Bokréta Iroda

1091 Budapest, Üllõi út 73

ulloi9@cdci.hu
(1)485-2061
14852066
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
(1)485-2066
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Kiss János Altábornagy utca - R432361

79 900 000 Ft

A Kiss János altábornagy utca csendes, egyirányú részén, eladó egy frissen és teljes körűen felújított, dupla komfortos lakás. Az erkélyes nappali a Kiss János altábornagy utca felé, a hálószobák egy teljesen csöndes, zöld, fás és borostyános belső kertre néznek. Fűtése, újra bélelt kémény, új gázvezetékek, 93%-os hatásfokú Immergas Victrix 24 TT 2 ERP kondenzációs kombi cirkó gázkazán, kiváló minőségű és stílusos Viking alumínium radiátorok, WiFi-n keresztül (akár távolról is) programozható digitális termosztát. Konyha: egyedileg méretre készített, teljes értékű, teljesen gépesített konyha hatalmas étkezőpulttal. Beépített páraelszívó, indukciós főzőlap, légkeveréses sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, kombinált hűtő/fagyasztó (210/79 l) – minden készülék IKEA-s, 5 év garanciával. TEKA mosogatótál és csaptelep. Előkészített, könnyen hozzáférhető, mégis rejtett hely és kiállások a mosógépnek az étkezőpult alatt. Dupla komfort: az előtérből nyílik a fürdőkádas fürdőszoba (aszimmetrikus kád, zuhanyzó funkcióval, behajtható üvegparavánnal), valamint külön, szintén fűtött helyiségben a kézmosós WC (itt található a kazán is). A második, zuhanyzóval és WC-vel is felszerelt fürdőszoba privát, kizárólag a kisebbik szobából közelíthető meg. Hansgrohe csaptelepek és zuhanyszett, kerámia IKEA mosdótálak és szekrények, tükörbe integrált ledes világítás, kivezetett és külön kapcsolható páraelszívók, minden helyiségből ablakok a lichthófra, törölközőszárítós radiátorok + fűtőpatron a nyári hónapokra, Grohe WC-k (a csésze, a nyomólap és a csillapított ülőkék egyaránt), TEKA kiegészítők. Új, műanyag ablakok, biztonsági ajtó, új beltéri ajtók. Minden szobába külön-külön a bejárattól bevezetett koaxiális kábelek (UPC van a házban). Új villanyvezeték-rendszer, a legnagyobb biztonság érdekében életvédelmi (FI) relével. Új víz és lefolyóvezeték-rendszer. A parketta az eredetileg is meglévő tölgy, újra csiszolva és lakkozva selyemfényű lakkal. Tehermentes, azonnal költözhető!!

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébet körút - R432358

61 900 000 Ft

VII. kerület Erzsébet körút, körúton belüli oldalán, szépen karbantartott liftes társasház első emeltén, eladóvá vált ez a frissen és teljes körűen felújított, tulajdoni lap szerint 49 m2-es (természetben 60 m2-es), a belmagassága miatt kialakításra került egy 11 m2-es galéria szoba, így 3 hálószobás és egy amerikai konyhás nappali + 2 fürdőszoba, mely miatt ideális kiadásra is. Az ingatlan cirkó fűtéses, alacsony fenntartású, tehermentes, azonnal birtokba vehető. A környék a közlekedés és az infrastruktúra kiváló!

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Lehel utca - R432357

36 900 000 Ft

Közvetlenül a Lehel csarnoknál, közel a Westendhez, M3-as metróhoz, eladó egy felújított lakás. 45 m2-es, I. emelti egy jó állapotú házban. A felújítás során kicserélték a vezetékeket, a nyílászárókat, új fürdőszobát építettek. Fiataloknak,pároknak kiváló lehetőség.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432355

38 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL***\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nA VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak.\\\\\\\\r\\\\\\\\nAz alaprajz szerinti IV. lakás 40 m2. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg. \\\\\\\\r\\\\\\\\nA lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEzen felül a lakás klimatizált. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló.\\\\\\\\r\\\\\\\\nA lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított.\\\\\\\\r\\\\\\\\n. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát!\\\\\\\\r\\\\\\\\nHa BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! \\\\\\\\r\\\\\\\\nItt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható!\\\\\\\\r\\\\\\\\nJöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken! \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432351

47 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti III. lakás 49 m2. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény. Ezen felül a lakás klimatizált. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. . A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross uttca - R432350

23 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti II. lakás 22 m2. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény. Ezen felül a lakás klímatizált. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. . A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432349

25 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti I. lakás 25 m2. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény. Ezen felül a lakás klimatizált. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. . A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432348

