

II/A. kerületben, Vöröskővár és a Paprikás patak közötti területen eladó egy nagyon szép környezetben lévő, szántó besorolású mezőgazdasági terület. Az ingatlan a Rozmaring TSZ mögötti területen helyezkedik el. A jelenlegi helyi építési szabályzat szerint nem beépíthető.

Eladó Önálló ház - Dabas - R435893

84 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Sári kellemes, csendes utcájában, 200 m2-es, 4 szobás+nappalis, tetőtér beépítéses, igényes családi ház eladó, melyben egy utcafrontra néző, 27 m2-es üzlethelyiség is helyet kapott! Az ingatlan a 90-es évek végén épült téglából. Rendszeresen karbantartott, impozáns ingatlant ajánlok a figyelmébe. A földszinten 2 tágas szoba, konyha-étkezővel, nappali, fürdő, kamra, hatalmas fedett terasz, valamint egy üzlethelyiség található, utóbbi szépségszalonként működik jelenleg is. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy tágas galéria kapott helyet. Udvara, mely 928 m2 szépen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, locsolása fúrt kútról megoldott, itt helyezkedik el a dupla garázs, egy üvegház, nagy medence, valamint a ház alatt egy 60 m2-es pince, mely részben tároló, részben garázs szerepet tölt be. Fűtése gázkazánnal, padlófűtésen keresztül, hűtő-fűtő klímával, illetve egy egyedi kályhával megoldott, mely több funkciót tölt be a nagycsalád életébe. Fűteni lehet vele, szintén padlófűtésen keresztül, valamint sütni, főzni, ennek a kis csodának a pontos neve: Palazzetti bellai doro 20. Nézzen utána! Az ingatlan riasztóval, kamerarendszerrel, elektromos kapukkal, garázskapuval, alumínium redőnyökkel szerelt. A ház előtt nagy parkoló, több autó parkolására van lehetőség. Az ingatlan főbb jellemzője az igényes kialakítás, tágas, világos helyiségek, illetve minden megtalálható benne, amire egy nagy családnak szüksége lehet. Egy nagyon barátságos, kellemes, szép és jól felszerelt ingatlant ajánlok figyelmébe, ahol a vállalkozását is tudja működtetni. Ha bővebb információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R435981

69 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas szívében, nívós új építésű családi házas környezetben, garázzsal rendelkező, szigetelt, tégla építésű, 90 m2-es ikerházfél eladó! Az ingatlanok találkozási pontja a garázs, külön udvari bejárattal rendelkeznek, így olyan, mintha önálló házról beszélnénk. A házban 3 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba és külön álló wc található, illetve egy tágas, fedett terasz tartozik hozzá. Kertje körbekerített, részben füvesített, részben viacolorral burkolt, a locsolásról fúrt kút gondoskodik öntözőrendszeren keresztül. A ház fűtése gázcirkóval, radiátorokon keresztül történik, illetve hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll, valamint a ház éke a csodálatos kandalló. Műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A beépített gépesített konyhabútor, valamint a beépített gardróbszekrény a vételár részét képezi. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Ócsa - R436070

48 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ócsa frekventált részén, 96m2-es, 4 szobás családi ház eladó, mely akár két generáció együttlakására is alkalmas. Az ingatlan beton sávalapra épült tégla és vályogtégla falazatból. 4 tágas szobával, két fürdőszobával, nagy előszobával, étkezővel és főzőfülkével rendelkezik. Fűtése gázkonvektorokkal megoldott. A ház belső felújításra szorul, értem ez alatt a burkolatok cseréjét és egy tisztasági festést. Nyílászárói műanyagra lettek cserélve. Udvarán, mely 527 m2-es, több melléképület található ( tárolók, boros pince, garázs ). A ház külső szigetelést kapott. Pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló, vasútállomás, játszótér. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Bp III. ker. Dűne utca - R436118

79 000 000 Ft

III. kerületben, Pusztadombon, a Dűne utcában kínálunk megvételre egy 2004-ben épült, 10 lakásos, jó állapotú házban lévő, II. emeleti, bruttó 68 m2-es, nappali + 2 hálószobás, napfényes, déli tájolású, 5 m2-es erkéllyel rendelkező, klímával felszerelt, jó állapotú lakást. Az ingatlanhoz tartozik egy közös használatú tároló. A közös költség 21.000 Ft, mely magában foglalja a fűtés díját és felújítási alapot. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a 160-as és 243-as busz megállója 2 perc séta, a HÉV 8 perc alatt érhető el.

