Eladó Telek Pilis


Eladó Telek

R436213
1723 m²
0

Pilis központjában, frekventált környéken, 1723 m2-es telek eladó, melyen egy 50 m2-es, bontandó vagy erősen felújítandó ház áll. Közművek közül a telken belül található a víz, csatorna és villany. A tulajdoni lapon lakóház és udvarként van nyilvántartva. Alkalmas nyaralóként, befektetésként, új ingatlan építésére, vagy egy nagyobb felújítás után ott lakásra is. Minden közintézmény, vasútállomás, üzletek, pár perc sétára található. Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R436213
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 29 900 000 Ft
Négyzetméter ár 17 353 Ft
Hely Pilis

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 1723 m²

Épület

Megjegyzés Pilis központjában, frekventált környéken, 1723 m2-es telek eladó, melyen egy 50 m2-es, bontandó vagy erősen felújítandó ház áll. Közművek közül a telken belül található a víz, csatorna és villany. A tulajdoni lapon lakóház és udvarként van nyilvántartva. Alkalmas nyaralóként, befektetésként, új ingatlan építésére, vagy egy nagyobb felújítás után ott lakásra is. Minden közintézmény, vasútállomás, üzletek, pár perc sétára található. Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Iroda
Bp II. ker.
Nyék

760 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.