Eladó Raktárépület Bp XIX. ker. Kispest


Eladó Raktárépület

R436018
195 m²
5
Átlagos (2)
utca

XIX. kerületben, Kispest frekventált részén a Kossuth tér közelében eladó egy 536 m2 telken lévő, 195 m2-es, kétszintes családi ház. A felépítmény kiválóan alkalmas műhely kialakításra, valamint raktározásra is. Az ingatlan rendelkezik hatályos építési engedéllyel. Az engedély alapján 8-10 lakásos társasházat lehet kialakítani. Kész talajmechanikai vizsgálat, a statisztikai leírás, felmérési terv, valamint tervezeti állapotot tartalmazó vizsgálatok is rendelkezésre állnak. Jelenlegi felépítmény, ami felújításra szorul: 130 m2-es földszint (2.30 m2 belmagasság), gépészet, raktár, közlekedő, folyosó, üzlettér/szoba (válaszfalak nélkül). 65 m2-es tetőtér/emelet: egy légterű szoba vagy iroda. Műszaki tartalom: sávalap, szigetelt tégla falazat, monolit vasbeton födémszerkezet, műanyag nyílászárók, zsindelyes tető, gázkazán radiátorokkal. Parkolási lehetőség az udvaron belül, illetve az utcán ingyenes. A területen belül tehergépjárművel is lehet közlekedni.

Alapadatok

Azonosító R436018
Ingatlan típusa Raktárépület
Megbízás típusa Eladó
Irányár 139 000 000 Ft
Négyzetméter ár 712 821 Ft
Hely Budapest, XIX. kerület Kispest
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Kispest
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)330-6975
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 195 m²
Valós 195 m²
Telekterület 536 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény közepes
Közös költség nincs

Épület

Épült 1950
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés XIX. kerületben, Kispest frekventált részén a Kossuth tér közelében eladó egy 536 m2 telken lévő, 195 m2-es, kétszintes családi ház. A felépítmény kiválóan alkalmas műhely kialakításra, valamint raktározásra is. Az ingatlan rendelkezik hatályos építési engedéllyel. Az engedély alapján 8-10 lakásos társasházat lehet kialakítani. Kész talajmechanikai vizsgálat, a statisztikai leírás, felmérési terv, valamint tervezeti állapotot tartalmazó vizsgálatok is rendelkezésre állnak. Jelenlegi felépítmény, ami felújításra szorul: 130 m2-es földszint (2.30 m2 belmagasság), gépészet, raktár, közlekedő, folyosó, üzlettér/szoba (válaszfalak nélkül). 65 m2-es tetőtér/emelet: egy légterű szoba vagy iroda. Műszaki tartalom: sávalap, szigetelt tégla falazat, monolit vasbeton födémszerkezet, műanyag nyílászárók, zsindelyes tető, gázkazán radiátorokkal. Parkolási lehetőség az udvaron belül, illetve az utcán ingyenes. A területen belül tehergépjárművel is lehet közlekedni.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 60 Nem van utca
Szoba 88 Nem van udvar
Egyéb 24
Közlekedő 4
Előszoba 5.8
Egyéb 60

Állapot

Ingatlan Átlagos (2)
Ház kívül Átlagos (2)
Ház belül Átlagos (2)

Extrák

Riasztóvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Kakucs

58 900 000 Ft

Eladó Raktárépület
Bp XXII. ker.

120 000 000 Ft

Kiadó Raktárépület
Bp XXII. ker.

690 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Árpádföld

169 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rumbach Sebestyén utca

139 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Mátyásföld

142 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Somogyi Béla utca

43 900 000 Ft

Eladó Iroda
Bp VIII. ker.
Somogyi Béla utca

63 000 000 Ft