Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Rumbach Sebestyén utca - R436103

139 900 000 Ft

VII. kerületben, a Belváros szívében, a Zsinagógához közel, a Rumbach Sebestyén utcában kínálom megvételre ezt a két külön bejáratú lakást, amelyet az idők során a tulajdonosa egybenyitott, de könnyedén visszaállítható az eredeti állapotába. A lakásban 3 külön nyíló szoba van és két fürdőszoba, amelyből az egyik kádas, a másik zuhanyzós. A konyhából nyílik egy kis méretű erkély is. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően irodának, rendelőnek is tökéletes választás lehet. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Fűtése házközponti, vízóra van! Irányár: 139.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Felső erdősor utca - R436147

79 900 000 Ft

VII. kerületben, az Andrássy út mellett, a Felső erdősor utcában, rendezett polgári ház második emeletén eladó egy utcai nézetű, felújított, 1 + 1 félszobás, tehermentes, azonnal birtokba vehető lakás! A hálószoba felett egy 1,8 m belmagasságú galéria kapott helyet, amelyen szőnyegpadló található. A tágas fürdőben sarokkád is van! A házban NEM engedélyezett a rövidtávú bérbeadás! Fűtése elektromos cirkó, vízóra van! A közlekedés, ellátottság kiváló! Megtekintése rugalmas. Irányár: 79.900.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Budakeszi - R433802

269 000 000 Ft

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Koszorú utca - R434918

72 990 000 Ft

Budapest VIII. kerületének dinamikusan fejlődő részén, a Horváth Mihály tér és a Tavaszmező utca mellett, a Koszorú utcában található ingatlan eladó. A lakás az igazi nagypolgári hangulatot adja vissza eredeti életérzésével és nagy tereivel, mely 109 nm-es, 3 nagyméretű szobával és 1 kis hálóval/dolgozószobával, étkezős, modern konyhával. Felújítása során a tulajdonos vegyítette a modern megjelenést az eredeti állapotok megőrzésével. Műanyag redőnyös nyílászárók kerületek beépítésre, a parketta újra lett rakva, valamint cirkó fűtés lett kiépítve. A lakás a belvároshoz közeli, mégis csendes, de szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen helyezkedik el. Egy sarokra a 9-es busz megállója, valamint pár perc sétára 4-6-os villamos/ körút. Közvetlen közelében az Óbudai Egyetem, valamint annak a sétáló utcája, Horváth Mihály tér, Mátyás tér, SPAR, CBA, Sztk, orvosi rendelő, valamint minden, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. Per- és Tehermentes. Irányár: 72.990.000.- Ft.

Eladó Telek - Dabas - R435272

17 000 000 Ft

Eladásra kínálunk Dabason egy 832 m2-es építési telket. A telek beépíthetősége 30 %, utcafronti szélessége 27 m. Elhelyezkedésének köszönhetően két utcáról is megközelíthető. Csendes, zöldövezeti környezetben található, újépítésű házak szomszédságában Közművek közül a gáz, vezetékes víz és csatorna megtalálható a telken belül, a villany az utcában. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Üzlethelyiség - Szentendre Belváros - R435519

390 000 000 Ft

Szentendre belvárosában, 1 percre a Fő tértől, megvételre kínálunk egy 373 m2-es, 2 szintes üzlethelyiséget. Az ingatlanban jelenleg 4 üzlet van kialakítva a földszinten, az emeleten irodák és raktárak kaptak helyet. 1 kisebb üzlet kivételével az üzletház jelenleg bérbe van adva. A ház állapotát tekintve az üzemeltetésre megfelelő, igény szerint korszerűsíthető gépészetileg. A fűtése jelenleg gázkazánról működik, amely a pincében lett kialakítva. Olyan befektetőt keresünk, aki értékel egy Makovecz stílusú épületet és Szentendre óvárosi hangulatát. A megtekintéshez előre egyeztetett időpont szükséges, kérem keressen személyesen. Irányáron : 390 M Ft.

