Tapolcai iroda

8300 Tapolca, Kossuth Lajos utca 2

tapolca@cdci.hu
(70)953-9138
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig, hétvégén egyeztetéssel

Eladó Telek - Lesenceistvánd - R432811

1 800 000 Ft

Lesenceistvánd zártkerti részén eladó egy összesen 2581 nm-es szőlőterület. A szőlő kordonos, 1994-ben lett telepítve olaszrizling borszőlővel. Villany a szomszédos területről elérhető, víz vételezésére kútfúrás révén lehet jutni. Irányár: 1,8 MFt.

Eladó Üzlethelyiség - Hévíz - R432805

150 000 000 Ft

Hévíz belvárosában , európai színvonalú klinika eladó. A korszerű plasztikai sebészeti rendelő , fektető részleggel már 1997-óta várja a szépülni, gyógyulni vágyókat! A rendelő ambuláns műtétek ellátására kiválóan alkalmas, megfelel az általános szakmai és személyi feltételeknek, valamint biztosítottak a tárgyi feltételek is. Az objektum 73 m2 nagyságú ahol található , vizsgáló , beteg váró , fektető , műtő és természetesen az ehhez tartozó szociális helyiségek. Ajánljuk fogorvosi tevékenységre , egyéb orvosi rendelőnek , plasztikai sebészeti rendelőnek , annál is inkább mert ez a jelenlegi profil és orvosi eszközökkel , berendezéssel együtt eladó! Irányár: 150 Millió Ft

Eladó Üdülő (nyaraló) - Lesenceistvánd - R432803

5 600 000 Ft

Lesenceistvánd zártkerti részén eladó egy 2266 nm-es szőlő gyümölcsös terület, rajta gazdasági épülettel. A rajta lévő épület két szintes, összesen 64 nm-es. Alul pince, szőlőfeldolgozó, felül egy szoba, konyha, nappali, erkély kapott helyet. Közművek közül villany van, víz közös kútból nyerhető. A szőlő olaszrizlinggel van telepítve, a gyümölcsösben őszibarack, cseresznye, körte, meggyfa, almafa található. Irányár: 5,6 MFt.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Lesenceistvánd - R432786

4 500 000 Ft

Lesenceistvándon eladó két helyrajzi számon szereplő összesen 3416 nm-es zártkerti terület gazdasági épülettel. Régen szőlőműveléssel foglalkozó tulajdonos a szőlőt kivágta, a terület ideális gyümölcsfák ültetésére. Az épület kétszintes, alul pince, feldolgozó és egy előtér, a felső szinten konyha, szoba, előszoba erkély kapott helyet. Villany van az épületben, víz vételezéshez kútfúrás szükséges. Hétvégi hobbi kertészkedők figyelmébe ajánlom. Irányár: 4,5 MFt.

Eladó Telek - Hegymagas - R432752

10 000 000 Ft

Eladó panorámás telek Hegymagason. Eladó Hegymagason 7 km távolságra a szigligeti strandtól egy 3523 m2 nagyságú zártkerti ingatlan. Az ingatlan két helyrajzi szám alatt van. Szőlő és rét művelési ág alá tartozik. A telken van egy kb 8 m2 nagyságú pince. A terület kb 2/3 részén szőlőt (főként cabernet franc 80 %-ban és ottonel muskotály 20 %-ban) telepítettek. Víz, villany elérhető távolságra. Az ingatlan aszfaltos úton jól megközelíthető. Bővebb információért keressen bizalommal! Irányár: 10 millió Ft.

Eladó Telek - Lesenceistvánd - R432730

1 700 000 Ft

Eladó Lesenceistvándon egy zártkerti, 1554 m2 nagyságú, panorámás terület. Művelési ág: szőlő. De jelenleg füves terület, amely igény szerint ismét visszatelepíthető. Közművek: villanyóra a telken. További információért kérem, keressen bizalommal! Irányár: 1,7 millió Ft.

Eladó Telek - Nemesgulács - R432686

9 000 000 Ft

Nemesgulácson szőlő terület eladó! A szőlő terület összesen 13610 nm-es, két helyrajzi számon szerepel. Főleg szürkebarát és kéknyelű szőlővel van betelepítve. A terület enyhén lejtős, nem megerőltető. A szőlő sorok közötti távolság 3 és 3,5 méter, gépi művelésre alkalmas. Víz, villany az utcából megoldható. Irányár: 9 MFt.

Eladó Önálló ház - Csabrendek - R432671

5 700 000 Ft

Csabrendek a Bakony utolsó nyúlványa, a sokak által csak Csúcshegynek nevezett, 374 méter magas Rendeki-hegy lábánál fekszik. A település domborzata emelkedéseket, süllyedéseket mutat, az utcák egymáshoz képest jelentős szintkülönbséggel épültek ki. Csabrendek szomszédos települései: Sümeg, Nyírespuszta, Gyepükaján, Zalagyömörő, Szentimrefalva. Városok közül elérhető távolságban van Sümeg, Tapolca, Devecser, Ajka. Itt kerül értékesítésre egy teljes körű felújításra szoruló lakóingatlan, melynek alapterülete 64 nm. Két szoba, konyha, előszoba, kamra fürdő/WC helyiségekkel rendelkezik. Fűtése gázkonvektoros, csatorna villany, víz be van vezetve. A terület 924 nm, melyen garázs, gazdasági épületek, valamint konyhakert található. Irányár: 5,7 MFt.

