Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Wesselényi utca - R435455

93 000 000 Ft

VII. kerületben, Belső-Erzsébetvárosban, a Wesselényi utcában eladó egy hatemeletes, liftes ház IV. emeletén elhelyezkedő, 107 nm-es, 3 + 1 félszobás, utcai nézetű, ERKÉLYES, napfényes, átlagos állapotú nagypolgári lakás. A szobák egybe és külön is nyílnak. Fűtése házközponti. Közös költség 37.400,- Ft, ami tartalmazza a fűtést, a víz- és csatornadíját, valamint a szemétszállítást. Központi elhelyezkedése miatt alkalmas lehet orvosi rendelőnek, vagy ügyvédi irodának is.

Eladó Üzem - Bp III. ker. Zay út - R435611

1 500 000 EUR

III. kerületben, Filatorigát városrészen, a Zay út és Kunigunda út találkozásánál eladó az M GKSZ-2/sz-2 övezetbe sorolt, jelentősen bővíthető per- és tehermentes ipari ingatlan. A három épületből álló, összesen nettó 1207 m2 beépített és hozzá tartozó 3267 m2 kizárólagos használatú földterület, ebből 2200 m2 parkoló. Az ingatlan körbekerített, összközműves. A terület osztatlan közös tulajdonban van további két tulajdonossal, melyből az egyik fél külön elkerítve használaton kívüli területtel rendelkezik. A használat módját vázrajz és a szerződés szerint felek 1995 óta rendezetten gyakorolják. Az ingatlan minimum 3 éves bérleti szerződéssel 2 havi kaucióval 9500 EUR + Áfa elszámolással 2023 januártól bérelhető is.

Eladó Telek - Bp X. ker. Keresztúri út - R435738

375 000 000 Ft

A Keresztúri úton megvételre kínálunk egy 6640 m2-es, körbekerített telket, 44 m-es utcafronttal, Gksz-1/1-es övezetben. A közművek közül a víz és az áram be lett vezetve, a csatorna és a gáz a telek előtt elérhető. Buszmegálló a telek előtt van. A beépítés legnagyobb mértéke 40%, a terepszint alatt 50 %, legnagyobb épület magasság 12 m, a zöldterület legkisebb mértéke 25 %. A műszaki tartalommal, a hasznosítással és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Ár: 375 M Ft.

Eladó Raktárépület - Bp XV. ker. Károlyi Sándor utca - R435967

5 000 000 000 Ft

Egyedülálló ajánlat az ingatlanpiacon! Megvételre kínálunk a XV. kerületben, az M0 és M3 autópálya közelében egy közel 26000 nm-es iparterületet, melynek besorolása GKSZ-2/SZ-2. A területen az alábbi felépítmények találhatóak: Egy 2019-ben épült, 1000 nm-es, kétszintes, klimatizált irodaház, melynek földszinti részén egy 500 nm-es bemutatóterem kapott helyet. Dolgozóbarát irodák, tárgyalóhelyiségek találhatóak az emeleti részen. Egy minden igényt kielégítő, 1200 nm-es, 15 m-es belmagasságú raktár, minőségi polcrendszerrel, hozzá tartozó targonca gépekkel, egy 600 nm-es árufogadó rész, egy 3200 nm-es, 3,6 m belmagasságú raktár polcrendszerrel. A telken további 2000 nm építhető, mivel a beépíthetőség mértéke 40 %. Súlykorlátozás mentes övezet, több kamionbeállási lehetőség, valamint egy rámpás beálló megkönnyítve a kamionból az árukiemelést. A terület 2 bejárattal rendelkezik, 60 db gépkocsi számára parkolási lehetőség. Az ingatlan további paraméterei: napelem, klimatizált helyiségek, félautomata csarnok, elektromos töltők biztosítottak. Jelenlegi tulajdonosa hosszútávra visszabérelné! További részletes műszaki tartalomért hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Bp XVIII. ker. Dankó Pista utca - R436062

