Dabasi iroda

2370 Dabas, Bartók Béla utca 47

dabas@cdci.hu
(29)361-049
709777820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig, Szombaton: 9.00-tõl 12.00 óráig

Eladó Telek - Újlengyel - R434767

42 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában, eladóvá vált Újlengyel külterületén 10 hektáros termőföld, melyből 5755 m2 területtel rendelkező kivett gazdasági épület és szántó, valamint 9,2 hektár területű szántó található. A terület rendelkezik egy 17 m3-es tégla épülettel, itt kapott helyet a kiépített napelem rendszer. Vodafone otthoni szolgáltatása (tv, internet) igény esetén a tanya mellől beköthető. Tanyán belül kialakításra került 10 ló ellátására épült istálló és disznóól. Az vízellátás fúrt kútról megoldott. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Eladó Telek - Hernád - R434725

3 300 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda ajánlatában! Hernád főútján 868 m2-es építési telek reális piaci ár alatt eladó. Utcafronti szélessége kb. 17 méter. A tulajdoni lap szerint lakóház és udvar minősítést kapta, mert jelenleg egy bontandó ház áll rajta. Közműveket kikötötték. A fotókon látható szemét és lom, természetesen eltakarításra kerül. Ha lát az ingatlanban fantáziát, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Tatárszentgyörgy - R434706

10 900 000 Ft

Egy ingatlan ahol nagyobb a belbecs, mint a külcsín! Tatárszentgyörgyön 50 m2-es családi ház eladó! A jelenlegi tulajdonosok elkezdték felújítani a házat, melynek során kicserélték a villany és vízvezetékeket, illetve a konyhát, hálószobát már teljesen felújították. Önnek már csak a többi helyiséget kell esztétikailag rendbe tennie. Közművek közül a villany, víz és a csatorna be van kötve, a gázcsonk a telken belül található, jelenleg kályhával fűtik az ingatlant. A telek területe 1186 m2, mely szintén rendezést igényel. Kiváló lehet ez a ház kisgyerekes családoknak, mivel Tatárszentgyörgyön a FALUSI CSOK igénybe vehető, így a további felújítási munkák nem jelentenek problémát. Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R434701

28 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Falusi CSOK igénybe vehető! Táborfalva központi részén, hangulatos kis utcában eladó egy 70 m2-es betontéglából épült, összközműves családi ház. A házban 2 szoba, tágas konyha, spejz, közlekedő, külön fürdőszoba és wc található. Az ingatlan mellet egy kis épületben egy szoba konyhás kis házikó áll, itt akár üzletet nyithat, vagy a családi rendezvényeken vendégházként is kiváló lehet. Az 1434 m2-es telken több melléképület található, kertjében szinte minden féle gyümölcsfa megtalálható, locsolását fúrt kút biztosítja. Amennyiben személyesen is szívesen megnézné ezt a remek elhelyezkedésű házat, hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Dabas - R434687

79 500 000 Ft

Egy igazi gyöngyszem a város szívében! Dabas központjában, de mégis távolabb az utca zajától, kellemes utcában, 113m2-es exkluzív családi ház eladó a hozzá tartozó 1702m2-es telekkel. A ház 2017/2018-ban épült 30-as porotherm téglából, 10 cm-es szigeteléssel. A födém 35 cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott. A házba belépve fantasztikus otthon tárul az idelátogató elé. 4 szobája és tágas nappalija ideális lehet nagycsaládosoknak. A ház különlegessége az elkülönített gyerek szekció és a szintén elkülönített szülői szakasz. Balra a gyerekek rezidenciája, itt 3 szoba és fürdőszoba található, jobbra a szülők birodalma 1 szoba és fürdőszoba. A házban minden megtalálható, ami egy család számára nélkülözhetetlen. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik padlófűtésen keresztül. Az ingatlan főbb jellemzői: Igényes kivitelezés, egyedi kialakítás, tágas, világos, letisztult helyiségek és a minden igényt kielégítő elrendezés, berendezés és felszereltség. A ház klímával szerelt. A kertben a locsolásról fúrt kút gondoskodik, kapuja elektromos. Ha szeretne bővebb információt az ingatlanról, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Telek - Monorierdő - R434684

