Eladó Üzlethelyiség Bp I. ker. Donáti utca


Eladó Üzlethelyiség

R434700
122 m²
2
Félszuterén
Jó (3)
utca

I. kerületben, a Budai Vár alatt, a Donáti utcában kínálom megvételre ezt a 122 m2-es, félszuterén, utcai nézetű, jó állapotú, 2 bejáratos üzlethelyiséget. Az ingatlan étteremként működött, 38 fő leültetésére alkalmas vendégtér, kiszolgáló pult, konyha, hús és zöldség előkészítő, iroda és szociális helyiségek kerültek kialakításra. Az épület 1920-ban épült, 4 szintes, liftes, kívül-belül felújított. A közös költség 19.800 Ft. A környéken tömegközlekedés kiváló, az M2-es metró, villamos, HÉV, autóbusz pár perc sétával elérhető. Az infrastruktúra páratlan, a Batthyány tér, Mária tér, Széll Kálmán tér, Mammut bevásárlóközpont, Gellérthegy és a Budai Vár is impozáns kirándulóhely. A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! KINEK AJÁNLOM? Szuper befektetés, könnyedén és gyorsan kiadható és azonnal pénzt hoz. Aki szeretne egy frekventált helyen lévő éttermet és kávézót üzemeltetni, de még nem találta meg a helyet, annak tökéletes választás, mivel itt minden készen áll arra hogy itt álmai üzletét megvalósítsa. A teljes berendezése az ár részét képezi! Az ingatlan per- és tehermentes és AZONNAL birtokba vehető! Irányár: 129.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R434700
Ingatlan típusa Üzlethelyiség
Megbízás típusa Eladó
Irányár 129 000 000 Ft
Négyzetméter ár 1 057 377 Ft
Hely Budapest, I. kerület Donáti utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Váralja
Emelet Félszuterén
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 122 m²
Valós 122 m²
Belmagasság 2.8

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 19800 Ft

Épület

Épült 1921
Emeletek IV.
Lakásszám 51-
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift hívó
Megjegyzés I. kerületben, a Budai Vár alatt, a Donáti utcában kínálom megvételre ezt a 122 m2-es, félszuterén, utcai nézetű, jó állapotú, 2 bejáratos üzlethelyiséget. Az ingatlan étteremként működött, 38 fő leültetésére alkalmas vendégtér, kiszolgáló pult, konyha, hús és zöldség előkészítő, iroda és szociális helyiségek kerültek kialakításra. Az épület 1920-ban épült, 4 szintes, liftes, kívül-belül felújított. A közös költség 19.800 Ft. A környéken tömegközlekedés kiváló, az M2-es metró, villamos, HÉV, autóbusz pár perc sétával elérhető. Az infrastruktúra páratlan, a Batthyány tér, Mária tér, Széll Kálmán tér, Mammut bevásárlóközpont, Gellérthegy és a Budai Vár is impozáns kirándulóhely. A kiváló elhelyezkedéséhez nem fér kétség, a kényelmes, biztonságos környezet garantált! KINEK AJÁNLOM? Szuper befektetés, könnyedén és gyorsan kiadható és azonnal pénzt hoz. Aki szeretne egy frekventált helyen lévő éttermet és kávézót üzemeltetni, de még nem találta meg a helyet, annak tökéletes választás, mivel itt minden készen áll arra hogy itt álmai üzletét megvalósítsa. A teljes berendezése az ár részét képezi! Az ingatlan per- és tehermentes és AZONNAL birtokba vehető! Irányár: 129.000.000 Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 60 Nem Nincs utca
Szoba 25 Nem Nincs utca
Közlekedő 10
Konyha 10
Egyéb 3
Egyéb 3
Tároló 2
Tároló 2
Tároló 3
Tároló 3
Raktár 3
WC 2
WC 2
WC 2

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Maradandó ingóságok Teljes berendezés az ár részét képezi.

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség
Bp XVIII. ker.
Üllői út

160 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rumbach Sebestyén utca

139 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp III. ker.
Aranyhegy

166 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kakucs

94 900 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Wolfner utca

275 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébetváros, Nagykörúton belül

87 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Szentendre
Pismány

114 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XI. ker.
Albertfalva

129 900 000 Ft