Eladó Lakás - Bp III. ker. Rómaifürdő - R434104

1 950 000 000 Ft

IGAZI KURIÓZUM! FESTŐI KÖRNYEZETBEN, EXKLUZÍV LUXUS VILLA FANTASZTIKUS DUNAI PANORÁMÁVAL! III. kerületben, a Duna parton kínálom megvételre ezt a 2005 m2-es telken lévő, 1200 m2-es, 3 szintes, 6 szobás, újszerű, minden igényt kielégítő, újszerű állapotú, közvetlen dunai kapcsolattal rendelkező, full dunai panorámás, impozáns luxus villát. Az ingatlan 2008-ban épült, 3 szintes, belsőépítész egyedi tervei alapján, prémium kategóriás anyagokkal kivitelezett. A földszinten a wellness részlegen található 127,75 m2-es medencetér, feszített víztükrű fűthető, panorámás úszómedence, ahonnan a kilátás egyszerűen varázslatos, szauna, zuhanyzó, 31,83 m2-es fittness terem, speciális bortároló, kazánház, mosókonyha, 3 autónak garázs és 56,49 m2-es hajótároló, ahol a közvetlen dunai kapcsolat biztosított. Az emeleten 215 m2-es, amerikai konyhás nappali csodálatos dunai panorámával és a LOFT 7 m-es belmagassággal, tetőtéri kupolás felülvilágító kialakítással pazar eleganciát kölcsönöz. A nappaliból jobbra nyílik a tágas, elegáns, dunai panorámás hálószoba saját, 30 m2-es fürdőszobával, ezzel is biztosítva az itt élők teljes intimitását. Ezen a szinten van még egy szoba, fürdőszoba, gardrób és kamra. A nappaliból kilépve található a 32,74 m2-es terasz, ahol lélegzetelállító a kilátás és fenomenális energiákkal töltődhet. A 2 emeleten 4 szoba, 2 fürdőszoba és 25 m2-es terasz van. KINEK AJÁNLOM? Az ingatlan kialakításánál fogva alkalmas luxus igényeket kielégítő családi kúriának, cégeknek, vállalkozás színterének, VIP vendégek fogadására, nagykövetségi rezidenciának, céges rendezvények, csapatépítő tréningek helyszínéül. A hely különleges adottságai miatt és a táj csodálatos látványának köszönhetően ideális lehet luxus orvosi központ kialakítására, akár fogászat, akár plasztikai sebészet, mivel a minőségi szolgáltatás mellé fontos és elengedhetetlen a luxus környezet. Irányár: 1.950.000.000 Ft.

Eladó Üzlethelyiség - Bp I. ker. Toldy Ferenc utca - R434952

70 000 000 Ft

I. kerület kiemelt részén, Váralja városrészen, a Toldy Ferenc utcában kínálom megvételre ezt a két külön bejáratos, 2 részre osztott, 37 + 37 m2-es, de könnyedén egybenyitható utcai bejáratos ingatlant, amely egyik része lakásként, a másik fele pedig irodaként funkcionál. Az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában, teljesen száraz, szigetelése, injektálása megtörtént! Fűtése gázcirkó, vízóra van! Üzletnek, irodának, lakásnak, bemutatóteremnek, orvosi rendelőnek is kitűnő választás! Tehermentes, gyorsan birtokba vehető!

Eladó Önálló ház - Bp II. ker. Pálvölgy - R435305

1 250 000 000 Ft

Buda egyik legelegánsabb részén, Pálvölgyben kínálunk megvételre egy szuper panorámás, déli tájolású, 600 m2-es luxusingatlant, ami minimál stilusban lett kialakítva. A ház 3 szintes, 1000 m2-es telken helyezkedik el. Az alsó szint: 274 m2 + 72,5 m2-es garázs. 3 állásos garázs, vendéglakás (nappali-konyha-étkező, hálószoba, fürdő), társalgó, dolgozó, gardrobe, wellness, szauna, zuhanyzó, mosdó, bortrezor, edzőterem, mosókonyha, gépészet, biciklitároló, közlekedő, előtér, lépcsőház. Földszint: 123 m2 nappali, étkező, konyha, kamra, lakosztály (háló, fürdő, gardrób), mosdó, tároló, lépcsőház, 3 db terasz. Emelet: 103 m2, 3 db hálószoba, 2 db fürdő, tároló, közlekedő, lépcsőház, 2 db terasz. Az épület Smart home rendszerrel vezérelt. Fűtés és hűtés, árnyékoló, világítás, kaputelefon, öntöző rendszer vezérlés. A parkosított kertben egy 4 m x 7,5 m-es kültéri medence kerül kialakításra, ami a legkorszerűbb hőszivattyús fűtéssel rendelkezik. Egyéb extrák: Kertészmérnök által tervezett díszkert automata öntözőrendszerrel. Vendégparkoló a ház előtt van a kijelölt parkolósávban. Áadás 2024. május. Az ingatlan ára: 1.250.000.000 Ft.