9 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában, eladásra kínálunk Pest megyében, Budapesttől kb 40km-re, Monorierdő központjához közel, egy 435m2-es, 30%-ban beépíthető építési saroktelket. Közművek közül a telken található a csatorna, víz, illetve a villany is, gáz az utcában. Most elő karácsonyi akcióban a vételár tartalmaz egy 130 m2-es családi ház komplett terveit! A telek beépítésére egy komplett kiviteli tervdokumentáció (építészet, statika, gépészet, elektronika) is rendelkezésre áll. Az építés azonnal megkezdhető, ugyanis az egyszerű bejelentés már megtörtént. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R434682

20 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlan kínálatából, eladóvá vált Dabason a Gyóni Általános Iskola közelében fekvő 69 m2-es, felújítandó, vegyes falazatú családi ház, mely 975 m2-es telken fekszik. Az ingatlan összközműves, fűtéséről gázkonvektor és kandalló, melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Az ingatlanban 2 szoba, egy fél szoba, konyha, fürdő+WC, előszoba található. Közelben iskola, óvoda, buszmegálló, bolt posta megtalálható. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pusztavacs - R434674

20 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Az M5 autópálya Örkényi lehajtójától kb 5 percre Pusztavacson, mely egy kellemes kis zsákfalu, eladóvá vált egy 62 m2-es családi ház a hozzá tartozó 900 m2-es telekkel, melléképülettel. A településen falusi CSOK is igénybe vehető. Az ingatlan a 1960-as években épült vegyes falazattal, mely tégla és vályog, minden közművel rendelkezik, fűtését konvektorok, melegvíz ellátását villanybojler biztosítsa. 2021-ben a konyha és fürdőszoba felújítása megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik egy nyári konyha, mely felújítás után akár egy külön lakrésszé is alakítható. Közelben szinte minden megtalálható: posta, bolt, buszmegálló, általános iskola, gyógyszertár. Egy igazi kis ékszerdobozt ajánlok figyelmébe, hívjon, nehogy lemaradjon róla!

Eladó Önálló ház - Dabas - R434658

64 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! CSOK igénybe vehető! Dabas központjában, új építésű házak szomszédságában, új építésű ikerházfél, 2022 novemberi átadással eladó. Az ingatlan tégla falazatú, hasznos alapterülete 94m2, melyhez kb. 400m2-es, körbekerített telek tartozik, illetve egy 35m2-es fedett gépkocsibeálló. Három tágas szobával, nagy amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, külön wc-vel rendelkezik. Minden helyisége tágas, világos és praktikus. Fűtése kombi cirkóval, padlófűtésen keresztül megoldott minden helyiségben, illetve egy hűtő-fűtő klíma is kialakításra kerül. Nyílászárói alumínium redőnyökkel szerelve. A burkolatokat a leendő tulajdonos választhatja ki. Ha bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal!\\r\\n

Eladó Önálló ház - Dabas - R434657

74 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! CSOK igénybe vehető! Új építésű ikerházfél, 50 m2-es garázzsal, májusi átadással, Dabas központjában eladó. Az ingatlan tégla falazatú, hasznos alapterülete 120m2, melyhez kb. 500m2-es, körbekerített telek tartozik, illetve egy hatalmas, 50m2-es garázs. Három tágas szobával, nagy nappalival, étkezővel, konyhával, fürdőszobával, külön wc-vel, gardróbbal és mosókonyhával rendelkezik. Minden helyisége tágas, világos és praktikus. Fűtése kombi cirkóval, padlófűtésen keresztül megoldott minden helyiségben, illetve egy hűtő-fűtő klíma is kialakításra kerül. A ház riasztóval felszerelt állapotban kerül átadásra. A burkolatokat a leendő tulajdonos választhatja ki. Ha bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Lakás - Táborfalva - R434613

