Dabasi iroda

2370 Dabas, Bartók Béla utca 47

dabas@cdci.hu
(29)361-049
709777820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig, Szombaton: 9.00-tõl 12.00 óráig

Eladó Önálló ház - Kunszentmiklós - R433310

26 200 000 Ft

Kunszentmiklóson 4 hektáros területtel rendelkező lovastanya eladó! Közel az aszfaltos út, bár ebből semmit sem lehet érzékelni a tanyán. Maga a tanya nem csak lovastanyaként hasznosítható, bár ehhez minden adott és profin felszerelt, de más nagy haszonállat tartására is alkalmas lehet. A főépület teljesen modern belső tereinek fűtéséről hangulatos cserépkályha gondoskodik, víz ellátásáról ásványvíz minőségű fúrt kút. Igény esetén kevés ráfordítással több szoba is kialakítható, hozzácsatolható az amerikai konyhás nagy nappalis épülethez. A ház előtt kellemesen hűs szőlőlugasos fedett terasz kapott helyet, hogy a pihenés is hangulatos legyen. Az egész ingatlan kamererendszerrel felszerelt. A tanyán 2 szín, több ól, karám is helyet kapott, egy 2 állásos garázs és egy gondnoki lakrész. Ha szükséges a megbízható gondnok, maradna a tanyán, dolgozna továbbra is ott. Igény esetén több terület felosztható, kiadható vagy eladható, abban az esetben, ha túl nagynak bizonyulna a gyönyörű 4 hektáros terület. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal bármikor.

Eladó Önálló ház - Dabas - R433306

12 500 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Reális piaci ár alatt! Dabas Szőlőben, csendes utcában eladó egy 1675 m2-es területtel rendelkező, 60 m2-es, tornácos parasztház! Két szoba, tágas előszoba, konyha, fürdőszoba található a házban, valamint a parasztházak nélkülözhetetlen eleme, a 16 m2-es tornác tartozik a házikóhoz. Az udvarban tároló, ólak találhatók. A locsolásról fúrt kút, a fűtésről konvektorok gondoskodnak, illetve vegyes tüzelésű kályha is helyet kapott az egyik szobában. Kisebb felújítás és egy tisztasági festés után akár költözhető is az ingatlan. A villanyvezetékek cseréje az egész házban megtörtént. Alkalmi vételt ajánlok figyelmébe, kérem hívjon, hogy nehogy lemaradjon róla!

Eladó Önálló ház - Örkény - R433300

29 000 000 Ft

Eladásra kínálunk Örkényen egy 117 m2-es családi házat, mely 1070 m2-es telken fekszik. Az ingatlan két szintes és az épület alatt pince található. 1990-ben épült beton alapon, nappali vályogból a többi helyiség téglából. A földszinten nappali télikerttel, konyha, étkező, közlekedő, spejz, fürdő és szoba, emeleten pedig egy galériás szoba plusz egy szoba található. Fűtéséről gázkazán, vegyes tüzelésű kazán, a nappaliban kandalló gondoskodik. Kert rendezett, locsolása fúrt kúttal biztosított. Közelben minden megtalálható bolt, posta, rendőrség, hivatal. Amennyiben felkeltettem érdeklődésé hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Inárcs - R433299

42 000 000 Ft

Inárcs frekventált utcájában 155m2-es, két szintes, jó állapotban lévő családi ház eladó! Az ingatlan 1377m2-es telekkel rendelkezik, összközműves. Fűtése gázkazánnal megoldott padlófűtésen keresztül, illetve kandalló is helyet kapott a nappaliban. A ház 1982-ben épült téglából, 4 szobával, valamint két nappalival rendelkezik. A ház alatt pince, udvarán garázs, valamint egy medence teljes gépészettel is helyet kapott. A ház rendszeresen karbantartott és részlegesen felújított. Az ingatlan tehermentes. Ha bővebb információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Táborfalva - R433288

200 000 000 Ft

Táborfalva rendkívül frekventált részén kínálunk megvételre egy belterületi, 5 hektáros ipari területet. A terület 2 méteres Lindab lemezzel van körbekerítve, 2 bejárattal rendelkezik. Beépíthetősége 40%. A területen 2 fúrt kút található, illetve ipari árammal rendelkezik, többi közmű beköthető. Ha további információra lenne szüksége, hívjon bizalommal.

