Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
  •  
  • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
  • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
  • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


  • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
  • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
  • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
  • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Önálló ház - Dabas - R436169

34 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Gyónon, kivett lakóház, udvar megnevezésű ingatlan eladó, mely jelenleg telephelyként funkcionál. 1256 m2-es, körbekerített területtel rendelkezik, melyen helyet kapott egy új építésű, szendvicspanelből épült, 50 m2-es ház, mely irodának, vagy akár lakóháznak is megfelel. Fürdőszobája zuhanyzóval, wc-vel szerelt. A konyharész kialakítva. Fűtése hűtő-fűtő klímával megoldott. A területen található még egy 70 m2-es, fa szerkezetű, lemez borítású műhely, vagy garázs, ki minek szeretné használni. A területen több autó, kamion parkolására is van lehetőség, illetve az ingatlan előtt is van parkoló. Közművek közül víz és villany áll rendelkezésre. Kapuja elektromos. Kamerarendszerrel szerelt a terület. Most reális piaci ár alatt lehet az Öné, ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Őrbottyán - R436176

58 000 000 Ft

Őrbottyán csendes, erdő közeli mellékutcájában eladó egy 707 nm-es (10 m x 70 m) telken elhelyezkedő, önálló, összközműves, (víz, villany, gáz, csatorna) körbejárható, összesen 68 nm-es, 3 szobás, de 4 szobássá alakítható, duplakomfortos, akár KÉT GENERÁCIÓ együttélésére is alkalmas, új építésű családi ház. A kert felől megközelíthető egy, a szuterén szinten kialakított garzonlakás. Az ár a teljes, kulcsra kész állapotra értendő, mely tartalmazza az összes szerelvényezést, klímát, a ház szigetelését, színezését, a kerítést és a távirányítós, elektromos kaput. A gondozott kertben található 2 tároló, egy süllyesztett medence, valamint több autó beállása is biztosított. Az ingatlan nem hitelezhető, ezért készpénzes vevők jelentkezését várjuk.

Eladó Önálló ház - Örkény - R436198

10 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Örkény külterületén, az M5 autópálya örkényi lehajtójának közelében tanya eladó! 1079 m2-es terület tartozik az ingatlanhoz, melyből 327 m2 kivett tanya, 752 m2 pedig szőlő besorolást kapott. A ház, mely a területen található, erősen felújításra szorul. Vegyes falazatú, 70m2-es, 2 szoba, nappali-konyha-étkező egyben, valamint fürdőszoba helyiségekből áll. Közművek közül villany, vezetékes víz és csatorna van, de a villany jelenleg ki van kötve. A fűtés kályhával megoldható. A ház tetőszerkezete 10 éve felújításon esett át. A területen található még egy épület, mely 20 m2. Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben található. Minden közintézmény, vásárlási lehetőség pár perc sétára elérhető. Kizárólag készpénzes vevők érdeklődését várom! Ha érdekli az ingatlan, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Tata Zsigmond utca - R436204

95 000 000 Ft

Eladó Tatán, a vasútállomáshoz közel egy kétszintes, 120 m2-es, 6 szobás, jó állapotú, cirkófűtéses családi ház. A házban két önálló lakás van kialakítva, így akár befektetés célra, akár két generáció együtt élésére is alkalmas.

