Eladó Önálló ház - Badacsonytomaj - R418305

39 000 000 Ft

Idegenforgalmi fejlesztésekre ,pályázatokra alkalmas! A BALATON, A STRAND KÉTSZÁZ MÉTER! Szoba kiadásra alkalmas ingatlan! Badacsonytomajon kellemes környezetben eladó egy 176 m2 alapterületű, 2x két szobás apartmannal rendelkező, valamint 2 db 1 szobás , fürdőszobás lakrésszel rendelkező családi ház. Az épület anyaga badacsonyi vulkanikus bazalt terméskő. A szobák igényesen berendezettek, a fürdők esztétikai felújítása folyamatban. A fűtés kandallóval megoldható. A hozzá tartozó telek 1004 m2, amely fákkal, bokrokkal tarkított, pihenés, szabadtéri elfoglaltság lehetőségének adva teret. Közművek közül víz, csatorna, áram megtalálható, a gáz a telken kívül. A jelenleg családi vállalkozás keretében működtetett vendégház, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában található, pár száz méter távolságra a strandtól. Ajánljuk az ingatlant vállalkozók kedvű ügyfelek részére , ahol akár a nyaralás mellett anyagi bevételre is szert tehet! Irányár: 39 Millió Ft.

Eladó Önálló ház - Nemesládony külterület - R417777

58 000 000 Ft

Eladó Vas megyében, Nemesládony határában, 5 perc autóútra Bükfürdőtől, a 84-es főút mellett, egy 737 m2-es, kétszintes, 6 db. fürdőszobás vendégszobával, 40 fős étteremmel, bárral rendelkező vadászház. Az épület egy 1.5 ha-os erdős, rendezett és karbantartott földterületen fekszik. a környék adottságaiból fakadóan (Bükfürdő, vadászhelyek) kiváló befektetési lehetőség lehet fizető szálláshely üzemeltetőknek. IRÁNYÁR: 58 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Pilis - R414531

6 900 000 Ft

Pilis külterületi részén eladó egy 2008-ban téglából épült 2 szobás családi ház. Az ingatlan 67 m2-es, telek területe 861 m2.Közművek közül a villany, és a gáz került bevezetésre,a vízellátást házi vízmű biztosítja, a szennyvíz derítőbe kerül. Az ingatlan fűtéséről konvektorok gondoskodnak. A házban az amerikai konyhás nappali nagy teret biztosít a családi beszélgetésekhez, elrendezése nagyon jó, a szobák is napfényesek, tágasak. Az ingatlan nagyon csendes környéken található. Ha szereti Ön is a nyugalmat, de mégis egy újszerű házban képzeli el az életét, kérem hívjon bizalommal! Az ár fix, nincs benne alku.

Eladó Önálló ház - Dabas - R410570

32 900 000 Ft

Most épülő új lakrésszel eladó Dabas kertvárosában 2003-ban épült 170 nm-es családi ház. Négy szoba, egy tágas nappali, konyha, fürdő, előszoba, tároló, kamra kapott helyet ebben a hangulatos családi házban, mely több gyermekes családok, illetve két generáció ideális és kényelmes otthona lehetne. Új építésű melléképületekkel rendelkezik, amiben tároló, nyári konyha, egy duplagarázs található, szerelőaknával és pincével. A telek mérete megfelel lovak, illetve más állatok tartására, különböző mezőgazdasági tevékenységekre. A kerítés igényes, márványlapokból készült. Hatalmas udvara, helyet adhat a gyerekek játszóterének a felnőttek nyári kiülőjének és a parkosításhoz szükséges növényeknek. Ha, egy nyugodt környezetre, tágas otthonra, kedves szomszédokra vágyik, én megtaláltam Önnek új otthonát, hívjon és nézzük meg együtt!

Eladó Önálló ház - Üllő - R395688

275 000 000 Ft

Budapesttől 7 km-re az M0 közelében 12450 nm-es összközműves telken, 2003- ban épült, 460 nm-es többfunkciós (eladótér, bemutatótér, irodák, kiszolgáló helységek) találhatóak,1500 nm-es ipari -részben fűthető-acélszerkezetű csarnok épülettel rendelkezik. A terület adottságaiból adódóan szinte bármely tevékenységre alkalmas,( logisztikai, parkolási, hulladékhasznosítási, ipari-kereskedelmi) vagy akár továbbképzési célok megvalósítására.

Eladó Önálló ház - Kóka Szent Flórián - R394953

5 200 000 Ft

Eladó Kókán egy 2300 nm-es építési telek kis 20 nm-es házikóval. A ház még nincs teljesen befejezve, mert hiányzik a külső szigetelés, festés, valamint a belső burkolatok. Ha az új tulajdonos építkezni szeretne, akkor felvonulási épületnek tökéletes, kályhával lehet fűteni és fürdőszoba is van. A tulajdonos ott lakik már évek óta.

Eladó Telek - Rétság Arany János utca - R55671

5 500 000 Ft

Egy gyöngyszem Dél-nyugat Nógrádban! Naszály hegyek lábánál, NŐTINCSEN, Budapest mellett, de elég távol a nagyváros zajától, csendes, nyugodt környezetben eladó egy 1284 nm-es ÖSSZKÖZMÜVEZETT telek, 200 métere a Nőtincsi tótól,ami jellegéből adódóan horgásztó és víztározó is. I.ár : 5,5 M Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

53 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

51 000 000 Ft

Eladó Lakás
Göd

36 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Reitter Ferenc utca

36 000 000 Ft