Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Eladó-kiadó . kerületi ingatlanok Budapest

Eladó Telek - Bp XXIII. ker. Kertvárosi körút - R435714

76 000 000 Ft

XXIII. kerületben, lakóparkban, új parcellázású, Lk-2-XXIII-2/1 övezeti besorolású, 669 m2-es építési telek eladó. A legnagyobb beépíthető terület 45%, a legnagyobb építménymagasság 7,5 méter, a legkisebb zöldfelület 25%. Családi házakat, ikerházakat, sorházakat és társasházi lakásokat engedélyez építeni az önkormányzat.

Eladó Ikerház - Bp III. ker. Ürömhegy - R435913

264 000 000 Ft

ÜRÖMHEGYEN, ÚJSZERŰ, MINIMÁL STÍLUSÚ IKERHÁZ ELADÓ! III. kerületben kínálom megvételre ezt a 630 m2-es telken épült, 130 m2-es, egy szintes, amerikai konyhás nappali + 4 külön nyíló szobás, nagy fedett teraszos, cirkó- és padlófűtéses, napfényes, csendes, 2017-ben épült, újszerű állapotú ikerházat. Korszerű homlokzati 10 cm-es szigetelés, Rehau 3 rétegű üveges ablakok, teraszajtók, kőzetgyapot födém szigetelés, 10 cm-es padlószigetelés. A kert gyönyörű, parkosított, füvesített, külön garázs mellett még fedett gépkocsi beálló, zárt és fedett előkerti tároló, térkövezett utcafronti terület, kerti díszvilágítás. A telken található egy külön álló, egyszintes, 36 m2-es kisház, 1 szoba, konyha, fürdőszoba, infrafűtéses, alkalmas vállalkozási tevékenység végzésére, irodai funkcióra vagy akár több generáció együttélése esetén kényelmes minőségi életet biztosít. Ideális családoknak, alacsony fenntartási költség, magas életminőség, varázslatos környezet, hegyvidéki panoráma. Irányár: 264.000.000 Ft

Eladó Telek - Bp II. ker. Nyéki út - R436055

450 000 000 Ft

Eladó a II. kerületben, Hűvösvölgy városrészben, a természetvédelmi terület mellett egy lakóövezeti, 3038 m2-es telek. Építési övezet: LKE-2/Sz-7, beépíthetőség: 10%, beépíthetőség terepszint alatt: 20%, szintterületi mutató: 0,25, legnagyobb épületmagasság: 7.5 m, közművek, csatorna az utcában található. A telek közvetlen erdő mellett található, nagyon csendes, intim helyen. Céggel együtti vétel esetén az ÁFA visszaigényelhető. Várom hívását a hét bármely napján.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. - R436132

69 900 000 Ft

VIII. kerületben a II. János Pál pápa tér szomszédságában eladó egy 4. emeleti 2 szoba, hallos, erkélyes, utcai lakás. A szobák ablakai csendes, kis forgalmú utcára néznek. Az épület jó állapotú, rendezett, 2 liftes.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Madách Imre tér - R433566