Eladó Telek - Bp II. ker. Máriahegy út - R435647

5 000 000 Ft

II/A. kerületben, Vöröskővár és a Paprikás patak közötti területen eladó egy nagyon szép környezetben lévő, szántó besorolású mezőgazdasági terület. Az ingatlan a Rozmaring TSZ mögötti területen helyezkedik el. A jelenlegi helyi építési szabályzat szerint nem beépíthető.

Eladó Lakás - Bp XI. ker. Madárhegy - R435803

269 000 000 Ft

Madárhegyen, új építésű, örökpanorámás luxuslakás eladó! XI. kerületben, Madárhegyem kínálom megvételre ezt 146 m2-es + 60 m2-es teraszos, 5 szobás, amerikai konyhás, 3 fürdőszobás, kertkapcsolatos, 225 m2-es kizárólagos kerthasználattal, napfényes, exkluzív ingatlant. Az 1488 m2-es telken elhelyezkedő, 3 szintes épület első emeletén található a lakás, ami a telek lejtéséből adódóan kertkapcsolatos is. A feltüntetett ár nem tartalmazza a két állásos teremgarázs beállóhelyet, ahol elektromos autó töltésére is van lehetőség. A leálló része fűtött, így télen is kényelmesen használható. A beállók mellett helyezkedik el a lakáshoz tartozó tároló is. MŰSZAKI JELLEMZŐK: Levegős hőszivattyús fűtésrendszer, ami minden szobában, netes eléréssel is egyedileg szabályozható fűtéssel, hűtéssel, nappaliban, konyhában, étkezőben, fürdőkben, előtérben, folyosón padlófűtéssel kiegészülve. Hővisszanyerős, entalpiás Vaillant szellőztető rendszer minden helységben. 500 literes használati melegvíz tartály. Vízlágyító rendszer. Internorm műanyag ablakok, erkélyajtók és emelő toló ajtó 0,7 Uw értékkel. A falszerkezet Porotherm HS 44 cm vastag elemből készült 10 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. Lift. Fűtött garázslejáró. Távirányítású elektromos alumínium zsaluzia és redőnyök. Napelem előkészítés. Laufen szaniterek, fürdőszoba bútorok és tükrök. Hüppe kabinok. Geberit WC tartályok. Hansgrohe Metris S csaptelepek, esőztetős zuhanyok. Elektromos törölköző szárítók. Méretre szabott, beépített TH Design konyha és sziget opcionálisan Neff gépekkel, hűtő nélkül. Videó kaputelefon. Telekom széles sávú internet (üvegkábel). Paradox, webes riasztórendszer. Biztonsági bejárati ajtó ujjlenyomat olvasóval. Garázsban elektromos autótöltő kiépítés (11kW). A tároló és a teremgarázs helyek megvásárlása kötelező. Ára + 40 Millió Ft. Az ingatlan azonnal birtokba vehető! Irányár: 269.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Józsefváros, Nagykörúton belül - R435899

46 230 000 Ft

A PALOTANEGYEDBEN, A BRÓDY SÁNDOR UTCÁBAN MEGVÉTELRE KÍNÁLUNK EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, LIFTES HÁZ, 1. EMELETÉN, 4 DB MAGAS MINŐSÉGBEN, FRISSEN FELÚJÍTOTT, ÁLLÓGALÉRIÁS STÚDIÓ LAKÁST, TELJES BERENDEZÉSSEL. A lakásokban az új gépesített konyha, új fürdőszoba, teljes bútorzat és a dekorációk a vételár részét képezik. A fűtésről egy inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik, erre a H tarifa igényelhető. Mindegyik lakásban saját villanyóra és vízóra van, gáz nincs bekötve az ingatlanba. A hirdetésben szereplő lakás 1. emeleti, 30,82 m2. A közös költség 6000 Ft. A lakások használati megosztással kerülnek értékesítésre, melyhez már elkészült egy ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztásos szerződés.

Eladó Lakás - Bp IV. ker. Újpest-Központ - R435990

76 800 000 Ft

A++ ENERGETIKAI BESOROLÁSÚ, LIFTES TÁRSASHÁZI LAKÁSOKAT KÍNÁLUNK MEGVÉTELRE A IV. KERÜLETBEN, PÁR PERCRE AZ ÚJPEST KÖZPONT METRÓÁLLOMÁSTÓL, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, 2024 MÁRCIUSI KÖLTÖZÉSSEL. ALACSONY REZSI, OLCSÓ FENNTARTHATÓSÁG, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS JELLEMZI AZ INGATLANT. A lakások erkélyesek, 33,9 m2-től - 167 m2-ig. Az ingatlan a kor minden energetikai , üzemeltetési és esztétikai igényének maximálisan megfelel. A lakások közötti elválasztó falak a jelenleg kapható legjobb hanggátló -SILKA falazóelemekből épültek. A vételár tartalmazza a minőségi burkolatokat, szanitereket és az ajtókat. A lakásokban hőszivattyús padlófűtés lett kialakítva, amely biztosítja az alacsony rezsit. Minden lakásban klíma előkészítés és házközponti szellőztető-rendszer készült. Elektromos redőny fogadására alkalmas redőnytokok kerültek beszerelésre. Hőszigetelt műanyag nyílászárók. Edzett üveg korlátok. Riasztó rendszer előkészítés. A lakásokhoz teremgarázshely vásárolható 4,8 M Ft-tól 6 M Ft-ig. A parkolóhelyen elektromos töltő felár ellenében igényelhető. Tárolók még korlátozottan elérhetőek 650 Ezer Ft/m2-es áron. A hirdetésben szereplő A/36. lakás II. emeleti, 62,88 m2. A lakás elosztása: amerikai konyha + étkező +nappali : 24,78 m2 Hálószoba: 12,74 m2 Hálószoba: 12,61 m2 Előtér: 5,31 m2 Fürdőszoba : 4,16 m2 WC: 1,37 m2 Erkély: 3,39 m2 A társasház ideális választás lehet fiatal pároknak első otthonként, illetve nagycsaládosoknak a CSOK + és a kedvezményes hitelek igénybevétele mellett.A részletes műszaki tartalommal és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Nagyenyed utca - R436074

63 000 000 Ft

XII. kerületben, Krisztinavárosban, a Nagyenyed utcában eladó egy 63 m2-es, 2 + 1 félszobás, jó elosztású, utcai nézetű lakás egy polgári, liftes társasházban. Ideális választás lehet befektetésnek bérbeadásra (rövid/hosszútávra) vagy irodának is központi elhelyezkedése miatt. A lakásban házközponti fűtés van egyedi méréssel és vízóra. Az ingatlanhoz tartozik egy saját kis pince is. Remek közlekedés és ellátottság jellemzi. Várom hívását a hét bármely napján! Irányár: 63.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Dabas - R436120

99 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Csak készpénzes érdeklődőknek! Jóval a reális piaci ár alatt! Kihagyhatatlan ajánlat, két gyönyörű családi ház egy áráért! Kétgenerációs, összeköltözők figyelem, leírásom Önökhöz szól: Dabas Gyónon, 2017-ben épült, két külön álló családi ház eladó, mely egy telken található. A házaknak nincs kapcsolási pontja, egymástól külön épültek fel. Az utcafronti ház hasznos alapterülete 140 m2. Hatalmas nappalival rendelkezik, melynek éke a szép kandalló, valamint 3 szoba, két gyönyörű fürdőszoba, ( mindkettőben sarokkád ) kamra, külön álló wc, valamint egy télikert található. A hátsó ház hasznos alapterülete 100 m2, hatalmas amerikai konyhás nappali étkezővel, 3 szobával, sarokkádas fürdőszobával, külön wc-vel és mosókonyhával rendelkezik. Mindkét ház 38-as porotherm téglából épült, 10 cm-es szigetelést kapott, fűtésük gázcirkóval megoldott, padlófűtésen keresztül a szobákban radiátorokon keresztül, illetve az utcafronti házban a kandalló is rendelkezésre áll. Mindkét ház klímával, kamerarendszerrel, redőnnyel, elektromos kapuval, ipari árammal szerelt. Mindkét ház nagyon szép, igényes kivitelezés, ízléses kialakítás jellemzi. Udvara és a ház előtti parkolója viacolorral burkolt. Udvarán kerti sütögetésre kialakított hely, valamint fedett kiülővel, tárolóval rendelkezik. Az ingatlan csak egyben eladó és kizárólag készpénzes vevőknek! Sorolhatnám még az extrákat, de inkább jöjjön el és nézze meg személyesen, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Hungária körút - R430117

63 250 000 Ft

XIV. kerületben, a Hungária körúton kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 77 m2-es, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 2 KÜLÖN NYÍLÓ szobás, ERKÉLYES, 2 fürdőszoba WC-vel + külön WC, cirkófűtéses, NAPFÉNYES, átszellőztethető, utcai és kertre néző ablakokkal rendelkező, KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, 2016-ban teljes körűen, igényesen FELÚJÍTOTT lakást. Ideális befektetés, gyorsan kiadható és gyermekes család számára is kényelmes életet biztosít. Az 1-es villamos pár perc sétával elérhető. A gépesített konyhabútor, az előszobában és a szobában lévő beépített bútorok és a tükrös tolóajtó az ár részét képezi. Irányár: 63.250.000 Ft

Eladó Önálló ház - Leányfalu - R434427

237 000 000 Ft

Leányfalu központi részén megvételre kínálunk egy egyedi hangulatú, monumentális méretű, 650 m2-es, 9 szobás, gázkazán fűtéses, jó állapotú ingatlant, egy 1810 m2, ősfás telken. A főépület mellett még egy 150 m2-es szerkezetkész ház található. Az ingatlan hasznosítását tekintve alkalmas cégközpontnak, irodának de nagycsaládosoknak is kiváló választás lehet. Az ingatlan jelen állapotát tekintve abszolút költözhető, de az új tulajdonosnak számítania kell felújítási munkálatokkal. Ez a ház az Ön személyes látogatásakor tudja visszaadni azt a páratlan hangulatát, amit a tervezőasztalon megálmodtak. A kérdéseivel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem egyeztessünk személyesen. Ár: 237 M Ft.

Eladó Ikerház - Bp XVI. ker. Rákosszentmihály - R435369

129 900 000 Ft

A XVI. kerületben megvételre kínálunk egy 2009-ben épült, 2020-ban teljes körűen felújított, 2 szintes, 6+1 fél szobás, 3 fürdőszobás, gázcirkó fűtéses ikerházat, egy 509 m2-es telken. A ház külső szigetelése folyamatban van, ami az eladási árban benne van, a színe még választható. A házban 2 külön bejáratú lakás lett kialakítva. A kisebb 38 m2, 1 hálószobás, jelenleg bérlő lakja, 170 ezer + rezsiért van kiadva. A nagyobb 140 m2, belső 2 szintes, 4 hálószobás. Az ingatlan komplett gázszámlája jelenleg 17.000, Ft /hó, a 2 külön lakásos fűtési kedvezményt megkapták. Az udvaron fúrt kút került kialakításra, amit a tulajdonos a kert locsolására használ. A megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 129,9 M Ft

Eladó Telek - Pomáz Meredek utca - R435570

4 500 000 Ft

Pomáz külterületén, a Kőhegyen eladó egy 1440 m2-es gyümölcsös. A teljes terület 7679 m2, mely osztatlan közös tulajdonban van. Az ingatlan gyümölcsös művelési ágú besorolású, természetben fákkal, bokrokkal benőtt terület. A telek zsákutcában helyezkedik el, megközelítése kővel szórt, földes úton lehetséges. Közművel nem rendelkezik. A Duna-Ipoly Nemzeti Park és Natura 2000 területén található, amit a művelés szabályainál, beépíthetőségnél, figyelembe kell venni. Az övezeti besorolása alapján telekalakítási és építési tilalom alatt áll.

Eladó Önálló ház - Bp XX. ker. Pesterzsébet - R435695

133 000 000 Ft

Pesterzsébet kertvárosi részén, csendes utcában, teljes felújítást igénylő önálló ház eladó. Az ingatlan 1970-ben épült, 1995-ben felújították. Az épület 613 m2 alapterületű, a telek 1010 m2. 4 külön bejáratú ingatlant alakítottak ki, ebből az egyik egy utcai bejáratos üzlethelyiség jelenleg. Az épület 4 szintes, a földszint 181,2 m2, az emeleti lakórész 93,3 m2, a tetőtér 140 m2, a garázs és a műhely 164 m2, a pince 33,5 m2. A felújítás után 4 lakásos társasházat lehet kialakítani. Ár: 133 M Ft.

Eladó Önálló ház - Bp XVII. ker. Rákoscsaba - R435924

79 900 000 Ft

RÁKOSCSABÁN, KERVÁROSI KÖRNYEZETBEN, ÖNÁLLÓ CSALÁDIHÁZ ELADÓ! XVII. kerületben kínálom megvétele ezt az 591 m2-es telken lévő, 3 szintes, 140 m2-es , 5 + 1 félszobás, nagy teraszos, cirkófűtéses, csendes, napfényes, átlagos állapotú, önálló családi házat. A telken található még egy 46 m2-es különálló ház, felújítás után amerikai konyhás nappali + hálószoba kialakítható. Több generáció számára is kényelmes együttélést biztosít. Az ingatlan per- és tehermentes és gyorsan költözhető! Irányár: 79.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Nagyzugló - R436020

39 190 000 Ft

Zuglóban a Wass Albert téren eladó egy négy emeletes, karbantartott társasházban elhelyezkedő, jó állapotú, földszinti, kertre néző ingatlan. A lakás, kialakítását tekintve méretéhez mérten egy nagy ablakos konyhából, egy nappaliból, mely mögött egy gardrób van, egy kis szobából, valamint egy hálóhelyiségből és egy fürdőből áll. Ablakai az épület mögötti kertrészre néznek, így kifejezetten csendes, nyugodt környezetben található. A kis ingatlan alacsony fenntartásának köszönhetően remek befektetés (közös költség 12.730.- Ft), jelenleg is ki van adva. Kellő fantáziával könnyen átalakítható, ennek kivitelezésében tudunk segítséget nyújtani. A környék közlekedési infrastruktúrája kiváló, 2-as metró 15 percre, villamosmegálló a lakással átellenes oldalon, illetve több buszmegálló a közelben, parkolás ingyenes. A KÖRNYÉK: A lakás a belvároshoz közeli, mégis csendes, de szolgáltatásokkal kitűnően ellátott helyen helyezkedik el. Metropolitan egyetem és Pénzügyi Főiskola 3-3 perc gyalog. Per- és Tehermentes. Irányár: 39.190.000.- Ft

Eladó Önálló ház - Dabas - R436088

99 990 000 Ft

Dabas központjától karnyújtásnyira, új építésű, 93m2-es, 3 szobás, exkluzív családi ház eladó! Minden igényt kielégítő, gyönyörű otthon várja leendő tulajdonosát. Az ingatlan főbb jellemzői: Igényes kivitelezés, ízléses kialakítás, praktikus tervezés, szép, világos, tágas helyiségek. Minden részletében látszik a minőség. Hörmann biztonsági bejárati ajtóval, valamint Hörmann beltéri ajtókkal szerelt a ház. Fűtése hőszivattyúval megoldott padlófűtésen keresztül. Riasztóval, klímával, elektromos redőnnyel és napelemmel rendelkezik. Tágas amerikai konyhás nappalijában a konyhaszekrény gépekkel együtt már beszerelésre került, mely a vételár részét képezi. Udvara 700 m2-es, gyönyörűen parkosított, az öntözőrendszerrel szerelt locsolás fúrt kútról megoldott. A terület körbekerített, elektromos kapuval szerelt. A házat két nagy fedett terasz öleli körbe, valamint helyet kapott egy fedett gépkocsi beálló is. Sorolhatnám még az ingatlan extráit, de inkább jöjjön el, nézze meg személyesen, ígérem, nem fog csalódni! Ha nívós ingatlant keres, melybe csak költöznie kell, hívjon bizalommal, mert én megtaláltam Önnek!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Üzlethelyiség
Bp VIII. ker.
Illés utca

3 600 EUR

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Karácsony Sándor utca

29 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Vámház körút

149 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Lipótváros

219 000 000 Ft