109 900 000 Ft

XVIII. kerületben, Ganz-kertvárosban kínálunk eladásra egy 160 m2-es, két szintes, körbenapozott, felújított önálló családi házat, mely egy 548 m2-es telken fekszik. A földszinten egy kényelmes, ablakos konyha, étkező, nappali, fürdő, az emeleten további 3 szoba és szintén fürdő található. Ezen felül, egy külön amerikai konyhás nappali és egy hozzá tartozó fürdő egy külön lakrészként lett kialakítva. A fűtést kombicirkó készülék biztosítja, a ház 15 cm-es szigetelést kapott. A villany- és gázfogyasztás a kedvezményes tarifán belül esik. A kertben egy 15 m2-es, tárolásra alkalmas kerti faház, szaletli, kerti sütögető lett kialakítva. Tárolásra egy 7 m2-es pincében szintén van lehetőség. A telek térkövezett részén akár 3 gépkocsi is kényelmesen tud parkolni, a beállást elektromos kapu könnyíti. A környék békés, csendes, családbarát. A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, a Market Central. Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonú.

Eladó Telek - Hernád - R436116

12 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Hernád egyik frekventált, kellemes utcájában 853 m2-es, építési telek eladó! A közművek közül a víz, csatorna, villany a telken belül található a gáz az utcában. Szabályos téglalap alakú, utcafronti szélessége 38 méter. A telek mögött erdő található, ennek köszönhetően természetközeli helyen építheti meg álmai ingatlanát. Ha szeretné megtekinteni, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Leányfalu - R436158

269 000 000 Ft

A festői szépségű Leányfalun, a Duna parton, csendes helyen lévő, Dunára néző exluzív családi ház eladó! A tágas, 3 szintes önálló családi ház egy földszinten elhelyezkedő hatalmas szalonból, tágas konyhából, nagy méretű hálószobából, jelenleg gardróbszobává alakított kisebb hálószobából áll! Itt található még egy vendég wc és egy nagy kádas fürdő is. Az emelet körbejárható, ahol 2 hálószoba és egy fürdő-wc kapott helyet.\\r\\nA pince szintjén van a garázs, szauna és fürdő/tusoló. A tetőtéri részben elhelyezkedő két kis szobácskát jelenleg nem használják. A kert gyönyörűen parkosított, a házhoz több különböző méretű terasz is kapcsolódik, a locsolás a kertben található kútból megoldott! Az ingatlan tehermentes, megtekintése rugalmas! Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Ilonatelep - R391650

135 000 000 Ft

XVI. kerületben, ILONATELEP új villanegyedében eladó egy 1100 m2-es dísznövényekkel gazdagon díszített telken, 3 szintes (3x130m2-es) 1996-ben épült, 2000-ben színvonalasan, igényesen felújított családi ház.Idén tavasszal, az összes nyílászárót, korszerű, műanyag tokos, gázzal töltött, hőszigetelt üvegesre cserélték! A földszinten a tágas előszobából (16m2), balra amerikai konyhás ebédlő (25m2), jobbra pedig a nappali (25m2). Egyenesen tovább haladva a közlekedőbe érünk, innen nyílik egy hatalmas fürdőszoba, melyben a sarokkádon kívül egy óriási, extrákkal felszerelt zuhanykabin is van plusz egy külön wc, és az emeletre vezető lépcső.Az emeletre érve egy kis társalkodó helység fogad, innen és a közlekedőről nyílik 4 egyenként közel 25m2-es szoba, egy fürdőszoba wc-vel és gardrób helyiségek. A harmadik szint, belülről egyenlőre csak szerkezet kész, ennek befejezése a leendő tulajdonos feladata lesz! Az első és második emeleten, az utcafront felé, a ház teljes szélességében erkély van, a földszinten pedig egy 40m2-es terasz. A terasz alatt nagyméretű, egy beállós garázs, az udvaron 4-5 autó számára beállási lehetőség.

