Tapolcai iroda

8300 Tapolca, Kossuth Lajos utca 2

tapolca@cdci.hu
(70)953-9138
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig, hétvégén egyeztetéssel

Eladó Üdülő (nyaraló) - Kisapáti - R430166

9 900 000 Ft

A Szent György-hegy a Badacsony mellett a Balaton-felvidék másik legjelentősebb tanúhegye. A legszebb bazalt képződmények a Szent György-hegyen találhatók, ahol a helyenként 30-40 méter magasba emelkedő bazaltoszlopok orgonasípokhoz hasonlóan sorakoznak egymás mellett. A hegy dél-keleti részén eladó egy panorámás 3000 nm-es telek. Az ingatlan szőlő és gazdasági épületként van nyilvántartva. Főleg olaszrizling borszőlővel van telepítve. A gazdasági épület alapterülete 60 nm-es pince, présház valamint még két kis helyiséggel ellátott. A terület nagyságából adódóan az épület tovább bővíthető. Közművek közül villany van, vezetékes víz megoldható. Ajánlom, mindazok figyelmébe, akik hobbi borászatba akarnak belekóstolni, és az épületben saját elképzeléseiket szeretnék megvalósítani. Irányár: 9,9 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca - R430109

18 900 000 Ft

Családi ház? Orvosi rendelő? Üzlet? Döntse el Ön milyen célra kívánja hasznosítani az általam hirdetett ingatlant! Tapolcán a kedvelt kertvárosban eladó egy 49 nm-es lakóterű lakóházként nyilvántartott, jelenleg más funkciót betöltő családi ház. Két szoba, fürdő/WC, közlekedő valamint még egy külön WC helyiségekkel rendelkezik. Fűtése gázcirkó fűtéssel üzemel, hőleadása padlófűtésen keresztül történik. 2011-ben felújításon esett át, mely magában foglalja a nyílászárók cseréjét minőségi fanyílászárókra, villany, vízvezetékek cseréjét, a tető szigetelését járólapozást, csempézést. Riasztó rendszerrel ellátott. A hozzá tartozó telek 298 nm, melyen egy ásott kút is található. A ház igény szerint bővíthető. Irányár: 18,9 MFt.

Eladó Sorház - Tapolca - R430077

18 900 000 Ft

Tapolcán jó helyen lévő sorházrész, csendes jó környéken eladó. Az épület kis felújítást igényel, de jó kialakítású. Apró javítások és festés után költözhető, saját lakásnak vagy befektetési szándékkal is megfelelő.

Eladó Telek - Balatonrendes Horog - R430053

12 000 000 Ft

Balatoni panorámás építési telek jó megközelíthetőséggel eladó a Balaton közelségében. Az építéshez az összes közművek rendelkezésre állnak az utcában. Csendes, nyugodt környéken nagy méretű építési telket ajánljuk, ha nem szeretne közeli szomszédot.

Eladó Telek - Balatonrendes Horog - R430052

16 000 000 Ft

Balatoni panorámás építési telek jó megközelíthetőséggel eladó a Balaton közelségében. Az építéshez az összes közművek rendelkezésre állnak az utcában.

Eladó Önálló ház - Mindszentkálla - R430032

37 000 000 Ft

A festői Káli-medencében Mindszentkállán, csendes, nyugodt zöld környezetben eladó egy 2001-ben épült 60 nm alapterületű, kétszintes, összesen 120 nm-es családi ház. Az ingatlanban 4 szoba, két konyha/nappali/étkező, két fürdő, kamra, kapott helyet. Fűtése gáz cirkó, közművek közül minden van a házban. Falazata könnyűszerkezetes. A hozzá tartozó terület 1168 nm-es, melyen különálló pince, garázs is található, valamint egy nyári fedett kiülő. Egy család számára ideális! További információért, kérem keressen, szívesen segítek. Irányár: 37 Millió Ft.

