Tapolcai iroda

8300 Tapolca, Kossuth Lajos utca 2

tapolca@cdci.hu
(70)953-9137
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 17.00 óráig, hétvégén egyeztetéssel

Eladó Telek - Vonyarcvashegy - R435014

35 000 000 Ft

Vonyarcvashegy frekventált részén építési telek eladó. A telek összesen 1061 nm-es, szabályos téglalap alakú. A helyi építési szabályok alapján lakóház építése esetében 30%-os beépítés lehetséges. Ha valaki üzleti célú ingatlan építésében gondolkodik 70 %-os beépítés is megvalósítható. A telken villany van, a víz és csatorna bevezetése folyamatban van. A telek megközelítése egy közös használatú útról történik, de jogilag teljesen rendezett. Strand, élelmiszer bolt, étterem, vasútállomás, posta egy-két perc séta. A vitorlás kikötő egy könnyed sétára található, amely 1200 méter. Egyéb információval szívesen állunk rendelkezésre. Ár: 35 MFt.

Eladó Telek - Lesencetomaj - R435010

24 900 000 Ft

Lesencetomajon eladó egy három helyrajzi számon lévő, összevonható zártkerti ingatlan, melynek össz területe 3162 nm. A területen egy felújítást igénylő 45 nm-es lakóházként nyilvántartott épület található, amire akár hitelt is fel lehet venni. Az áram az utcában található, víz nyerésére kútfúrás szükséges. Megközelíthetősége jó, aszfaltos útról történik. A telekről részleges balatoni panoráma tárul elénk. Egyéb információval szívesen állunk rendelkezésre. Irányár: 24,9 MFt.

Eladó Önálló ház - Vonyarcvashegy - R434997

179 000 000 Ft

Eladó Vonyarcvashegyen egy 200 m2 nagyságú 3 apartmanból álló lakóház 744 m2 nagyságú telken. Az ingatlan rendkívül jó helyen helyezkedik el. A strand, ABC, éttermek, fagyizó, vasútállomás 5-6 perc távolságra található, de mégis csendes, nyugodt az ingatlan környezete. Az épület 2000-ben épült, folyamatosan karban tartott, az udvar szépen gondozott, parkosított. Az első lakrész 120 m2 nagyságú. Helyiségei: konyha-étkező nappali, kamra, kiszolgáló helyiség, wc, terasz. A klimatizált tetőtérben két külön nyíló hálószoba, és fürdőszoba lett kialakítva. A két apartman 40-40 m2 nagyságúak. Egymástól jól elszeparáltak. Helyiségeik: amerikai konyha nappalival, hálószoba, fürdőszoba és terasz. Fűtése: gázkazánnal történik, melyet egy éve cseréltek. Valamint van még egy cserépkályha az első lakrész nappalijában. Az ingatlan kiválóan alkalmas több generáció együttélésére, vagy olyan befektetőnek, aki szoba kiadásban gondolkodik. További információért kérem keressenek bizalommal! Irányár: 179 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Lesenceistvánd - R434982

23 000 000 Ft

Erdőszéli, panorámás házikót ajánlok a figyelmükbe Lesenceistvándon! Az ingatlan három helyrajzi szám alatt található, területe összesen 5659 m2. Egy felújítandó, 48 m2 nagyságú épület van a területen. Víz, villany nincs. Megközelíthetősége jó, az utolsó pár száz km kivételével aszfaltos út vezet az ingatlanig. Amennyiben szeretné megtekinteni, vagy további információra lenne szüksége, kérem hívjon bizalommal! Irányár: 23 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Balatongyörök - R434981

130 000 000 Ft

Balatongyörökön kínálunk megvételre két újépítésű lakóingatlant, melyeknek tervezett átadása 2022. augusztus. A házakhoz tartozó telek nagysága 800 nm, a házak alapterülete 125 nm-es, egyszintes. A terveknek megfelelően egy tágas nappali-konyha-étkező, 3 szoba, 2 fürdőszoba valamint technikai helyiség kapott helyet. Az autó parkolására 21 nm-es garázs áll rendelkezésre, a szülői háló pedig egy 26 nm-es terasszal kapcsolatos. Műszakilag minden igényt kielégítenek a házak: - Falazat Porotherm 30-as tégla, belső falazatok gipszkarton. Fafödém, héjazat kerámia cseréptető. Vízszigetelés, hőszigetelés.Fűtése gázcirkó. Légkondicionáló. Ha még ez nem lenne elég, a szép balatongyöröki strand is kényelmes sétával elérhető. Legyen tagja egy jelenleg most szép környezetté formálódó, igényes, lakóközösségnek! Referencia ház megtekinthető előre egyeztetett időpontban. További információért szívesen állunk rendelkezésére, kedves érdeklődőknek. A házak kínálati ára 130 MFt.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Ábrahámhegy - R434977

69 900 000 Ft

ELADÓ hétvégi házat ajánlok a figyelmükbe Ábrahámhegy központjában, 10 perc sétára a strandtól, de mégis csendes, nyugodt környezetben. Az ingatlan 1187 m2 nagyságú telken helyezkedik el. A ház 66, 5 m2 nagyságú. Az alsó szint helyiségei: galériás nappali-étkező, konyha, szoba, és fürdőszoba. Az emeletre a nappaliból lehet feljutni, ahol közlekedőt és két külön nyíló szobát, alakítottak ki. A nappali alá került a pince, melyet külön bejárattal lehet megközelíteni. Valamint a telken van még egy különálló tároló épület. Közművek: víz, villany, csatorna, gáz csonk a telken belül van. Az épület fűtését infrapanelek biztosítják, melyből 3 a nappaliban, 1-1 db pedig az emeleti hálószobákba lettek elhelyezve. Ugyan csak a nappaliban van még egy fatűzeléses kályha, valamint egy hűtő-fűtő klíma készülék. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal, szívesen adok további felvilágosítást. Irányár: 69,9 millió Ft.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Csabrendek - R434964

9 900 000 Ft

Csabrendeken szép környezetben eladó egy szőlőművelési ágú zártkerti ingatlan, melyen egy kis gazdasági épület kapott helyet. A terület összesen 2194 nm, melyen a szőlő ki lett vágva. A gazdasági épület összesen 63 nm-es, alsó szintjén 32 nm-es pince található, a felső szint összesen 28 nm-es, és egy nappali, hálófülke, konyha, fürdő/WC, kamra kapott helyet. Fűtése cserépkályhával lehetséges. Közművek közül víz, villany van. A területről szép panoráma tárul elénk, tiszta időben akár az Alpokig is ellátni. Ideális hobbikertészkedők számára. Irányár 9,9 MFt.

Eladó Önálló ház - Balatonederics - R434963

75 000 000 Ft

Balatonederics központjában eladó egy 3 szintes , 6 hálószobás, jó állapotú, folyamatosan karban tartott családi ház 718 m2 nagyságú telekkel. Az épület 2/3 része alatt pince található tároló helyiségekkel. Az alsó szinten található egy nappali, ahonnan nyílik az alsó lakrész: - Ahol 3 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba és wc helyiségek találhatóak. A nappaliból közelíthető meg a tetőtéri lakrész: --Itt 3 hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba, wc, és nappali helyiségek lettek kialakítva. Fűtése: az alsó szinten 3 cserépkályhával, a tetőtérben 2 db klímával történik. Gépkocsi parkolása az udvarban elhelyezett mobil garázzsal biztosított. Az ingatlan kiválóan alkalmas két generáció együtt élésére, vagy ha befektetésben gondolkodik, kiadásra is. További információért kérem, keressen bizalommal! Irányár: 75 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Balatongyörök - R434957

169 000 000 Ft

Balatongyörökön kínálunk megvételre egy újépítésű lakóingatlant, melynek építése folyamatban van, 90 %-ban elkészült. A házhoz tartozó telek 1000 nm, maga a ház 144 nm-es, egyszintes. A terveknek megfelelően egy tágas nappali, 3 szoba, konyha-étkező, 2 fürdőszoba + egy vendég WC, valamint technikai helyiség kapott helyet. Műszakilag minden igényt kielégít a ház: - Szigetelése 12 cm-es, külső grafitos szigetelés. - A padozat alatt 12 cm-es hőszigetelés. - Fűtése hőszivattyús, padlófűtés. - Két légkondicionáló berendezés van betervezve. - A nappaliban elektromos kandalló van betervezve. - 3 X 25 amper ipari áram van kialakítva az épületbe. - Polycarbonát terasz tető… stb… Ha még ez nem lenne elég, a szép balatongyöröki strand is kényelmes sétával elérhető. Legyen tagja egy jelenleg most szép környezetté formálódó, igényes, lakóközösségnek! További információért szívesen állunk rendelkezésére, kedves érdeklődőknek. Az ingatlan ára: 168 MFt.

Eladó Lakás - Nemesgulács - R434908

19 500 000 Ft

Saját elképzelés szerint alakítható ingatlan! Nemesgulácson felújításra szoruló lakásokat ajánlok figyelmükbe . Telekkönyvileg társasházi lakásként szerepelnek a nyilvántartásban, 2 db Hrsz-en (31- 48 m2 ) találhatók, amelyhez az alapító okirat szerint a 4-es társasház közös tulajdonában 2295 m2 nagyságú telek található, ahol saját udvar , kis kert kialakítására van lehetőség. Lakásokban már a tulajdonos elkezdte a felújítást , továbbá a már megvásárolt nyílászárók is átadásra kerülnek . Az épület fő falai faragott bazaltkőből , a belső válaszfalak téglából készültek. Államilag támogatott hitel , otthon felújítási támogatás igényelhető ! Nyaralónak, állandó lakásnak ajánljuk az ingatlant ! Megtekintés ügyében, egyéb információkért kérem keressen bátran , biztos megtaláljuk a megoldást! Irányár: 19,5 Millió Ft

Eladó Lakás - Tapolca - R434888

28 990 000 Ft

Árcsökkenés ! Azonnal költözhető! Tapolcán 4-es társasházban földszinti lakás eladó! A tágas , jó állapotú ingatlan 65 m2 nagyságú , 2 szobás , gázkonvektor fűtéssel rendelkezik. Az összes nyílászáró redőnyös és korszerű műanyagra lett cserélve ugyanúgy mint a bejárati ajtó. A jó elrendezésű lakásba belépve a közlekedőből nyílik minden helyiség , a szobák külön bejáratúak . A konyhát és az étkezőt remekül ki lehet alakítani egy légtérben , egy kis kamra is található az ingatlanban. A lakáshoz tartozik egy udvari tároló , valamint padlás. Közös költség nincs! A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, stb. Jó kis lakás , csendes nyugodt helyen ! Amennyiben megtekintené kérem keressen a megadott elérhetőségeken ! Irányár: 28,99 millió Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca - R434886

44 000 000 Ft

Családi ház eladó ! Tapolcán az északi városrészben átlagos állapotú 75 m2 –es , tégla építésű családi ház eladó! Az ingatlan nyeregtetős , pala héjazatú, 3 szobás , a központi fűtést tüzelésű kazán biztosítja , kiegészítő fűtésként kandalló szolgáltatja a meleget, igény esetén hűtő-fűtő klímával lehet szabályozni a hőmérsékletet. A ház alatt található egy 12 m2–es pince, az épület folytatásaként néhány melléképület , valamint garázs. A telek nagysága 511 m2 , amely belső udvarból és konyha kertből adódik össze. Az ingatlant ajánljuk családok részére , hiszen a CSOK, a jelenlegi állami támogatások igényelhetők! Irányár: 44 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Lesencetomaj - R434825

61 000 000 Ft

Lesencei régióban, azonnal költözhető családi ház eladó! A Balaton, strand , Tapolca gépkocsival 10 perc alatt elérhető az ingatlantól , a 84-es fő út mellett található , a jól megközelíthető település. Az ingatlan külföldi tulajdonosok haza települése miatt vált eladóvá. A két szintes épületet a kilencvenes évek közepén építették a jelenlegi tulajdonosok . 4 hálószoba , 2 fürdőszoba, 2 nappali , konyha és háztartási helység található a gáz központi fűtésű főépületben . Az udvaron külön épületben dupla garázs , nyári konyha van kialakítva. Mivel borvidéken található az objektum így a gyönyörű kőből épített „ urak kedvence” helység a boltíves pince , amely borozóként várja új tulajdonosait a 1092 m2 nagyságú telken . Ajánljuk az ingatlant nagyobb családoknak állandó lakásnak , nyaralónak! További információval kérem keressenek bizalommal ! Irányár: 61 millió Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca - R434806

99 000 000 Ft

Gyöngyszem a Szent György-hegy lábánál! Balatontól 10 km –re , Tapolcától 5 km-re, a Szent György-hegy nyugati lábánál található kis lélek számú a modern világ zajától távoli kis település Raposka. A településen egy jól megépített , különleges , extrákkal rendelkező családi ház vált eladóvá. A különleges fordított 1-es ábrázoló 2 szintes épület 185 m2 hasznos területtel rendelkezik . Extrák: padló fűtés , dupla komfort, nap kollektor, külső szigetelés, elektromos redőnyök a tetőablakon, kapu telefon, elektromos kapu, télikert, klíma rendszer, kerti kiülő , üvegház, … sorolhatnám még ! Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan , személyes megtekintés sokkal mond minden szónál, hiszen így Ön is átérzi majd a hely hangulatát, és a környék a Szent György-hegy pozitív kisugárzását . Ezt látni és érezni kell! Ajánljuk az ingatlant nagyobb családoknak , home office- ban dolgozóknak , esetleg több generáció együttélésére , tehát szinte mindenkinek ! Irányár: 99 Millió Ft

Eladó Ikerház - Révfülöp - R434780

220 000 000 Ft

Balatoni örökpanorámás ingatlant ajánlok a figyelmükbe! Eladó Révfülöp vonzáskörzetében egy egyedi adottságú, csendes, nyugodt helyen fekvő Balatoni örökpanorámás ingatlan pár perc sétára a strandtól és a kikötőtől. Az ingatlan két helyrajzi szám alatt található. Az egyik telek besorolása: lakóház, udvar, gazdasági épület, garázs. Itt egy 70 m2-es 60-as években épült ikerház egyik fele van 1006 m2 telekterülettel. Az épület helyiségei: 2 különnyíló szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba. Az épülethez kapcsolódik egy udvarból nyíló 25 m2-es pince, valamint egy önálló garázs is található a telken. Közművek: Vezetékes víz, villany, gáz az utcában elérhető. Fűtése a szobákban egy-egy kandallóval lett megoldva. A másik helyrajzi szám alatt lévő telek egy 632 m2 nagyságú beépítetlen terület. Remélem felkeltettem az érdeklődését, amennyiben szeretné megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal! Irányár: 220 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R434760

12 000 000 Ft

Árcsökkenés ! Panorámás helyen bort készítene ? Építkezne? Felújítana? Itt a lehetőség ! A Balaton szomszédságában, a Nyugati Középhegység délnyugati részén , Veszprém megyében, a Szigliget-, Gulács-, Tótihegy, Csobánc, Halyagos-hegy, Hegyesd, Agártető, Haláp és Hosszúhegy alkotta vulkánkoszorú közepén található panorámás ingatlant ajánlom a figyelmükbe! A Zártkerti ingatlan 2 Hrsz-en található 1169m2, most füves terület, valamint 1798 m2 nagyságú jelenleg szintén füves terület amelyen található egy boltíves 27 m2 nagyságú pince, valamint présház amely 20 m2 . Az ingatlanok előnye , hogy elhelyezkedésük szerint telekkönyvileg összevonható , Mk besorolású , így a présház bővíthető, ill. szőlőfeldolgozás, bortárolás vagy borturizmust szolgáló az épület elhelyezhető . A HÉSZ szerint a terület beépíthetősége max. 3 % , viszont mivel történelmi borvidéken található az ingatlan így annak 80 %-a szőlővel betelepítendő! Közművek közül a villany a közelben , a víz pedig egyéb módon megoldható. Vásárolható még a közvetlen szomszédban egy teljesen kész , kitűnő állapotú présház ! További információért , megtekintési lehetőségért kérem keressenek bizalommal ! Irányár: 12 millió Ft

Eladó Üdülő (nyaraló) - Tapolca - R434754

39 900 000 Ft

Eladó egy a Szent György-hegy nyugati oldalán, Raposkán, a Keszthelyi-hegységre és a Tapolcai-medencére panorámás nyaraló a hozzátartozó 1704 nm területtel. A teljes körűen felújított ház 35 nm-es alapterületű, amely konyha/étkező/nappali, szoba, fürdő, WC helyiségekkel rendelkezik. Az idilli telken még található egy szépen felújított pince, egy lakhatásra alkalmas faház, valamint egy garázs és tároló. A közművek közül áram van, a víz esővízgyűjtőből házi vízmű segítségével jut a házakba. Fűtésről kandalló gondoskodik. A szépen gondozott telken lévő kiülő a reggeli és délutáni órákban a csendes pihenés és a gondtalan kikapcsolódás ideális helyszíne. További információval szívesen állunk rendelkezésre, hívjon bizalommal! Irányár: 39,9 MFt.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Zalahaláp/Sáska - R434746

