Eladó Önálló ház Leányfalu


Eladó Önálló ház

R435897
204 m²
3
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

DUNAKANYARBAN FESTŐI KÖRNYEZETBEN DUNAI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Leányfalun kínálom megvételre ezt a 900 m2-es telken lévő, 204 m2-es, de a tetőtér miatt 124 m2-es, 3 szintes, 2 + 1 félszobás, vasacélszerkezetes, cirkó -és padlófűtéses, fatüzeléses látványkandallós, klimatizált, napfényes, 2013-ban épült, jó állapotú, szigetelt, kitűnő állapotú ingatlant. Az alsó szinten garázs és műhely található. Az emeleti lakótérben Dunai panorámás télikert és hálószoba, konyha, nappali és fürdőszoba található. A tetőtérben egy hatalmas szoba és egy beépített Dunai panorámá terasz, ami jelenleg télikertként funkcionál. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés az ár részét képezi. Olyan új tulajdonost keresünk, akinek fontos a festői környezet és imádja a természetet és a vízi sportok szerelmese. Kíváncsian várom, hogy ki lesz az a szerencsés, aki ezen a fenomenális energiákkal bíró helyen fog élni! Irányár: 130.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435897
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 130 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 048 387 Ft
Hely Leányfalu
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 124 m²
Valós 204 m²
Telekterület 900 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2013
Emeletek III.
Szerkezet egyéb
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés DUNAKANYARBAN FESTŐI KÖRNYEZETBEN DUNAI PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Leányfalun kínálom megvételre ezt a 900 m2-es telken lévő, 204 m2-es, de a tetőtér miatt 124 m2-es, 3 szintes, 2 + 1 félszobás, vasacélszerkezetes, cirkó -és padlófűtéses, fatüzeléses látványkandallós, klimatizált, napfényes, 2013-ban épült, jó állapotú, szigetelt, kitűnő állapotú ingatlant. Az alsó szinten garázs és műhely található. Az emeleti lakótérben Dunai panorámás télikert és hálószoba, konyha, nappali és fürdőszoba található. A tetőtérben egy hatalmas szoba és egy beépített Dunai panorámá terasz, ami jelenleg télikertként funkcionál. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés az ár részét képezi. Olyan új tulajdonost keresünk, akinek fontos a festői környezet és imádja a természetet és a vízi sportok szerelmese. Kíváncsian várom, hogy ki lesz az a szerencsés, aki ezen a fenomenális energiákkal bíró helyen fog élni! Irányár: 130.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 3
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 17.05 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 10 Nem van zöldudvar/kert
Szoba 45 Nem Nincs zöldudvar/kert
Terasz 18
Terasz 18
Konyha 8
Fürdő WC-vel 6
Tároló 40

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Kertisütővan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Teljes berendezés az ár részét képezi.

További információk

Parkolóhely fedett gépkocsibeálló 40 m2-es
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Egressy út

99 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

138 900 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp XI. ker.
Lágymányos

98 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Tass

80 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.