Eladó Lakás Bp I. ker. Logodi utca


Eladó Lakás

R435580
90 m²
3
I.
Felújított (4)
utca

I. kerületben, néhány lépésre a Széll Kálmán tértől, a Logodi utcában kínálunk megvételre egy napos, 83 m2-es, 3 szobás, duplakomfortos lakást. Az ingatlan 2021-ben került felújításra, amikor az ablakok és a bejárati ajtó cseréje megtörtént. A fűtést korszerű kondenzációs kazán biztosítja, a víz-és villanyvezetékeket felújították, a fürdő és a mellékhelyiség is teljesen megújult. A szobákban a parkettát felcsiszolták, lakkozták. Az ingatlan jó adottságai közé sorolható a hatalmas, napfényes nappali, amiből szép kilátás nyílik, a hálószobák ugyanakkor a társasház békés kertjére néznek. A kert megújítása folyamatban van éppen. A parkosítást követően a lépcsőház renoválása következik. A nyugalom és a városi nyüzsgés határán van ez az ingatlan, hiszen gyakorlatilag a Várnegyedben vagyunk, viszont a Széll Kálmán téri csomópont is csak egy saroknyira van, így mind az infrastruktúra, mind a közlekedés egészen kiváló, így irodának, rendelőnek vagy kiadásra is alkalmas a lakás. Tartozik hozzá egy 4 m2-es tároló is.

Alapadatok

Azonosító R435580
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 99 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 192 771 Ft
Hely Budapest, I. kerület Logodi utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Vár
Emelet I.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)522-5049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 83 m²
Valós 90 m²
Belmagasság 380

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 33800 Ft.

Épület

Épült 1914
Emeletek III.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés I. kerületben, néhány lépésre a Széll Kálmán tértől, a Logodi utcában kínálunk megvételre egy napos, 83 m2-es, 3 szobás, duplakomfortos lakást. Az ingatlan 2021-ben került felújításra, amikor az ablakok és a bejárati ajtó cseréje megtörtént. A fűtést korszerű kondenzációs kazán biztosítja, a víz-és villanyvezetékeket felújították, a fürdő és a mellékhelyiség is teljesen megújult. A szobákban a parkettát felcsiszolták, lakkozták. Az ingatlan jó adottságai közé sorolható a hatalmas, napfényes nappali, amiből szép kilátás nyílik, a hálószobák ugyanakkor a társasház békés kertjére néznek. A kert megújítása folyamatban van éppen. A parkosítást követően a lépcsőház renoválása következik. A nyugalom és a városi nyüzsgés határán van ez az ingatlan, hiszen gyakorlatilag a Várnegyedben vagyunk, viszont a Széll Kálmán téri csomópont is csak egy saroknyira van, így mind az infrastruktúra, mind a közlekedés egészen kiváló, így irodának, rendelőnek vagy kiadásra is alkalmas a lakás. Tartozik hozzá egy 4 m2-es tároló is.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14.1 Nem van zöldudvar/kert kelet
Szoba 12.5 Nem van zöldudvar/kert kelet
Szoba 22.3 Nem van utca nyugat
Konyha 11.9
Fürdő WC-vel 7.8
WC 1.2
Előszoba 9.8
Közlekedő 3.9

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp X. ker.
Kolozsvári utca

34 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

97 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Hollán Ernő utca

99 500 000 Ft

Eladó Lakás
Érd

86 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Solymár
Erdő utca

119 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Örkény

39 900 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Wolfner utca

275 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton belül

87 000 000 Ft