Dabasi iroda

2370 Dabas, Bartók Béla utca 47

dabas@cdci.hu
(29)361-049
709777820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig, Szombaton: 9.00-tõl 12.00 óráig

Eladó Ikerház - Dabas - R436097

39 900 000 Ft

Dabas szívében 75 m2-es, 2 szobás kis gyöngyszem eladó! Az ingatlan 1985-ben épült téglából. Kétlakásos társasháznak az egyik fele, mely utcafrontra néz. Jelenleg egészségközpontként funkcionál, de lakásnak, irodának, üzletnek is tökéletes. A ház minden igényt kielégít, szép tágas amerikai konyhás nappalival, két szobával, fürdőszobával rendelkezik. Az egyik szoba érdekessége és egyben pozitívuma, hogy külön mellékhelyiség tartozik hozzá, valamint ezt a szobát az udvarról is meg lehet közelíteni, így akár üzleti tevékenységet (pl. szépségipar) is folytathat otthonában és úgy, hogy nem kell a házon keresztül vezetnie a vendégeit. Gyönyörűen felújított ingatlant ajánlok a figyelmébe. Az elmúlt években minden külső és belső munkálatot elvégeztek a házon, így ide csak költöznie kell. 150 m2-es kis kert tartozik az ingatlanhoz. A ház előtti parkolás 7 autó számára megoldott. Az ingatlan összközműves, fűtése gázcirkóval megoldott radiátorokon keresztül, valamint hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A ház biztonságáról riasztórendszer gondoskodik. Egy nagyon kellemes, pozitív energiával töltött, több lehetőséggel rendelkező ingatlant ajánlok figyelmébe, most reális piaci ár alatt! Ha szeretné megtekinteni, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R436094

26 500 000 Ft

Táborfalván kínálunk eladásra egy 112 m2-es, két szintes családi házat. A földszinten 1 hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba wc-vel és egy nagy nappali található. A tetőtérben 2 szoba biztosítja a gyerekek külön kis fészkét. Közművek közül a villany, víz, csatorna van bekötve. Fűtését vegyestüzelésű kazán biztosítja lapradiátorokon keresztül. A telek 2129 m2-es, melyen egy különálló garázs és egy fúrt kút található. A ház azonnal birtokba vehető! Ez az ingatlan jelenleg kedvező áron érhető el kínálatunkban 26.5 millió forintért. Amennyiben személyesen is szívesen megnézné, keressen bizalommal.

Eladó Önálló ház - Dabas - R436088

99 990 000 Ft

Dabas központjától karnyújtásnyira, új építésű, 93m2-es, 3 szobás, exkluzív családi ház eladó! Minden igényt kielégítő, gyönyörű otthon várja leendő tulajdonosát. Az ingatlan főbb jellemzői: Igényes kivitelezés, ízléses kialakítás, praktikus tervezés, szép, világos, tágas helyiségek. Minden részletében látszik a minőség. Hörmann biztonsági bejárati ajtóval, valamint Hörmann beltéri ajtókkal szerelt a ház. Fűtése hőszivattyúval megoldott padlófűtésen keresztül. Riasztóval, klímával, elektromos redőnnyel és napelemmel rendelkezik. Tágas amerikai konyhás nappalijában a konyhaszekrény gépekkel együtt már beszerelésre került, mely a vételár részét képezi. Udvara 700 m2-es, gyönyörűen parkosított, az öntözőrendszerrel szerelt locsolás fúrt kútról megoldott. A terület körbekerített, elektromos kapuval szerelt. A házat két nagy fedett terasz öleli körbe, valamint helyet kapott egy fedett gépkocsi beálló is. Sorolhatnám még az ingatlan extráit, de inkább jöjjön el, nézze meg személyesen, ígérem, nem fog csalódni! Ha nívós ingatlant keres, melybe csak költöznie kell, hívjon bizalommal, mert én megtaláltam Önnek!

Eladó Önálló ház - Örkény - R436086

25 900 000 Ft

Kihagyhatatlan ajánlat, ide már csak költöznie kell! Örkény frekventált részén, a központtól karnyújtásnyira, kellemes utcában, jó szomszédokkal körbevéve, 56 m2-es, teljeskörűen felújított családi ház eladó! Az ingatlanban 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba wc-vel, valamint egy tároló kapott helyet. A ház vegyes falazatból épült, fűtése klímával megoldott. 1355 m2-es telekkel rendelkezik, melyen helyet kapott egy 60 m2-es, jó állapotban lévő melléképület, mely garázsnak, műhelynek, illetve bármilyen tevékenységnek kiválóan alkalmas. Az ingatlan azonnal költözhető! Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal! Az ár irányár!