49 000 000 Ft

Eladó hétvégi ház a Haláp hegyen! Csak nálunk! Haláp (magasság: 358 m) a Tapolcai- medence tanúhegyeinek északi, leginkább lebányászott tagja. Az 1912-1980-as évek között folytatott intenzív bazaltbányászat során a hegy jelentős részét - a hegy bazaltsapkájának közepét - elhordták, a bányaüreg pereme körben megmaradt, szép, oszlopos elválású bazalttal. A megmaradt peremrészről szép panoráma nyílik a Tapolcai-medencére, a Csobáncra és a többi tanúhegyre. A kettős csonka kúp alakú hegy déli lábánál található a neves hagyományokkal rendelkező Zalahaláp községe. Az egyre népszerűbb hegy oldalában egy egyedi, figyelemreméltó 8628 m2 területen elhelyezkedő ingatlant ajánlok a figyelmükbe. A 100 éves házat 2012-ben felújították. A főépület helyiségei: szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, wc, és egy pince-tároló helyiség. Melynek területe: 70 m2. Az épület bővítéseként még több tároló is kialakításra került, valamint egy önálló garázs. Közművek: vezetékes víz, villany, valamint van egy ásott kút is a telken. Bővebb információért, vagy megtekintésért keressenek bizalommal! Irányár: 49 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Badacsonytördemic - R434745

88 000 000 Ft

FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ KÉT LAKRÉSSZEL! A Badacsonyt elhagyó balatoni főút nagy félkörívet rajzolva érkezik a Badacsony északnyugati lábánál megbúvó községbe Badacsonytördemicre. A település a badacsonyi borvidék része. Lakói a szőlőtermesztés és bortermelés mellett főként idegenforgalomból élnek. Itt e csendes, élhető kis Balatoni településen vált eladóvá egy falusias stílusban megálmodott és felújított 112 nm alapterületű két lakrésszel rendelkező családi ház. Az újratervezett épület falazata tégla. Belső kialakítását tekintve rendkívül átgondolt, praktikus. A ház első részében egy tágas konyha/étkező/nappali foglalja el a központi helyet, melyből nyílik három szoba, fürdő/WC, valamint egy vendég WC. A ház hátsó részében található továbbá egy újabb szoba, egy zuhanyzós fürdő/WC valamint egy konyha/étkező. Mindkét lakrész saját külön bejárattal rendelkezik, és elkülöníthető. Így akár két generáció is kényelmesen lakhat egymás mellett, vagy nyaraláskor biztosított a nyugalom. A házhoz tartozik egy 18 nm-es pince, valamint egy gyönyörű 23 nm-es faburkolatú, nappalival kapcsolatos terasz, ahol családi események megünneplése méltó helyen történhet. A telek nagysága 892 nm. Közművek közül víz, villany, csatorna van, fűtése gáz cirkófűtéssel van megoldva. Egyéb információval szívesen állunk rendelkezésre személyes megkeresés esetén. Ár 88 MFt.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Tapolca - R434743

48 000 000 Ft

Árcsökkenés! Egyedi ajánlat , kizárólag nálunk!!! Panoráma a tapolcai medencére! A Balaton szomszédságában, a Nyugati Középhegység délnyugati részén , Veszprém megyében, a Szigliget-, Gulács-, Tótihegy, Csobánc, Halyagos-hegy, Hegyesd, Agártető, Haláp és Hosszúhegy alkotta vulkánkoszorú közepén található bájos kis nyaralót ajánlok figyelmükbe! A panorámás csendes , nagyon jó állapotú, jól megközelíthető helyen található házikó 3 szinten bruttó 140 m2 nagyságú, 40 m2-es terasszal. A duplakomfortos ház téliesített , a fűtés cserépkályhával megoldott, a vízhálózat saját kútról működik. A körbe kerített telek nagysága hivatalosan 303 m2 . Ajánljuk az ingatlant nyaralónak , olyan családoknak akik pihenésre , nyugalomra vágynak ! További információval személyes találkozás esetén szívesen állok rendelkezésre. Irányár : 48 Millió Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Lakás
Bp XII. ker.
Béla Király út

165 000 Ft

Eladó Lakás
Monorierdő

45 500 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
Péterfy Sándor utca

44 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VI. ker.
Szív utca

74 990 000 Ft