Eladó Lakás Bp XII. ker. Istenhegyi út


Eladó Lakás

R435840
51 m²
2
II.
Felújított (4)
utca

HEGYVIDÉKI, ŐSFÁS KÖRNYEZETBEN, NAPFÉNYES FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ! XII. kerületben, az Istenhegyi út alján kínálom megvételre ezt a II. emeleti, 51 m2-es, 1 + 1 félszobás, ablakos fürdőszobás, cirkófűtéses, nagyon világos, csendes, utcai nézetű, teljes körűen és igényesen felújított lakást. Az ingatlan tökéletes elrendezésű, átszellőztethető, minden helyiség ablakos. Az előszobába érkezünk, rögtön jobbra a külön WC, balra az ablakos, tágas fürdőszoba, majd továbbhaladva szemben a kertre néző hálószoba és jobbra az amerikai konyhás, 32 m2-es, napfényes, utcai nézetű, de előtte hatalmas örökzöldekkel, ősfákkal teli kertre néző nappali. A ház 1900-ban épült, 2 szintes, LIFT nélküli, 12 lakásos, jó állapotú, 1500 m2-es telken lévő villaépület. A kert gyönyörű, füvesített, hatalmas ősfák, örökzöldek, bokrok, cserjék, rózsák és csodaszép virágzó növényekkel teli, közös használatú és a lakáshoz tartozik egy privát kerti tároló is. Kivákó az infrastruktúra, M2-es metró, villamos, buszok pár perc séta. Első lakást keresőknek, fiatal pároknak és befektetésre is ideális. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A konyhabútor, elektromos sütő és főzőlap az ár részét képezi. Irányár: 82.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435840
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 82 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 607 843 Ft
Hely Budapest, XII. kerület Istenhegyi út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Orbánhegy
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 51 m²
Valós 51 m²
Telekterület 1500 m²
Belmagasság 2.75

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 10000 Ft
Közös költség megjegyzés korlátlan vízhasználatot tartalmaz

Épület

Épült 1900
Emeletek II.
Lakásszám 11-15
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés HEGYVIDÉKI, ŐSFÁS KÖRNYEZETBEN, NAPFÉNYES FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ! XII. kerületben, az Istenhegyi út alján kínálom megvételre ezt a II. emeleti, 51 m2-es, 1 + 1 félszobás, ablakos fürdőszobás, cirkófűtéses, nagyon világos, csendes, utcai nézetű, teljes körűen és igényesen felújított lakást. Az ingatlan tökéletes elrendezésű, átszellőztethető, minden helyiség ablakos. Az előszobába érkezünk, rögtön jobbra a külön WC, balra az ablakos, tágas fürdőszoba, majd továbbhaladva szemben a kertre néző hálószoba és jobbra az amerikai konyhás, 32 m2-es, napfényes, utcai nézetű, de előtte hatalmas örökzöldekkel, ősfákkal teli kertre néző nappali. A ház 1900-ban épült, 2 szintes, LIFT nélküli, 12 lakásos, jó állapotú, 1500 m2-es telken lévő villaépület. A kert gyönyörű, füvesített, hatalmas ősfák, örökzöldek, bokrok, cserjék, rózsák és csodaszép virágzó növényekkel teli, közös használatú és a lakáshoz tartozik egy privát kerti tároló is. Kivákó az infrastruktúra, M2-es metró, villamos, buszok pár perc séta. Első lakást keresőknek, fiatal pároknak és befektetésre is ideális. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A konyhabútor, elektromos sütő és főzőlap az ár részét képezi. Irányár: 82.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 22.3 Nem Nincs utca
Amerikai konyha 10
Fürdő 4.8
Előszoba 4.3
WC 1
Tároló 3

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Közös kertvan
Maradandó ingóságok konyhabútor, elektromos sütő és főzőlap

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Szentendre
Tiszteletes utca

38 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Inárcs

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Jégverem utca

134 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Hollósy Simon utca

54 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

99 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

76 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

97 500 000 Ft