Eladó Telek - Táborfalva - R433287

160 000 000 Ft

Táborfalván telephely és ipari terület eladó! Táborfalva közlekedése kiváló! Az M5 autópálya 2 lehajtóról is megközelíthető, a Lajosmizsei lehajtó 15 km-re, az Örkényi lehajtó 10 km-re található, valamint a terület saját ipar vágánnyal is rendelkezik. Tehát ha szállítmányozási cége van, vagy most indítaná be, akkor itt megoldott a vasúti és közúti szállítás is. A területen található egy 300 m2-es tároló épület, ahol helyet kapott a kazán (vegyes tüzelésű és gázkazán) és egy szerelő aknás műhely is. Szintén az ár része egy 300 m2-es lakóház és iroda helyiség. A házat 2012-ben építették téglából. Található benne 5 szoba, 2 mosdó, 1 fürdő wc-vel, 1 konyha, 1 szauna, és egy jakuzzi helyiség is, illetve egy külön bejáratú iroda, ahova a 40 tonnás digitális hídmérleg van bekötve. Ha további területre lenne szüksége, akkor ez mellé még vásárolható további 5 HA körbe kerített ipari terület, mellyel saját használatú út köti össze. A területnek rengeteg pozitív jellemzője van. Hívjon, és mesélek még róla!

Eladó Önálló ház - Mikebuda - R433284

8 500 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ha egy nyugodt csendes helyre vágyik, a fővárostól mindössze 78 kilométerre Pest megye déli részén, Mikebudán eladásra kínálok egy 69m2-es családi házat. Az ingatlanban két nagy szoba, közlekedő, konyha, kamra, fürdőszoba található. Fűtésé kandallóval megoldott, gázcsonk az udvaron található. Az 1462m2-es telken helyezkednek el a melléképületek. A telken szőlő, és gyümölcsfák találhatóak melynek locsolásáról fúrt kút gondoskodik. A ház a 70-es évek végén épült beton alapra, téglából, az ingatlan lakható, de felújítást igényel. Ha nem riasztja el a gondolat hogy igényei szerint alakítsa át, lehetőséget lát benne nehézségek helyett, akkor ne habozzon és keressen fel a hirdetésben szereplő elérhetőségemen.

Eladó Önálló ház - Nagykőrös - R433280

15 900 000 Ft

Nagykőrös külterületén eladásra kínálok egy családias kis tanyát, amelyet erdő vesz körül. A telek földművelésre, állattartásra egyaránt alkalmas. Az öntözésről és a ház víz ellátásáról 3 fúrt kút gondoskodik.Több melléképület tartozik a tanyához, ólak, tárolók, garázs, nyári konyha, kazánház. A ház körül 3 kertrész is elhelyezkedik, így veteményes, virágoskert is kialakítható. Egy kellemesen árnyékos teraszról, ha belépünk a házba egy közlekedőből nyílnak a helyiségek a nagy és napfényes konyha, két hálószoba és a fürdőszoba is. Az udvarról megközelítve, külön bejárattal rendelkezik a nyári konyha és a tárolók is. A garázs és a több tároló, teljesen külön álló épület. A varázslatos hátsó udvarban, több ól is helyet kapott, amelyek többféle állat tartásra is lehetőséget nyújtanak. Az egész hátsó rész fásított, kellemes a legnagyobb melegben is. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Lajosmizse - R433279

26 000 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Erdővel körbeölelt tanya eladó! Lajosmizse külterületén, csupán 2km-re a központtól, eladásra kínálok egy meghitt és csodálatos környezetben lévő Tanyát. Kicsivel több mint 3 hektáros terület tartozik hozzá, mely szántó, erdő, illetve lakóház és udvar besorolású. Konyhakert, ólak, fúrt kutak és egy szép és teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő otthon ajánlok figyelmébe. A ház 2006-ban épült, fűtése vegyes tüzelésű gázkazánnal megoldott, amely nem csak a ház melegéért felelős, hanem a padlófűtésért is.Tágas amerikai konyhával és a helységek méreteivel, tökéletes lehet kis családoknak, fiatal pároknak, de az egyedül tanyára vágyóknak is egyaránt. A házban helyet kapott egy fedett garázs, amely egy autónak tökéletes, de több autó is le tud parkolni az előkertben, ahol helyet kapott egy kis halastó is.Tartoznak a házhoz ólak, amelyek tyúkok, nyulak és egyéb nagyobb haszonállatok számára ideális. Az öntözésről és a ház vízellátásáról fúrt kút gondoskodik, amely teljesen szabványos és hivatalos, a víz bevizsgált, jó minőségű. A telken virágoskert és konyhakert is helyet kapott, amelyeket tovább lehet művelni, de akár kibővítéssel nagyobbra is növelhető, ha mások az igények, könnyen befüvesíthető. (A ház környezete biztonságos és csendes, szomszédok kedvesek és messze vannak.) Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bátran, ne maradjon le róla!

