Eladó Ikerház Mogyoród


Eladó Ikerház

R434853
182 m²
6
Újszerű (5)
utca

Mogyoród ”Rózsadombján”, új építésű házak szomszédságában kínálom megvételre ezt a Buda felé panorámás telken, prémium kategóriás anyagokkal kivitelezett, bruttó 182 m2-es, nappali + 5 szobás ikerházat TELJES BERENDEZÉSSEL. Az ingatlan 2017-ben épült, Budapest határától 5 km-re fekszik, közel az M3-as új lehajtójához. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a Hősök tere 13-15 perc alatt autóval elérhető. A közelben élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegálló. Az épület 30-as Porotherm téglából épült 10cm-es válaszfalakkal, 15cm-es grafitos hőszigeteléssel, monolit vasbeton födémmel és az emeleten 20cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A közös fal 30-as Silka hanggátló falazat. A fűtést és a meleg vizet Ariston Clas B 24kw-os tárolós kondenzációs gázkazán biztosítja. A szobákban radiátoros hőleadás, a többi helyiségben (nappali alsó-felső, előszoba, közlekedők, gardrób, fürdők, kamra) padlófűtés került kiépítésre. Nyílászárók: Schüco 3 rétegű üvegezés, hő- és hangszigeteléssel. A korszerű és minőségi anyagoknak, gépeknek köszönhetően a ház átalánydíjas fűtési költsége havi 12.000 Ft. Az építkezés során elsődleges szempont volt a minőség és hosszútávú fenntarthatóság, ennek eredményeként csak prémium anyagok és elképzelések valósultak meg. Az építkezés minden részlete fényképekkel dokumentálva. Mindenhol mosható falfesték és mosható tapéta. Konyhastúdió által készített egyedi konyhabútor első osztályú gépekkel, gránit mosdóval éa magasfényű akril frontokkal. Mindenhol energiatakarékos beépített gépek (Electrolux, Cata), led-világitás (kristály-lámpákkal, spotokkal és gipszkarton szigetekkel, dobozolással, led-szalaggal), hálózatbővítés: 3x16 Amper. Riasztó(távfelügyelettel) 2 kezelővel, alsó és felső szinten, mozgásérzékelővel, továbbá kamera és videó-kaputelefon került kiépítésre. Felső kategóriás olasz (Ascot) csempe és járólapok, illetve a szobákban Egger 8 mm-es parketta, hálóban portaszító szőnyeg. Szaniterek és csaptelepek: Villeroy and Boch, illetve Teka márkájúak. 2db 3,5kw-os klíma került beépítésre, amely szintenként biztosítja nyáron a kellemes hőmérsékletet. A legtöbb kiegészítő, ülőgarnitúra, étkezőasztal, székek, szőnyegek az Art and Deco lakberendezési boltból lettek beszerezve. A kertben gyepszőnyeg, illetve örökzöldek kerültek telepítésre, 2x2 zónás automata öntözőrendszer csepegtetővel, illetve esőérzékelővel. A kerítés gondozásmentes \"nívó\" acélkerítés. Elektromos távirányítású úszókapu, kerti zuhany, kis faház tárolásra, szerszámoknak, kerti gépeknek, illetve két állásos fedett kocsibeálló is megépítésre került. IDE VALÓBAN ELÉG CSAK BŐRÖNDDEL KÖLTÖZNI! Irányár: 188.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R434853
Ingatlan típusa Ikerház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 188 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 402 985 Ft
Hely Mogyoród
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 134 m²
Valós 182 m²
Telekterület 360 m²
Belmagasság 2.75