Eladó Telek - Badacsonytomaj - R432649

26 500 000 Ft

Badacsonytomajon eladó egy két helyrajzi számon lévő összesen 3745 nm-es balatoni panorámával rendelkező telek. Jelenleg szőlővel van betelepítve, de 15 %-ban beépíthető a települési szabályozás szerint. A közművek közvetlenül a telek mellett találhatók. Egyéb információval érdeklődés esetén szívesen szolgálunk. Irányár: 26,5 Ft.

Eladó Lakás - Tapolca - R432620

16 800 000 Ft

Tapolca kedvelt keleti városrészén eladó egy 3. emeleti erkélyes téglalakás. A 62 nm-es lakásban két szoba, konyha, kamra, előszoba, fürdő, WC helyiségek kaptak helyet. Az alsó szinten saját zárható tároló is rendelkezésre áll. Közepes állapotú, lakható, igény szerinti felújítás azonban javasolt. Fűtése gázkonvektorral történik. A szobák déli fekvésének köszönhetően világosak, kellemes hőmérsékletűek. A társasház tavasszal tető, illetve külső falak szigetelésének munkálataiba kezd, mellyel jelentős mértékben csökkenhetnek a fűtési költségek a jövőben. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően a közelben bevásárló központok, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár stb…valamint mind a helyközi, mind a helyi járat buszközlekedése elérhető közelségben van. Irányár: 16,8 MFt.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Zalahaláp/Sáska - R432618

12 900 000 Ft

Zalahalápon, csendes, nyugodt helyen panorámás kilátással várja új tulajdonosát ez a kedves kis házikó szép gondozott telekkel. Akár kertészkedés, akár gyümölcsfák telepítésére is van lehetőség a 873 nm-es telken. A telken lévő ház összesen 53 nm-es, vezetékes víz és villany van. A pinceszinten egy szoba kialakítására alkalmas helyiség, egy előszoba és fürdőszoba lett kialakítva. A felső szinten konyha, előszoba, szoba található gyönyörű panorámára nyíló erkéllyel. Egyéb információval szívesen állunk rendelkezésre. Irányár: 12,9 MFt.

Eladó Önálló ház - Kővágóörs - R432613

42 000 000 Ft

Családi ház a Káli-medencében. Nagy létszámú családnak, vagy nyaralóként baráti társaságnak, esetleg szoba kiadáshoz üzleti vállalkozásnak is alkalmas ez a nagy méretű családi ház. Az ingatlan csendes helyen de jól megközelíthető helyen, közel a Balatonhoz található. Az épület jó, minőségi anyagokból épült, nem igényel átalakítást, szinte azonnal birtokba vehető. Kialakítása használhatóság szempontjából praktikus élettér és állandó lakásra, nyaralásra alkalmas. További információkkal szívesen szolgálunk megkeresésre.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R432565

24 900 000 Ft

Különleges befektetési lehetőséget ajánlok a figyelműkbe. Eladó a Balaton-felvidéken, Tapolca vonzáskörzetében, a Balatontól 15 km távolságra, frekventált ugyanakkor mégis nyugodt környezetben egy több lehetőséget kínáló ingatlan. A fő épület helyiségei: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, wc. Fűtése: kombi cirkó gázkészülék. Mellette áll közvetlenül a galériás egy légterű malom épület, amelynek felújítását elkezdték, és amely külön bejárattal rendelkezik, de egybe is nyitható a fő épülettel szükség esetén. Valamint nyílik innen egy kamra helyiség. Van még egy külön bejáratú kis felújítandó épület is a telken. Az ingatlant ajánlom befektetőknek, mivel lehetőség van 3 külön bejáratú apartman kialakításra, de ajánlom állandó otthonnak is. További információért várom megkeresésüket. Irányár: 24,9 MFt.

Eladó Önálló ház - Lesenceistvánd - R432492

17 500 000 Ft

Lesenceistvándon családi ház eladó! A 1975-ben épült ház, építési anyaga tégla valamint betonkocka. A lakótérben 3 szoba, előszoba, konyha, fürdő/WC helyiségek lettek kialakítva. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal van megoldva radiátoros hőleadással. A ház részben alápincézett. A hozzátartozó telek 917 nm. Közművek közül víz, villany, csatorna van, a gáz telken kívül található. Irányár: 17,5 MFt.

