Eladó Lakás Bp XXI. ker. II. Rákóczi Ferenc út


Eladó Lakás

R435832
54.4 m²
3
Földszint
Felújított (4)
zöldudvar/kert

XXI. kerületben, Csepel-Csillagtelepen, a II. Rákóczi Ferenc utcában eladó egy teljeskörűen felújított, 5 lakásos sorházban lévő lakás. Az ingatlan tetőszerkezete is fel lett újítva. Egy HRSZ-on számon lévő ingatlanból lett kialakítva a két lakás. A társasház módosító okirat módosítás folyamatban van, így mindkét lakás önálló helyrajzi számmal fog rendelkezni. A szomszédok csendesek, az utcáról minimális zaj hallatszik be, mivel mindkét lakás ablakai a belső udvarra néznek. A nagyobbik lakáshoz tartozik egy 10 m2-es tároló helyiség is. Mindkét lakásban a konyhát a leendő tulajdonosnak kell kialakítani, a saját ízlésének megfelelően.Műszaki tartalom: a tető teljesen fel lett  újítva, a fűtés korszerűsítve lett, az elektromos áram vezeték felülvizsgálata, illetve korszerűsítése;  műanyag ablakok és ajtók, biztonsági bejárati ajtó, mindkét esetben ráccsal védett, burkolatok cseréje, teljesen új fürdőszoba. A lakás fenntartási költsége igen alacsony, első lakásnak tökéletesen megfelel. Megközelítés: a város központtól könnyen megközelíthető, a Boráros tértől a csepeli HÉV végállomásától, 1 buszmegálló, összesen 25 perc alatt már a városközpontban lehet.

Alapadatok

Azonosító R435832
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 34 900 000 Ft
Négyzetméter ár 811 628 Ft
Hely Budapest, XXI. kerület II. Rákóczi Ferenc út
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Csillagtelep
Emelet Földszint
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)330-6975
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 43 m²
Valós 54.4 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 12400 Ft
Közös költség megjegyzés A közös költség tartalmazza a közös világítás, a szemétszállítás díját, valamint a közös képviselő munka díját is.

Épület

Épült 1965
Lakásszám 1-5
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés XXI. kerületben, Csepel-Csillagtelepen, a II. Rákóczi Ferenc utcában eladó egy teljeskörűen felújított, 5 lakásos sorházban lévő lakás. Az ingatlan tetőszerkezete is fel lett újítva. Egy HRSZ-on számon lévő ingatlanból lett kialakítva a két lakás. A társasház módosító okirat módosítás folyamatban van, így mindkét lakás önálló helyrajzi számmal fog rendelkezni. A szomszédok csendesek, az utcáról minimális zaj hallatszik be, mivel mindkét lakás ablakai a belső udvarra néznek. A nagyobbik lakáshoz tartozik egy 10 m2-es tároló helyiség is. Mindkét lakásban a konyhát a leendő tulajdonosnak kell kialakítani, a saját ízlésének megfelelően.Műszaki tartalom: a tető teljesen fel lett  újítva, a fűtés korszerűsítve lett, az elektromos áram vezeték felülvizsgálata, illetve korszerűsítése;  műanyag ablakok és ajtók, biztonsági bejárati ajtó, mindkét esetben ráccsal védett, burkolatok cseréje, teljesen új fürdőszoba. A lakás fenntartási költsége igen alacsony, első lakásnak tökéletesen megfelel. Megközelítés: a város központtól könnyen megközelíthető, a Boráros tértől a csepeli HÉV végállomásától, 1 buszmegálló, összesen 25 perc alatt már a városközpontban lehet.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 3 (3)
Belső szintek 2
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 13.7 Nem van zöldudvar/kert DNY
Szoba 10.7 Nem van zöldudvar/kert DNY
Szoba 8.3 Igen van zöldudvar/kert DNY
Konyha 7.1
Közlekedő 3.2
Fürdő WC-vel 2
Tároló 8

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Somogyi Béla utca

43 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Karácsony Sándor utca

29 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Frangepán utca

42 200 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton belül

87 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

114 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

129 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

102 900 000 Ft