Eladó Telek - Táborfalva - R435554

6 500 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Táborfalva külterületi részén, csendes, nyugott és nagyon kellemes környezetben tanya eladó! Az ingatlan összesen 4453 m2, ebből a kivett tanya 2550 m2, valamint 1903 m2-es szántó tartozik hozzá. A terület körbekerített, két romos épület található rajta, melyek a térképszelvényen is felvannak tüntetve. Egy erősen felújításra szoruló autentikus pince is helyet kapott a területen. Fúrt kúttal rendelkezik, villany közvetlen az ingatlan előtt található. A terület nagyon hangulatos, rengeteg fa, bokor, cserje található rajta. Szomszéd, csak egy van, közvetlen mellette, rendezett körülmények között. Ha szeretne elvonúlni a város zajától és egy nagyon hangulatos, nyugodt környéken kívánja megálmodni álmai otthonát és élni nyugalmas életét, akkor hívjon bizalommal, ígérem nem fog csalódni!

Eladó Raktárépület - Üllő - R435679

325 000 000 Ft

Üllőn, 1 km-re az M0-tól, ipari parkban kínálom megvételre ezt a 2756 m2-es telken lévő, 929 m2-es, ÚJ építésű, acélvázszerkezetes ipari csarnokot. Műszaki adatok: 10 cm vastag szendvicspanel, 6m ereszmagasság, 5 t/m2 terhelhetőség, műanyagszál erősített ipari padló, 3x63A elektromos áram, víz-csatorna kiállás az épületben, 4 külön álló, 232 m2-es raktár, külön almérőkkel, a helységek galériázhatóak és összenyithatóak, 4 db 350x320 ipari kapu, 4 db 90x120 személyi bejárat, oldalsó ablak bevilágítók, 2 db elektromos kapu bejáró. Az ingatlan súlykorlátozás nélkül megközelíthető. Iroda és szociális helységek kialakítása lehetséges. Az ingatlan per- és tehermnentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 325.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R435839

22 500 000 Ft

Táborfalván kínálunk eladásra egy 62 m2-es, összkomfortos családi házat 2932 m2-es dupla telken, melyen található egy melléképület, mely régen nyári konyhaként funkcionált, illetve szerszámos, pince és állattartásra alkalmas ólak. Elhelyezkedését tekintve az M5 autópálya közelében van, szomszédsága rendezett, fiatalok lakják. A valaha szebb napokat látott ingatlan arra vár, hogy új szerető, gondos családot találjon, akiknek otthont nyújthat. Ha úgy érzi ez a család akár önök is lehetnek, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Bp III. ker. Aranyhegy - R435917

540 000 000 Ft

ARANYHEGYEN ÖRÖKPANORÁMÁS, ÚSZÓMEDENCÉS, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ! III. kerületben kínálom megvételre ezt az 1795 m2-es telken lévő, 3 szintes, 450 m2-es, 8 + 1 félszobás, 2 amerikai konyhás, 4 fürdőszobás, nagy teraszos, kandallós, cirkófűtéses /padlófűtés/, úszómedencés, egész nap napfényben úszó családi házat. Az ingatlan 2000-ben épült, 3 szintes és kitűnő állapotú. Az ingatlan jelenleg több generáció együttélésére is tökéletes, mivel jelenleg két lakás lett kialakítva és zárt lépcsőházból megközelíthető, külön mérőórákkal felszereltek. A lakások felosztása: 4 szoba, amerikai konyha, 2 fürdőszoba és nagy terasz. A pinceszint 130 m2-es teremgarázsként és és tárolóként funkcionál. Igény esetén tovább bővíthető a padlástérben a tetőtér 70 m2-es alapterülettel és a telken építhető még egy lakóépület. A kert varázslatosan gyönyörű, hatalmas fenyőfák, örökzöldek, cserjék és bokrok és virágzó növények színkavalkádja díszíti. Irányár: 540.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Üröm - R436006