Eladó Telek - Táborfalva - R433271

4 400 000 Ft

Táborfalva központi részén kínálunk megvételre egy 728 m2-es telket, melyen már van egy 103 m2-es lakóház alapja, alatta egy 90 m2-es pincével. A területen található még egy tárolásra alkalmas melléképület és egy szerelő akna. A teleken fúrt kút van, és be van kötve a villany (ipari áram is van). Többi közmű az utcában. A háznak meg vannak a tervei, így akár Önnek már csak át kell íratnia a saját nevére. Ha kérdése van, hívjon bizalommal, nézze meg mihamarabb!

Eladó Önálló ház - Újlengyel - R433230

37 990 000 Ft

Újlengyelben kínálunk Önnek egy szépen, részben felújított, rendezett, 111 m2-es, szint eltolásos otthont. A földszinten egy 26 m2-es gyönyörű napfényes nappali biztosítja a család közös terét. Ezen a szinten található a konyha és az étkező is, így a család az egész napot szinte együtt töltheti, de mindenkinek külön kis fészket biztosít a felső szint, ahol 2 hálószoba , és fürdő található. A galéria remek színtere lehet a közös pihenéseknek, de ha otthon szeretne dolgozni, akkor az alsó szinten található helyiség remek lehetőséget kínál üzlet nyitásra, mivel külső bejárata is van, illetve van egy külön fürdő helyisége. Ezen a szinten található a garázs is. Fűtése jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, de a későbbiekben gázcirkó kerül bekötésre. A nappali szintjén padló fűtés van, míg a felsőbb szinteken radiátorok biztosítják az otthon melegét. A telek mérete 1460 m2, melyen helyet kapott egy melléképület és egy szerelő akna is. Újlengyel iparűzési adó mentes terület, így kiváló székhelye lehet vállalkozásának. Hívjon, nézze meg mihamarabb, bele fog szeretni!

Eladó Telek - Ócsa - R433216

9 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Ócsa frekventált utcájában, eladóvá vált 720 m2-es, téglalap alakú építési telek, mely körbe van kerítve. Utcafronti széllessége kb. 16 méter. Közművek a telek előtt találhatóak. Vasút állomás, buszmegálló, boltok 5 perc sétával elérhetőek. A méretéből adódóan a telek alkalmas befektetésre, valamint ikerház építésére is. Ha az ingatlannal kapcsolatban bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Telek - Pilis - R433212

2 990 000 Ft

Eladásra kínálok Pilisen egy 2466 m2-es telket a rajta lévő 45 m2-es prés házzal. Az ingatlan művelési ág alól kivett zártkerti terület. Aszfaltos úttól kb 100 m-re fekszik. Az épület alatt egy téglából kirakott borospince található. Amennyiben szőlő vagy más növény, gyümölcs termesztéssel szeretne foglalkozni, megtaláltam Önnek az ideális helyet, hívjon és szívesen megmutatom!

Eladó Önálló ház - Örkény - R433197

13 900 000 Ft

Örkény központhoz közeli részén kínálunk egy 53 m2-es családi házat. A házban jelenleg 2 szoba van, de tovább bővíthető egy 11 m2-es jelenleg tárolóként használt helyiséggel, ami későbbiekben akár egy szoba is lehet. Fűtése gáz konvektorral megoldott. A tulajdonos elkezdte az ingatlan felújítását, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, illetve a konyha és az előszoba burkolata is új. Ha szeretne jó környéken, egy rendezett ház tulajdonosa lenni, kérem hívjon, hogy megmutathassam Önnek minél hamarabb.

