Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó Vonyarcvashegy, Zala - ingatlanok

Eladó Önálló ház - Vonyarcvashegy - R435030

135 000 000 Ft

Vonyarcvashegy kedvelt település a Balaton északi partján. Közel Keszthelyhez, Hévízhez és Tapolcához. A 71-es számú főút hegy felőli, részpanorámás részén folyamatosan gondozott és karbantartott ikercsaládi ház eladó. A térfelosztásának köszönhetően alkalmas vendégek fogadására illetve több generáció zavartalan együttélésére is, mivel minden szint önálló bejárattal rendelkezik. Az első szinten található egy konyha-étkező-nappali, kamra, két szoba, két fürdő/WC , valamint egy előtér, amiből a megközelíthető a tetőtér. A tetőtérben található négy szoba, három fürdőszoba, vendég WC valamint egy konyha-étkező-nappali. A tetőtéri erkélyekről gyönyörű látvány tárul elénk a Balatonra. Az alagsorban két szoba, fürdőszoba, konyha, nappali, kazánház, valamint egy garázs kapott helyet. A ház összesen 375 nm-es, a hozzá tartozó terület 500 nm. Az épületben felújítás keretében 2021-ben új, minőségi nyílászárókat cseréltek. Külső falszigetelése 5 cm-es. Fűtése gáz církóval van megoldva, a földszinten radiátoros fűtés mellett padlófűtés segíti a meleg eloszlását. A kapu és a garázsajtó elektromosan működik. A ház másik fele szintén eladó, adottságait, paramétereit tekintve megegyezik a fent felsoroltakkal. Az ikerház fele 135 MFt, egyben az ikerházak 260 MFt. Ha felkeltettem érdeklődését, várom, szíves megkeresését.

Eladó Önálló ház - Vonyarcvashegy - R435022

228 000 000 Ft

Mediterrán életérzés balatoni panorámával! Panzió, meleg konyhás étterem eladó! Az ingatlan amely most kedvező áron megvásárolható, több egységből tevődik össze. Étterem: a belső vendég tér nagysága 90 m2, a konyha és a hozzátartozó helyiségek a jelenleg hatályos élelmiszer –minőségbiztosítási rendszernek teljes mértékben megfelelnek, kültéri kemence, 100 m2-es panorámás terasz, pince, szociális helyiségek. Panzió: a 8 kétszemélyes szoba önálló fürdőszobával rendelkezik, 1 apartman amelyben 4 személyt lehet elhelyezni, a szobák pótágyazhatók. Lakás: a vendégtértől szeparált, 4 szobás, privát konyhával, fürdőszobával, terasszal. A telek két részből áll, az 590 m2-es gyönyörű, gondozott hátsó kert amely gyümölcsfákkal, évelő és egyéb virágokkal várja új tulajdonosát. Az előkert nagyrészt térburkolattal van ellátva, így ingyenes a parkolási lehetőség a vendégek és a tulajdonos részére! Az éves szinten üzemeltethető ingatlant befektetőknek és magánszemélyek számára egyaránt ajánljuk! A berendezés külön megegyezés tárgyát képezi! További információval személyes találkozás esetén szívesen rendelkezésre állunk!

Eladó Telek - Vonyarcvashegy - R435014

35 000 000 Ft

Vonyarcvashegy frekventált részén építési telek eladó. A telek összesen 1061 nm-es, szabályos téglalap alakú. A helyi építési szabályok alapján lakóház építése esetében 30%-os beépítés lehetséges. Ha valaki üzleti célú ingatlan építésében gondolkodik 70 %-os beépítés is megvalósítható. A telken villany van, a víz és csatorna bevezetése folyamatban van. A telek megközelítése egy közös használatú útról történik, de jogilag teljesen rendezett. Strand, élelmiszer bolt, étterem, vasútállomás, posta egy-két perc séta. A vitorlás kikötő egy könnyed sétára található, amely 1200 méter. Egyéb információval szívesen állunk rendelkezésre. Ár: 35 MFt.

Eladó Önálló ház - Vonyarcvashegy - R434997

179 000 000 Ft

Eladó Vonyarcvashegyen egy 200 m2 nagyságú 3 apartmanból álló lakóház 744 m2 nagyságú telken. Az ingatlan rendkívül jó helyen helyezkedik el. A strand, ABC, éttermek, fagyizó, vasútállomás 5-6 perc távolságra található, de mégis csendes, nyugodt az ingatlan környezete. Az épület 2000-ben épült, folyamatosan karban tartott, az udvar szépen gondozott, parkosított. Az első lakrész 120 m2 nagyságú. Helyiségei: konyha-étkező nappali, kamra, kiszolgáló helyiség, wc, terasz. A klimatizált tetőtérben két külön nyíló hálószoba, és fürdőszoba lett kialakítva. A két apartman 40-40 m2 nagyságúak. Egymástól jól elszeparáltak. Helyiségeik: amerikai konyha nappalival, hálószoba, fürdőszoba és terasz. Fűtése: gázkazánnal történik, melyet egy éve cseréltek. Valamint van még egy cserépkályha az első lakrész nappalijában. Az ingatlan kiválóan alkalmas több generáció együttélésére, vagy olyan befektetőnek, aki szoba kiadásban gondolkodik. További információért kérem keressenek bizalommal! Irányár: 179 millió Ft.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Tallér utca

77 000 000 Ft

Eladó Lakás
Keszthely
Balatonpart

120 000 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp V. ker.
Hold utca

1 100 EUR

Eladó Ikerház
Dabas

62 500 000 Ft