Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó XIII. kerületi ingatlanok Budapest

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Pozsonyi út - R431294

136 000 000 Ft

Közel a Dunához, a Jászai Mari térhez, a Szent István parkhoz, kínálom megvételre ezt a kivételes adottságokkal rendelkező, nagy alapterületű lakást. Jelenlegi formájában orvosi rendelőnek vagy ügyvédi irodának a legalkalmasabb, mert az utóbbi időben orvosi rendelőként üzemelt, de mivel a válaszfalak könnyen bonthatók, ezért csodálatos, tágas, napfényes, három külön bejáratú szobás, hatalmas amerikai konyhás, nagy loggiával rendelkező nappalivá alakítható. Előnye, hogy két hálószobái egy belső, zöld kertre néznek és mind két szoba erkélyes. Ezeknek egy közlekedőről nyíló, közös Wc-s, tusolós fürdőszobája van. A harmadik szobához tartozik egy wc-s, kádas fürdő. A lakás fenntartási költsége nagyon alacsony. A közös költség havi 26 ezer Ft, a szokásos dolgokon kívül felújítási alapot is tartalmaz. A lakás energetikailag nagyon gazdaságos, mivel minden oldalról határolják, ezért a fűtés átalány csak 12 ezer Ft/ hó. Ehhez a lakáshoz tartozik a pincében egy 12-20 m2-s, rekeszes tároló. A házat folyamatosan újítják, ezért kiváló állapotban van, mindenre jut pénz. Bónusz: Jelenleg a szomszéd utcai parkolóban 3 autó részére parkoló áll rendelkezésre havi 40 ezer Ft-ért. Jelenleg nem lakják, tehermentes, így nagyon gyorsan birtokba vehető! Mindenki ezen a környéken szeretne lakni! legyen Ön is ennek részese! Hívjon!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Szabolcs utca - R431248

27 200 000 Ft

Felújított, 2. emeleti, csendes, udvari nézetű, világos, 32 m2-es, gázkonvektoros fűtésű, 1 szobás lakást kínálunk megvételre a XIII. kerületben, pár perc sétára a Lehet téri metró megállótól! Az ingatlanon teljes felújítást végeztek 2017-ben. A villanyvezetékek, a burkolatok és a lakás belső vakolatai is mind megújultak. A nappaliban egy 6 m2-es galéria került kialakításra, a lépcső alatt ügyesen megtervezett pakoló helyekkel. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A fürdőszoba zuhanyfülkével és wc-vel lett kialakítva, szellőzése ablakkal megoldott. A lakást jó szívvel ajánlom azoknak, akiknek fontos a jó infrastruktúra és a belváros, a metró közelsége. A költözés 2019.08.01.-től lehetséges, jelenleg bérlők vannak. Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Részletekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 27,2 M Ft.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Angyalföld - R431231

79 900 000 Ft

Az ingatlan a társasház III. emeletén helyezkedik el, 110,9 m2-es, 4 + 1 félszobás, belső kétszintes lakásnak 2 db, 10 m2-es erkélye van. Az épülő liftes társasház 5 szintes, melyben 5 lakás, a teremgarázsban 5 beálló és tárolók épülnek. A társasház 257 nm-es telken épül, modern, de mégis otthonos, és a sok ablak és dupla erkélynek is köszönhetően rendkívül benapozott, világos otthont nyújt. Környék: A társasház a XIII. kerületi Angyalföld legnépszerűbb kertvárosi részén, a pesti oldal legdinamikusabban fejlődő kerületében található, a családosok, és a fiatalabb lakáskeresők által is közkedvelt övezetében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, de továbbra is ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez kertvárosi jellegének köszönhetően. A telken található ősfák és a Béke tér közelség kedvező környezetet kínál és a pár percre található Rákos patak kellemes sétákra csábít. A tömegközlekedése kiváló, a nyüzsgő belváros könnyen megközelíthető, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondani. Pár percre a 12 és 14-es villamos, a buszok. Az ingatlan kitűnő és frekventált elhelyezkedésű, közvetlen közelében található óvoda, iskola, játszótér, cukrászda, bevásárlási lehetőségek, és sportcentrumok, mint például a népszerű Oxygen Wellness Fáy. Előnyök: A liftes társasház kis lakás számának köszönhetően hangulatos és családias minden vevői igényt kielégítő. Sarok fekvése miatt, Keleti, Déli és Nyugati tájolásúak is egyben, így átlagnál jóval benapozottak, világosak. A nagyobb lakások 2 belső szinttel is rendelkeznek, ami még különlegesebbé teszik az otthonok hangulatát. A telek lombos ősfákkal övezett, csendes, kisforgalmú utcák szögletén helyezkedik el. A társasház a kertvárosi övezetben található pár percnyire a sétára csábító Rákos pataktól, a Béke tér mellet, közel a belvároshoz. Megközelítése tömegközlekedéssel is kiváló, ugyanakkor mentes a város és a forgalom zajától. Az ingatlan egy teljesen megújuló, színes városrész centrumában van. Várható átadás: 2020. január. A fizetési ütemezés szakaszos és rendkívül kedvező, így a vételár egy részét elegendő csak az átadáskor megfizetnie.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Angyalföld - R431222