Eladó Telek - Bp II. ker. Patakhegyi út - R433574

8 840 000 Ft

II/A kerületben, Pesthidegkúton,a Patakhegyi és Kulcs utca között.Egy nagyon szép környezetben,mezőgazdasági terület szántó besorolással eladó. A terület a Rozmaring TSZ mögötti területen helyezkedik el. A szántótól 100 méterre lakóházas övezet található, ahol elérhető az infrastruktúra. A jelenlegi helyi építési szabályzat szerint nem beépíthető.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Koszorú utca - R434918

72 990 000 Ft

Budapest VIII. kerületének dinamikusan fejlődő részén, a Horváth Mihály tér és a Tavaszmező utca mellett, a Koszorú utcában található ingatlan eladó. A lakás az igazi nagypolgári hangulatot adja vissza eredeti életérzésével és nagy tereivel, mely 109 nm-es, 3 nagyméretű szobával és 1 kis hálóval/dolgozószobával, étkezős, modern konyhával. Felújítása során a tulajdonos vegyítette a modern megjelenést az eredeti állapotok megőrzésével. Műanyag redőnyös nyílászárók kerületek beépítésre, a parketta újra lett rakva, valamint cirkó fűtés lett kiépítve. A lakás a belvároshoz közeli, mégis csendes, de szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen helyezkedik el. Egy sarokra a 9-es busz megállója, valamint pár perc sétára 4-6-os villamos/ körút. Közvetlen közelében az Óbudai Egyetem, valamint annak a sétáló utcája, Horváth Mihály tér, Mátyás tér, SPAR, CBA, Sztk, orvosi rendelő, valamint minden, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. Per- és Tehermentes. Irányár: 72.990.000.- Ft.

Eladó Telek - Dabas - R435272

17 000 000 Ft

Eladásra kínálunk Dabason egy 832 m2-es építési telket. A telek beépíthetősége 30 %, utcafronti szélessége 27 m. Elhelyezkedésének köszönhetően két utcáról is megközelíthető. Csendes, zöldövezeti környezetben található, újépítésű házak szomszédságában Közművek közül a gáz, vezetékes víz és csatorna megtalálható a telken belül, a villany az utcában. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Ikerház - Bp XVII. ker. Hősök tere - R435521

49 000 000 Ft

XVII. kerületben, Rákosliget dinamikusan fejlődő központjában, éttermek, butikok edzőtermek szomszédságában, a Hősök terén eladó egy 60 nm-es, 2 szobás, cirkófűtésű, átlagos állapotú ikerház-fél. Elhelyezkeddésének köszönhetően alkalmas lehet üzlethelyiségnek, vagy irodának is. Osztatlan közös tulajdon, használati megosztás hiányában készpénzes vevőknek. Megtekintése rugalmas.ákosligeten, a Hősök terén eladó egy 60 nm-es, 2 szobás, cirkófűtésű, átlagos állapotú ikerház. Elhelyezkeddésének köszönhetően alkalmas lehet üzlethelyiségnek, vagy irodának is. Osztatlan közös tulajdon, használati megosztás hiányában készpénzes vevőknek. Megtekintése rugalmas.

Eladó Lakás - Bp XI. ker. Szüret utca - R435654

30 000 000 Ft

GELLÉRTHEGY LÁBÁNÁL ELADÓ GARZONLAKÁS! XI. kerületben, a Szüret utcában kínálunk megvételre egy 35 m2-es lakás besorolású, szuterén ingatlant. A lakás egyszobás, ablakos konyhás, ablakos kádas fürdővel rendelkezik. A közös költség 10.500 Ft., ami a vízfogyasztást magában foglalja, a fűtést elektromos panel biztosítja. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Irányár: 32.000.000 Ft.

