Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Tapolca, Veszprém - ingatlanok

Eladó Lakás - Tapolca - R431120

16 300 000 Ft

Eladó egy igényesen felújított,első emeleti, fiatalos lakás kiemelkedően alacsony rezsivel. Az ingatlanban minden nyílászáró cserélve lett, a bejárati ajtóval együtt, továbbá az ablakokra redőnyök is felhelyezésre kerültek. Nagyon közel helyezkedik el bolt, iskola, óvoda, játszótér, gyógyszertár. Az épült kívülről teljes felújításon esett át. Egy szép , fás övezet van a lakás előtt. Tekintse meg személyesen!

Eladó Önálló ház - Tapolca - R431018

27 000 000 Ft

Fejlesztési terület ! Tapolca belvárosában több hrsz-ből álló épület együttes eladó . Az ingatlan jelen állapotában bontásra vagy teljes mértékű felújításra szorul. A telek nagysága 694 m2, a jelenleg beépített hasznos terület az 428 m2 , valamint 140m2 pince. További információval személyes találkozás esetén tudok szolgálni. Irányár: 27 Millió Ft

Eladó Lakás - Tapolca Lesence - R430844

12 200 000 Ft

Tapolcán a Dobó lakótelepen eladó egy 47 m2-es fiatalos, részben felújított lakás. Tekintse meg személyesen!

Eladó Önálló ház - Tapolca - R430594

9 700 000 Ft

Felújítana? Építkezne? Tapolcán , vasút közeli utcában családi ház eladó!A teljes felújításra szoruló ház alapterülete összesen 90 m2 , jelenleg két külön bejáratú épületrészből áll , a hátsó lakrész bővítése is elkezdődött, de egyéb okokból teljesen nem valósult meg. A fűtésmódja egyedi, közművek: villany , víz, csatorna, gázcsonk a ház előtt az utcában. A telek 500 m2 nagyságú, amely udvarból , rendezett konyhakertből áll. Irányár: 9,7 Millió Ft

Eladó Üdülő (nyaraló) - Tapolca Szent György-hegy - R430557

4 500 000 Ft

Eladó ingatlan a Szent György –hegyen! Eladó a Szent György-hegy Nyugati oldalán egy 2026 m2 nagyságú szőlővel beültetett területtel rendelkező zártkerti ingatlan. A területen található egy téglából épült pince présház. Az épület helyiségei: pince, présház, valamint a tetőtérben kialakított pihenő szoba. Közművek: villany. Az ingatlan jól megközelíthető aszfaltos úton. További információért kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 4,5 MFt.

Eladó Lakás - Tapolca Kazinczy Tér - R430484

11 900 000 Ft

Eladóvá vált ügyfelem szeretett ingatlana! A lakás alapterülete 58 m2, az 5. emeleten helyezkedik el . Eddig egy fiatal pár használta és saját igényükre átalakították át. Így egy amerikai konyhás hatalmas étkező – nappalis rész lett kialakítva. Mivel a hely tágassága megengedi ebből egy második szoba is kialakítható. Körülbelül 5 éve, a beköltözésükkor az egész lakás burkolata cserélve lett, bele értve az erkélyt is. A nyílászárók szintén cserélve lettek, továbbá szúnyoghálók és redőnyök is felhelyezésre kerültek. A lakásban távfűtési rendszer van. Az épületben 2 lift is található, melyek idén cserélve lesznek. Jövő évvel kezdődik meg egy elnyert pályázatnak köszönhetően az épület homlokzatának teljes felújítása. . A szinten található a lakás saját tárolója. A város: Tapolca, a környék a közkedvelt „Y” házak. Közkedvelt, hiszen minden megtalálható egy helyen, amire egy családnak, egy fiatal párnak vagy bárkinek szüksége lehet. Iskola, gyógyszertár, óvoda, élelmiszerbolt gyalogosan 5 perces sétával megközelíthető. A város a híressé vált Balaton felvidéken helyezkedik el, gyönyörű hegyeinket minden nap megtekintheti az erkélyről, az a szerencsés, akié lesz ez az ingatlan. Ha felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bizalommal. Irányár: 12,2 Millió Forint

