Eladó Telek Újhartyán


Eladó Telek

R404741
71500 m²
0

Áron alul Iparterület! Újhartyánon 71500 m2-es iparterület eladó. A terület az M5-ös és 405-ös főút közvetlen közelében található, aszfaltos út mellett, frekventált helyen. Minden közmű az utcában megtalálható. A terület kiváló adottságokkal rendelkezik. Ajánlom figyelmébe, befektetőknek, vagy olyan vállalkozóknak akik központi részen szeretnék tudni ipari tevékenységüket. GKSZ3 besorolású, 25%-a beépíthető, 7,5 méter a magassági korlátozás. Jelenleg a terület erdő művelési ág besorolással szerepel a földhivatalban, ezt a tervdokumentációk alapján a Földhivatalnál lehet átminősíteni, minden engedély rendelkezésre áll. Amennyiben szeretné bővíteni a területet erre is van lehetőség, további 80000 m2-es terület vásárolható még hozzá. Kérem hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését.

Alapadatok

Azonosító R404741
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 140 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 958 Ft
Hely Újhartyán

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 71500 m²

Épület

Megjegyzés Áron alul Iparterület! Újhartyánon 71500 m2-es iparterület eladó. A terület az M5-ös és 405-ös főút közvetlen közelében található, aszfaltos út mellett, frekventált helyen. Minden közmű az utcában megtalálható. A terület kiváló adottságokkal rendelkezik. Ajánlom figyelmébe, befektetőknek, vagy olyan vállalkozóknak akik központi részen szeretnék tudni ipari tevékenységüket. GKSZ3 besorolású, 25%-a beépíthető, 7,5 méter a magassági korlátozás. Jelenleg a terület erdő művelési ág besorolással szerepel a földhivatalban, ezt a tervdokumentációk alapján a Földhivatalnál lehet átminősíteni, minden engedély rendelkezésre áll. Amennyiben szeretné bővíteni a területet erre is van lehetőség, további 80000 m2-es terület vásárolható még hozzá. Kérem hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Üllő
Pesti út

1 278 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Százhalombatta
Szent László út

65 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Leányfalu

130 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

46 230 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

53 150 000 Ft