73 900 000 Ft

***KÖRÚT KÖZELI MODERN ELEGANCIA, KÉNYELEM, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS!*** A VIII. kerület egyik központi részén, a Baross utcában, a Horváth Mihály térhez közel a múlt század elején épült, szépen karbantartott bérház második emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, utcára néző, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, élhető terekkel rendelkező, étkező-konyhás nappalis + három hálószobás, 92 nm-es, napfényes, elegáns lakás eladó. A lakás rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: jelenlegi elrendezésével kényelmes otthon biztosít egy 4 tagú családnak is. A szobák külön nyílóak, a tágas étkező-konyhás nappali színhelyül szolgál a közösségi programoknak. Az utcai hálószoba külön bejárattal rendelkezik, így nem kell átjárni a nappalin, amely így zavartalan vendéghálószobaként is funkcionálhat. Az új műanyag nyílászárók dupla hőszigetelt üveggel rendelkeznek, a magas emeletnek köszönhetően árad be a fény. A lakásnak teljes gépészeti megújulása és elektromos hálózatának kialakításra. megtörtént. Beépített magas minőségű, Beko, Gorenje és Wirhpool konyhagépek (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő) állnak az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult a fürdőszoba. A fűtés gazdaságos egyedi cirkórendszerrel történik. Az ingatlan egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji bérház MÁSODIK szintjén található. A külső homlokzat szép, esztétikus, a lépcsőház és a belső udvar kulturált, rendezett. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! A közelben található Corvin pláza a bevásárlást könnyíti meg, az egyéb intéznivalókra pedig sok esetben megoldást jelent a körút közelsége! 10 perc sétával elérhető a Kálvin tér is, amely számos vendéglátó egységgel biztosítja a hétköznapok kényelmét. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló: A 4-6-os villamos 32-esek tere megállója néhány lépés alatt elérhető. A 83-as trolibusz megállója is nem mesze a háztól található. A 9-es busz megállója a bejárattól néhány lépésre található. A Corvin negyed metrócsomópont is 5 perc sétával érhető el, így a város minden pontja könnyedén megközelíthető. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakó az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen, vagy a BEFEKTETÉSÉnek tökéletes ingatlanját megtalálja! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb,

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Visegrádi utca - R432346

34 500 000 Ft

XIII. kerület Újlipótvárosban a Visegrádi utcában, viszonylag jól karbantartott kispolgári társasházban eladóvá vált egy mfszt.-i ( félemeleti ), utcai nézetű , világos , jól alakítható , központi fűtéses ( egyedi mérővel felszerelt), 2 szobás, 45 m2 es lakás. Az ingatlanban a nyílászárok nem rég lettek cserélve, a közös költség mindössze 9200 Ft, a lakóközösség rendezett, a ház állapota jó. Az ingatlan rögtön birtokba vehető, megtekintés rugalmas. A környék a közlekedés és az infrastruktúra kiváló!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432343

139 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakások rendkívül jó adottságokkal rendelkeznek, teljesen megújultak: vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban. A belső nyílászárók részben újak, részben felújítás során nyerték vissza eredeti szépségüket. Az új műanyag nyílászárókon az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény. Ezenfelül a lakások klimatizáltak. A lakások elosztását tekintve, 2 db egy szobás és 2 db kétszobás apartman került kialakításra. Az 1-es lakásban (lásd képek és alaprajz) kényelmesen egy légtérben lett kialakítva a konyha, étkező, nappali és hálószoba funkció. A szobához külön tágas zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A lakás összesen 24 nm-t ölel magába. A 2-es lakás szintén egy légtérben egyesíti a konyha, étkező, hálószoba funkciót, illetve kényelmes méretű zuhanyzós fürdővel ellátott. Mindezt 22 nm-en élvezheti a jövendőbeli tulajdonos. A 3-as lakás két tágas szobájával közel 50 nm-en biztosítja a külön amerikai konyhás nappalit, külön hálószobát, zuhanyzós fürdővel és külön gardróbbal. A 4-es lakás 40 nm-en két szobával biztosítja a külön amerikai-konyhás nappalit, külön hálószobát, zuhanyzós fürdővel. A lakások funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi! Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg, illetve az egyéb intézni valókra is megoldást nyújt! Parkolás az utcán lehetséges, a ház előtti részen többnyire mindig van hely. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló: A 4-es 6-os villamos vonalán található Harminckettesek tere egy megállóra található. A ház előtt áll meg a 9-es buszcsalád számos tagja illetve a közelben található 72-es és 83-as trolibusz megállója is, amellyel a város minden pontja könnyedén megközelíthető. Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek vagy a befektetésének tökéletes ingatlanját megtalálja! A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház NEGYEDIK szintjén található. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. Kedvezőek a FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK: a közös költség: 27.000.- Ft/hó. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb.) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon! KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 139,99 millió forint. A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Király utca - R432334