115 000 000 Ft

Eladó ház Ürömön, a Völgyliget lakóparkban! A 2019-ben épült ingatlan nettó 80 nm-es, amerikai konyhás nappali + 3 külön nyíló szobás, belső kétszintes, nagy fedett terasszal kiegészítve. Különlegessége, hogy a Völgyliget lakóparkon belül egy zárt, elektromos kapuval ellátott külön kis lakóparkban helyezkedik el. A parkon belül 16 épület található, négyesével társasháznak nyilvánítva. Az ingatlan minden helyisége padlófűtéses, ami BOSCH kondenzációs kazánról működik. A klímaberendezés hűtő-fűtő funkcióval rendelkezik. Minden ablaka redőnyös, szúnyoghálós, 3 rétegű ablakkal ellátott. Az épület 12 cm vastag grafitos szigeteléssel van ellátva, az ingatlanok közötti falak SILKA 30-as hanggátló téglából épültek. A 100 négyzetméteres rendezett, privát kertben egy 6 négyzetméteres kerti tároló helyezkedik el, hozzá tartozik még egy nyílt kocsibeálló, mely a lakópark elektromos kapuján belül található. A lakóparkban az aszfaltozási munkálatok már megkezdődtek, így későbbiekben ez értéknövelő tényező. A lakópark Üröm elején helyezkedik el, csendes, gyönyörű környezetben. Buszmegálló, vonatállomás gyalogos távolságon belül. A környék infrastruktúrája kiváló! Közelben bevásárlási lehetőségek, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde és játszótér.

Eladó Telek - Dabas - R436084

33 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabason a gyóni strand szomszédságában, 3603 m2-es építési telek eladó! Gyönyörű környezetben, természetvédelmi terület közelségében helyezkedik el. Az ingatlan kb. 70 méter utcafronti szélességgel rendelkezik és sarok telek. Közművek az utcában. Jelenleg elhanyagolt állapotban van, fák, bokrok nőtték be, de egy tereprendezés után fantasztikus lehetőségeket kínál. Társasházak, ikerházak, vagy egyéb ingatlanok helyszínéül szolgálhat. Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Üzlethelyiség - Bp V. ker. Báthory utca - R436133

320 000 000 Ft

V. kerületben, a Báthory utcában, pár percre a Batthyány Örökmécsestől eladó egy 99 m2-es, 2 szintes, jelenleg ingatlanirodaként funkcionáló, utcai portállal rendelkező, jó állapotú üzlethelyiség tulajdonjoga, illetve Lipótváros kiemelt gyalogos forgalmú részén, a Podmaniczky Frigyes téren egy 63 m2-es, 1 szintes, jelenleg pékségként üzemelő üzlethelyiség. Az ingatlanok jó állapotúak, preferáltan bérlővel és céggel együtt eladók. Irányáruk: 320.000.000 Ft. A tulajdonos alapvetően együtt kívánja értékesíteni az ingatlanokat, de meghallgat ajánlatokat egy ingatlanra vonatkozóan is.

Eladó Telek - Bp XIII. ker. Dolmány utca - R431065

1 000 000 EUR

XIII. kerületben, a Dolmány utcában, megvételre kínálunk egy 1545 m2-es, összközműves telket. LN-2/C-2 besorolású, zárt sorú beépítési mód, terepszint fölött 50%, alatt 65%, zöldfelület 25%. Részletekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Ár: 1 Millió Euro.

Eladó Önálló ház - Bp XI. ker. Gellérthegy - R434648

1 100 000 000 Ft

XI. kerületben, a Gellérthegy lábánál, csendes mellékutcában eladó egy 3 lakásos (2 × 158 m2 és egy 86 m2), liftes családi ház. Tartozik hozzá egy 180 m2 területű garázs 6 db gépjármű részére, szabadidő-wellness helységek, valamint egy kültéri fűtött medence is. Mind a garázsból, mind az utca felől megközelíthető (akár lépcsőn, akár liften), a 3 felsőbb szinten 1-1 lakás található. Az alsóbb két szinti lakás egyenként 158 m2-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, míg a legfelső szinti 86 m2-es lakás 3 szobás. Mindegyik lakáshoz nagy terasz tartozik panorámával, (a megadott m2 nem tartalmazza a teraszok területét). Telek területe 908 m2, ami örökzöldekkel beültetett, parkosított, a felépítmény alapterülete: 808 m2. Nem társasházként működik, az ingatlan csak egyben eladó!

Eladó Önálló ház - Zánka - R435084

159 900 000 Ft

Zánka központjában épülő, hamarosan kulcsrakész állapotban lévő, belső kétszintes, 180 m2-es, 4 szobás, duplakomfortos, hőszivattyús (hűtés-fűtés) önálló családi ház 700 m2-es telekkel. A ház alatt található egy 30 m2-es borospince és a telken még egy terméskőből épített 40 m2-es kőház is. A vízpart és a strand 1,4 km-re, tömegközlekedés 1-2 perc sétára. A hirdetésben megadott ár emelt szerkezetkész állapotra vonatkozik. Igény esetén a beruházó vállalja a kulcsrakész kivitelezést külön megállapodás keretében. További információért keressen, hívását hétvégén is szívesen fogadom!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.