Eladó Szálloda - Körmend Bercsényi Miklós utca - R435813

585 000 000 Ft

Körmenden eladó egy üzletileg jól működő hotel-étterem épületegyüttes. Az ingatlan a város frekventált helyén található, közel az autóbusz végállomáshoz és a vasútállomáshoz. A főépület 1910-ben épült, elegáns, polgári stílusú, gondosan karbantartott, a jelenleg kialakított állapotát többszöri felújítással, korszerűsítéssel érte el. Az egy emeletes épületben 21 db, 2-3 személyes, fürdőszobás, szoba található, a hotel előírása szerinti besoroláshoz szükséges összes kiszolgáló helyiséggel és funkcióval. A főépület mellett egy hasonlóan igényes megjelenésű épületben került kialakításra a recepció és a melegkonyhás étterem, mely 50 fő kényelmes kiszolgálására alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik 754 m2 nagyságú telek, melyen parkolók épültek. A fűtés gázzal és elektromos árammal lehetséges, a szennyvízelvezetés a városi csatornahálózatba került bekötésre. A városban nemrégiben megépült gyógyfürdő fellendítette az idegenforgalmat, továbbá a település földrajzi fekvése (Ausztria és az Őrség közelsége) szintén kedvező a szálláshelyek kihasználtságára. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, készséggel állok rendelkezésre!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Józsefváros, Nagykörúton belül - R435901

50 815 000 Ft

A PALOTANEGYEDBEN, A BRÓDY SÁNDOR UTCÁBAN MEGVÉTELRE KÍNÁLUNK EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, LIFTES HÁZ, 1. EMELETÉN, 4 DB MAGAS MINŐSÉGBEN, FRISSEN FELÚJÍTOTT, ÁLLÓGALÉRIÁS STÚDIÓ LAKÁST, TELJES BERENDEZÉSSEL. A lakásokban az új gépesített konyha, új fürdőszoba, teljes bútorzat és a dekorációk a vételár részét képezik. A fűtésről egy inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik, erre a H tarifa igényelhető. Mindegyik lakásban saját villanyóra és vízóra van, gáz nincs bekötve az ingatlanba. A hirdetésben szereplő lakás 1. emeleti, 35,11 m2. A közös költség 6000 Ft. A lakások használati megosztással kerülnek értékesítésre, melyhez már elkészült egy ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztásos szerződés.

Eladó Lakás - Bp IV. ker. Újpest-Központ - R435995

82 800 000 Ft

A++ ENERGETIKAI BESOROLÁSÚ, LIFTES TÁRSASHÁZI LAKÁSOKAT KÍNÁLUNK MEGVÉTELRE A IV. KERÜLETBEN, PÁR PERCRE AZ ÚJPEST KÖZPONT METRÓÁLLOMÁSTÓL, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, 2024 MÁRCIUSI KÖLTÖZÉSSEL. ALACSONY REZSI, OLCSÓ FENNTARTHATÓSÁG, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS JELLEMZI AZ INGATLANT. A lakások erkélyesek, 33,9 m2-től - 167 m2-ig. Az ingatlan a kor minden energetikai , üzemeltetési és esztétikai igényének maximálisan megfelel. A lakások közötti elválasztó falak a jelenleg kapható legjobb hanggátló -SILKA falazóelemekből épültek. A vételár tartalmazza a minőségi burkolatokat, szanitereket és az ajtókat. A lakásokban hőszivattyús padlófűtés lett kialakítva, amely biztosítja az alacsony rezsit. Minden lakásban klíma előkészítés és házközponti szellőztető-rendszer készült. Elektromos redőny fogadására alkalmas redőnytokok kerültek beszerelésre. Hőszigetelt műanyag nyílászárók. Edzett üveg korlátok. Riasztó rendszer előkészítés. A lakásokhoz teremgarázshely vásárolható 4,8 M Ft-tól 6 M Ft-ig. A parkolóhelyen elektromos töltő felár ellenében igényelhető. Tárolók még korlátozottan elérhetőek 650 Ezer Ft/m2-es áron. A hirdetésben szereplő A/50. lakás III. emeleti, 67,95 m2. A lakás elosztása: amerikai konyha + étkező +nappali : 27,63 m2 Hálószoba: 8,48 m2 Hálószoba: 8,67 m2 Előtér: 4,41 m2 Fürdőszoba : 4,81 m2 WC: 1,92 m2 Erkély: 4,64 m2 Gardrób: 5,39 m2 Tároló: 1,15 m2 A társasház ideális választás lehet fiatal pároknak első otthonként, illetve nagycsaládosoknak a CSOK + és a kedvezményes hitelek igénybevétele mellett.A részletes műszaki tartalommal és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Eladó Raktárépület - Monorierdő - R436082