36 900 000 Ft

Az eladó ingatlan a társasház II. emeletén helyezkedik el, 46,9 m2-es, 1 + 1 félszobás, erkélyes lakás. Az épülő liftes társasház 5 szintes, melyben 5 lakás, a teremgarázsban 5 beálló és tárolók épülnek. A társasház 257 nm-es telken épül, modern, de mégis otthonos, és a sok ablak és dupla erkélynek is köszönhetően rendkívül benapozott, világos otthont nyújt. Környék: A társasház a XIII. kerületi Angyalföld legnépszerűbb kertvárosi részén, a pesti oldal legdinamikusabban fejlődő kerületében található, a családosok, és a fiatalabb lakáskeresők által is közkedvelt övezetében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, de továbbra is ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez kertvárosi jellegének köszönhetően. A telken található ősfák és a Béke tér közelség kedvező környezetet kínál és a pár percre található Rákos patak kellemes sétákra csábít. A tömegközlekedése kiváló, a nyüzsgő belváros könnyen megközelíthető, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondani. Pár percre a 12 és 14-es villamos, a buszok. Az ingatlan kitűnő és frekventált elhelyezkedésű, közvetlen közelében található óvoda, iskola, játszótér, cukrászda, bevásárlási lehetőségek, és sportcentrumok, mint például a népszerű Oxygen Wellness Fáy. Előnyök: A liftes társasház kis lakás számának köszönhetően hangulatos és családias minden vevői igényt kielégítő. Sarok fekvése miatt, Keleti, Déli és Nyugati tájolásúak is egyben, így átlagnál jóval benapozottak, világosak. A nagyobb lakások 2 belső szinttel is rendelkeznek, ami még különlegesebbé teszik az otthonok hangulatát. A telek lombos ősfákkal övezett, csendes, kis-forgalmú utcák szögletén helyezkedik el. A társasház a kertvárosi övezetben található pár percnyire a sétára csábító Rákos pataktól, a Béke tér mellet, közel a belvároshoz. Megközelítése tömegközlekedéssel is kiváló, ugyanakkor mentes a város és a forgalom zajától. Az ingatlan egy teljesen megújuló, színes városrész centrumában van. Várható átadás: 2020. január. A fizetési ütemezés szakaszos és rendkívül kedvező, így a vételár egy részét elegendő csak az átadáskor megfizetnie.

Kiadó Iroda - Bp XIII. ker. Forgách utca - R431208

464 EUR

58m2 irodaterület, 3 külön és egybe is nyíló szobával, közös konyhával, WC-vel hosszú távra kiadó, a város forgalmas, jól megközelíthető pontján. Parkolóhelyek is bérelhetők hozzá. Bérleti díj: 8 Euro/m2/hó + Áfa. Üzemeltetési költség: 4 Euro/m2/hó + Áfa. Parkoló: 50 Euro/hó + Áfa.

Kiadó Iroda - Bp XIII. ker. Forgách utca - R431207

3 384 EUR

423m2, tetőtéri, tetszés szerint osztható terület, a hozzá tartozó konyhával, mellékhelyiségekkel együtt kiadó. Remekül hasznosítható bármilyen célra: próbaterem, edző terem, iskola, iroda, stb. Bérleti díj 8 Euro/m2/hó+Áfa. Üzemeltetés: 4 Euro/m2/hó+Áfa + takarítási díj.

Kiadó Iroda - Bp XIII. ker. Váci út - R431194

1 480 EUR

Figyelem! Kiadó iroda a Váci úton, az Árpád híd és a Duna plaza között. Újszerű épületben, csendes folyosóról nyíló 5 szoba, közös konyha, mellékhelyiségek.24 órás portaszolgálat.Bérleti díj 10 Euro/m2 + Áfa. Udvari parkoló díja 50 Euro/db. Ugyanezen a területen, Forgách utca felől 58m2 iroda és 423m2 tetőtér is kiadó!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Pannónia utca - R431177

78 500 000 Ft

::::: ELEGANCIA, OTTHONOSSÁG ! ::::: ::::: TERASZOS, TÁGAS LAKÁS ÚJLIPÓTVÁROS SZÍVÉBEN ! ::::: Lakberendező által megálmodott, az értékek megőrzésével teljes körűen felújított, harmadik emeleti, rendkívül világos 79 m2-es, 3 szobás, erkélyes (5 m2), csodálatos lakást készítettünk Önnek! LAKÁS: A méltán közkedvelt Újlipótvárosban, a Szent István Park szomszédságában találja álmai otthonát. A lakást, tágas terek, napfény, igényes kialakítás, nagyvonalú térelosztás jellemzi. A klasszikus kétszárnyú bejárati ajtón át egy széles, kellemes fogadótérbe érkezünk, ahonnét közvetlenül megközelíthető a bájos vendégszoba és a kényelmes fürdőszoba, majd az előtéren végighaladva, a konyha, az elegáns hálószoba, majd a hatalmas nappali-étkező tere tárul fel. A nappalit teljes szélességében kíséri egy csodálatos, ArtDeco stílusú korláttal díszített terasz. A hálószoba és a nappali homlokzata is teljesen üvegezett, bőséges fényt árasztva a lakásba. A felújítás során az eredeti nyílászárókat és az értékes részleteket megtartottuk, megőrizve ezzel a lakás páratlan elegáns polgári hangulatát. A burkolatok és a berendezési tárgyak választásánál viszont a mai kor igényeit tartottuk szem előtt így korszerű anyagok, szaniterek, modern bútorok kerültek a lakásba. FELSZERELTSÉG: A fűtés az Újlipótvárosban megszokott módon távfűtés. A lakás klímával is felszerelt. A modern, vadonatúj, konyhabútor tartalmazza a beépített hűtőt, sütőt, főzőlapot és az elszívót. A lakás fenntartási költsége kedvező, a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül elszámolásra, a közös költség, mindössze 25.000- Ft/hó korlátlan vízfogyasztással. A vételár részét képezik a beépített bútorok (konyhabútor gépekkel, fürdőszobai bútorok), a többi berendezés és dekoráció külön megegyezés alapján elérhető ÉPÜLET: Az 1928-ban épült Bauhaus társasház kis létszámú lakóközösséggel bír, folyamatosan karbantartott, pénzügyileg is rendezett. A különleges kovácsoltvas korlátai szakkönyvben is megemlítésre kerültek (Bolla Zoltán, Magyar Art Deco). KÖRNYEZET: A környéken karnyújtásnyira találhatók egyedülálló kikapcsolódási lehetőségek, mint a Szent István Park, Ruttkai Éva park, a Duna part, a Margitsziget, a RAM Colosseum, Pozsonyi út.... Pár perc sétára található Budapest legkedveltebb bevásárló központja a Westend és piaca a Lehel téren. A mozgalmasabb élményre vágyóknak pár lépés csak a történelmi Belváros számtalan étteremmel és további nívós szórakozó hellyel. A terület tömegközlekedése kiváló, közvetlenül elérhető a 15, 115-ös busz, a 75, 76-os trolibusz, az M3-as metrót a Lehel útnál éri el, a kishajót és az éjjel nappal közlekedő 4-6-os villamos a Jászai Mari térnél. A környék a Belváros egyik legnépszerűbb, külföldiek által is rendkívül kedvelt része. Értékálló és presztízs terület! Családi OTTHONNAK és BEFEKTETÉSNEK egyaránt IDEÁLIS választás. A környék és a lakás egyedülálló hangulata miatt kiemelkedő ajánlat!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Kárpát utca - R431158

51 900 000 Ft

ELADÓ egy 44 m2-es + 6 m2- ERKÉLYES, PANORÁMÁS, VII. EMELETEN lévő, NAPFÉNYES, 2 SZOBÁS lakás. Állapota újszerű, kisebb felújítást igényel. Amerikai konyha, háló, külön WC, kádas fürdőszoba. A házban 24 órás portaszolgálat, belső kert szolgálja a lakók kényelmét, 2 lift is üzemel. Egyedi Mérőóra: Fűtés és meleg-víz, víz, villany, csatorna. Konyha gépesített, beépített hűtő, mosogatógép és sütő. Átlagos közös költség 16.500.-Ft. A lakás a méltán népszerű és keresett Kleopátra Házban található, pár percre a felújított Duna-parti korzó, Margit-sziget, Szt. István park. Alkalmas, rövid (Airbnb) és hosszútávú bérbeadásra, valamint saját célú lakhatásra. Óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlóközpont van a közelben. Kérdés / kérés esetén vagy megtekintésért hívjon bizalommal, a hét bármelyik napján akár hétvégén is! Az ár irányár! Tegyen ajánlatot még ma!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Katona József utca - R431135

63 900 000 Ft

2 az 1-ben! Tökéletes befektetés, ahol a modern lakberendezés, és a belvárosi életérzés találkozik. A PALATINUS HÁZBAN, A JÁSZAI TÉRNÉL, FELÚJÍTOTT, EMELETI LAKÁSOK ELADÓK! A lakások külön és egyben is megvásárolhatóak. A lakások a XIII. kerületben, Újlipótváros legkedveltebb részén, a Pozsonyi út és Katona József utca kereszteződésénél találhatók. Palatinus ház 3. emeletén, (2 lift van) került kialakításra egy 61,5 m2 lakás. A csendes, udvari nézetű, igényesen felújított lakás kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik (M3, 4-6 és 2 villamos, trolik és buszok). A közelben található a Parlament, a külföldi turisták és budapesti lakosok által egyaránt kedvelt Duna part és Margit-sziget, és számos, a mindennapi élethez szükséges bolt, ezáltal kiváló értékálló befektetés, saját célra vagy kiadásra is egyaránt remek lehetőség. Minőségi anyagok és igényes kialakítás jellemző a lakásra néhány jellegzetes polgári jegy meghagyásával együtt. A lakások külön bejárattal és mérőórákkal rendelkeznek. Elrendezésüket illetően hangulatos amerikai stílusú nappali egyedi gépesített konyhával, fürdőkben épített zuhanyzó jellemző. A meleget energiatakarékos elektromos fűtőpanelek biztosítják. Zseniális beosztású, lakberendező által megálmodott otthon, mely hamarosan birtokba vehető. A felújítás folyamatban van. A nem beépített berendezések megbeszélés tárgyát képezik.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Katona József utca - R431134

36 490 000 Ft

2 az 1-ben! Tökéletes befektetés, ahol a modern lakberendezés, és a belvárosi életérzés találkozik. A PALATINUS HÁZBAN, A JÁSZAI TÉRNÉL, FELÚJÍTOTT, EMELETI LAKÁSOK ELADÓK! A lakások külön és egyben is megvásárolhatóak. A lakások a XIII. kerületben, Újlipótváros legkedveltebb részén, a Pozsonyi út és Katona József utca kereszteződésénél találhatók. Palatinus ház 3. emeletén, (2 lift van) került kialakításra egy 34 m2 stúdió apartman. A csendes, udvari nézetű, igényesen felújított lakás kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik (M3, 4-6 és 2 villamos, trolik és buszok). A közelben található a Parlament, a külföldi turisták és budapesti lakosok által egyaránt kedvelt Duna part és Margit-sziget, és számos, a mindennapi élethez szükséges bolt, ezáltal kiváló értékálló befektetés, saját célra vagy kiadásra is egyaránt remek lehetőség. Minőségi anyagok és igényes kialakítás jellemző a lakásra néhány jellegzetes polgári jegy meghagyásával együtt. A lakások külön bejárattal és mérőórákkal rendelkeznek. Elrendezésüket illetően hangulatos amerikai stílusú nappali egyedi gépesített konyhával, fürdőkben épített zuhanyzó jellemző. A meleget energiatakarékos elektromos fűtőpanelek biztosítják. Zseniális beosztású, lakberendező által megálmodott otthon, mely hamarosan birtokba vehető. A felújítás folyamatban van. A nem beépített berendezések megbeszélés tárgyát képezik.

Kiadó Iroda - Bp XIII. ker. Röppentyű utca - R431093

1 100 EUR

KIADÓ XIII. kerület RÖPPENTYŰ utcában ÚJSZERŰ irodaház IV. emeletén összesen 200 m2-s, UTCAI-UDVARI nézetű, NAPFÉNYES, CSENDES korszerű IRODA. Tárgyaló, irodák, konyha és szociális helyiségek légkondicionált. Bérlésére nyílik lehetőség 2019. 06. 01. napjától. Üzemeltetési költségek.: 780,- Ft/m2/hó + áfa, mely összeg tartalmazza: korlátlan vízhasználatot, 24 órás portaszolgálatot és recepciót, közös területek takarítását, szemétszállítást, valamint a karbantartását. Áramdíj:407,- Ft/m2/hó+Áfa, egyedi villanyfogyasztás költség Gázdíj:376,- Ft/m2/hó+Áfa, egyedi gáz és fűtésdíj költsége. Parkoló:20.000,- Ft/gk/hó + áfa, parkolásra az irodaház őrzött belső parkolójában van lehetőség A fenti áttekinthető díjjakon kívül semmilyen további összeget nem számítunk fel (közös területi szorzó, közös ktg. stb.) Megtekinthető munkaidőben 8-16 óráig. Kérdés / kérés esetén vagy megtekintésért hívjon bizalommal, a hét bármelyik napján akár hétvégén is! Bérleti díj: 1100 EURO + Áfa. A kaució mértéke, három havi bérleti díjnak megfelelő összeg. A minimális bérleti időtartam 1 év.

Eladó Üzlethelyiség - Bp XIII. ker. Újlipótváros - R431072

25 900 000 Ft

A XIII. kerületi újlipótvárosi részen eladóvá vált egy két utcára néző, utcafrontos üzlethelyiség. A 22 nm-es ingatlan alkalmas irodának, üzlethelyiségnek, kisebb helyigényű kereskedelmi illetve szolgáltató tevékenységek végzésére. Nagy előnye, hogy két utcáról is nyílhat az üzlet. Közös költség: 7490 Ft/hó, mely tartalmazza a vízhasználatot is. A villanyfogyasztás egyedi mérő alapján számolandó. Bármi kérdése van, hívjon bizalommal!

Eladó Telek - Bp XIII. ker. Dolmány utca - R431065

325 000 000 Ft

XIII. kerületben, a Dolmány utcában, megvételre kínálunk egy 1545 m2-es, összközműves telket. LN-2/C-2 besorolású, zárt sorú beépítési mód, terepszint fölött 50%, alatt 65%, zöldfelület 25%. Részletekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Ár: 325 M Ft.