Eladó Önálló ház - Tapolca - R430109

18 900 000 Ft

Családi ház? Orvosi rendelő? Üzlet? Döntse el Ön milyen célra kívánja hasznosítani az általam hirdetett ingatlant! Tapolcán a kedvelt kertvárosban eladó egy 49 nm-es lakóterű lakóházként nyilvántartott, jelenleg más funkciót betöltő családi ház. Két szoba, fürdő/WC, közlekedő valamint még egy külön WC helyiségekkel rendelkezik. Fűtése gázcirkó fűtéssel üzemel, hőleadása padlófűtésen keresztül történik. 2011-ben felújításon esett át, mely magában foglalja a nyílászárók cseréjét minőségi fanyílászárókra, villany, vízvezetékek cseréjét, a tető szigetelését járólapozást, csempézést. Riasztó rendszerrel ellátott. A hozzá tartozó telek 298 nm, melyen egy ásott kút is található. A ház igény szerint bővíthető. Irányár: 18,9 MFt.

Eladó Sorház - Tapolca - R430077

18 900 000 Ft

Tapolcán jó helyen lévő sorházrész, csendes jó környéken eladó. Az épület kis felújítást igényel, de jó kialakítású. Apró javítások és festés után költözhető, saját lakásnak vagy befektetési szándékkal is megfelelő.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R429901

12 500 000 Ft

Tapolcán eladó egy 1800-as években épült skanzenba illő boltíves ház. Az alaprajz szerint két szoba, előszoba, füstös konyha, fürdő/WC, konyha helyiségek találhatók a 84 nm-es ingatlanban. Építési anyaga kő. Közművek közül víz, villany, csatorna van, a gáz a telken belül helyezkedik el. A hozzá tartozó terület 1518 nm, melyen még egy gazdasági épület is helyet kapott, akár műterem is kialakítható benne. Elsősorban azoknak ajánlom, akik a régi magyar népi építészet motívumait szeretnék ebben a házban újra életre kelteni egy kis ráfordítással. Irányár: 12,5 MFt.

Eladó Telek - Tapolca - R429409

9 500 000 Ft

Befektetési lehetőség! Egy frekventált helyen elhelyezkedő, GKSZ-1 övezeti besorolású 3001 m2 terület nagyságú telket ajánlok a figyelmükbe, amely Tapolcától mintegy 4 km-re található. Tapolcát Szigligettel összekötő út és Raposka Fő utcájának a sarkán terül el. A telekre üzleti célú épület emelhető, melyen belül szolgálati lakórész is kialakítható, 300 m2 alapterületen pince, földszint és tetőtér szintekkel, a helyi építési szabályok figyelembe vételével. Közművek: ivóvíz, szennyvíz csatorna, elektromos áram a telken belül vannak. A telek megközelíthetősége Raposka Fő utcájáról történik, amelyre a bejárást egy megépített betonhíd biztosítja. Ajánlom az ingatlant a könnyűipar, turisztika, és élelmiszeriparban tevékenykedők számára. További információért kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 9,5 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R429407

14 000 000 Ft

Eladó Tapolcán a belvárosban egy 64 m2-es, két szobás családi ház, 441 m2-es telek területtel. A ház elrendezése: két szoba, (lehetőség van 3 szoba kialakítására is) konyha, előszoba, és fürdőszoba. Fűtése: Vízteres cserépkályhával történik. Közművek: ivóvíz, szennyvíz csatorna, elektromos áram. Az ingatlanhoz tartozik még két gazdasági épület. Egy 60 m2-es, valamint egy kisebb alapterületű épület. Az udvar rendezett, gyümölcsfákkal beültetett. További információért kérem, hívjon bizalommal! Az ingatlan ára: 14 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R428448

24 800 000 Ft

Tapolcán kertes családi ház eladó. A kert a telek mérete lehetővé teszi a gyerekek játszadozását, de nem olyan nagy, hogy a fűnyírás fárasztó lenne. Az épület azonnal beköltözhető, természetesen az igények szerint felújítható. A 4 szoba és 2 fürdőszoba jó lehetőség nagyobb méretű család számára élettérnek. További információkkal szívesen szolgálunk telefonon is.

Eladó Telek - Tapolca - R427298

1 900 000 Ft

Tapolca Mogyorós-hegyen eladó egy 1534 nm-es zártkerti ingatlan, melyen szőlő és gazdasági épület található. A terület osztatlan közös. A ház összes hasznos területe 28 nm, mely egy 16 nm-es pincéből, és egy 12 nm-es tartózkodó helyiségből áll. A házban villany van, a víz ciszternából nyerhető. A terület olaszrizling kordonos szőlővel van betelepítve, valamint alma, cseresznye, meggyfa is található. A területről egész Tapolca látható. Ajánlom hobbikertészkedésre, aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Irányár: 1,9 MFt.