Eladó Ikerház - Örkény - R436085

41 900 000 Ft

Reális piaci ár alatt! Örkény frekventált részén, kellemes utcában, 93 m2-es, új építésű ikerházfél eladó, melyhez 450 m2-es terület tartozik! Az ingatlan 3 szoba, amerikai konyhás nappali, gardrób, fürdőszoba, wc, kamra és fedett terasz helyiségekből áll. A ház már felépült, csak a belső burkolatok hiányoznak, melyeket az új tulajdonos választhat ki, ha ezek a munkálatok elkészültek, azonnal költözhető. A ház téglából épült, 15 cm-es szigetelést kapott, fűtése gázcirkóval megoldott radiátorokon keresztül. Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Dabas - R436084

33 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabason a gyóni strand szomszédságában, 3603 m2-es építési telek eladó! Gyönyörű környezetben, természetvédelmi terület közelségében helyezkedik el. Az ingatlan kb. 70 méter utcafronti szélességgel rendelkezik és sarok telek. Közművek az utcában. Jelenleg elhanyagolt állapotban van, fák, bokrok nőtték be, de egy tereprendezés után fantasztikus lehetőségeket kínál. Társasházak, ikerházak, vagy egyéb ingatlanok helyszínéül szolgálhat. Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Ócsa - R436070

48 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ócsa frekventált részén, 96m2-es, 4 szobás családi ház eladó, mely akár két generáció együttlakására is alkalmas. Az ingatlan beton sávalapra épült tégla és vályogtégla falazatból. 4 tágas szobával, két fürdőszobával, nagy előszobával, étkezővel és főzőfülkével rendelkezik. Fűtése gázkonvektorokkal megoldott. A ház belső felújításra szorul, értem ez alatt a burkolatok cseréjét és egy tisztasági festést. Nyílászárói műanyagra lettek cserélve. Udvarán, mely 527 m2-es, több melléképület található ( tárolók, boros pince, garázs ). A ház külső szigetelést kapott. Pár perc sétára található bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, buszmegálló, vasútállomás, játszótér. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Ócsa - R436067

82 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ócsa szívében, karnyújtásnyira a központól, 185m2-es, 6+1 szobás, külön bejáratú, üzlethelyiséggel rendelkező, kétgenerációs családi ház eladó! Összeköltözőknek kihagyhatatlan lehetőség! Az ingatlan fantasztikus adottságokkal rendelkezik. A földszinten, mely 105m2-es, 4 szoba található, melyből az egyik helyiség fodrászatként működött, így akár üzleti vállalkozását is folytathatja, vagy elkezdheti az otthonában. Konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba és külön álló wc helyiségek találhatók még az alsó szinten. A tetőtér, mely 80m2-es a második generáció helyéül szolgál, itt 2 szoba + gardróbszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba található. Az ingatlanokat egy zárt lépcsőházon keresztül, külön bejárattal lehet megközelíteni. A ház a 80-as évek végén épült és 2013-ban teljeskörű felújításon esett át, értem ez alatt a ház szigetelését, a tető cseréjét, a nyílászárók cseréjét és kisebb átépítést. Az ingatlan összközműves, fűtése gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal és hűtő-fűtő klímával megoldott. A ház nagyon jó állapotban van, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Udvara 619m2-es, a locsolásról fúrt kút gondoskodik, ipari áram a rendelkezésre áll. A ház alatt egy 18 m2-es pince is található, itt kaptak helyet a kazánok. Impozáns ingatlant ajánlok a figyelmébe, mely két generáció együttélésére kiváló lehetőség. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Inárcs - R436043

11 900 000 Ft

Inárcs csendes utcájában, aszfaltozott út mentén, 488m2-es, részben kerített, építési telek eladó! Az ingatlanon egy beton alap található, melyre lejárt tervdokumentáció a rendelkezésre áll. Terveztek rá ikerházat, illetve önálló családi házat is, így a döntés az öné, hogy melyiket szeretné megvalósítani. Ha két generáció szeretne összeköltözni, akkor Önnek az ikerházak tervdokumentációja a nyerő, ha önálló házat szeretne építeni, akkor a családi ház tervdokumentációjára lesz szüksége. A telken belül gáz és villany közmű található, valamint egy emésztő tartály is helyet kapott. Csatorna, víz az utcában. A telek utcafronti szélessége kb. 18 méter. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Kakucs - R436013