43 900 000 Ft

A Körúton belül, a Király utcában, a Gozsdu udvar közelében, eladó egy földszinti, zöld udvaros lakás, kimondottan szép kerttel. Hivatalosan 37 m2-es, de a valóságban 60 m2-es, mert a galéria álló és 30 m2-es. Gyakorlatilag teljes értékű önálló helyiségként használható.\\r\\nA lakás ékessége, hogy előtte egy önálló, saját használatú, virágos, növényekkel teleültetett, intim kertrész található.\\r\\nBefektetésnek kiváló, a házban a rövidtávú kiadás, engedélyezett.Jelenleg is ki van adva.

Eladó Lakás - Bp III. ker. Bécsi út - R432321

50 500 000 Ft

III. ker. Óbudán a Bécsi úton, 1930-ban épült társasházban kínálok egy első emeleti (de tulajdon lap szerint földszinti) 73 m2-es, nappali + 1 szoba és egy fél szobás, étkező-konyhás, 1,5 m2-es erkélyes, jó állapotú, világos, napfényben úszó, északkeleti fekvésű lakást. Mindenhez közel, kitűnő a közlekedés. Az ingatlan remek infrastruktúrával rendelkezik. a 2 szoba keleti fekvésű, laminált parkettás. A háló délnyugati fekvésű, a csendes belső udvarra néző, a nappali erkélykapcsolatos. A fürdőszoba kádas, a mellékhelyiség külön légtérben van kialakítva. A konyha ablakos, könnyedén szellőztethető. A bejárati ajtó és az ablakok új műanyag nyílászárókra lettek cserélve, ezáltal a fűtés számla igen kedvező. A lakáshoz tartozik egy száraz, 6 m2 pincei tároló.A társasház tiszta, rendezett, az épület jó állapotú. Közös költség: 15 000 Ft, tartalmazza a társasház, lakásra vonatkozó alapfokú biztosítását, közös helyiségek világításának és takarításának költségét, szemétszállítást. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes. Fonódó villamos, 17, 19, 41-es villamos, 9-es busz és a Szentendrei HÉV megállók, 8 perc sétára vannak.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Dohány utca - R432317

53 900 000 Ft

Frekventált helyen, jó befektetési lehetőség!!! Azonnal költözhető 3. emeleti liftes házban, jó beosztású, utcára néző, tehermentes, riasztóval ellátott, teljesen üres lakás eladó! A lakás a Dohány utca elején, Zsinagógához közel helyezkedik el, az ablakból kihajolva látható. A lakás jó állapotú, tágas konyhája, világos étkezője, előszobája van. A két szobája külön nyílik, mindegyik galériázott, könnyedén átalakítható, a falak mozgathatóak. A WC és fürdő is különnyíló. A fűtést és meleg vizet cirkó gázkazán biztosítja, ami másfél éve lett kialakítva. A nyílászárók és a vezetékek kb. 10 éve ki lettek cserélve. A háztető pár éve lett felújítva. A közlekedés kiváló: Astoriánál a 7-es buszok, M2,47-49-es villamos, 74 troli megálló. A környék nagyon ellátott: üzletek, éttermek lépés távolságra, Tesco, Spar. RBNB ENGEDÉLYEZET!

Eladó Lakás - Bp III. ker. Zsirai Miklós utca - R432303

26 900 000 Ft

III. kerület, hegy felőli oldalán eladó ez a lakás. Az ingatlan egy panelház 7. emeletén helyezkedik el. 51m2-es, 2 külön bejáratú szobás, étkezős, ablakos konyhás, a fürdő és a WC külön helyiségben található. Az ingatlan közepes állapotú. A ház nem panelprogramos, de a közös költségben benne van a felújítási alap, a közel jövőben tervezik a felújítást. AZ ÁR IRÁNYÁR. VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT!

Eladó Ikerház - Tárnok - R432286

39 000 000 Ft

20 percre Budapesttől, Tárnokon épül ez az ikerház egy 536 m2-es központi elhelyezkedésű telken. A vasútállomás gyalog 7 perc, közel az iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek. Ez az ikerház fél, /alaprajzon a bal oldali/ 66,35 m2-es. Elosztása kiváló, mert amerikai konyhás, nappalis, 3 hálószobás, terasszal és a hozzá tartozó 286 m2-es leválasztott telekrésszel. Az építkezést várhatóan 2020 06. hóban fejezik be. Az új tulajdonosnak lehetősége van a saját ízlése alapján kiválasztani a burkolatokat 3000 Ft/m2-es áron. A különbözetet kell csak kifizetni. A nyílászárók thermók, a tetőzet kerámia cseréppel fedett, a külső falak dryvit rendszerrel hőszigeteltek, melyet fehér és szürke színre színeznek. Keressen bizalommal!

