Eladó Lakás Bp XII. ker. Moha utca


Eladó Lakás

R435398
25 m²
1
III.
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

CSILLEBÉRCEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, ÖRÖKPANORÁMÁS STÚDIÓLAKÁS ELADÓ! XII. kerületben, a Moha utcában kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 25 m2-es, napfényes, cirkó fűtéses, újszerű állapotú, panorámás lakást. Az előszobába érkezünk és rögtön balra található a 4,5 m2-es fürdőszoba, egyenesen tovább haladva az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, két oldalról is ablakos, nagyon világos, csupa napfényes és varázslatos, gyönyörű panorámával. Ezen a helyen elengedhetetlen az autó és a könnyű parkolás érdekében van felszíni beálló is, melynek az ára 4.100.000 Ft. A ház 2018-ban, magas színvonalon épült, 3 szintes, liftes, igényes, kis lakóközösséggel. A közös költség: 10.000 Ft. A környék: Csillebérc egyik legnívósabb utcája, elegáns és luxus környezet, természetvédelmi terület határán, rengeteg zölddel és kirándulási lehetőséggel. A biztonságos környék garantált! A legközelebbi buszmegálló 15 perces sétára található. Az M1-M7 autópályák közös kivezető szakasza gyorsan megközelíthető. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes és új tulajdonost keresünk, aki szeretne egy varázslatos környezetben élni, imádja a természetet és fogadja a csodálatos föld hozzájárulását és engedi hogy elvarázsolják ezek a fenomenális energiák. Első lakást keresőknek kifejezetten ajánlom. Fantasztikus élet kezdete lehet, minden reggel egy ilyen csodálatos látványra ébredni és gyönyörködni kávézás közben e lélegzetelállító panorámában. Befektetési céllal is ideális, örök érték egy ilyen helyen birtokolni ingatlant és hosszútávon ez a befektetés mit teremthet a jövőben. Kíváncsian várom, hogy kit fog rabul ejteni és kinek lesz hozzájárulás ez a különleges adottságú ingatlan. Várom a hívását! A Gépesített konyhabútor, elektromos főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtő, galérián gardróbszekrény, mosógép az ár részét képezi. Irányár: 50.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435398
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 50 000 000 Ft
Négyzetméter ár 2 000 000 Ft
Hely Budapest, XII. kerület Moha utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Csillebérc
Emelet III.
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 25 m²
Valós 25 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 10000 Ft

Épület

Épült 2018
Emeletek III.
Lakásszám 6-10
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés CSILLEBÉRCEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, ÖRÖKPANORÁMÁS STÚDIÓLAKÁS ELADÓ! XII. kerületben, a Moha utcában kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 25 m2-es, napfényes, cirkó fűtéses, újszerű állapotú, panorámás lakást. Az előszobába érkezünk és rögtön balra található a 4,5 m2-es fürdőszoba, egyenesen tovább haladva az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, két oldalról is ablakos, nagyon világos, csupa napfényes és varázslatos, gyönyörű panorámával. Ezen a helyen elengedhetetlen az autó és a könnyű parkolás érdekében van felszíni beálló is, melynek az ára 4.100.000 Ft. A ház 2018-ban, magas színvonalon épült, 3 szintes, liftes, igényes, kis lakóközösséggel. A közös költség: 10.000 Ft. A környék: Csillebérc egyik legnívósabb utcája, elegáns és luxus környezet, természetvédelmi terület határán, rengeteg zölddel és kirándulási lehetőséggel. A biztonságos környék garantált! A legközelebbi buszmegálló 15 perces sétára található. Az M1-M7 autópályák közös kivezető szakasza gyorsan megközelíthető. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes és új tulajdonost keresünk, aki szeretne egy varázslatos környezetben élni, imádja a természetet és fogadja a csodálatos föld hozzájárulását és engedi hogy elvarázsolják ezek a fenomenális energiák. Első lakást keresőknek kifejezetten ajánlom. Fantasztikus élet kezdete lehet, minden reggel egy ilyen csodálatos látványra ébredni és gyönyörködni kávézás közben e lélegzetelállító panorámában. Befektetési céllal is ideális, örök érték egy ilyen helyen birtokolni ingatlant és hosszútávon ez a befektetés mit teremthet a jövőben. Kíváncsian várom, hogy kit fog rabul ejteni és kinek lesz hozzájárulás ez a különleges adottságú ingatlan. Várom a hívását! A Gépesített konyhabútor, elektromos főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtő, galérián gardróbszekrény, mosógép az ár részét képezi. Irányár: 50.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 15 Nem Nincs zöldudvar/kert NY
Amerikai konyha 4
Előszoba 1.5
Fürdő WC-vel 4.5

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Közös kertvan
Maradandó ingóságok Gépesített konyhabútor, elektromos főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtő, galérián gardróbszekrény, mosógép.

További információk

Parkolóhely Felszíni beálló benne van az árban.
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XXI. ker.
II. Rákóczi Ferenc út

19 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Belváros

69 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Ladánybene

60 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

42 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Újpest

59 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

90 000 Ft