99 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Kakucs új parcellázású, csendes utcájában, új építésű házak szomszédságában, gyönyörű, nívós családi ház eladó! Az ingatlan 2019-ben épült porotherm téglából, 10 cm-es szigeteléssel. Az exkluzív ház 119m2-es, ebbe az alapterületbe a 24 m2-es garázs is beletartozik, mely közvetlen kapcsolatban van a házzal, átjárható és ugyanolyan értéket képvisel, mint a ház, burkolattal, fűtéssel, ablakokkal ellátott, így akár 1-2 szoba is kialakítható belőle, csak az elektromos garázsajtót kell lecserélnie normál ajtóra és már kész is az új szoba. A ház 2 szobával rendelkezik, amerikai konyhás nappali-étkezővel, (itt a különlegesség a fával kirakott nagy belmagasság), tágas fürdőszoba, háztartási helyiség, kazánház, külön wc és szép tágas előszoba helyiségekből áll. Fűtése gázcirkóval megoldott padlófűtésen és radiátorokon keresztül, valamint légtechnikával szerelt, mely hűtő-fűtő funkciót tölt be. Gyönyörű burkolatok, beltéri ajtók díszítik a házat, a nyílászárói elektromos alumínium redőnnyel szereltek. 2 fedett terasz öleli körbe a házat. A biztonságról 6 kamerás rendszer gondoskodik. Udvara 957 m2-es, szépen parkosított, részben viacolorral burkolt, elektromos kapuval szerelt. A locsolás fúrt kútról megoldott öntözőrendszeren keresztül. A kertben helyet kapott egy igényes, 18 m2-es faház, mely jelenleg tároló funkciót tölt be. A beépített konyhabútor gépekkel és a beépített gardróbszekrény a vételár részét képezi. Egy tökéletes, impozáns otthont ajánlok figyelmébe, ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Inárcs - R436011

99 000 000 Ft

Inárcs szívében impozáns családi ház került eladó sorba, mely 120m2 hasznos alapterülettel rendelkezik. Már az utcáról látszik az igényesség, rendezett kert fogad minket. A házhoz tartozik egy 23m2-es garázs, mely a házból is megközelíthető. A kertkapu és a garázskapu is elektromosan működik. A földszinten 3 hálószoba kapott helyet, az emeleten pedig egy 55 m2-es hobbiszoba található. A földszinten helyet kapott még a nappali-konyha étkező, tágas, sarokkádas, zuhanyzós fürdőszoba, háztartási helyiség, külön wc, kamra, lépcsőház, a szobákhoz tartozó kis gardróbok, valamint egy tágas fedett terasz. A beépített és gépesített konyhabútor, illetve a gardróbszekrény a vételár részét képezi. Minden helyiségben igényes burkolatok találhatók. A fűtés gázcirkóval megoldott padlófűtésen keresztül, valamint a ház éke, egy gyönyörű kandalló is segít ebben. A ház riasztóval, klímával, ablakai alumínium elektromos redőnnyel szereltek. Udvara gyönyörűen parkosított a locsolás fúrt kútról megoldott öntözőrendszeren keresztül. A kertben helyet kapott egy kerti kiülő, kerti grillezővel, valamint egy 15m2-es melléképület is, mely tárolónak, vagy műhelynek tökéletes. Ipari árammal rendelkezik az ingatlan. Sorolhatnám még az extrákat, de inkább győződjön meg róla személyesen! Exkluzív ingatlant kínálok Önnek Inárcs központjában, egy nagyon kellemes, csendes mellékutcában. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R435981

69 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas szívében, nívós új építésű családi házas környezetben, garázzsal rendelkező, szigetelt, tégla építésű, 90 m2-es ikerházfél eladó! Az ingatlanok találkozási pontja a garázs, külön udvari bejárattal rendelkeznek, így olyan, mintha önálló házról beszélnénk. A házban 3 szoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba és külön álló wc található, illetve egy tágas, fedett terasz tartozik hozzá. Kertje körbekerített, részben füvesített, részben viacolorral burkolt, a locsolásról fúrt kút gondoskodik öntözőrendszeren keresztül. A ház fűtése gázcirkóval, radiátorokon keresztül történik, illetve hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll, valamint a ház éke a csodálatos kandalló. Műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A beépített gépesített konyhabútor, valamint a beépített gardróbszekrény a vételár részét képezi. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R435923