Eladó Üzlethelyiség - Szigetszentmiklós Központ - R432283

65 000 000 Ft

Szigetszentmiklóson nagyon nagy hiány egy JÓ étterem! Jelenleg is működő, de csak házhoz szállítással foglalkozó étterem, kiöregedés miatt ELADÓ sajnos! Akár azonnal is átadó, csak áruval kell feltölteni! 10 éve épült helyiség, szigetelt, folyamatosan karban tartott! Az étterem igényesen berendezett, össz alapterülete 155 m2 plusz egy kis terasz, mind ez fél szuterén elhelyezkedéssel, a város centrumában, a fő út mentén! Kereskedelmi üzletek, bankok, piac, posta, tömegközlekedési megállók közvetlen az üzlet előtt, mellett és fölött! Az étterem berendezéssel vagy berendezés nélkül, házhoz szállítási rendszerrel és vendégkörrel eladó! Található benne egy felszerelt nagy konyha (gépesített), hűtőkamra, raktárhelyiségek (3db), bortrezor, hátsó gazdasági kijárat, ízléses, modern vendégtér, dekor világítással és bárpulttal..kint terasz, dekor rejtett világítással..További helységek: iroda, dekoratív nagy toalettek, személyzeti öltöző tusolóval, WC-vel, teljes kamera rendszer, központi riasztó, egyedi mérőórák, nagy energiával- A1 besorolású hőtechnikai rendszer.. Parkolás az utcán, ingyenes, 2/3 gáz kazános, radiátoros fűtés- 1/3 padlófűtés .. Alkalmas kereskedelmi, szolgáltatói vagy raktározási tevékenységre is a vendéglátó mellett!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Kassák Lajos utca - R432280

18 200 000 Ft

Eladó a XIII. kerületben található Malomházaknak nevezett területen lévő, földszinti, egy szobás 22 m2-es, fekvőgalériával felszerelt öröklakás. A Malomházak az 199-as évek elején épültek az itt található malomgyárban dolgozó munkások és családjaik számára. A területen csak ilyen pici alapterületű lakások találhatók. Kiváló lehetőség első lakást vásárlóknak, vagy befektetőknek, akik kiadásra szeretnének lakást vásárolni. A lakáshoz jár egy udvari beálló is, így a parkolás könnyen megoldható.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Marek József utca - R432279

45 900 000 Ft

Eladó, ez a gyönyörűen felújított, két szobás, második emeleti, extra világos, udvari nézetű, csöndes házban található öröklakás. A felújítás magában foglalta a nyílászárók, hideg és meleg burkolatok cseréjét, az új gáz cirkó kialakítását. Az ár tartalmazza a konyhabútort, beépített főzőlapot sütővel, hűtőt, mosógépet, a légkondit egy beltéri egységgel, a riasztót, a hálószobában francia ágyat, a nappaliban nyitható kanapét, IKEA gardrób szekrényt. A házban mind a rövid, mind a hosszútávú lakáskiadás engedélyezett, így akár befektetésnek is kiváló. Ha a hirdetésem felkeltette figyelmét, hívjon bátran.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Munkás utca - R432277

31 900 000 Ft

Eladó ez a jó állapotú, második emeleti, utcai nézetű, ennek köszönhetően nagyon világos, azonnal költözhető öröklakás!\\r\\nA lakásba új, hőszigetelt, fehér műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A lakás hatalmas, tágas konyhával rendelkezik. Kiadásra tökéletes, hiszen pár perc sétára található a Keleti Pályaudvar, így a közlekedés kiváló. A közelben található az Állatorvosi Egyetem és a Metropoliten Egyetem is.\\r\\nHívjon bátran, ha a hirdetésem felkeltette a figyelmét.

Eladó Üzlethelyiség - Bp IX. ker. Rehabilitációs terület - R432274

115 000 000 Ft

IX. Rehabilitációs részén eladó üzlethelyiség, közel a Nagyvárad térhez, az Orvosi Egyetemhez és a Közszolgálati Egyetemhez...Össz területét tekintve 233 m2 az üzlethelyiség, amely több különálló bejárattal rendelkezik. Jelenleg kb a fele bérbe van adva, igény esetén maradnának is a bérlők! Az ingatlan alkalmas rendelőnek, vendéglátó egységnek, irodának, szalonnak, jóga, vagy sport tevékenységre is...

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Rózsa utca

34 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Csilla utca

42 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Kálvária tér

45 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp I. ker.
Mészáros utca

49 900 000 Ft