Eladó Házrész Bp XX. ker. Déva utca


Eladó Házrész

R435619
85 m²
4
Földszint
Jó (3)
udvar

Megvételre kínálunk a XX. kerület kedvelt részén, Gubacsipuszta városrészen egy 352 m2-es, rendezett telken lévő, 56 m2-es, (a valóságban 60 m2-es) felújított házat egy 25 m2-es, külön álló felújított házzal. A nagyobbik ingatlan két bejárattal rendelkezik, így igény esetén két külön lakrésszé választható. A tetőtér beépíthető, így még 40 m2-rel bővíthető a lakótér. Szobáinak burkolata laminált padló, a kiszolgáló helyiségek burkolata igényes járólap. A nyílászárók mindenhol kicserélve minőségi műanyag nyílászárókra. A fürdőszoba sarokkádas. A fűtést, melegvizet kombicirkó biztosítja. A házhoz 30 m2-es terasz tartozik. Az utcáról külön bejárattal rendelkező kisház szoba, konyha fürdőszoba helyiségekből áll, 20 m2-es terasszal. Az összközműves telken 3 épület található, ebből kettő egy tulajdonban levő. A telek osztatlan közös tulajdonú ügyvédi megosztással rendelkezik. Mindkét házhoz külön bejárati kapu tartozik, biztosítva a szolgalmi utat a leválasztáshoz. Egy gépkocsi számára udvari beállási lehetőség biztosított. A kis forgalomnak köszönhetően nyugodt és kellemes a környék. Az ingatlan tehermentes.

Alapadatok

Azonosító R435619
Ingatlan típusa Házrész
Megbízás típusa Eladó
Irányár 59 900 000 Ft
Négyzetméter ár 739 506 Ft
Hely Budapest, XX. kerület Déva utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Gubacsipuszta
Emelet Földszint
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)978-8276
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 81 m²
Valós 85 m²
Telekterület 352 m²
Belmagasság 2.7

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1960
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Megvételre kínálunk a XX. kerület kedvelt részén, Gubacsipuszta városrészen egy 352 m2-es, rendezett telken lévő, 56 m2-es, (a valóságban 60 m2-es) felújított házat egy 25 m2-es, külön álló felújított házzal. A nagyobbik ingatlan két bejárattal rendelkezik, így igény esetén két külön lakrésszé választható. A tetőtér beépíthető, így még 40 m2-rel bővíthető a lakótér. Szobáinak burkolata laminált padló, a kiszolgáló helyiségek burkolata igényes járólap. A nyílászárók mindenhol kicserélve minőségi műanyag nyílászárókra. A fürdőszoba sarokkádas. A fűtést, melegvizet kombicirkó biztosítja. A házhoz 30 m2-es terasz tartozik. Az utcáról külön bejárattal rendelkező kisház szoba, konyha fürdőszoba helyiségekből áll, 20 m2-es terasszal. Az összközműves telken 3 épület található, ebből kettő egy tulajdonban levő. A telek osztatlan közös tulajdonú ügyvédi megosztással rendelkezik. Mindkét házhoz külön bejárati kapu tartozik, biztosítva a szolgalmi utat a leválasztáshoz. Egy gépkocsi számára udvari beállási lehetőség biztosított. A kis forgalomnak köszönhetően nyugodt és kellemes a környék. Az ingatlan tehermentes.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (4)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem Nincs udvar ÉK
Szoba 14 Nem van udvar ÉK
Szoba 12 Nem van udvar D
Szoba 12 Nem van udvar ÉK
Konyha 9
Közlekedő 6
Fürdő 5.5
WC 1.2
Konyha 10
Fürdő WC-vel 3.5

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Közös kertvan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Madách Imre tér

155 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Vámház körút

149 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Hernád

55 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

170 000 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

53 150 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

50 815 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

47 544 757 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba

79 900 000 Ft