Eladó Telek - Tapolca Zártkert - R427263

2 300 000 Ft

Tapolca Mogyorós dűlőn eladó egy 1301 nm-es zárkerti ingatlan, melyen szőlő valamint egy gazdasági épület található. A terület olaszrizling szőlőfajtával van betelepítve, a sorok között gyümölcsfák találhatók. Az épületben villany van, víz esővízzel teli ciszternából nyerhető.A területről egész Tapolca látható, valamint a Csobánc hegyre is rálátni. Ajánlom hobbi borászkodásra, kertészkedésre vágyóknak.Az ingatlan igény szerint további területtel bővíthető. Irányár: 2,3 MFt

Eladó Telek - Tapolca Külterület - R427228

5 500 000 Ft

Mezőgazdasági terület eladó! A Szent György- hegy lábánál, Raposka külterületén 27530 m2 egybefüggő terület eladó, szántó művelési ággal ! Az ingatlan jelenleg kiváló lehetőség állat tartásra , egyéb mezőgazdasági tevékenységre. Aki hosszabb távú befektetésben gondolkodik az is keressen bátran, hiszen a rendezési terv szerint Lf-4 besorolású így építési telkek kialakítására lesz lehetőség! További információval, személyes egyeztetéssel kapcsolatban várom hívását! Irányár: 5,5 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca Fő tér - R425327

85 000 000 Ft

Tapolca belvárosában, egy sokoldalúan átalakítható, 719 négyzetméteres épületegyüttes eladó. Lehetnek lakások, irodaház, kereskedelmi épület , szálloda . Akár lehet a felsorolt gondolatokat ötvözni is. Irányár: 85 Mft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R423515

39 000 000 Ft

Üzleti lehetőség! Tapolca gazdasági és kereskedelmi szolgáltató övezetében kínálunk eladásra egy felújítás alatt lévő ingatlant. Az építmény 723 nm alapterületű, amely még bővíthető. A hozzá tartozó telek nagysága 2311 nm . Az épület használható, a közművek jelenleg megoldottak , az új víz- és csatorna rendszer kialakítás alatt van , ipari áram 3x25 A található. Az ingatlan kiválóan alkalmas, kereskedelmi - , lakberendezési termékek helyben gyártására ill. értékesítésére, továbbá szinte bármilyen ipari célra. Pályázat írásában segítséget nyújt a tulajdonos! Keressen bátran! Irányár: 39 Millió Ft

Eladó Telek - Tapolca Keszthelyi - R423086

39 000 000 Ft

Ipari terület Tapolcán. Ipar, kereskedelmi, szolgáltató tevékenységre kijelölt övezetben nagyméretű terület eladó. A terület 3 helyrajzi számon található, akár egyben vagy akár egységenként megvásárolható. A részletekről szívesen adok tájékoztatást megkeresésre.

Eladó Raktárépület - Tapolca Ipar - R423085

65 000 000 Ft

Ipari terület. Tapolcán ajánljuk ezt az ipari területet befektetőknek vagy vállalkozásoknak. Az ingatlan alkalmas raktározási célra /kamionos beállás lehetséges/, ipari tevékenységre /műhely/, kereskedelmi tevékenységre /bolt/, vagy egyéb tevékenységre /telephely/. Megkeresésre a részletekről szívesen adok tájékoztatást.

Eladó Telek - Tapolca - R419409

14 500 000 Ft

Kiválló befektetés! Eladó Tapolcán a nyugati városrészben egy 3.142 m2-es belterületi ipari terület. Villany, víz és szennyvíz a telek határon megtalálható. Jó adottsága, hogy forgalmas út mellett helyezkedik el. GKSZ4 jelű építési övezet. Beépítési mód: szabadon álló. Megengedett legnagyobb beépítettség: 60 %. Megengedett legkisebb építménymagasság: 3,0 m. Megengedett legnagyobb építménymagasság: 6,0 m. Megengedett legkisebb zöldfelület: 40 %. Irányár:14.500.000.-Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Tagló utca

16 500 000 Ft

Eladó Házrész
Budakeszi
Központ

33 300 000 Ft

Eladó Ikerház
Fót
Fótliget

149 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp V. ker.
Molnár utca

3 500 000 EUR