Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó XVI. kerületi ingatlanok Budapest

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Sashalom - R434276

169 900 000 Ft

XVI. kerületben, Sashalom városrészén, családi házas, kertvárosi környezetben kínálok megvételre egy 2015-ben teljes körűen felújított, kibővített és korszerűsített családi házat. A körbejárható ház 526 négyzetméteres parkosított, gyümölcsfás telken fekszik, alapterülete három szinten 325 m2. A 125 m2 alapterületű földszinten előszoba, nappali, étkező konyha, szoba (mely egy mozdulattal terasszá alakítható) és fürdőszoba található. A 100 m2 alapterületű emelet 4 hálószobából, közös térből és fürdőszobából áll. A 100 m2 alapterületű szuterén szinten található a garázs, tároló helyiség és a szaunával ellátott szabadidő helyiség. A ház hőszigetelt, 3 rétegű üvegezésű, 6 kamrás fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárókkal, ujjlenyomat leolvasó bejárati ajtóval, automata elektromos redőnyökkel, szúnyoghálóval, esőérzékelős motoros tetőtéri ablakokkal van ellátva. A fűtés 4 féle módon biztosított. A ház klímaberendezéssel, automata szellőzőrendszerrel, központi porszívóval, riasztó és kamerarendszerrel, fúrt kúttal, automata locsolórendszerrel és automata kapukkal lett ellátva. Az telken térkövezett, fedett autóbeálló is található, mely akár 3 autónak is parkolási lehetőséget ad.

Eladó Házrész - Bp XVI. ker. Sashalom - R434037

18 500 000 Ft

Megvételre kínálom a XVI. kerületben ezt a 29 m2-es kisebb felújításra szoruló házrészt. Plusz 8 m2 beépített terasszal növelték a teret, amit akár étkezőnek vagy előszobának is lehet használni. Osztatlan közös telken lévő. Nagy előnye, hogy mindegyik tulajdonos (szóbeli megegyezés alapján) külön leválasztott bejárattal rendelkezik. Tartozik hozzá egy tároló és pincerész is. A tetőtér beépíthető. A mellette lévő házrész is eladásra kerül. Várom szíves érdeklődését.

Eladó Üzlethelyiség - Bp XVI. ker. Veres Péter út - R433666

34 900 000 Ft

Sashalmon, a Veres Péter úton, pár percre az Örs Vezér tértől, jó állapotú, kertes társasházban megvételre kínálunk egy 106 m2-es, 4 helyiségből álló, felújítandó, szuterén üzlethelyiséget, 5 db autónak felszíni beállóval. Irányáron : 34,9 M Ft.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Karácsony Sándor utca

19 500 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp XIII. ker.
Danubius utca

500 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Reáltanoda utca

89 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Nagykőrös

14 900 000 Ft