Eladó Telek - Badacsonytomaj - R429920

14 900 000 Ft

Borászkodni vágyik vagy csak szeretne egy birtokot a Balatonnál? Akkor jöjjön és nézze meg Badacsonytomajon az általam kínált ingatlant! Fantasztikus lehetőségek rejlenek a területben. Ideális helyszín turizmus-vendéglátásra, mert fő út mellett van. De a 6309 nm-es telken egy csodálatos otthon is kialakítható. Jelenleg egy masszív 100 nm-es szuterén-pince épület áll a telek első részén, melynek egyik részében a „nagykönyvben” megírt nemes penészes boltíves borospince foglal helyet. Az épület tovább bővíthető, újabb szint ráépítése engedélyezett. A telken lévő szőlő akár kivágható vagy újra telepíthető. Öné a választás, hívjon! Irányár: 14,9 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca - R429901

12 500 000 Ft

Tapolcán eladó egy 1800-as években épült skanzenba illő boltíves ház. Az alaprajz szerint két szoba, előszoba, füstös konyha, fürdő/WC, konyha helyiségek találhatók a 84 nm-es ingatlanban. Építési anyaga kő. Közművek közül víz, villany, csatorna van, a gáz a telken belül helyezkedik el. A hozzá tartozó terület 1518 nm, melyen még egy gazdasági épület is helyet kapott, akár műterem is kialakítható benne. Elsősorban azoknak ajánlom, akik a régi magyar népi építészet motívumait szeretnék ebben a házban újra életre kelteni egy kis ráfordítással. Irányár: 12,5 MFt.

Eladó Önálló ház - Káptalantóti Rózsadomb utca - R429885

26 900 000 Ft

Káptalantótiban a Liliomkert termelői piacon járt már? Ne hagyja ki! Itt élni az meg maga a csoda! Káptalantóti falucska a Balatontól néhány kilométerre a Tóti-hegy lábánál, a tanúhegyek ölelésében, Tapolca és Badacsonytomaj között, a Tapolcai-medencében helyezkedik el. A falu fekvéséből adódóan az itt élő emberek főleg szőlőtermesztéssel és mezőgazdasági kistermeléssel foglalkoznak. A településen ajánlok figyelmükbe egy frissen felújított, családi házat . A lakás élettere 77 m2 alapterületű, 2 szoba, konyha , étkező –nappali és egy tágas fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan különlegességeés kincse a 44 m2 nagyságú fedett terasz , amit nyáron kiváló életteret biztosít a konyha, nappali funkcióknak. A képek magukért beszélnek, ezért ha tetszik Önnek kérem keressen bátran! Extrák : ásott kút, szauna, kert, új kerítés, műszaki – és esztétikai felújítás, Irányár: 26,9 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Lesencetomaj - R429859

29 900 000 Ft

Családi ház eladó nyugodt, biztonságos környezetben ! Balatontól 6 km távolságra, a 84-számú főúttól 2 km-re, a Keszthelyi-fennsík északi oldalán egy gesztenyefáktól, erdőktől és szőlőktől övezett zárt völgyben fekszik Tapolcától délkeletre. Hangulatos , szép , karbantartott ingatlant ajánlok figyelmükbe. Az épület 2 lakrészből áll, az első épületrész a hatvanas évek közepén épült, 2 szoba , konyha étkező, előszoba, kamra , fürdő –Wc-ből áll. A másik lakrész a kilencvenes években épült, nappali-konyha-étkező , háztartási helyiség, háló szoba és fürdő szoba kapott helyet. Néhány évvel később, külső szigetelés illetve nyílászáró cserét iktatott be a tulajdonos. A nappaliból egy kellemes teraszra tudunk kilépni, ahonnét a gondozott udvarra és gyümölcsfákkal betelepített kertre (1980m2) kapunk rálátást. A gépkocsik számára a garázs a megoldás . Az épület fűtésmódja gázközponti kazán valamint klíma . Ajánljuk az ingatlant a nyugalmat , kényemet szerető családok számára! Kérem, bátran keressen mert itt biztos nem fog csalódni! Irányár: 29,9 Millió Ft

Eladó Önálló ház - Tapolca Fő - R429838

19 800 000 Ft

Raposkai Vendégház! Szépen berendezett,szépen felújított és gondosan kialakított vendégház a Balaton-felvidéken eladó. Ajánljuk befektetési céllal vagy saját részre nyaralónak. Az épület minősége és kialakítása olyan állapotú, hogy csak használatba kell venni, különösebb felújítást nem igényel. Teljes közművekkel rendelkezik az ingatlan, jól megközelíthető csendes helyen található. A telken gyümölcsfák és melléképületek /garázs, pince/ találhatók. A kellemes terasz a reggeli és délutáni órákban a csendes pihenés és a gondtalan kikapcsolódás ideális helyszíne. A további kérdésekre szívesen válaszolunk.

Eladó Önálló ház - Lesencetomaj - R429821

55 000 000 Ft

Festői környezetben, elvonultan szeretne élni? Lesencei régió a Dunántúl középső részén, a Tapolcai-medence peremén, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik. Az ideérkezők szőlőhegyek között barangolva csodálatos panorámában gyönyörködhetnek. Balatoni részpanorámás , igényesen megtervezett és kivitelezett birtok eladó! Két épületből álló objektumot ajánlok figyelmükbe! A fő épület 2009-ben lett átépítve, kitűnő állapotú. Az alsó szinten nappali, étkező, 2 hálószoba, fürdő WC-vel, konyha és közlekedő található, a tetőtérben nappali/étkező, 2 hálószoba, fürdő, WC, konyha és közlekedő került kialakításra. Az épülethez tartozik és 2 terasz. A kétszintes vendégház 2017-ben lett kész, szintén kiváló állapotú , mivel mindként szint külön bejárattal rendelkezik , így 2 apartmanként kitűnő vendégek számára . A fűtést kézműves cserépkályhák biztosítják. A 4448 m²-es gondozott kert locsolására fúrt kút áll rendelkezésre, a szennyvízproblémát saját biológiai víztisztító oldja meg. Az ingatlan nem közvetlen a faluban található , nyaralónak és állandó lakás céljára is alkalmas. Extrák: napelem , klíma, 3 db cserépkályha, fedett medence (8x4 m.es, napelemmel fűthető) , zárt rendszerű fúrt kút, konyha kert, bogyós és gyümölcsös kert, kerti grill, fedett gépkocsi beálló, térkövezett járdák és gépkocsi út, bekerített terület! Irányár: 55 Millió Ft

Eladó Lakás - Balatonrendes - R429812

16 500 000 Ft

Balaton közeli településen, Balatonrendesen eladó három apartman részből álló hétvégi ház. Az épület falazata tégla. Az egyik apartmanban két szoba, fürdő/WC, konyha, a második apartmanban szintén van egy nagy szoba, konyha, fürdő/WC, a kis nyári lakban szoba, fürdő/WC található. Kitűnően alkalmas több család együtt nyaraltatására. Közművekből víz, villany, csatorna bevezetésre került az épületrészekbe, a gáz a telken belül található. Fűtés jelenleg nincs az épületekben. A telek mérete 642 nm. Amennyiben felkeltett érdeklődését, kérem, jelezze, szívesen segítünk. Irányár: 16,5 MFt.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Balatongyörök - R429740

25 900 000 Ft

Balatongyörök és környéke a balatoni régió egyik legszebb része. Nem véletlenül, hogy a rómaiak is megtelepedtek e helyen, kialakítva és meghonosítva fürdőkultúrájukat. A Szépkilátóról elénk táruló Tapolcai-medence, a Szent György-hegy, Szigliget, a badacsonyi bazalt orgonák, Balatongyörök bájos panorámája mindenkit maradásra késztet. Itt Balatongyörökön eladó egy balatoni panorámás háromszintes összesen 55 nm gazdasági épületként nyilvántartott épület. Az alsó szinten konyha, nappali, fürdő/WC, pince, az emeleten szintén egy nappali, konyha, fürdő/WC található, a tetőtérben pedig egy hálófülke kapott helyet. Víz, villany, van az épületben, a gáz az utcából elérhető. A telek nagysága 741 nm-es. Az épületről csodálatos panoráma tárul a Balatonra. Irányár: 25,9 MFt.

Eladó Önálló ház - Ábrahámhegy - R429738

59 900 000 Ft

Panzió , étterem eladó ! Ábrahámhegy festői környezetben a Balaton északi partján a nyugat felől magasodó Örsi hegy és a Tapolcai-medence tanúhegyeinek karéjában, a Burnót patak völgyében megbúvó település Révfülöp és Badacsony között. Folyamatosan működő vendéglátó egység eladó! A panzióként működő kétszintes fő épület 200 nm hasznos területű , 42 m2 nappalival , 5 szobával és 5 fürdőszobával, konyhával várja a szállóvendégeket. Az folyamatosan üzemelő étterem, a hangulatos kert helyiség és hozzá tartozó kiszolgáló helyiségek még 120 m2-en az épület mellett található. Az ingatlan a teljes berendezéssel együtt eladó ! További információval, szívesen szolgálunk személyes megtekintés esetén! Irányár: 59,9 Millió Ft