16 800 000 Ft

Reális piaci ár alatt! Eladó Táborfalván 54 m2-es, két szobás, két erkélyes, harmadik emeleti lakás. A lakás különlegessége a két erkély, az egyik a konyhából a másik a nappaliból közelíthető meg. A lakás szépen rendezett, napfényes, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Egyedi mérőórával rendelkezik, ezért igen kedvező a rezsi költség. Budapest kb 40 percre van, Kecskemét szintén. A buszmegálló pár perc séta. Minden közintézmény a faluban megtalálható. Ha szeretne többet megtudni a lakásról, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Táborfalva - R434612

16 800 000 Ft

Reális piaci ár alatt! Eladó Táborfalván 51 m2-es, két szobás, két erkélyes, második emeleti lakás. A lakás különlegessége a két erkély, az egyik a konyhából a másik a nappaliból közelíthető meg. A lakás szépen rendezett, napfényes, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Egyedi mérőórával rendelkezik, ezért igen kedvező a rezsi költség. Budapest kb 40 percre van, Kecskemét szintén. A buszmegálló pár perc séta. Minden közintézmény a faluban megtalálható. Ha szeretne többet megtudni a lakásról, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Dabas - R434607

8 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlan kínálatában eladásra kínálok egy 2945 m2-es építési telket, mely Dabas kertvárosi részén helyezkedik el. 24 méteres utcafronttal rendelkezik. Közművek közül a csatorna telken belül található, víz hozzájárulás kivan fizetve. Víz, gáz az utcában. A telken belül egy fúrt kút található. A tulajdonos igény esetén egy nappali + 3 szobás családi ház terveit is átadja, mely minden szükséges engedéllyel rendelkezik, építkezéshez hozzá is lehet kezdeni. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Hernád - R434598

54 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Hernád csendes utcájában, de mégis közel a központhoz, kétgenerációs, medencés, borospincés családi ház eladó! Az ingatlan a 80-as évek végén épült téglából. Az alsó szinten, mely külön bejárattal rendelkezik, 100m2-es szuterén található, itt három szoba, nagy nappali, konyha és egyéb helyiségek kaptak helyet. Mindkét szint fűtését vegyes tüzelésű kazán, valamint gázcirkó biztosítja radiátorokon keresztül. Az első szinten, mely 100m2-es, két nagy szoba, nappali, konyha étkezővel, sarokkádas fürdőszoba, külön wc és kamra helyiségek kerültek kialakításra. A ház jó állapotban van, kiváló megoldás lehet összeköltözőknek. Több beépített bútorral rendelkezik, melyek a vételár részét képezik. Udvara rendezett, részben viacolorral burkolt. A telek területe 1439m2, itt a házon kívül helyet kapott egy dupla garázs, mely 42m2-es, téglával kirakott borospince, gazdasági épületek, tárolók és egy nagy medence is. Az ingatlan riasztóval, klímával, redőnnyel, kovácsolt vas elektromos kapuval, ipari árammal és fúrt kúttal szerelt. Ha bővebb felvilágosítást szeretne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R434563

70 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! CSOK igénybe vehető! Új építésű ikerházfél, májusi átadással, Dabas központjában eladó. Az ingatlan tégla falazatú, hasznos alapterülete 105m2, melyhez kb. 300m2-es, körbekerített telek tartozik, illetve egy 21m2-es zárt garázs. Három tágas szobával, nagy amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, külön wc-vel rendelkezik. Minden helyisége tágas, világos és praktikus. Fűtése kombi cirkóval, padlófűtésen keresztül megoldott minden helyiségben, illetve egy hűtő-fűtő klíma is kialakításra kerül. Nyílászárói alumínium redőnyökkel szerelve. A ház riasztóval felszerelt állapotban kerül átadásra. A burkolatokat a leendő tulajdonos választhatja ki. Ha bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R434562