155 000 000 Ft

VII. kerületben, Madách Imre téren kínálom megvételre ezt a IV. emeleti, 86 m2-es, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, erkélyes, napfényes, belső építész tervei alapján teljes körűen felújított luxuslakást. A LAKÁS: 2019. márciusában készült el, mind a három szobában Daikin légkondicionáló, az ablakokon elektromos redőnyök lettek felszerelve. Tájolásának köszönhetően egész nap világos, napfényes. Itt minden készen áll arra, hogy új lakója tökéletes otthonra leljen és befektetésnek is kiváló! A lakás elosztása ideális, belépve a tágas előtérbe érkezünk és rögtön van egy külön WC kézmosóval. Az előszobából az exkluzív, amerikai konyhás nappali-étkezőbe lépünk. A nappali és az étkező egysége lehetőséget biztosít meghitt családi, baráti összejövetelekhez és egyben a pihenés szigete is. Közvetlen kijárat van az erkélyre. A nappaliból balra a közlekedő és innen jobbra található a tágas, pazar eleganciával berendezett hálószoba található. A közlekedőn jobbra modern fürdőszoba, majd a közlekedő végén van egy csendes utcára néző szoba. AZ ÉPÜLET: Art Deco stílusú, jó állapotú, zárt lépcsőházas, liftes, 5 szintes. Közös költség 58.000 Ft és tartalmazza a fűtés díját és korlátlan vízhasználatot. A KÖRNYÉK: Az infrastruktúra páratlan. A rugalmas közlekedést a villamos és metrómegállók gyalogosan 1-2 perces közelsége biztosítja. Ez Budapest IGAZI BELVÁROSA, a múltat idéző, építészeti remekművek adta környezet a város lüktető szíve. Kávézók, éttermek, üzletek sokasága várja az itt élőket. Deák Ferenc tér, Gozsdu udvar, Vörösmarty-tér, Szent István Bazilika és a Duna-part és üzletek sokasága, bankok valamint a szórakozási lehetőségek csak egy karnyújtásnyira. A Budai hegyek és Margit-sziget kézzelfogható közelsége pedig csodás lehetőséget biztosít a sportolásra és a kikapcsolódásra a természet szerelmeseinek, ha maguk mögött hagynák a nyüzsgő város zaját. A Sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus stranddal. A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes leendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a harmonikus életteret, szereti a kényelmet és eleganciát, ami a tökéletes lokációval párosul. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A vételár részét képezi a teljes nappali és az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel a fürdőszobák berendezései és a lakásban található beépített bútorok az ár részét képezik. Jöjjön el, nézze meg, a lakás még szebb élőben, mint a képeken! Irányár: 155.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Lovag utca - R435230

95 000 000 Ft

VI. kerületben, a Körúton belül, a Lovag utcában, 2008-ben épült, liftes társasházban eladó egy III. emeleti, 47 m2-es, amerikai konyhás nappali + hálószobás, ERKÉLYES, ÚJSZERŰ lakás. Az ingatlanhoz teremgarázs-beállóhely 13,35M Ft-ért megvásárolandó. Irányár: 95.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp III. ker. Táborhegy - R435603

315 000 000 Ft

TÁBORHEGYEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS! III. kerületben kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 158 m2-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás, duplagarázsos, 64,3 m2-es teraszos, csendes, napfényes, K-i fekvésű, napelemes, padlófűtéses, hőszivattyús, prémium minőségű anyagokkal kivitelezett, kiemelten magas műszaki tartalommal épülő luxuslakást saját kerttel. Irányár: 315.000.000 Ft Duplagarázs + 15.000.000 Ft

Eladó Lakás - Bp XXI. ker. II. Rákóczi Ferenc út - R435833

19 900 000 Ft

XXI. kerületben, Csepel-Csillagtelepen, a II. Rákóczi Ferenc utcában eladó egy teljeskörűen felújított, 5 lakásos sorházban lévő lakás. Az ingatlan tetőszerkezete is fel lett újítva. Egy HRSZ-on számon lévő ingatlanból lett kialakítva a két lakás. A társasház módosító okirat módosítás folyamatban van, így mindkét lakás önálló helyrajzi számmal fog rendelkezni. A szomszédok csendesek, az utcáról minimális zaj hallatszik be, mivel mindkét lakás ablakai a belső udvarra néznek. A nagyobbik lakáshoz tartozik egy 10 m2-es tároló helyiség is. Mindkét lakásban a konyhát a leendő tulajdonosnak kell kialakítani, a saját ízlésének megfelelően. Műszaki tartalom: a tető teljesen fel lett újítva, a fűtés korszerűsítése lett, az elektromos áram vezeték felülvizsgálata, illetve korszerűsítése; műanyag ablakok és ajtók, biztonsági bejárati ajtó, mindkét esetben ráccsal védett, burkolatok cseréje. A lakás fenntartási költsége igen alacsony, első lakásnak tökéletesen megfelel. Megközelítés: a város központtól könnyen megközelíthető, a Boráros tértől a csepeli HÉV végállomásától, 1 buszmegálló, összesen 25 perc alatt már a városközpontban lehet.

Eladó Önálló ház - Bp XVII. ker. Szent László-telep - R435955

109 000 000 Ft

Nagycsaládosok figyelmébe! Megvételre kínálunk a XVII. kerület kedvelt részén egy 776 m2-es, rendezett saroktelken elhelyezkedő, klasszikus manzárdtetős családi házat.Az ingatlan közel 140 m2-es, két szintes, kitűnő elrendezésű. Az alsó szinten a kényelmes előtérből az étkezőbe érünk, onnan a tágas lépcsőházba, ami egyben dolgozó szoba is és terasz-kapcsolatos. Innen nyílik a konyha, illetve a fürdőszoba. Tovább haladva érünk a nagyszobába, onnan a kisebbik szobába. A felső szinten 2 nagy szoba, fürdőszoba, illetve egy jelenleg tárolónak használt, 15 m2-es lakrész található. A ház minden helyisége ablakos, így kitűnő fényviszonyokkal rendelkezik. A fűtést gázcirkó, továbbá 2 hűtő-fűtő klíma biztosítja. A ház külső vakolata terranova hőszigetelő vakolat, így plusz szigetelésre nincs szükség. Az udvar parkosított, folyamatosan, karbantartott. Két gépkocsi számára garázs beálló elektromos kapuval biztosított. Az ingatlan állapotát tekintve beköltözhető, a burkolatok, a konyhabútor a kilencvenes évek hangulatát idézik. Amennyiben igény van rá, felújítás után is megfelel a mai elvárásoknak kitűnő elrendezésének köszönhetően.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Frangepán utca - R436081

42 200 000 Ft

A XIII. kerületben, a Göncz Árpád Városközpont közelében eladó egy 41 m2-es, magasföldszinti egyszobás lakás. Déli fekvésű, utcai nézetű, fényviszonyai megfelelőek. Egy mosóhelyiség és egy gardrób is kiegészíti a kis lakás kényelmét. A konyhában a gépek egy évesek, magát a lakást korábban újították fel. A környék kiváló, közelben Spar, Aldi és egyéb üzletek találhatók. Mind a Forgách utcai, mind a Göncz Árpád Városközpont-i metró megállói 3 percre vannak. Az ingatlant első lakásnak, vagy akár kiadásra is ajánlom.

Eladó Önálló ház - Bp X. ker. Maglódi út - R436156

59 900 000 Ft

X. kerületben, Újhegyen kínálunk megvételre egy 85 m2-es, 4 szobás családi házat, mely egy 350 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan jó állapotú, fűtését gázcirkó készülék biztosítja. Az udvarra gépkocsival be lehet állni. Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Irányár: 59.900.000 Ft.

Eladó Telek - Bp XI. ker. Kelenvölgy - R434649

5 300 000 000 Ft

Eladó egy fejlesztési terület a Budapest XI. kerület Duna-parti részén, Albertfalván, a Duna folyam, Árasztó út, Házgyári út (Mezőkövesd u.), Hunyadi János út által határolt kerületrészen található. Az ingatlan területe 24.168 m2, ami két db telekből áll. A fejlesztési terület ingatlan fejlesztő cégek tulajdonát képezik, így a cégek 100 %-os tulajdonrészeként eladó. A területen régészeti feltárás zajlott, nem kerültek elő olyan leletek, melyek megtartása szükségessé vált volna, vagy esetlegesen a tervezés és kivitelezés folyamán figyelemmel kellene lenni rá. Beépíthetőség: – a területe építhető maximális felépítmény: 61.628 m2, max.: 12.084 m2 alapterületen, – a területen létesíthető maximális alépítmény (parkoló) méret: 31.418 m2 max: 14.501 m2 alapterületen. Alépítmény és felépítmény összesen, maximum: 93.046 m2. Maximális építménymagasság: 25 m.

Eladó Önálló ház - Bp XVIII. ker. Pestszentimre - R435360

68 000 000 Ft

KI SZERETNE ERDŐ MELLET ÉLNI? XVIII. kerületben, Pestszentimre városrészen kínálom megvételre ezt az 1076 m2-es telken lévő, 81 m2-es + 9 m2-es pince, jelenleg 2 szobás, de könnyen 3 szobássá alakítható, tégla építésű, kívülről szigetelt, átlagos állapotú önálló családi házat új nyílászárókkal közvetlenül egy csodás erdő szomszédságában. A telken van egy különálló könnyűszerkezetes, 35 m2-es, 1 + 1 félszobás, amerikai konyhás étkezős kertre néző ingatlan is. A fűtést vegyestüzelésű-kazánra szerelt gázégőfej biztosítja. A telken található egy különálló, 31 m2-es garázs tárolóval. Olyan új tulajdonost keresünk, aki saját igényének megfelelően szeretné felújítani az új otthonát és fontos a nagy telek, a rengeteg zöld, a csodás varázslatos erdei környezet. Ideális fiatal pároknak, családoknak vagy akár több generáció számára is tökéletes választás. Ha szereti a természetet és imád erdőben sétálni, akkor ez önnek most remek lehetőség. Az ingatlan per- és tehermentes! Irányár: 68.000.000 Ft.