Eladó Üdülő (nyaraló) - Lesencetomaj - R429727

6 600 000 Ft

Eladó nagyon szép természeti környezetben a Keszthelyi-hegység lábánál, Lesencefalun egy zártkerti ingatlan 7506 m2 nagyságú területtel, valamint egy 82 m2-es gazdasági épülettel. Az épület alsó szintjén két külön bejáratú pince valamint egy feldolgozó helyiség található. Az emeleten van két külön bejáratú szoba valamint egy fedett terasz lett kialakítva. A gépjárművek részére garázs biztosítja a parkolást. A területen szőlő, gyümölcsfák és mandulás lett ülteteve. A vizet ásott kút biztosítja. Megközelíthetősége jó, szinte a birtokig aszfaltos út vezet. További információért várom megtisztelő megkeresésüket! Irányár: 6,6 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Tapolca - R429678

10 000 000 Ft

Eladó egy 72 m2-es , két szobával rendelkező családi ház Raposkán, 9 km távolságra a Balatontól. Az ingatlanhoz tartozó telek 1723 m2 . Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, csatorna, gáz. Fűtése: gáz és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható. A két bejárattal rendelkező épület helyiségei: 2 szoba, konyha, tároló, kamra, fürdőszoba, wc. Az ingatlanhoz tartoznak még melléképületek valamint egy pince is. További információért várom megtisztelő megkeresésüket! Irányár: 10 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Badacsonytomaj - R429636

25 000 000 Ft

Eladó egy belterületi lakóingatlan Badacsonytomaj, Badacsonyörsi részén. A szép parkos 1605 nm-es területen egy 54 nm alapterületű, kétszintes, téglaépítésű ház található, mely így 108 nm-t tesz ki és még van hozzá egy garázs is. A ház 5 szobával, rendelkezik, valamint szintenként fürdőszoba is található. Az telek teljes közművekkel rendelkezik. Fűtése gázkazánnal, valamint cserépkályhával van megoldva. A szép gondozott kert locsolását vízgyűjtő ciszternából lehet megoldani. A Városi és a badacsonyi strand áll a pihenni és strandolni vágyók rendelkezésére. Jöjjön, tekintse meg, beleszeret!

Eladó Önálló ház - Badacsonytördemic - R429571

12 900 000 Ft

Badacsonytördemicen eladó két helyrajzi számon szereplő, összesen 2918 nm-es területen fekvő 44 nm-es alapterületű téglaépítésű lakóingatlan. A házban két szoba, konyha, fürdő/WC, nappali helyiségek vannak kialakítva, valamint pincével is rendelkezik. Fűtése cserépkályhával van megoldva. Közművek közül víz, villany, csatorna van az épületben, gáz az utcából bevihető a telekre. A terület egy részében olaszrizling borszőlő van telepítve, másik részében gyümölcsfák sorakoznak: cseresznye, körte, alma, meggyfa, őszibarack, hársfa, mogyoró. A kertben nyári kiülő szolgálja a pihenni vágyók kényelmét. Irányár: 12,9 MFt.

Eladó Önálló ház - Balatonederics - R429538

39 900 000 Ft

Balatonedericsen kínálunk megvételre egy akár több generáció számára is alkalmas családi házat. A 79 nm alapterületű összesen 170 nm-es, kétszintes épület alsó részén található 3 szoba, konyha, előtér, nappali, fürdő/WC. Garázs, pince is rendelkezésre áll. A tetőtérben szintén van 3 szoba, fürdő/WC, konyha. Rendelkezésre áll még egy nyári lak, melyben egy szoba, konyha, fürdő található. Mindegyik lakrész külön bejárattal közelíthető meg, akár szobakiadásban is lehet gondolkodni. Az épület víz, villany, csatorna közművekkel ellátott, a gáz az utcában található. Nyílászárók a közelmúltban ki lettek cserélve. A fűtése vegyes tüzelésű kazánnal van megoldva, a külön lakrészben kandalló van elhelyezve. A fürdőszobák igényes kialakításúak. A házhoz tartozó telek 713 nm-es, melyen gazdasági épületek találhatók. Irányár: 39,9 MFt.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.