Eladó Önálló ház - Dabas - R433177

33 500 000 Ft

Dabas frekventált utcájában, 4 szobás, új építésű ikerház felét kínálom eladásra! A 122m2-es alapterületű, kb. 60%-os készültségi fokban lévő, szerkezetkész ingatlan földszintjén található az előszoba, egy szoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba. A tetőtérben három szoba valamint egy fürdőszoba kapott helyet. A három rétegű üvegezésű Rehau nyílászárók biztosítják az optimális hő és hangszigetelést, melyek redőnyökkel felszereltek. Az ingatlan vételára a szerkezetkész állapotra vonatkozik, de természetesen lehetőség van a kulcsrakész átadásra is, ezt a kivitelező hat hónapon belül vállalja, ebben az esetben az ingatlan ára 50 millió forintra módosul. Ha kérdés merülne fel, vagy személyesen is szívesen megnézné, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Dabas - R433142

19 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Gyóni részén, frekventált utcában eladásra kínálok egy 76 m2-es, összközműves családi házat. A ház a 60-as években épült, vályogtéglából. Az ingatlan két szobával, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával rendelkezik. Fűtése kandallóval megoldott. Az egyik szobában új nyílászárók lettek beépítve, ki lettek cserélve a víz és a villanyvezetékek. A házba belépve a szép burkolatú nappali fogad minket, melynek a világítását led lámpák szolgáltatják. Az udvaron található egy fedett garázs, melyben található egy szerelő akna, így autószerelésre is alkalmas. Az ingatlan 2053 m2-es telekkel rendelkezik, mely alkalmas lehet építkezésre, gazdálkodásra, állattartásra, de ennek rendbetétele már új tulajdonosára vár. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Dabas - R433123

5 500 000 Ft

Dabas Gyónon 831 m2-es építési telek eladó. Most épülő házak szomszédságában helyezkedik el. Utcafronti szélessége 23 méter, közművek az utcában a telek előtt találhatóak. Reális piaci ár alatt vásárolhatja most meg, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Telek - Dabas - R433121

4 500 000 Ft

Kizárólag a CDC Dabas Ingatlaniroda kínálatában! Dabas kertvárosában 2206m2-es építési telek eladó! Három helyrajzi számmal rendelkezik a terület, melyből egy 675m2-es rész szántó minősítést kapott. Közművek közül a gáz a telken belül, valamit fúrt kúttal is rendelkezik a többi közmű a telek előtt található. Utcafronti szélessége kb. 28-30 méter. Ajánlom befektetőknek, vállalkozóknak, gazdálkodóknak. Ha kérdése van, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R433120

74 900 000 Ft

Táborfalván eladásra kínálunk egy szeszfőzdét családi házzal, mely a tanya minősítést kapta. A ház 2012-ben épült, 81 m2-es, könnyű szerkezetes, szigetelt. A tető 2016-ban lett cserélve Bramac tetőre. Szintén 2016-ban konyhabútor lett beépítve Gorenje gépekkel, márvány pulttal, ez megegyezés tárgyát képezi. A házban 2 hálószoba, 1 iroda, 1 gardrób, 2 fürdőszoba és egy légtérben van elhelyezve egy tágas nappali, konyha, étkező. Az egész ház közepén egy hatalmas terasz áll. A ház alatt kb. 100 m2-es pince található. Szeszfőzde: 1986-ban épült és 2012-ben lett felújítva. Folyamatosan üzemel, minden engedéllyel rendelkezik. 10 hl főző üsttel és 10 hl finomító üsttel van felszerelve. A terület 5848 m2-es, melyen helyet kapott kb. 400 m2-es disznó ól, gabona tároló, 3 beállásos kocsi szín, vízteres kemence, és játszótér is. Ha kérdése merülne fel, vagy személyesen is szívesen megnézné, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Pilis - R433117

19 999 000 Ft

Pilis központjához közel, aszfaltozott, nyugodt csendes utcában, 3 szobás családi ház eladó! Budapest vonattal és személygépkocsival is könnyen megközelíthető, a 4-es elkerülő út körülbelül 2 perc az ingatlantól. A ház vegyes falazatból épült, vályogból és téglából, száraz, sehol nem vizesedik. Az ingatlan összközműves, illetve fúrt kúttal is rendelkezik. A ház fűtése gázkonvektorral, valamint hőtárolós elektromos kályhával megoldott. Nagyon szépen rendben tartott az épület és a kert is. A telken helyet kapott még 1 garázs, kamra, műhely, illetve egy pince is, ami szigetelve van. Ne maradjon le erről a jó lehetőségről, hívjon, hogy megmutathassam ezt a remek ingatlant!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Baross utca

104 990 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XVIII. ker.
Ganzkertváros

69 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Orczy út

30 500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Ráday

30 800 000 Ft