Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R435893
200 m²
5
Jó (3)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Sári kellemes, csendes utcájában, 200 m2-es, 4 szobás+nappalis, tetőtér beépítéses, igényes családi ház eladó, melyben egy utcafrontra néző, 27 m2-es üzlethelyiség is helyet kapott! Az ingatlan a 90-es évek végén épült téglából. Rendszeresen karbantartott, impozáns ingatlant ajánlok a figyelmébe. A földszinten 2 tágas szoba, konyha-étkezővel, nappali, fürdő, kamra, hatalmas fedett terasz, valamint egy üzlethelyiség található, utóbbi szépségszalonként működik jelenleg is. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy tágas galéria kapott helyet. Udvara, mely 928 m2 szépen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, locsolása fúrt kútról megoldott, itt helyezkedik el a dupla garázs, egy üvegház, nagy medence, valamint a ház alatt egy 60 m2-es pince, mely részben tároló, részben garázs szerepet tölt be. Fűtése gázkazánnal, padlófűtésen keresztül, hűtő-fűtő klímával, illetve egy egyedi kályhával megoldott, mely több funkciót tölt be a nagycsalád életébe. Fűteni lehet vele, szintén padlófűtésen keresztül, valamint sütni, főzni, ennek a kis csodának a pontos neve: Palazzetti bellai doro 20. Nézzen utána! Az ingatlan riasztóval, kamerarendszerrel, elektromos kapukkal, garázskapuval, alumínium redőnyökkel szerelt. A ház előtt nagy parkoló, több autó parkolására van lehetőség. Az ingatlan főbb jellemzője az igényes kialakítás, tágas, világos helyiségek, illetve minden megtalálható benne, amire egy nagy családnak szüksége lehet. Egy nagyon barátságos, kellemes, szép és jól felszerelt ingatlant ajánlok figyelmébe, ahol a vállalkozását is tudja működtetni. Ha bővebb információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R435893
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 84 900 000 Ft
Négyzetméter ár 424 500 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 200 m²
Telekterület 928 m²

Egyebek

Fűtés gáz (héra)
Fény napfényes

Épület

Épült 1995
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Sári kellemes, csendes utcájában, 200 m2-es, 4 szobás+nappalis, tetőtér beépítéses, igényes családi ház eladó, melyben egy utcafrontra néző, 27 m2-es üzlethelyiség is helyet kapott! Az ingatlan a 90-es évek végén épült téglából. Rendszeresen karbantartott, impozáns ingatlant ajánlok a figyelmébe. A földszinten 2 tágas szoba, konyha-étkezővel, nappali, fürdő, kamra, hatalmas fedett terasz, valamint egy üzlethelyiség található, utóbbi szépségszalonként működik jelenleg is. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy tágas galéria kapott helyet. Udvara, mely 928 m2 szépen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, locsolása fúrt kútról megoldott, itt helyezkedik el a dupla garázs, egy üvegház, nagy medence, valamint a ház alatt egy 60 m2-es pince, mely részben tároló, részben garázs szerepet tölt be. Fűtése gázkazánnal, padlófűtésen keresztül, hűtő-fűtő klímával, illetve egy egyedi kályhával megoldott, mely több funkciót tölt be a nagycsalád életébe. Fűteni lehet vele, szintén padlófűtésen keresztül, valamint sütni, főzni, ennek a kis csodának a pontos neve: Palazzetti bellai doro 20. Nézzen utána! Az ingatlan riasztóval, kamerarendszerrel, elektromos kapukkal, garázskapuval, alumínium redőnyökkel szerelt. A ház előtt nagy parkoló, több autó parkolására van lehetőség. Az ingatlan főbb jellemzője az igényes kialakítás, tágas, világos helyiségek, illetve minden megtalálható benne, amire egy nagy családnak szüksége lehet. Egy nagyon barátságos, kellemes, szép és jól felszerelt ingatlant ajánlok figyelmébe, ahol a vállalkozását is tudja működtetni. Ha bővebb információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 11 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 12 Nem Nincs zöldudvar/kert
Szoba 26 Nem Nincs
Hall 26 Nem Nincs
Egyéb 20
Amerikai konyha étkezővel 24
Fürdő 7
Közlekedő 9
Közlekedő 11
WC 1
WC 1
Közlekedő 4
Közlekedő 7
Fürdő WC-vel 8
Terasz 10
Terasz 34
Pince 60

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Kertisütővan
Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely dupla garázs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Zánka

159 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kakucs

58 900 000 Ft

Eladó Raktárépület
Bp XXII. ker.

120 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Balatonfenyves

114 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

170 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Hungária körút

63 250 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft