Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó XVI. kerületi ingatlanok Budapest

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Legenda utca - R434285

112 000 000 Ft

Szeretne kiköltözni a zöldbe a belvárosból? Szeretnének összeköltözni a generációk? Szeretnének kertet, zöld udvart??? XVI. kerületben, a Rendelő utca környékén, csendes utcában eladó egy három szintes, 2 külön bejáratú lakássá alakított, 8 szobás önálló családi ház, melynek I. emeleti lakása belső kétszintes, külön bejárattal, akár külön telekrésszel, tárolóval, pincével. A ház 2 lakása társasházzá alakult, külön-külön helyrajzi számmal rendelkezik, telek megosztással. Jelenleg udvari beálló van, illetve az udvarban mindkét lakásnak tároló. 2008-ban a lakások felújításra kerültek, úgy esztétikai, mind műszaki értelemben. Független, saját órás, korszerű gáz, víz és elektromos hálózat. .Továbbá önálló kombi gázcirkós fűtési rendszerrel rendelkezik mindkét lakás, illetve kandalló kialakítása mindkettő lakás nappalijában. A ház vastag falazatú. Az első emeleti lakás 92 nm-es, 5 szobás, nagy konyhás, teraszos, világos, napfényes. Az ingatlan belső kétszintes. A lakás tovább alakítható, akár további szobával bővíthető. Gyerekes családnak ideális, mind a lakás tágassága, mind az udvar, illetve hátsó kert, igazi családias otthon. A ház kényelmesen körbejárható, széles udvar, kert a ház mellett is. A ház alsó, 69 nm-es lakása 3 szobás, két teraszos, zuhanyzós fürdő szobás. Ház ára 112 millió, 519m2-es telekkel, ami 2-3 generációnak is megfelelő. A környéken a buszjárat is sűrű, az Örs vezér tér 15 perc, az ingatlantól a második utcában a buszmegállók.

Eladó Lakás - Bp XVI. ker. Árpádföld - R434281

62 162 000 Ft

Szeretne kiköltözni a zöldbe a belvárosból? Szeretnének összeköltözni generációk? XVI. ker. -ben a Rendelő utca környékén, csendes utcában eladósorba került egy kétszintes családi ház felső, belső kétszintes lakása, külön bejárattal, telekrésszel, tárolóval, pincével. A ház 2 lakása társasházzá alakult, külön-külön helyrajzi számmal rendelkezik, telek megosztással. Jelenleg udvari beálló van, illetve az udvarban mindkét lakásnak tároló. 2008-ban a lakások felújításra kerültek, úgy esztétikai, mind műszaki értelemben. Független, saját órás, korszerű gáz, víz és elektromos hálózat. Továbbá önálló kombi gázcirkós fűtési rendszerrel rendelkezik mindkét lakás, illetve kandalló kialakítása mindkettő lakás nappalijában. Az eladó emeleti lakás 92 nm-es, 5 szobás, nagy konyhás, teraszos, világos, napfényes. Az ingatlan belső kétszintes. Gyerekes családnak ideális, mind a lakás tágassága, mind az udvar, illetve hátsó kert, igazi családias otthon. A ház kényelmesen körbejárható, széles udvar, kert a ház mellett is. Amennyiben két generációt érdekel az ingatlan, úgy a ház alsó, 69 nm-es lakása is eladó, annak 49.840.000 Ft az ára. De külön, csak az emeleti belső kétszintes lakás eladó!!! Együtt 112 millió Ft az egész ház ára, 519m2-es telekkel, ami 2-3 generációnak is megfelelő. A környéken a buszjárat is sűrű, az Őrs vezér tér 15 perc, a lakástól a második utcában a buszmegállók.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Sashalom - R434276

169 900 000 Ft

XVI. kerületben, Sashalom városrészén, családi házas, kertvárosi környezetben kínálok megvételre egy 2015-ben teljes körűen felújított, kibővített és korszerűsített családi házat. A körbejárható ház 526 négyzetméteres parkosított, gyümölcsfás telken fekszik, alapterülete három szinten 325 m2. A 125 m2 alapterületű földszinten előszoba, nappali, étkező konyha, szoba (mely egy mozdulattal terasszá alakítható) és fürdőszoba található. A 100 m2 alapterületű emelet 4 hálószobából, közös térből és fürdőszobából áll. A 100 m2 alapterületű szuterén szinten található a garázs, tároló helyiség és a szaunával ellátott szabadidő helyiség. A ház hőszigetelt, 3 rétegű üvegezésű, 6 kamrás fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárókkal, ujjlenyomat leolvasó bejárati ajtóval, automata elektromos redőnyökkel, szúnyoghálóval, esőérzékelős motoros tetőtéri ablakokkal van ellátva. A fűtés 4 féle módon biztosított. A ház klímaberendezéssel, automata szellőzőrendszerrel, központi porszívóval, riasztó és kamerarendszerrel, fúrt kúttal, automata locsolórendszerrel és automata kapukkal lett ellátva. Az telken térkövezett, fedett autóbeálló is található, mely akár 3 autónak is parkolási lehetőséget ad.

Eladó Lakás - Bp XVI. ker. Rákosszentmihály - R434266

79 000 000 Ft

Rákosszentmihályon, csendes kertvárosi környezetben, kínálok megvételre egy 123 m2-es + 38 m2-es terasszal rendelkező lakást. Három szobából és egy 58 m2-es amerikai konyhás nappaliból áll. Mind a három szobához külön fürdö és WC tartozik.Az ingatlanban teljeskörű felújítás történt. A vételár tartalmazza a beépített konyhabútort és 60 m2-es kertrészt. Kocsibeállót lehet vásárolni 1,2 M Ft-ért, illetve garázst 4,5 M Ft-ért. Klímával felszerelt. Fűtése padlófűtés. Ha felkeltettem érdeklődését,akkor várom hívását.

Eladó Lakás - Bp XVI. ker. Rákosszentmihály - R434265

25 900 000 Ft

Rákosszentmihályon, csendes kertvárosi környezetben, kínálom megvételre ezt a 33 m2-es kétszobás, gyönyörű napfényes lakást. Az ingatlanban teljeskörű felújítás történt. A vételár tartalmazza a beépített konyhabútort. Kocsibeállót lehet vásárolni: 1,2 M Ft illetve garázst 4,5 M Ft-ért. Fűtése padlófűtés, klímával felszerelt. Azonnal költözhető. Várom hívását.

Eladó Lakás - Bp XVI. ker. Rákosszentmihály - R434264

18 900 000 Ft

Rákosszentmihályon, kertvárosi részen kínálom megvételre, ezt a szuterénben kialakított, 29 m2-es lakást. Az ingatlan felújított a nyílászárok cseréje megtörtént. A vételár tartalmazza a konyhabútort is.

Eladó Lakás - Bp XVI. ker. Rákosszentmihály - R434262

45 900 000 Ft

ákosszentmihályon csendes kertvárosi környezetben eladó, két szobás + amerikai konyhás, étkezős, klímás, 21 m2-es terasszal rendelkező első emeleti ingatlan. A konyhabútor a vételi ár részét képezi. Fűtése padlófűtés. Kocsibeálló vásárolható 1,2 M Ft vagy garázs 4,5 M Ft-ért. Várom hívását akár hétvégén is.

Eladó Lakás - Bp XVI. ker. Rákosszentmihály - R434261

29 900 000 Ft

Rákosszentmihályon, csendes kertvárosi környezetben, eladó egy teljeskörüen felújított belső kétszintes, klímával felszerelt ingatlan. Az alsó szinten 22 m2-es amerikai konyhás nappali, a felső szinten egy háló található. A konyhabútor a vételi ár részét képezi. Fűtése: padlófűtés. Ha szeretne beköltözni egy kellemes és jó árban lévő lakásba, itt az alkalom hívjon.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Rákosszentmihály - R434182

178 500 000 Ft

XVI. kerület, Rákosszentmihály kertvárosi részén, csendes utcában kínálunk megvételre egy 750 m2-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 233 m2 hasznos területű, tágas nappali + 4 hálószobás, dupla komfortos, nagy terasszal, kandallóval, 2 állásos garázzsal rendelkező önálló családi házat. A kellemes méretű kertben grillező és automata öntözőrendszer került kiépítésre. Számos extra növeli a komfortérzetet. A Szlovák út közelsége miatt a közlekedés és infrastruktúra kiemelkedő.

Eladó Raktárépület - Bp XVI. ker. Nagyiccetelep - R434108

280 000 000 Ft

XVI. kerületben, Nagyicce-Sashalom határán egy igen könnyen megközelíthető, csendes utcában eladó egy 3476 m2-es telken elhelyezkedő, felújítandó, 2150 m2-es, 3 emeletes épület, ami felújítás után telephelynek, cégközpontnak, szállónak, raktárnak + tucatnyi más tevékenységhez ideális lehet. Szálláshely kialakítása esetén több, mint 60 szoba alakítható ki. Az épület a telek nagysága miatt könnyen bővíthető. Az ingatlan Nagyicce HÉV megállótól cirka 500 méterre helyezkedik el, az Örs vezér tere 2 perc autóval, de busszal és HÉV-vel is 10 percen belül elérhető. A telken bőven van hely parkolók kialakítására, az utca és az ingatlan kamionokkal is könnyen megközelíthető, ki-berakodás problémamentesen megoldható. Az épület a \'70-80-as években laktanyaként és kiszolgáló épületként üzemelt, statikusan rendben van, egyedül a tetőt kell felújítani, illetve nyílászárókat berakni, kisebb munkálatokkal abszolút helyreállítható az épület minden szintje. Jelentős \"vissza nem térítendő beruházási és munkahely teremtési támogatás \" igényelhető és kapható az ingatlanra. A gazdasági, jellemzően raktározást, termelést szolgáló terület a Szabályozási terven Gksz-2/XVI jellel jelölt építési övezet, mely a környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú épületek elhelyezésére szolgál.

Eladó Házrész - Bp XVI. ker. Sashalom - R434037

18 500 000 Ft

Megvételre kínálom a XVI. kerületben ezt a 29 m2-es kisebb felújításra szoruló házrészt. Plusz 8 m2 beépített terasszal növelték a teret, amit akár étkezőnek vagy előszobának is lehet használni. Osztatlan közös telken lévő. Nagy előnye, hogy mindegyik tulajdonos (szóbeli megegyezés alapján) külön leválasztott bejárattal rendelkezik. Tartozik hozzá egy tároló és pincerész is. A tetőtér beépíthető. A mellette lévő házrész is eladásra kerül. Várom szíves érdeklődését.

Eladó Üzlethelyiség - Bp XVI. ker. Veres Péter út - R433666

34 900 000 Ft

Sashalmon, a Veres Péter úton, pár percre az Örs Vezér tértől, jó állapotú, kertes társasházban megvételre kínálunk egy 106 m2-es, 4 helyiségből álló, felújítandó, szuterén üzlethelyiséget, 5 db autónak felszíni beállóval. Irányáron : 34,9 M Ft.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Árpádföld - R432522

99 000 000 Ft

XVI. kerületben, Árpád-földön, kertes házas övezetben, csendes mellékutcában családi ház vállalkozással is eladó. Az ingatlan kétszintes, melynek alsó szintjén vállalkozást, raktárt, műhelyt, üzemet vagy apartmanokat is ki lehet alakítani. Aminek megálmodja, arra használja. A ház alatt pince is található. Kiépített kamera és riasztórendszer, elektromos kapu van. Az alsó szinten műanyag nyílászárók, a felsőn fa nyílászárók vannak. A felső szinten igényesen kialakított és berendezett 1 + 3 félszoba, amerikai konyha étkezővel, külön fürdő zuhanyzóval és wc található. A lakás dupla légkondicionálóval, rolóval, szúnyoghálóval felszerelt. A fűtés és meleg víz gázcirkóról megoldott, de vízteres kandallóval is lehet fűteni. FONTOS: Az Ingatlan földszinti részén jelenleg is érvényes-telephely engedélyes tevékenység üzemel! 57/2013. (II. 27.) Korm. rendelet, a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól tájékozódhat.Tömegközlekedéssel az Örs vezér tere 20 perc. Közelben óvoda, iskola, közért, pékség található.

Eladó Ikerház - Bp XVI. ker. Cinkota - R429664

112 900 000 Ft

Cinkota csendes utcájában megvételre kínálunk egy 2021-ben épülő, belső két szintes, minimal stílusú, 151,76 m2-es, 2+3 fél szobás, 52,21 m2-es terasszal és erkéllyel rendelkező, hőszivattyús fűtés-hűtéses, thermo-block falazattal épülő ikerházat. A földszint nettó hasznos alapterülete 78,36 m2, egy külön nyíló szobával és egy tágas nappalival, ahonnan kiléphetünk a 25,07 m2-es teraszra és élvezhetjük a kert hangulatát. Az emelet nettó hasznos alapterülete 52,4 m2, 3 hálószobával, kádas, zuhanyzós fürdőszobával és egy hatalmas 27,14 m2-es erkéllyel. A különálló garázs nettó hasznos alapterülete: 21 m2. A kert a beépítés után: 535 m2. Az ingatlant kulcsrakész állapotban bútorzatok nélkül kerül értékesítésre. Letisztult, nívós környezetben, távol a város zajától! 2.lakás kulcsrakész ára: 112,9 M Ft.

Eladó Ikerház - Bp XVI. ker. Cinkota - R429663

112 900 000 Ft

Cinkota csendes utcájában megvételre kínálunk egy 2021-ben épülő, belső két szintes, minimal stílusú, 152,26 m2-es, 2+3 fél szobás, 40,94 m2-es terasszal és erkéllyel rendelkező, hőszivattyús fűtés-hűtéses, thermo-block falazattal épülő ikerházat. A földszint nettó hasznos alapterülete 78,86 m2, egy külön nyíló szobával, egy tágas nappalival, ahonnan kiléphetünk egy 23,63 m2-es teraszra és élvezhetjük a kert hangulatát. Az emelet nettó hasznos alapterülete 52,4 m2, 3 hálószobával, kádas-zuhanyzós fürdőszobával és egy hatalmas 18,31 m2-es erkéllyel. A különálló garázs nettó hasznos alapterülete: 21 m2. A kert a beépítés után: 419 m2. Az ingatlant kulcsrakész állapotban bútorzatok nélkül kerül értékesítésre. Letisztult, nívós környezetben, távol a város zajától! 1.lakás kulcsrakész ára: 112,9 M Ft.

Eladó Ikerház - Bp XVI. ker. Rákosszentmihály - R428453

59 900 000 Ft

XVI. kerületben, Rákosszentmihályon, a Szilas pataktól pár lépésre, csendes, frissen aszfaltozott zsákutcában eladó egy 1980-ban, jól megépített, 272 m2-es, 3 szintes, 110 m2 alapterületű ikerházfél 620 m2-es, saját leválasztott kerttel, garázzsal. Az ingatlan körbenapozott, lakóterülete 197 m2, 6 szobás, dupla komfortos, cirkó fűtéses és akár a két lakószinten két teljesen különálló lakás kialakítható. A szuterén szint 75 m2-es, jól szigetelt! Környezet kimondottan kellemes, jó lakóközösségű! Közlekedés kiváló, csupán 200 méterre van a buszmegálló, mellyel az Örs vezér terét mindössze 20 perc alatt el lehet érni. Az ingatlan tehermentes, rugalmasan megtekinthető! Irányár: 59,9 M Ft.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Ilonatelep - R391650

79 900 000 Ft

XVI. kerületben, ILONATELEP új villanegyedében eladó egy 1100 m2-es dísznövényekkel gazdagon díszített telken, 3 szintes (3x130m2-es) 1996-ben épült, 2000-ben színvonalasan, igényesen felújított családi ház.Idén tavasszal, az összes nyílászárót, korszerű, műanyag tokos, gázzal töltött, hőszigetelt üvegesre cserélték! A földszinten a tágas előszobából (16m2), balra amerikai konyhás ebédlő (25m2), jobbra pedig a nappali (25m2). Egyenesen tovább haladva a közlekedőbe érünk, innen nyílik egy hatalmas fürdőszoba, melyben a sarokkádon kívül egy óriási, extrákkal felszerelt zuhanykabin is van plusz egy külön wc, és az emeletre vezető lépcső.Az emeletre érve egy kis társalkodó helység fogad, innen és a közlekedőről nyílik 4 egyenként közel 25m2-es szoba, egy fürdőszoba wc-vel és gardrób helyiségek. A harmadik szint, belülről egyenlőre csak szerkezet kész, ennek befejezése a leendő tulajdonos feladata lesz! Az első és második emeleten, az utcafront felé, a ház teljes szélességében erkély van, a földszinten pedig egy 40m2-es terasz. A terasz alatt nagyméretű, egy beállós garázs, az udvaron 4-5 autó számára beállási lehetőség.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Szálloda
Fertőrákos

117 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Szobránc utca

32 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

38 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Báthory

13 500 000 Ft