Eladó Telek Újlengyel


Eladó Telek

R436212
2485 m²
0

Újlengyelben a település szélén, telephelynek is alkalmas, 2485m2-es építési telek eladó! Közművek a szomszéd utcában elérhetők. A terület körbekerített, méretéből adódóan kettéosztható. Utcafronti szélessége kb. 30 méter, így kamionok, teherautók is könnyűszerrel behajthatnak. Újlengyel iparűzési adó mentes terület. Ajánlom az ingatlant befektetőknek, mivel jelenleg 4 gazdasági társaság telephelyként használja, és fizeti a telephely használatáért járó bérleti díjat. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R436212
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 29 900 000 Ft
Négyzetméter ár 12 032 Ft
Hely Újlengyel

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 2485 m²

Épület

Megjegyzés Újlengyelben a település szélén, telephelynek is alkalmas, 2485m2-es építési telek eladó! Közművek a szomszéd utcában elérhetők. A terület körbekerített, méretéből adódóan kettéosztható. Utcafronti szélessége kb. 30 méter, így kamionok, teherautók is könnyűszerrel behajthatnak. Újlengyel iparűzési adó mentes terület. Ajánlom az ingatlant befektetőknek, mivel jelenleg 4 gazdasági társaság telephelyként használja, és fizeti a telephely használatáért járó bérleti díjat. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Telek
Újlengyel

21 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp X. ker.
Népligeti út

1 300 000 000 Ft

Eladó Telek
Dabas

95 250 EUR

Eladó Telek
Dabas

95 250 EUR

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Attila

315 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dembinszky utca

109 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rumbach Sebestyén utca

759 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Lehel utca

367 000 EUR