Eladó Önálló ház - Dabas - R436207

149 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas külterületén, csendes, nyugodt és varázslatos környezetben tanya eladó! Gyönyörű és egyedi ingatlant ajánlok a figyelmébe, mely minden igényt kielégít az ott lakáshoz, vállalkozáshoz, állattartáshoz, mezőgazdasági tevékenységhez és a mostanában közkedvelt, úgynevezett önfenntartáshoz! A területen, mely 1 hektáros több felépítmény is található. A lakóház, mely 150 m2-es, tetőtér beépítéses, 3 szobával, 2 fürdőszobával, hatalmas amerikai konyhás nappalival, szaunával, szoláriummal, télikerttel rendelkezik, illetve egy hatalmas fedett terasszal. A ház vályogtéglából épült és teljes felújításon esett át az elmúlt években. Csodálatos, egyedi stílussal rendelkezik, mely hűen követi az ingatlan autentikus rendeltetését. Ha belépünk a házba, magával ragadó érzés kerít minket hatalmába, lenyűgöző a látvány és az érzés, jöjjön el és tapasztalja meg! Ha megnézi a fotókat, látni fogja miről is beszélek. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátorokon és padlófűtésen keresztül. A területen egy szendvicspanelből épült, 200 m2-es épület is helyet kapott, melyben jelenleg élelmiszer feldolgozás zajlik, minden olyan helyiséggel és kritériummal rendelkezik, mely az előírásoknak megfelel. A felépítmény rengeteg lehetőséget rejt magában, akár rendezvényterem, falusi turizmus, szerelőműhely, pékség, állatfeldolgozó üzem.... és még sorolhatnám a lehetőségeket. További felépítmények is rendelkezésre állnak, tároló, kazánház, ólak, stb.. A vízellátás a területen fúrt kúttal megoldott, mely be van vizsgálva. Ipari árammal rendelkezik az ingatlan. A terület körbekerített, szépen parkosított, konyhakert, valamint a lovaknak kifutó is kialakításra került. Művelési ág, kivett tanya és szántó. Az ingatlan földúton közelíthető meg. Álomszép ingatlant ajánlok a figyelmébe, higgye el, nem fog csalódni, ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Pilis - R436214

29 900 000 Ft

Pilis központjában, frekventált környéken, 1723 m2-es telken, 50 m2-es, 2 szobás, valamint konyha és fürdőszoba helyiségekből álló, bontandó vagy erősen felújítandó ház eladó! Közművek közül a telken belül található a víz, csatorna és villany. A tulajdoni lapon lakóház és udvarként van nyilvántartva. Alkalmas nyaralóként, befektetésként, új ingatlan építésére, vagy egy nagyobb felújítás után ott lakásra is. Minden közintézmény, vasútállomás, üzletek, pár perc sétára található. Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Szentendre Izbég - R436217

99 000 000 Ft

Szentendrén, Ízbég városrészen kínálom megvételre ezt a 790 m2-es telken lévő, 1975-ben épült, 201 m2-es, 2 szintes, 3 + 1 félszobás, 2 konyhás, 2 fürdőszobás, 2 garázsos, nagy teraszos, kandallós és cirkófűtéses, csendes, napfényes, kitűnő elosztású, jó állapotú családi házat. A kert csodaszép, hatalmas fenyőfák, gyümölcsfák, diófa, fügefa, bokrok, cserjék, varázslatos virágzó növények színkavalkádja teszi pompázatossá. Ideális családoknak vagy több generáció együtt élésére is kényelmes életet biztosít. Csendes, madárcsicsergős környék, iskola, óvoda a közelben, buszmegálló pár perc sétával elérhető! Az ingatlan per- és tehermentes! Irányár: 99.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Bp XVIII. ker. Lónyaytelep - R436221

219 000 000 Ft

ÚSZÓMEDENCÉS, ÚJSZERŰ, FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ! ELADÓ! XVIII. kerületben, Lónyaytelepen kínálom megvételre ezt az 564 m2-es telken lévő, 4 szintes, 444 m2-es, 7 szobás, amerikai konyhás, nagy teraszos, nagy garázsos, úszómedencés, szaunás, hatalmas terekkel rendelkező, kandallós, klimatizált, cirkófűtéses, 2006-ban épült, de 2024-ben teljes körűen és igényesen felújított önálló családi házat. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés az ár részét képezi! Irányár: 219.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R436227

