Eladó Önálló ház Bp XXII. ker. Budafok


Eladó Önálló ház

R435564
200 m²
5
Felújított (4)
utca

Csak a CDC Ingatlan kínálatában! Budafok óvárosában kínálom megvételre ezt a 776 m2-es telken elhelyezkedő családi házat, amelyben a jelenlegi tulajdonos 2 elkülönített lakást alakított ki, az egyik lakásként, a másik irodaként működik. A kisebbik lakás, amely most irodaként funkcionál, 55 m2-es. A házhoz egy 1000 m2-es, földalatti pince és egy jóval kisebb felszíni, 20 m2-es kis pince is tartozik. A ház 2020-ban teljes körű felújításon esett át! Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos garázs és egy ipari parkoló beálló. Üzleti lehetőségek: Borászati cégek fővárosi irodájának,l erakatának. Látványpincében rendszeres vagy alkalmi vendéglátásra, szervezett turistacsoportok fogadására, bortrezor és borklub tevékenység kibővítése, panzió, étterem kialakítása az épületben. A kert két fő részre lett felosztva. A ház mellett található, kisebb kert 80 m2-es füvesített. A kert többi része alkalmas vendéglátásra, akár 50 fő is leültethető a nyári szezonban kültérben a kerthelységben. A kertbe teherautóval is be lehet állni.

Alapadatok

Azonosító R435564
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 250 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 250 000 Ft
Hely Budapest, XXII. kerület Budafok
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Budafok
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 200 m²
Valós 200 m²
Telekterület 776 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Emeletek I.
Szerkezet tégla
Épület stílusa egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Csak a CDC Ingatlan kínálatában! Budafok óvárosában kínálom megvételre ezt a 776 m2-es telken elhelyezkedő családi házat, amelyben a jelenlegi tulajdonos 2 elkülönített lakást alakított ki, az egyik lakásként, a másik irodaként működik. A kisebbik lakás, amely most irodaként funkcionál, 55 m2-es. A házhoz egy 1000 m2-es, földalatti pince és egy jóval kisebb felszíni, 20 m2-es kis pince is tartozik. A ház 2020-ban teljes körű felújításon esett át! Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos garázs és egy ipari parkoló beálló. Üzleti lehetőségek: Borászati cégek fővárosi irodájának,l erakatának. Látványpincében rendszeres vagy alkalmi vendéglátásra, szervezett turistacsoportok fogadására, bortrezor és borklub tevékenység kibővítése, panzió, étterem kialakítása az épületben. A kert két fő részre lett felosztva. A ház mellett található, kisebb kert 80 m2-es füvesített. A kert többi része alkalmas vendéglátásra, akár 50 fő is leültethető a nyári szezonban kültérben a kerthelységben. A kertbe teherautóval is be lehet állni.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Raktárépület
Bp XIX. ker.
Kispest

139 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

114 900 000 Ft

Kiadó Ikerház
Bp II. ker.
Tópart utca

2 200 EUR

Eladó Önálló ház
Budakeszi
Makkosmária

179 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Bp XVII. ker.
Rákoskert

84 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba-Újtelep

48 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Orom utca

105 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Király utca

67 500 000 Ft