Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó V. kerületi ingatlanok Budapest

Eladó Üzlethelyiség - Bp V. ker. Báthory utca - R436133

320 000 000 Ft

V. kerületben, a Báthory utcában, pár percre a Batthyány Örökmécsestől eladó egy 99 m2-es, 2 szintes, jelenleg ingatlanirodaként funkcionáló, utcai portállal rendelkező, jó állapotú üzlethelyiség tulajdonjoga, illetve Lipótváros kiemelt gyalogos forgalmú részén, a Podmaniczky Frigyes téren egy 63 m2-es, 1 szintes, jelenleg pékségként üzemelő üzlethelyiség. Az ingatlanok jó állapotúak, preferáltan bérlővel és céggel együtt eladók. Irányáruk: 320.000.000 Ft. A tulajdonos alapvetően együtt kívánja értékesíteni az ingatlanokat, de meghallgat ajánlatokat egy ingatlanra vonatkozóan is.

Eladó Üzlethelyiség - Bp V. ker. Arany János utca - R436112

320 000 000 Ft

V. kerületben, Lipótváros kiemelt gyalogos forgalmú részén, a Podmaniczky Frigyes téren eladó egy 63 m2-es, 1 szintes, jelenleg pékségként üzemelő üzlethelyiség és egy 99 m2-es, 2 szintes, a Báthory utcában lévő, jelenleg ingatlanirodaként funkcionáló üzlethelyiség tulajdonjoga. Az ingatlanok jó állapotúak, preferáltan bérlővel és céggel együtt eladók. Irányáruk: 320.000.000 Ft. A tulajdonos alapvetően együtt kívánja értékesíteni az ingatlanokat, de meghallgat ajánlatokat egy ingatlanra vonatkozóan is.

Eladó Lakás - Bp V. ker. Belváros - R436077

69 900 000 Ft

BELVÁROSBAN UTCAI NÉZETŰ STÚDIÓLAKÁS ELADÓ! V. kerület belvárosában, közel a Váci utcához kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 26 m2-es, házközpont és infrapanel fűtéses, hűtő-fűtő klímás, csendes, napfényes, utca nézetű, 2018-ban felújított jó állapotú lakást. A ház 1930-ban épült 6 szintes, liftes, jó állapotú és a rövid távú kiadás engedélyezett. Szuper befektetés! Akár rövid távon is tovább üzemeltethető vagy hosszútávon is gyorsan kiadható. Első lakást keresőknek is tökéletes választás! Ezen a helyen élni presztizs értékű. Jó infrastrúktúra, éttermek, kávézók, üzletek sokasága minden egy karnyújtásnyira. Duna part pár perc séta. Az ingatlan per és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, bútorok, kiegészítő dekorok az ár részét képezik. Irányár: 69.900.000 Ft

Eladó Lakás - Bp V. ker. Lipótváros - R436057

199 000 000 Ft

Eladó luxuslakás a Bazilikától és a Szabadság tértől néhány lépésre. A 69 m2-es, 3 szobás, belsőépítész által tervezett és kivitelezett, luxusszinten bebútorzott és gépesített lakás keresi új tulajdonosát. A lakásban lévő összes bútor a vételár részét képezi. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése nemcsak a városközpont közelségét biztosítja. A környék gazdag kulturális életet kínál: a közelben található a lenyűgöző Szent István Bazilika és számos híres múzeum, étterem, valamint kávézó. Csak néhány lépésre található a Deák Ferenc tér, ahol több metróvonal és számos busz- és villamosvonal is elérhető, így garantáltan gyorsan és kényelmesen eljuthat Budapest bármely pontjára. Irányár: 199 M Ft!

Eladó Lakás - Bp V. ker. Báthory utca - R435739

145 000 000 Ft

BELVÁROS SZÍVÉBEN IRODÁNAK ALKALMAS LAKÁS. V. kerületben, a Báthory utcában kínálunk egy 97 m2-es 4 szobás, utcai nézetű magas-földszinti ingatlant. A lakás jó állapotú, fűtését cirkó gázkazán biztosítja. A hatalmas belmagasságnak köszönhetően, a lakáson belül akár két teljes értékű szint kialakítható. Központi elhelyezkedésének köszönhetően irodának, orvosi rendelőnek, mozgás-stúdiónak, bemutató-teremnek kiválóan alkalmas. A hatalmas előszoba és az elosztás lehetővé teszi akár két külön lakrész kialakítását, így az ingatlan két lakásként bérbe is adható. A ház kívül-belül jó állapotban van. A közlekedés és az ellátottság kiváló, a Kossuth tér, a 2-es metró, a 2-es villamos, a 70-es, 78-as trolibuszok, a 15-ös busz megállói sétatávolságon belül. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Eladó Üzlethelyiség - Bp V. ker. Váci utca - R435605

220 000 000 Ft

V. kerületben a méltán híres, turisztikai szempontból igen kedvelt sétálóutcában, a Váci utcában kínálom megvételre ezt a 120 m2-es, 3 szintes, földszinti, utcai nézetű, melegkonyhás étterem és söröző tulajdonjogát kültéri terasszal. Az ingatlan per- és tehermentes és a teljes berendezés az ár részét képezi! Irányár: 220.000.000 Ft

Kiadó Lakás - Bp V. ker. Hold utca - R435021

1 100 EUR

V. kerületben, Lipótvárosban, az Amerikai Követség mellett, a Hold utcában kiadó egy igazi ritkaságnak számító, 80 m2-es, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás, utcára néző, csendes, napfényes, igényesen felújított, cirkófűtéses, új hang- és hőszigetelt fa nyílászárókkal felszerelt lakás. Az ingatlan Art Nouveau stílusú bútorokkal és kiegészítőkkel felszerelt. Bérleti díj: 1100 Euro.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Szentendre
Boldogtanya

125 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp X. ker.
Kolozsvári utca

34 990 000 Ft

Eladó Üzem
Bp X. ker.
Jászberényi út

6 000 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

60 570 000 Ft