59 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Táborfalván kínálunk Önnek és családjának egy remek, szinte 0 Ft rezsijű házat. 2006-ban épült téglából, a gondos tervezésének köszönhetően 3 gyerek szobával rendelkezik, egy szülői hálószobával és egy tágas nappalival ahol mindannyian kényelmesen elférnek egy közös esti társasjátékozáshoz. A tulajdonosok kicserélték a víz-és villanyvezetékeket, új igényes burkolatok és minőségi szaniterek kerültek beépítésre. Fűtèsèről vegyestüzelésű kazán és elektromos kazán gondoskodik, a hálószobákban lapradiátorokon keresztül a többi helyiségben padlófűtés van. A konyha 4 éve lett felújítva, az ott található szekrény, illetve a ház többi részében található beépített szekrények a vételár részét képezik. Az ingatlan rezsije szinte 0 Ft a napelem rendszernek (9 kW) köszönhetően. Számtalan egyéb előnnyel rendelkezik ez a ház az alumínium redőnyök, riasztó, 25 cm üveggyapot födémszigetelés, 14 cm grafitos EPS szigetelés és még sorolhatnám, de azt már inkább egy személyes találkozón tennèm meg. Hívjon!

Eladó Önálló ház - Bp III. ker. Farkastorki út - R436236

285 000 000 Ft

Befektetők figyelmébe! III. kerületében, Táborhegyen, a GOBUDA környékén eladó egy 1272 m2-es, lakóövezeti panorámás telek egy 200 m2-es, teljesen felújítandó, ill. bontandó házzal. A telek beépíthetősége 15%, 6,5 m épületmagassáh és 5 lakásos társasház építése engedélyezett. A jelenlegi ház szintenként 60 m2-el bővíthető.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R436238

39 900 000 Ft

Táborfalván a központ közelében eladó egy teljeskörűen felújított 90 m2-es családi ház, mely 3 szobával rendelkezik és még egy szoba kialakítható. Az ingatlan 2 éve lett felújítva, melynek során új nyilaszárókat és burkolatokat kapott, ki lettek cserélve a víz és villanyvezetékek, 10 cm-es külső szigetelést kapott. Fűtése vegyestüzelésű kazánnal, vagy gázcirkóval történik lapradiátorokon keresztül, illetve a nappaliban kandalló is van. Rezsije a korszerűsítéseknek köszönhetően nagyon alacsony (gázfogyasztása kb. 1300 m3 évente)! Közlekedés szempontjából kiváló helyen van, a vasútállomás és a buszmegálló is 5 perc sétával kényelmesen elérhető. Ide valóban csak költöznie kell! Hívjon, nézze meg!

Eladó Önálló ház - Dabas - R436239

64 900 000 Ft

Dabas központjában, 80 m2-es, azonnal költözhető, összközműves, felújított családi ház eladó! Az ingatlan a 70-es évek végén épült vályogtéglából. Ebben az évben külső színezést és belső felújítást kapott, értem ez alatt az összes burkolat cseréjét, új fürdőszoba, villanyvezetékek cseréje, új klíma, valamit a tisztasági festés is napokon belül kész lesz. A ház rendszeresen karbantartott, jó állapotban van. CSOK+-ra és otthonfelújítási támogatásra alkalmas. 2 szobával, konyhával, fürdőszobával, előszobával, kamrával, valamint egy előtérrel rendelkezik a ház. Fűtése konvektorokkal megoldott, illetve egy szép cserépkályha is rendelkezésre áll. A konyhabútor a vételár részét képezi. Udvara 875m2, itt helyet kapott egy pince és egy 40m2-es kis ház, mely szintén fel van rajzolva a térképre. Ha nagyobb ingatlanban gondolkodik, akár a kis ház helyére jöhet egy új építésű ingatlan, összeépítve a nagy házzal, így hatalmas tereket, szép otthont tudhat magáénak a város szívében, karnyújtásnyira minden fontosabb létesítménytől. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Bp XVIII. ker. Rendessytelep - R436240

