Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó VI. kerületi ingatlanok Budapest

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Eötvös utca - R436203

68 000 000 Ft

TRENDI, FIATALOS DESIGN LAKÁS ELADÓ! VI. kerületben, az Eötvös utcában kínálom megvételre ezt a 42 m2-es, 28 m2-es alap + 14 m2-es galériás, 2 szobás, amerikai konyhás, elektromos infrapanel és padlófűtéses, hűtő-fűtő klímás, déli tájolású, napfényes, udvari nézetű, csendes, belsőépítész egyedi tervei alapján, prémium minőségű anyagokkal, teljes körűen felújított lakást TELJES BERENDEZÉSSEL! A lakás kitűnő elosztású, a falak hangszigeteltek, vasszerkezetes állógaléria és lépcső egyedi bükkfa borítással, pácolással. Új villanyvezetékek, teljesítmény bővítéssel (3x20 Amper), elektromos alumínium redőny smart-home rendszerrel, új lefolyócsövek és strangok. Mindenhol mosható falfesték és mosható tapéta. Konyhastúdió által készített egyedi konyhabútor első osztályú gépekkel, gránit mosdóval és magasfényű akril frontokkal. Mindenhol energiatakarékos, beépített gépek (Bosch), led-világitás (kristály-lámpákkal, spotokkal és gipszkarton szigetekkel, dobozolással. A hűtő-fűtő klíma szintén kiépítésre került szifonnal, bekötve a lefolyó csőbe. Felső kategóriás spanyol csempe és járólapok, minőségi csaptelepek és szaniterek, illetve a galérián Egger 8 mm-es parketta. A fűtés korszerű és energiahatékony elektromos padlófűtés (BVF), illetve elektromos falipanel (Adax) kombinációja, amely biztosítja a maximális komfortérzetet. Érintőképernyős vezérlés és külön fűtési kör, az előszobában, nappaliban és fürdőszobában, ahol a törölköző szárító is található. A meleg vizet 80 literes Ariston bojler biztosítja. Továbbá egyedi üvegkorlátok készültek rozsdamentes kapaszkodóval és oszloppal inox kivitelben. Egyedi üvegkabin és egy LG típusú mosó-szárító gép szintén a lakás tartozéka. Az épület kívül-belül felújított, gyönyörű, lift nélküli, fiatalos, kulturált, igényes lakóközösséggel. Szuper közlekedés, jó infrastruktúra, kávézók, éttermek, üzletek sokasága, minden egy karnyújtásnyira. Olyan igényes tulajdonost keresünk, aki értékeli a központi elhelyezkedést és nem szeretne a felújítással időt tölteni. Itt minden készen áll, hogy beköltözzön álmai otthonába! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes vételár, kiegészítők és dekoráció az ár részét képezi! Irányár: 68.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Eötvös utca - R436201

78 000 000 Ft

TRENDI, FIATALOS DESIGN LAKÁS ELADÓ! VI. kerületben, az Eötvös utcában kínálom megvételre ezt a 52 m2-es, 32 m2-es alap + 20 m2-es galériás, 2 szobás, amerikai konyhás, elektromos infrapanel és padlófűtéses, hűtő-fűtő klímás, déli tájolású, napfényes, udvari nézetű, csendes, belsőépítész egyedi tervei alapján, prémium minőségű anyagokkal, teljes körűen felújított lakást TELJES BERENDEZÉSSEL! A lakás kitűnő elosztású, a falak hangszigeteltek, vasszerkezetes állógaléria és lépcső egyedi bükkfa borítással, pácolással. Új villanyvezetékek, teljesítmény bővítéssel (3x20 Amper), elektromos alumínium redőny smart-home rendszerrel, új lefolyócsövek és strangok. Mindenhol mosható falfesték és mosható tapéta. Konyhastúdió által készített egyedi konyhabútor első osztályú gépekkel, gránit mosdóval és magasfényű akril frontokkal. Mindenhol energiatakarékos, beépített gépek (Bosch), led-világitás (kristály-lámpákkal, spotokkal és gipszkarton szigetekkel, dobozolással. A hűtő-fűtő klíma szintén kiépítésre került szifonnal, bekötve a lefolyó csőbe. Felső kategóriás spanyol csempe és járólapok, minőségi csaptelepek és szaniterek, illetve a galérián Egger 8 mm-es parketta. A fűtés korszerű és energiahatékony elektromos padlófűtés (BVF), illetve elektromos falipanel (Adax) kombinációja, amely biztosítja a maximális komfortérzetet. Érintőképernyős vezérlés és külön fűtési kör, az előszobában, nappaliban és fürdőszobában, ahol a törölköző szárító is található. A meleg vizet 80 literes Ariston bojler biztosítja. Továbbá egyedi üvegkorlátok készültek rozsdamentes kapaszkodóval és oszloppal inox kivitelben. Egyedi üvegkabin és egy LG típusú mosó-szárító gép szintén a lakás tartozéka. Az épület kívül-belül felújított, gyönyörű, lift nélküli, fiatalos, kulturált, igényes lakóközösséggel. Szuper közlekedés, jó infrastruktúra, kávézók, éttermek, üzletek sokasága, minden egy karnyújtásnyira. Olyan igényes tulajdonost keresünk, aki értékeli a központi elhelyezkedést és nem szeretne a felújítással időt tölteni. Itt minden készen áll, hogy beköltözzön álmai otthonába! Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes vételár, kiegészítők és dekoráció az ár részét képezi! Irányár: 78.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Izabella utca - R436197