Eladó Önálló ház - Kisapáti - R432452

27 500 000 Ft

Jó állapotú családi ház csendes és kellemes környéken. Az épület jó anyagokból épült, stabil szerkezetű. A helyiségek belső elosztása és kialakítása használhatóság szempontjából megfelelő, átalakítást nem igényel. A telek nagysága jó méretű akár kertészkedésre is alkalmas. További információval szívesen szolgálunk érdeklődésre

Eladó Lakás - Tapolca - R432439

17 900 000 Ft

Balatoni panoráma Tapolcáról! Tapolcán lakást ajánlok a figyelmükbe, amely 10 percre található a belvárostól . Az ingatlanból csodálatos panoráma tárul elénk , a Szent György-hegyre , a Gulács hegyre, Szigliget várára és napfényes időben még a Balaton víztükrét is látjuk megcsillanni. A felújított, szép , modern, tágas, 68 m2 lakás egy társasház 4. emeletén található, 1+ 2 fél szobás, étkezős, erkélyes, távfűtéssel amely egyedi mérőórákkal szabályozható. Az épület korszerűsítése folyamatban , a tető felújítása, szigetelése már befejeződött,a külső szigetelés áradási ideje 2020. nyár eleje. Az irányár tartalmazza a beépített bútorokat , konyhát ami 1éve került beépítésre, valamint a teljes felújítási költséget. Ajánlom az ingatlant nagyobb családnak , összeköltözőknek. Óvoda , orvosi rendelő, bevásárlás , buszmegálló pár perc sétával elérhető. Tekintse meg , és személyes találkozás esetén minden továbbá felmerülő kérdésre válasz ad a tulajdonos. Irányár: 17.9 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Szentbékkálla - R432401

85 000 000 Ft

Káli-medencei érték! Nagy ház, jó elosztású szerkezetben,kellemes méretű intim kertkapcsolattal eladó a Káli-medencében. Az épület jó elosztású, alkalmas nagy családnak vagy nagyobb baráti társaság fogadására. A Káli-medence hangulata és a kertkapcsolat, a nyugalmat árasztó környezet miatt szívesen ajánljuk érdeklődőknek.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Csabrendek - R432388

3 500 000 Ft

Csabrendeken bájos kis hétvégi házat ajánlok figyelmébe a kedves érdeklődőknek. A két helyrajzi számon összesen 1457 nm-es zártkerti ingatlanon szőlő és gazdasági épület található. A szőlő 50-50 %-ban fehér (olaszrizling és csemege szőlő) és vörös szőlővel (Othelló) van telepítve. A gazdasági épület boros pincéből, felette egy szobából, előtte egy 10 nm-es terasszal, melyről szép panoráma tárul elénk, tiszta időben akár az Alpokig is. Közművek közül villany van, vezetékes víz bevezetésére van lehetőség. Ideális hobbikertészkedők számára. Irányár 3,5 Millió Ft.

Eladó Önálló ház - Badacsonytomaj - R432313

39 000 000 Ft

Balatoni panorámás ingatlan! Badacsonytomaj egyik legnépszerűbb környékén eladó egy részlegesen felújítást igénylő családi ház. A hozzá tartozó telek 700 nm-es, melyen a két lakrészből álló ház létesült. Ezek igény szerint összenyithatók. Az első rész a 1930-as években épült polgári stílusban. Az épület másik része 1970-es években épült, a kornak megfelelő anyagokból. A polgári stílusú részben jelenleg három szoba, étkező, fürdő/WC, konyha, előszoba található. A padlástérből egy tágas lakrész alakítható ki. Ez a házrész teljes körű felújításra szorul, jobb oldali részen a ház alapja megerősítést igényel. A másik lakrészben szintén van 3 szoba, két fürdőszoba, konyha, étkező, nappali. Közművek közül minden rendelkezésre áll. Ajánlom befektetésre vagy akár állandó lakásnak és mellette akár egy vállalkozás indítására is. Irányár: 39 MFt.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Kisapáti - R432266

7 900 000 Ft

Pince présház eladó! A Szent György-hegyen a Mogyorós domb környékén vált eladóvá egy kellemes környezetben található zártkerti ingatlan, amely 2809 m2 nagyságú, fele- fele arányban szőlő és kert művelési ágú . A természetben ugyan így található a területen szőlő és gyümölcsfák. Az épület 22 m2 nagyságú , két szintes, alul pince , felette konyha és egy szoba található . Az ingatlan megközelíthetősége jónak mondható, villany van , víz jelenleg az épületben nem megoldott de ciszterna rendelkezésre áll az esővíz gyűjtésre. A telekről és az épületből egyaránt különleges panoráma tárul elénk a környező hegyekre valamint Tapolcára! Ha kertészkedne, ha szívesen megtermelné a gyümölcsöt, zöldséget családjának , akkor feltétlen nézze meg a tulajdonosok által eladásra kínált ingatlant! Irányár: 7,9 Millió Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp IX. ker.
Márton utca

28 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Pomáz

69 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XVII. ker.
Egészségház utca

27 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Badacsonytomaj

39 000 000 Ft