50 500 000 Ft

SZUPER AJÁNLAT! KERTVÁROSBAN ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, VARÁZSLATOS KERTTEL CSODÁLATOS VIRÁGZÓ NÖVÉNYEKKEL! ELADÓ! XVIII. kerületben, Rendessytelepen kínáljuk megvételre ezt 221 m2-es telken lévő, 52 m2-es, 2 + 1 félszobás, amerikai konyhás étkezős, kádas fürdőszobás, nagy teraszos, egyedi gázfűtéses, csendes, egész nap napfényben úszó, kitűnő állapotú családi házat, egy 3 m2-es kültéri szerszámos tárolóval. A ház 1960-ban épült, egy szintes, 2,5 m a belmagassága, kívülről szigetelt, néhány éve teljes tetőcsere megtörtént. A ház nyeles telekről megközelíthető, vadregényes csodás fákkal, növényekkel szegélyezett úton. A kert csodaszép, bokrok, cserjék, fügefa, kaktuszok, lilaakác és rengeteg virágzó színes növény színkavalkádja és illata járul hozzá az ott élők életéhez. Olyan új tulajdonost keresünk, aki nagyon kedvező áron szeretne vásárolni egy saját kerttel rendelkező házat. Tökéletes választás fiatal pároknak, kis gyerekes szülőknek vagy első lakást keresőknek. A teljes berendezés az ár részét képezi! Irányár. 50.500.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Tatárszentgyörgy - R436247

15 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Tatárszentgyörgyön kínálunk eladásra egy 73 m2-es vályog építésű családi házat. Az ingatlanban 2 hálószoba, konyha, fürdő wc-vel és egy saját igények szerint alakítható tér (15 m2) található. Fűtèsèt fatüzelésű kályha biztosítja. A telek területe 844 m2, melyen helyet kapott még egy tároló és egy garázs is. Ha személyesen is szívesen megnézné, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Bugyi - R436252

24 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Bugyin kínálunk eladásra egy 103 m2-es vegyes falazatú, összközműves családi házat. Az ingatlan nagy többségében felújítandó állapotban van, de jelenleg is lakható. A nagyobb fürdőszoba pár éve lett kialakítva és a gázkazán is kitűnő állapotban van, a tetőtér pedig üveggyapottal van szigetelve, így az alapvető dolgokra már nem kell költenie. A telek területe 1023 m2, melyen helyet kapott 2 tároló épület és egy garázs is. Elhelyezkedése kiváló, pár utcára van a központi rész, de mégis csendes utcában található. Amennyiben személyesen is szívesen megnézné, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Inárcs - R436257

59 900 000 Ft

Inárcson, akár két generáció együttélésére is alkalmas, 98+18 m2-es családi ház eladó! Az ingatlan 4 tágas szobával rendelkezik, ebből az egyik szoba külön bejáraton keresztül, kintről közelíthető meg. Ez a 18m2-es, két légterű helyiség akár a második generáció helyéül is szolgálhat, vagy kis családi vállalkozását, pl. iroda vagy szépségszalon, működtetheti. Iskola, óvoda a közelben. A ház a 70-es években téglából épült, külső szigetelést kapott, a színezés már az új tulajdonosra vár. A ház fűtéséről gázcirkó, valamint hűtő-fűtő klíma gondoskodik. 1888 m2-es telekkel rendelkezik, a locsolást fúrt kút biztosítja. A területen helyet kapott egy mobilgarázs, illetve egy fedett gépkocsibeálló, mely a vételár részét képezi. Elektromos kapu is rendelkezésre áll. A konyhabútor gépekkel benne van a vételárban. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R436262