500 000 000 Ft

Monorierdőn, közvetlen a 4-es főút mellett, beton úton megközelíthető, 50.000 nm-es, GKSZ 3. besorolású belterületi telek (telephely) eladó. Az ingatlan megközelítése kiváló, az M4 két felhajtója is a közelben. Az egész terület beton kerítéssel körbekerített. Csarnokok: 1 db 12x80 méter, 3 db 12x50 méter alapterületűek 4 m belmagassággal, egy 10x7méter alapterületű 5 m belmagassággal, 1 porta épület, 1 irodaépület, 1 kapcsolóház. Épületek vasszerkezetesek, téglafalllal. Mindenhol szilárd burkolat az épületek körül is. Vízvételi lehetőség: közműből és telephelyen 2 fúrt kútból. Áram: 400 kW a telepen, a trafó állomással a telephelyre 20 kV beérkezik. Emésztő csatorna csatlakozás kerítésen belül.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Kakukk út - R436130

94 800 000 Ft

XII. kerület zöldövezeti részén, Orbánhegyen, a Kakukk úton eladó egy örökpanorámás, 66 m2-es, 2 + 1 félszobás, gyönyörű helyen lévő, tehermentes lakás! Az ingatlan teljes felújításra szorul, fűtése házközponti. A lakáshoz tartozik egy saját pincerész is. A ház kertje rendezett, parkosított. A ház tetején egy közös használatú tetőterasz van. A lakás minden szobájából csodálatos a kilátás. Irányár: 94.8 M Ft.

Eladó Önálló ház - Balatonfenyves - R427897

114 000 000 Ft

BALATONFENYVESEN PANORÁMÁS, VÍZPARTI, 5 APARTMANBÓL ÁLLÓ HÁZ ELADÓ! Mindegyik apartman teraszos, konyhával és fürdővel is rendelkezik. Az épületet 2016-ban teljes körűen felújították, kívülről 15 cm-es dryvit hőszigetelést kapott. A telek 744 m2-es, parkosított, füvesített, automata öntözőrendszerrel felszerelt, szaletli, lengőteke és kőgrill található. Az épület 233 m2-es, 7 + 1 félszobás, 23 m2-es télikerttel és 6 udvari beállóval rendelkezik. A tetőn 4,3 KW napelem van. Irányár: 114.000.000 Ft + ÁFA.

Eladó Üzlethelyiség - Bp VIII. ker. Baross utca - R434421

145 000 000 Ft

Eladó a Baross utcában egy 300 m2 alapterületű, berendezett vendéglátó egység tulajdonjoga céggel együtt. A földszint 70 m2-es, galéria 50 m2-es, a pinceszint 200 m2-es. Az ingatlan jelenleg klubként működik, de melegkonyhás étteremnek is alkalmas, mivel a szellőző berendezés kialakításra került, minden engedéllyel rendelkezik. Az éjszakai nyitva tartás is engedélyezett. Teljes berendezéssel és felszereléssel eladó (igény szerint az ára 2 000 000 Ft). A tulajdonos részéről esetleges visszabérlés is szóba jöhet, megegyezés szerint. Az ingatlan a Kálvin tér közelsége miatt könnyen megközelíthető és forgalmas helyen helyezkedik el.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Donáti utca

129 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Jókai tér

131 350 000 Ft

Eladó Üzem
Bp XVIII. ker.
Gyömrői út

115 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szinva utca

55 000 000 Ft