Eladó Üzlethelyiség - Bp XVI. ker. Cinkota - R435643

770 000 000 Ft

KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGÚ ÉTTEREM, FREKVENTÁLT HELYEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, HALASTÓVAL, JÁTSZÓTÉRREL ELEADÓ! XVI. kerületben, Cinkotán kínálom megvételre ezt a 2013-ban épült, 3000 m2-es telken lévő, 2 szintes, 305 m2-es + 87 m2-es tetőtér (ami jelenleg raktár, de igény esetén könnyen lakássá alakítható), padlófűtéses, klimatizált, DNY-i fekvésű, napfényes, 170 fő ültetésére alkalmas éttermet csodálatos kerttel, halastóval és játszótérrel. Az étterem télen 136 fő ültetett vendégnek tud helyet biztosítani, így családi és céges rendezvények, esküvők lebonyolítására is kiválóan alkalmas. A hatalmas üveg nyílászáróknak köszönhetően nyáron az étterem egybenyitható a tágas kerthelyiséggel, ahol további 34 fő ültethető a napsütéstől védett kifeszített vitorlavásznak alá. Az ingatlan 2013-ban épült, minden évben további fejlesztéseken esett át, így felújítást nem igényel, két utcáról is megközelíthető, két külön bejárattal és 44 állásos saját területű parkolóval rendelkezik. Az ingatlanban teljeskörűen kiépített kamerarendszer és riasztó rendszer található. Az épület egész területén padlófűtés lett kiépítve. 1000 kWh termelésű napelem rendszer teljesítménye megháromszorozható a meglévő engedély és az inverter kapacitásának köszönhetően. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, teljes bútorzat, műszaki egységek, kiegészítő eszközök a vételár részét képezik! Irányár: 770.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Bp II. ker. Petneházyrét - R435882

250 000 000 Ft

Remek ár-érték arányon eladó önálló családi ház gyönyörű környezetben a Petneházy rét felett. A 3 szintes, 5 szobás, 3 fürdőszobás, beltéri medencés, szaunás családi házban minden kényelem megvan. Külön extra, hogy a házban fitness terem is van! A ház teraszáról gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre. Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos garázs. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Irányár: 250.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp IV. ker. Újpest-Központ - R435993

97 500 000 Ft

A++ ENERGETIKAI BESOROLÁSÚ, LIFTES TÁRSASHÁZI LAKÁSOKAT KÍNÁLUNK MEGVÉTELRE A IV. KERÜLETBEN, PÁR PERCRE AZ ÚJPEST KÖZPONT METRÓÁLLOMÁSTÓL, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, 2024 MÁRCIUSI KÖLTÖZÉSSEL. ALACSONY REZSI, OLCSÓ FENNTARTHATÓSÁG, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS JELLEMZI AZ INGATLANT. A lakások erkélyesek, 33,9 m2-től - 167 m2-ig. Az ingatlan a kor minden energetikai , üzemeltetési és esztétikai igényének maximálisan megfelel. A lakások közötti elválasztó falak a jelenleg kapható legjobb hanggátló -SILKA falazóelemekből épültek. A vételár tartalmazza a minőségi burkolatokat, szanitereket és az ajtókat. A lakásokban hőszivattyús padlófűtés lett kialakítva, amely biztosítja az alacsony rezsit. Minden lakásban klíma előkészítés és házközponti szellőztető-rendszer készült. Elektromos redőny fogadására alkalmas redőnytokok kerültek beszerelésre. Hőszigetelt műanyag nyílászárók. Edzett üveg korlátok. Riasztó rendszer előkészítés. A lakásokhoz teremgarázshely vásárolható 4,8 M Ft-tól 6 M Ft-ig. A parkolóhelyen elektromos töltő felár ellenében igényelhető. Tárolók még korlátozottan elérhetőek 650 Ezer Ft/m2-es áron. A hirdetésben szereplő A/44. lakás III. emeleti, 82,48 m2. A lakás elosztása: amerikai konyha + étkező +nappali : 24,43 m2 Hálószoba: 8,69 m2 Hálószoba: 8,62 m2 Hálószoba: 9,93 m2 Előtér: 10,94 m2 Fürdőszoba : 4,41 m2 WC: 2,12 m2 Erkély: 11,65 m2 A társasház ideális választás lehet fiatal pároknak első otthonként, illetve nagycsaládosoknak a CSOK + és a kedvezményes hitelek igénybevétele mellett.A részletes műszaki tartalommal és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Eladó Iroda - Bp VIII. ker. Somogyi Béla utca - R436108