41 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas központjához közel, csendes mellékutcában, 86m2-es, 3 szobás családi ház eladó! Az ingatlan a 70-es években épült vályogtéglából és téglából. Fűtése gázkonvektorokkal (új készülékek) megoldott, valamint 2 cserépkályha is rendelkezésre áll. Fürdőszobája zuhanyzós, külön wc-vel. 1798m2-es telekkel rendelkezik, itt helyet kapott néhány ól, tároló, pince a kert locsolásáról fúrt kút gondoskodik. Pár perces sétára minden fontosabb létesítmény megtalálható. A belső tatarozás, festés, burkolatok cseréje ráfér a házra, de ha ez megvan, nagyon kellemes otthont tudhat magáénak. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Bp XXI. ker. Szabótelep - R436276

51 000 000 Ft

XXI. kerületben, Csepel-Szabótelep városrészen, a BELVÁROSHOZ KÖZEL, csendes, rendezett utcában eladó egy 52 m2-es, 2 szobás, SZIGETELT TÉGLA családi ház 100 m2-es, GONDOSAN KARBANTARTOTT, INTIM KERTTEL. Az 1170 m2-es, osztatlan közös, összközműves telken 2 önálló épület kapott helyet, melyek közös kapubejáraton keresztül közelíthetők meg. A főépületben 4 lakrész került kialakításra, míg a meghirdetett, 52 m2-es, KÜLÖNÁLLÓ ÉPÜLET egy TELJESEN SZEPARÁLT, KAPUVAL LEZÁRT telekrészen helyezkedik el, mely ÜGYVÉDI HASZNÁLATI MEGOSZTÁSSAL rendelkezik. Az ingatlan igényesen felújított, ide csak költözni kell. A közlekedés rendkívül jó, Boráros tér hévvel 3 megálló.Várom hívását a hét bármely napján!

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R436277

24 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Táborfalván 2 külön épületből álló, 2 generáció részére alkalmas családi ház eladó! 2197 m2-es terület tartozik az ingatlanhoz, itt kapott helyet egy 60 m2-es lakóház, mely vegyes falazatból épült és lakható állapotban van. 3 szobával, konyhával, étkezővel és fürdőszobával rendelkezik. A másik épület téglából és vályogtéglából épült beton alapra és 54 m2-es. 2 szobával, előszobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik. Ez a ház jelenleg nem lakható, felújításra vár, amit a jelenlegi tulajdonos el is kezdett, de a befejezés elmaradt. Mindkét házban a villany és vízvezetékek cseréje megtörtént, valamint a gáz is be lett vezetve, új cirkót és új radiátorokat kapott mindkét ház. A kert hatalmas, egy jó nagy tereprendezés ráfér. Az udvaron helyet kapott egy melléképület is, mely régen nyári konyhaként funkcionált. Most reális piaci ár alatt vásárolhatja meg ezt a két generáció együttélésére alkalmas családi házat. Ha érdekli, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Lajosmizse - R436283

23 490 000 Ft

Lajosmizsén gyönyörű, varázslatos környezetben az erdő mélyén, a természet lágy ölén tanya eladó! Az 1,1 hektáros területen elterülő, részben kerített tanya felújítása elkezdődött, de a befejezése már az új tulajdonosra vár. A ház 72 m2-es, 2 szobás. Megtörtént az épület teljes szerkezeti megerősítése: vasbeton alapozás, külső teherhordó tégla védőfalazat, nyílászárók helyének kialakítása, beépítése kerámia áthidalókkal, belső válaszfalak alapozása, tégla falak kiépítése, külső-belső vakolás befejezése. Villanyszerelés csövezésének aljzatban való kiépítése, vízszerelése megtörtént. Kialakításra került a fő épület mellett még egy 15 m2-es pince, beton alapon, beton falazattal, vasbeton födémmel. Itt található a fúrt kút, mely a vizet szolgáltatja, valamint villannyal is rendelkezik az ingatlan. Ha van kedve befejezni a ház újjáépítését és elvonulni a város zajától, élvezni a csodálatos természet erejét, akkor most reális piaci ár alatt juthat az ingatlanhoz! Hívjon bizalommal!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.