34 900 000 Ft

Táborfalván eladó egy felújított 86 m2-es családi ház. Az ingatlanban 2 hálószoba és egy nagy nappali étkezővel található. Fűtéséről vegyestüzelésű kazán és hűtő-fűtő klima gondoskodik. Rezsije alacsony. A tulajdonosok praktikus tereket alakítottak ki, szépen karbantartják az ingatlant, így Önnek csak be kell költöznie és élvezni a ház előnyeit. Ha szeretné megnézni vagy kérdése van, hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R435893

89 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Sári kellemes, csendes utcájában, 200 m2-es, 4 szobás+nappalis, tetőtér beépítéses, igényes családi ház eladó, melyben egy utcafrontra néző, 27 m2-es üzlethelyiség is helyet kapott! Az ingatlan a 90-es évek végén épült téglából. Rendszeresen karbantartott, impozáns ingatlant ajánlok a figyelmébe. A földszinten 2 tágas szoba, konyha-étkezővel, nappali, fürdő, kamra, hatalmas fedett terasz, valamint egy üzlethelyiség található, utóbbi szépségszalonként működik jelenleg is. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és egy tágas galéria kapott helyet. Udvara, mely 928 m2 szépen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, locsolása fúrt kútról megoldott, itt helyezkedik el a dupla garázs, egy üvegház, nagy medence, valamint a ház alatt egy 60 m2-es pince, mely részben tároló, részben garázs szerepet tölt be. Fűtése gázkazánnal, padlófűtésen keresztül, hűtő-fűtő klímával, illetve egy egyedi kályhával megoldott, mely több funkciót tölt be a nagycsalád életébe. Fűteni lehet vele, szintén padlófűtésen keresztül, valamint sütni, főzni, ennek a kis csodának a pontos neve: Palazzetti bellai doro 20. Nézzen utána! Az ingatlan riasztóval, kamerarendszerrel, elektromos kapukkal, garázskapuval, alumínium redőnyökkel szerelt. A ház előtt nagy parkoló, több autó parkolására van lehetőség. Az ingatlan főbb jellemzője az igényes kialakítás, tágas, világos helyiségek, illetve minden megtalálható benne, amire egy nagy családnak szüksége lehet. Egy nagyon barátságos, kellemes, szép és jól felszerelt ingatlant ajánlok figyelmébe, ahol a vállalkozását is tudja működtetni. Ha bővebb információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Dabas - R435854

16 500 000 Ft

Dabas Sáriban csendes kis utcában, új építésű házak szomszédságában eladó egy 400 m2-es telekrèsz, melyre ikerházfèl van tervezve. A telek már körbe van kerítve igényes WPC kerítéssel. Az eladó vállalta, a kerítés és az utca közötti bejáró tèrkövezèsèt. Tervek szerint az épület 70,38nm lakótèrrel rendelkezik, melyben 2 hálószoba és egy amerikai konyhás nappali helyezkedik el. A házhoz tartozik egy fedett terasz és garázs is. A két házfèl a garázsnál kapcsolódik és külön bejárattal rendelkezik, így egyáltalán nem zavarják egymást a lakók. Ha szívesen megnézné személyesen is ezt a remek építési telket, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Inárcs - R435851

23 000 000 Ft

Inárcson két generáció együttélésére alkalmas tanya eladó, mely művelés alól kivett zártkert és lakóház minősítést kapta! Inárcs külterületén két különálló lakóházzal rendelkező tanya, melyhez 8567 m2-es földterület tartozik, sürgősen keresi új tulajdonosát! Az ingatlanok láttak már szebb napokat is, de némi felújítással kellemes otthont varázsolhat belőlük. A 75m2-es és 55m2-es házban összesen 4 egész és 3 fél szoba, valamint 2 nappali található. A vízszolgáltatás fúrt kútról, a fűtés 1-1 vegyes tüzelésű kazánról működik. Csendes, nyugodt, erdős környezetben található. Ha további információra lenne szüksége az ingatlannal kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R435839

