Eladó Önálló ház Bp XVIII. ker. Dankó Pista utca


Eladó Önálló ház

R436062
160 m²
5
Felújított (4)
zöldudvar/kert

XVIII. kerületben, Ganz-kertvárosban kínálunk eladásra egy 160 m2-es, két szintes, körbenapozott, felújított önálló családi házat, mely egy 548 m2-es telken fekszik. A földszinten egy kényelmes, ablakos konyha, étkező, nappali, fürdő, az emeleten további 3 szoba és szintén fürdő található. Ezen felül, egy külön amerikai konyhás nappali és egy hozzá tartozó fürdő egy külön lakrészként lett kialakítva. A fűtést kombicirkó készülék biztosítja, a ház 15 cm-es szigetelést kapott. A villany- és gázfogyasztás a kedvezményes tarifán belül esik. A kertben egy 15 m2-es, tárolásra alkalmas kerti faház, szaletli, kerti sütögető lett kialakítva. Tárolásra egy 7 m2-es pincében szintén van lehetőség. A telek térkövezett részén akár 3 gépkocsi is kényelmesen tud parkolni, a beállást elektromos kapu könnyíti. A környék békés, csendes, családbarát. A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, a Market Central. Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonú.

Alapadatok

Azonosító R436062
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 109 900 000 Ft
Négyzetméter ár 686 875 Ft
Hely Budapest, XVIII. kerület Dankó Pista utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Ganzkertváros
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 160 m²
Valós 160 m²
Telekterület 548 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény

Épület

Épült 1975
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XVIII. kerületben, Ganz-kertvárosban kínálunk eladásra egy 160 m2-es, két szintes, körbenapozott, felújított önálló családi házat, mely egy 548 m2-es telken fekszik. A földszinten egy kényelmes, ablakos konyha, étkező, nappali, fürdő, az emeleten további 3 szoba és szintén fürdő található. Ezen felül, egy külön amerikai konyhás nappali és egy hozzá tartozó fürdő egy külön lakrészként lett kialakítva. A fűtést kombicirkó készülék biztosítja, a ház 15 cm-es szigetelést kapott. A villany- és gázfogyasztás a kedvezményes tarifán belül esik. A kertben egy 15 m2-es, tárolásra alkalmas kerti faház, szaletli, kerti sütögető lett kialakítva. Tárolásra egy 7 m2-es pincében szintén van lehetőség. A telek térkövezett részén akár 3 gépkocsi is kényelmesen tud parkolni, a beállást elektromos kapu könnyíti. A környék békés, csendes, családbarát. A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, a Market Central. Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonú.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 12 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 18 Nem van zöldudvar/kert É-NY
Szoba 15 Nem van zöldudvar/kert D-K
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert D-K
Konyha 8
Egyéb 7
Fürdő 4
WC 1.5
Közlekedő 3
Előszoba 10
Fürdő 4
Egyéb 2
WC 1.5
Közlekedő 5
Egyéb 28
Egyéb 15
Pince 7

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely térkövezett udvari beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp II. ker.
Országút

99 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Pécel
Kelő utca

99 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVI. ker.
Nagyiccetelep

155 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Batthyány Ilona utca

179 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.