Eladó Üzlethelyiség - Bp XIII. ker. Újlipótváros - R430969

130 000 000 Ft

XIII. Újlipótváros forgalmas utcájában eladó egy tehermentes, 205 m2-es,/114nm kávézó+ 91 nm étterem/ 23 éve működő kávézó + vendéglátó egység, engedélyekkel, utcai bejárattal és saját utcai teraszengedéllyel. Irányár 130 mft+áfa.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. - R430959

31 700 000 Ft

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerületben, Angyalföldön, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 5 emeletes, liftes, 47 lakásos társasház lakásai eladók 2020. II. negyedévi átadással! Az 5. emeleti 2-es lakás nettó lakóterülete 32 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali, előszoba, fürdő wc-vel, 10,6 m2-es terasz elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm szigeteléssel, a lakások között Silka hanggátló fallal, 10 cm belső válaszfalakkal, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást házközponti kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Terem garázs beállók 3 Mft, felszíni gk. beállók 3 Mft-ért vásárolhatóak. A lakások 20% önerővel leköthetők. CSOK és az új építésű lakásokra vonatkozó kedvezmények igénybe vehetők.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. - R430958

58 900 000 Ft

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerületben, Angyalföldön, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 5 emeletes, liftes, 47 lakásos társasház lakásai eladók 2020. II. negyedévi átadással! A 4. emeleti 8-as lakás nettó lakóterülete 65 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali + 2 szobás, előszoba, fürdő, wc, 15,45 m2-es erkélyes elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm szigeteléssel, a lakások között Silka hanggátló fallal, 10 cm belső válaszfalakkal, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást házközponti kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Terem garázs beállók 3 Mft, felszíni gk. beállók 3 Mft-ért vásárolhatóak. A lakások 20% önerővel lefoglalhatóak! CSOK és az új építésű lakásokra vonatkozó kedvezmények igénybe vehetők.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. - R430957

32 800 000 Ft

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerületben, Angyalföldön, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 5 emeletes, liftes, 47 lakásos társasház lakásai eladók 2020. II. negyedévi átadással! A 3. emeleti 5-ös lakás nettó lakóterülete 35,7 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali, előszoba, fürdő + wc, 9,6 m2 erkélyes elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm szigeteléssel, a lakások között Silka hanggátló fallal, 10 cm belső válaszfalakkal, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást házközponti kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Terem garázs beállók 3 Mft, felszíni gk. beállók 3 Mft-ért vásárolhatóak. A lakások 20% önerővel leköthetőek! CSOK és az új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények igénybe vehetőek.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. - R430956

31 200 000 Ft

ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK ANGYALFÖLD FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓK! XIII. kerületben, Angyalföldön, jó infrastruktúrával rendelkező területen épülő, 5 emeletes, liftes, 47 lakásos társasház lakásai eladók 2020. II. negyedévi átadással! A 3. emeleti 2-es lakás nettó lakóterülete 33,8 m2, összkomfortos, amerikai konyhás nappali, előszoba, fürdő + wc, 9,4 m2-es erkélyes elrendezéssel. A ház monolit szerkezettel épül 30-as Porotherm külső falazattal, 10 cm szigeteléssel, a lakások között Silka hanggátló fallal, 10 cm belső válaszfalakkal, műanyag, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal. A fűtést és a melegvíz-ellátást házközponti kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral. A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik! Burkolatok,szaniterek, belső ajtók, falszínek igény szerint választhatók! Terem garázs beállók 3 Mft, felszíni gk. beállók 3 Mft-ért vásárolhatóak. A lakások 20% önerővel leköthetőek! CSOK és az új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények igénybe vehetőek.

Eladó Üzlethelyiség - Bp XIII. ker. Újlipótváros - R430946

65 000 000 Ft

XIII. Újlipótváros forgalmas utcájában eladó egy tehermentes, 114 m2-es, 23 éve működő kávézó + vendéglátó egység, engedélyekkel, utcai bejárattal és saját utcai teraszengedéllyel. Irányár 65 mft+áfa.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Szép utca

105 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Krisztina körút

2 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp III. ker.
Aranyhegy

98 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Király utca

39 500 000 Ft