22 500 000 Ft

Táborfalván kínálunk eladásra egy 62 m2-es, összkomfortos családi házat 2932 m2-es dupla telken, melyen található egy melléképület, mely régen nyári konyhaként funkcionált, illetve szerszámos, pince és állattartásra alkalmas ólak. Elhelyezkedését tekintve az M5 autópálya közelében van, szomszédsága rendezett, fiatalok lakják. A valaha szebb napokat látott ingatlan arra vár, hogy új szerető, gondos családot találjon, akiknek otthont nyújthat. Ha úgy érzi ez a család akár önök is lehetnek, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Örkény - R435820

42 000 000 Ft

Kiváló lehetőség Örkényen - 4225 m2-es telekkel és 110 m2-es felépítménnyel, mely a tulajdoni lap szerint gazdasági épületnek van minősítve! Eladó egy teljesen felújított családi ház 4225 m2-es területen Örkény forgalmas főútján! Az épület teljes mértékben felújított és gondosan karbantartott, ragyogó állapotban várja új tulajdonosát. Az ingatlan összközműves, és a terület körbekerített, biztosítva a magánéletet és a biztonságot. A fúrt kút és a klímaberendezés kényelmes életet biztosít. A riasztó- és kamerarendszer fokozza az ingatlan biztonságát. Az ingatlan alkalmas telephelyként, kamion behajtási engedéllyel rendelkezik, családi házként, üzletként, vagy irodaként is használható, számos lehetőséget kínálva. Az épület jelenleg 1 nagy szobát (mely irodaként is funkcionálhat), 1 üzlethelyiséget (mely akár egy további szobává is alakítható), egy amerikai konyhás nappalit, valamint 2 fürdőszobát foglal magában. Emellett egy hatalmas pince is rendelkezésre áll, mely kiválóan alkalmas bulihelyszínnek vagy tárolásra, esetleg borospincének. Ez az ingatlan tökéletes választás vállalkozók, befektetők és családi ház keresők számára egyaránt. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Ha további információra vagy egy ingatlanmegtekintésre van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Bugyi - R435818

49 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Bugyi csendes utcájában, de mégis a központhoz közel, 2 szintes, 150 m2-es, 4 szobás+nappalis családi ház eladó! Az ingatlan 1980-ban épült masszív beton alapra téglából. A földszinten helyet kapott a nappali, konyha, étkező, zuhanyzó WC-vel, kamra, kazánház, előszoba és egy terasz. Az emeletre biztonságos, stabil lépcsőkön juthatunk föl, itt található a 4 szoba, kádas fürdőszoba, különálló WC, gardróbszoba, előszoba, valamint a szülői hálóból kiléphetünk a tágas teraszra. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott radiátorokon keresztül, minden helyiségben. A gáz bent van, de használaton kívül. Udvara 943 m2-es, itt található több melléképület: garázs, műhely, fatároló. Kisebb felújítást igényel a ház, értem ez alatt a burkolatok, szaniterek cseréjét és egy tisztasági festést. Ha ezek a munkálatok készen vannak, tökéletes otthont tudhat a magáénak! Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal, nehogy lemaradjon róla, mert most reális piaci ár alatt juthat az ingatlanhoz!

Kiadó Önálló ház - Dabas - R435809

3 200 000 Ft

Dabas Sáriban 32 fő befogadására alkalmas munkásszálló kiadó! A hatalmas családi házban két szinten helyezkednek el a szobák, melyek két, illetve három ágyasak. Gépesített konyhákkal, kamrákkal, külön női és férfi fürdőkkel és külön mellékhelyiségekkel, közös társalgókkal, (itt tévézési lehetőség is van) rendelkezik az ingatlan. Ezen kívül egy apartman is rendelkezésre áll a házban, itt helyet kapott egy amerikai konyhás nappali, szoba és fürdőszoba. Zárt udvarán, külön épületben három apartman található még, ezek teljesen felújított, nagyon szép állapotban kerülnek bérbeadásra. Az épületben szélessávú internet került bevezetésre. A szállás közvetlen közelében élelmiszerbolt, dohánybolt, posta, bankautomata, távolsági buszmegálló található. Igényes, tiszta, rendezett szálláshelyet ajánlok figyelmébe, hosszú, illetve rövid távra egyaránt. Elsősorban cégek jelentkezését várjuk. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Inárcs

99 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Balaton utca

98 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Petőfi kert

149 900 000 Ft

Eladó Raktárépület
Bp XIX. ker.
Kispest

139 000 000 Ft