Eladó Lakás Bp I. ker. Jégverem utca


Eladó Lakás

R435799
55 m²
2
III.
Felújított (4)
utca

I. kerületben, a Budai Vár lábánál kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 55 m2-es, 2 szobás, D-i tájolású, csupa napfényes, cirkó és padlófűtéses, hűtő-fűtő klímás, belső építész tervei alapján prémium minőségű anyaggokkal teljes körűen és igényesen felújított lakást részleges Dunai panorámával és kilátással a Lánchídra. Az amerikai konyhás étkezőbe érkezünk, balra a déli tájolású, különleges hangulatú, nagyon világos nappali található, továbbhaladva a hálószobába érkezünk, amihez egy egyedi gardróbszoba tartozik és innen nyílik a 6 m2-es tágas zuhanykabinos, WC-vel és bidével felszerelt fürdőszoba. A bejárattal szemben van egy külön WC kézmosóval. A konyha kis méretéhez képest teljesen felszerelt, mosógép, mosogatógép, beépített mikró sütő, beépített sütő, teljes külső kivezetésű szag elszívó, hűtőszekrény. A ház 1896-ban épült, 3 szintes, LIFT NÉLKÜLI, 17 lakásos épület, fiatalos, nagyon jó lakóközösséggel. A belső felújítás, a lépcsőház festése, bejárati kapu felújítása folyamatban van várhatóan még 2023-ban be is fejeződik. A közös költség 22.000 Ft és korlátlan vízhasználatot tartalmaz. KINEK AJÁNLOM? Olyan új tulajdonost keresünk aki értékeli a minőséget és a tökéletes elhelyezkedést. Ideális befektetés, gyorsan és könnyen kiadható! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 134.900.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435799
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 134 900 000 Ft
Négyzetméter ár 2 452 727 Ft
Hely Budapest, I. kerület Jégverem utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Víziváros
Emelet III.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 55 m²
Valós 55 m²
Belmagasság 3.6

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 22000 Ft
Közös költség megjegyzés a közös költség korlátlan vízhasználatot tartalmaz

Épület

Épült 1896
Emeletek III.
Lakásszám 16-20
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés I. kerületben, a Budai Vár lábánál kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 55 m2-es, 2 szobás, D-i tájolású, csupa napfényes, cirkó és padlófűtéses, hűtő-fűtő klímás, belső építész tervei alapján prémium minőségű anyaggokkal teljes körűen és igényesen felújított lakást részleges Dunai panorámával és kilátással a Lánchídra. Az amerikai konyhás étkezőbe érkezünk, balra a déli tájolású, különleges hangulatú, nagyon világos nappali található, továbbhaladva a hálószobába érkezünk, amihez egy egyedi gardróbszoba tartozik és innen nyílik a 6 m2-es tágas zuhanykabinos, WC-vel és bidével felszerelt fürdőszoba. A bejárattal szemben van egy külön WC kézmosóval. A konyha kis méretéhez képest teljesen felszerelt, mosógép, mosogatógép, beépített mikró sütő, beépített sütő, teljes külső kivezetésű szag elszívó, hűtőszekrény. A ház 1896-ban épült, 3 szintes, LIFT NÉLKÜLI, 17 lakásos épület, fiatalos, nagyon jó lakóközösséggel. A belső felújítás, a lépcsőház festése, bejárati kapu felújítása folyamatban van várhatóan még 2023-ban be is fejeződik. A közös költség 22.000 Ft és korlátlan vízhasználatot tartalmaz. KINEK AJÁNLOM? Olyan új tulajdonost keresünk aki értékeli a minőséget és a tökéletes elhelyezkedést. Ideális befektetés, gyorsan és könnyen kiadható! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Irányár: 134.900.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 11.07 Nem van utca D
Szoba 19.13 Nem Nincs utca D
Amerikai konyha étkezővel 13.7
Tároló 3.42
WC 1.1
Fürdő WC-vel 6.28

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Maradandó ingóságok Gépesített konyhabútor az ár részét képez. A teljes berendezés opcionális külön megállapodás.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Inárcs

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Istenhegyi út

79 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Hollósy Simon utca

57 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Attila

315 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Üröm
Üröm

89 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunavarsány
Nyugati lakópark

87 500 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Budakeszi
Makkosi út

700 000 Ft

Kiadó Üzlethelyiség
Bp XVIII. ker.
Üllői út

460 000 Ft