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2017
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Mogyoród ”Rózsadombján”, új építésű házak szomszédságában kínálom megvételre ezt a Buda felé panorámás telken, prémium kategóriás anyagokkal kivitelezett, bruttó 182 m2-es, nappali + 5 szobás ikerházat TELJES BERENDEZÉSSEL. Az ingatlan 2017-ben épült, Budapest határától 5 km-re fekszik, közel az M3-as új lehajtójához. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a Hősök tere 13-15 perc alatt autóval elérhető. A közelben élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegálló. Az épület 30-as Porotherm téglából épült 10cm-es válaszfalakkal, 15cm-es grafitos hőszigeteléssel, monolit vasbeton födémmel és az emeleten 20cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A közös fal 30-as Silka hanggátló falazat. A fűtést és a meleg vizet Ariston Clas B 24kw-os tárolós kondenzációs gázkazán biztosítja. A szobákban radiátoros hőleadás, a többi helyiségben (nappali alsó-felső, előszoba, közlekedők, gardrób, fürdők, kamra) padlófűtés került kiépítésre. Nyílászárók: Schüco 3 rétegű üvegezés, hő- és hangszigeteléssel. A korszerű és minőségi anyagoknak, gépeknek köszönhetően a ház átalánydíjas fűtési költsége havi 12.000 Ft. Az építkezés során elsődleges szempont volt a minőség és hosszútávú fenntarthatóság, ennek eredményeként csak prémium anyagok és elképzelések valósultak meg. Az építkezés minden részlete fényképekkel dokumentálva. Mindenhol mosható falfesték és mosható tapéta. Konyhastúdió által készített egyedi konyhabútor első osztályú gépekkel, gránit mosdóval éa magasfényű akril frontokkal. Mindenhol energiatakarékos beépített gépek (Electrolux, Cata), led-világitás (kristály-lámpákkal, spotokkal és gipszkarton szigetekkel, dobozolással, led-szalaggal), hálózatbővítés: 3x16 Amper. Riasztó(távfelügyelettel) 2 kezelővel, alsó és felső szinten, mozgásérzékelővel, továbbá kamera és videó-kaputelefon került kiépítésre. Felső kategóriás olasz (Ascot) csempe és járólapok, illetve a szobákban Egger 8 mm-es parketta, hálóban portaszító szőnyeg. Szaniterek és csaptelepek: Villeroy and Boch, illetve Teka márkájúak. 2db 3,5kw-os klíma került beépítésre, amely szintenként biztosítja nyáron a kellemes hőmérsékletet. A legtöbb kiegészítő, ülőgarnitúra, étkezőasztal, székek, szőnyegek az Art and Deco lakberendezési boltból lettek beszerezve. A kertben gyepszőnyeg, illetve örökzöldek kerültek telepítésre, 2x2 zónás automata öntözőrendszer csepegtetővel, illetve esőérzékelővel. A kerítés gondozásmentes \"nívó\" acélkerítés. Elektromos távirányítású úszókapu, kerti zuhany, kis faház tárolásra, szerszámoknak, kerti gépeknek, illetve két állásos fedett kocsibeálló is megépítésre került. IDE VALÓBAN ELÉG CSAK BŐRÖNDDEL KÖLTÖZNI! Irányár: 188.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 6 (6)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 13.47 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 12.67 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 9.45 Igen van zöldudvar/kert
Szoba 9.27 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 17.61 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 24.62 Nem Nincs utca
Szoba 12.1 Nem van utca
Amerikai konyha étkezővel 16.73
Előszoba 5.49
Tároló 2.38
Kamra 1.89
Közlekedő 4.5
Fürdő WC-vel 5.25
Fürdő WC-vel 5.25
Terasz 25
Terasz 5
Terasz 15

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Kertisütővan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Bútorok, gépesített konyha, a teljes berendezés, kiegészítő dekoráció az ár részét képezi.

További információk

Parkolóhely Felszíni fedett parkoló 2 autónak
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Donáti utca

129 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Egressy út

99 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

138 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Tass

80 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Házrész
Bp XVI. ker.
Ómátyásföld

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVI. ker.
Ómátyásföld

69 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Leányfalu

89 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Kalocsai utca

32 500 000 Ft