63 000 000 Ft

Eladó egy központi helyen lévő iroda besorolású ingatlan a Blaha Lujza tér mellett. Oktatási tevékenységre, irodának, szépségszalonnak is kitűnő választás egyaránt ez a magas minőségben felújított és kivitelezett loft jellegű ingatlan. A duplex ingatlan alsó szintje 80 m2, felső szintje 45 m2-es. Tágas terek, szellős kialakítás jellemzi. Központi elhelyezkedése ellenére nagyon csendes is! Egyéb jellemzői: önálló központi gázfűtés, klimatizált helyiségek, hőszivattyús szellőzés,rendezett környezet, exkluzív kialakítás. Tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Irányár: 63.000.000 Ft + áfa.

Eladó Üzlethelyiség - Bp I. ker. Toldy Ferenc utca - R434952

70 000 000 Ft

I. kerület kiemelt részén, Váralja városrészen, a Toldy Ferenc utcában kínálom megvételre ezt a két külön bejáratos, 2 részre osztott, 37 + 37 m2-es, de könnyedén egybenyitható utcai bejáratos ingatlant, amely egyik része lakásként, a másik fele pedig irodaként funkcionál. Az ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában, teljesen száraz, szigetelése, injektálása megtörtént! Fűtése gázcirkó, vízóra van! Üzletnek, irodának, lakásnak, bemutatóteremnek, orvosi rendelőnek is kitűnő választás! Tehermentes, gyorsan birtokba vehető!

Eladó Üzlethelyiség - Bp XXI. ker. Rózsadomb - R435527

580 000 000 Ft

XXI. kerületben, Csepelen, forgalmas főúton kínálom megvételre ezt az 1062 m2-es, 2 szintes üzlethelyiséget. Mind a két szint egy légterű, 12m x 44m, az alsó szint belmagassága 3.1m, a felső szint belmagassága 6m. Az üzlethelyiség eredetileg autószalon és szervíz funkcióra lett 2000-ben építve, jelenleg lakberendezési áruház működik benne. Az üzlethelyiség közvetlen környezetében a MÖMAX Áruház, az Auchan Benzinkút és a Diego Lakberendezési Áruház található. Az ingatlan összközműves, de a gáz jelenleg nincs használva. M0-ás körgyűrű fel-, illetve lehajtója 5.5 km távolságra van és jármű korlátozás az útszakaszon nincs. Az üzlethelyiség megosztási szerződés alapján osztatlan közös tulajdonban van és magánszemély a tulajdonosa. Az ingatlanra a jelenlegi felépítmény mellett további 192 m2 alapterületű, maximum 4 szintes épületet lehet építeni. Övezeti besorolás: M-1. A beeépíthetőség: 45%. Szintek száma: 2. A terepszint alatti beépíthetőség: 75%. A bruttó szintterületi mutató: 2.4 Minimum zöldterület: 25%, maximális épületmagasság 27m. Irányár: 580.000.000 Ft.

Eladó Telek - Bp XXIII. ker. Kertvárosi körút - R435715

109 000 000 Ft

XXIII. kerületben, lakóparkban, új parcellázású, Lk-2-XXIII-2/1 övezeti besorolású, 961 m2-es építési telek eladó. A legnagyobb beépíthető terület 45%, a legnagyobb építménymagasság 7,5 méter, a legkisebb zöldfelület 25%. Családi házakat, ikerházakat, sorházakat és társasházi lakásokat engedélyez építeni az önkormányzat.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Üzlethelyiség
Bp XVIII. ker.
Üllői út

460 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Jégverem utca

134 900 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Dabas

3 200 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp III. ker.
Óarany utca

550 000 Ft