69 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! CSOK igénybe vehető! Új építésű ikerházfél, májusi átadással, Dabas központjában eladó. Az ingatlan tégla falazatú, hasznos alapterülete 105m2, melyhez kb. 200m2-es, körbekerített telek tartozik, illetve egy 21m2-es zárt garázs. Három tágas szobával, nagy amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, külön wc-vel rendelkezik. Minden helyisége tágas, világos és praktikus. Fűtése kombi cirkóval, padlófűtésen keresztül megoldott minden helyiségben, illetve egy hűtő-fűtő klíma is kialakításra kerül. Nyílászárói alumínium redőnyökkel szerelve. A ház riasztóval felszerelt állapotban kerül átadásra. A burkolatokat a leendő tulajdonos választhatja ki. Ha bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Dabas - R434558

64 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! CSOK igénybe vehető! Új építésű ikerházfél, májusi átadással, Dabas központjában eladó. Az ingatlan tégla falazatú, hasznos alapterülete 120m2, melyhez kb. 300m2-es, körbekerített telek tartozik. Három tágas szobával, nagy nappalival, étkezővel, konyhával, fürdőszobával, külön wc-vel, gardróbbal és mosókonyhával rendelkezik. Minden helyisége tágas, világos és praktikus. Fűtése kombi cirkóval, padlófűtésen keresztül megoldott minden helyiségben, illetve egy hűtő-fűtő klíma is kialakításra kerül. A ház riasztóval felszerelt állapotban kerül átadásra. A burkolatokat a leendő tulajdonos választhatja ki. Ha bővebb információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Tatárszentgyörgy - R434549

24 900 000 Ft

Kizárólag a CDC ingatlanközvetítő iroda kínálatában! FALUSI CSOK igènybe vehető! Tatárszentgyörgy központi rèszèn, csendes, rendezett utcában 93 m2-es, összközműves, vályog falazatú családi ház eladó. Az ingatlanban 3 hálószoba, egy nagy amerikai konyhás nappali, fürdő wc-vel, ès külön wc található. Az ingatlan rèszben felújított, szinte már csak a ház külső megjelenèsère kell költenie. A telek területe 600 m2, melyen fúrt kút biztosítja az öntözést. Hívjon, nèzze meg mihamarabb.

Eladó Üzlethelyiség - Úri - R434545

23 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Úri központjában eladó egy bejáratott üzlethelyiség, ami jelenleg sörözőként üzemel. Rengeteg lehetőség van az ingatlanban, mivel több tevékenységre alkalmas, kiváló megközelíthetőség, fő útvonal mellett, parkolási lehetőséggel. Akár családi házzá is alakítható, ha valaki annak szeretné. Jöjjön el, nézzük meg együtt, ezt a remek vételi lehetőséget, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R434537

16 500 000 Ft

Kizárólag a CDC ingatlanközvetítő iroda kínálatában! FALUSI CSOK igènybe vehető! Táborfalván eladó egy 60 m2-es vályog falazatú, összközműves családi ház. Az ingatlanban 2 szoba, konyha, kamra, előszoba, ès fürdőszoba wc-vel található. A fürdőszoba 1 ève lett felújítva, ugyanekkor ki lettek cserèlve a villany ès vízvezetèkek. A telek területe 1668 m2, melyen helyet kapott több mellèkèpület (szerszám tároló, nyári konyha, pince, garázs) ès állattartásra alkalmas ólak. A kertben több gyümölcs fa ès szőlő található, a növènyek locsolását fúrt kút biztosítja. Ha szemèlyesen is szívesen megnèznè, hívjon bizalommal.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Ladánybene

50 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Pilisszentiván

27 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Vasvári Pál utca

52 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp X. ker.
Kőrösi Csoma sétány

63 000 000 Ft