41 900 000 Ft

SZUPER AJÁNLAT! VI. kerületben, az Izabella utcában kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 60 m2-es + galéria, 2 szobás, ABLAKOS konyhás, déli fekvésű, napfényes, cirkófűtéses, átlagos állapotú ingatlant. A lakás kitűnő elosztású, amerikai konyhás nappali + 2 külön nyíló szobás, 2 fürdőszobás lakássá alakítható. Az ablakok új, thermoüveges, fa ablakok, redőnnyel felszereltek, a szobákban jó állapotú, eredeti fa parketta van. Az épület 1900-ban, szecessziós stílusban épült, felújítandó műemlék ház, 3 szintes, LIFT nélküli. Jó infrastruktúra. Ár-érték arányban garantáltan a legjobb ár a piacon! Irányár: 41.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Szív utca - R436187

54 900 000 Ft

Befektetők figyelemébe! Andrássy út mellett, a Szív utcában impozánsan felújított polgári ház első emeletén kínálom megvételre ezt a tágas, fás udvarra néző, csendes, világos, 40 m2-es, egyszobás, hangulatos kislakást. A házban a rövidtávú bérbeadás nem tiltott! Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető! Irányár: 54.900.000 Ft. Várom hívását a hét bármely napján.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Liszt Ferenc tér - R436179

129 900 000 Ft

VI. kerületben, a Liszt Ferenc téren kínálom megvételre ezt a II. emeleti, 52 m2-es, amerikai konyhás nappali + külön nyíló hálószobás, saját gardróbbal rendelkező, kitűnő elosztású, K-i és Ny-I fekvésű, napfényes, cirkófűtéses, klimatizált, bioetenolos kandallós, utcai nézetű, prémium minőségi anyagokkal, belső építész egyedi tervei alapján teljes körűen és igényesen felújított lakást. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a múlt és jelen értékeit ötvöző környezetet, a belváros közelségét. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt hoz, kiemelkedő megtérüléssel! Rövid távú kiadás engedélyezett a házban! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. Nem kell a felújítással bajlódni, csak élvezni kell a lakás által nyújtott előnyöket. Az ingatlan per- és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A teljes berendezés az ár részét képezi! Irányár: 129.900.000 Ft

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Hajós utca - R436178

115 000 000 Ft

SÉTÁLÓ UTCÁBAN, KÍVÜL-BELÜL FELÚJÍTOTT, GYÖNYÖRŰ ÉPÜLETBEN, NAPFÉNYES LAKÁS ELADÓ! VI. kerületben, a Hajós utcában kínálom megvételre ezt a II. emeleti, 56 m2-es, amerikai konyhás nappali + külön nyíló szobás, tágas, nagy terekkel rendelkező, kitűnő elosztású, napfényes, cirkófűtéses, klimatizált, utca nézetű, 7 éve teljes körűen és igényesen felújított lakást teljes berendezéssel. A lakás kiemelten ellátott, környékén az infrastruktúra páratlan, a központi elhelyezkedése miatt, mely rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! A Dunapart és a Margitsziget csodás lehetőséget biztosít a sportolásra. A pezsgő belváros, az üzleti negyed közelsége az üzletemberek számára is kiemelten vonzó. Az ingatlan per-és tehermentes és azonnal birtokba vehető! Szuper befektetés gyorsan kiadható és rövid távú kiadás lehetséges! A teljes berendezés, bútorok, kiegészítők a vételár részét képezik! Irányár: 115.000.000 Ft.

Eladó Üzem - Bp VI. ker. Székely Mihály utca - R436174

1 000 000 EUR

Belváros szívében, a VI. kerületben, a Székely Mihály utcában, 1200 m2-es területen elhelyezkedő, kompletten felszerelt autószerviz bérleti joga eladó. Az ingatlan az alábbi egységekből áll: hat állásos autószerviz, hat állásos vizsgasor, hét állásos gumiszerviz, két állásos autómosó, valamint egy ügyfélváró kávézó egység. A működtető cég érvényes műszaki vizsgáztatási engedéllyel rendelkezik. Csak céggel együtt eladó, a cég 2015 óta működik. További részletes információért kérem hívjon!

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Felső erdősor utca - R436147

76 900 000 Ft

VII. kerületben, az Andrássy út mellett, a Felső erdősor utcában, rendezett polgári ház második emeletén eladó egy utcai nézetű, felújított, 1 + 1 félszobás, tehermentes, azonnal birtokba vehető lakás! A hálószoba felett egy 1,8 m belmagasságú galéria kapott helyet, amelyen szőnyegpadló található. A tágas fürdőben sarokkád is van! A házban NEM engedélyezett a rövidtávú bérbeadás! Fűtése elektromos cirkó, vízóra van! A közlekedés, ellátottság kiváló! Megtekintése rugalmas. Irányár: 76.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Szondi utca - R436098

124 000 000 Ft

VI. kerületben, a Nyugati Pályaudvartól nem messze, a Szondi utcában eladó egy teljes körűen, igényesen felújított és újragondolt, 92 m2-es, 3 szobás lakás. Az ingatlan mind műszakilag, mind esztétikailag 1 éve esett át felújításon. A nappaliból nyílik a fő háloszoba, amely mellett egy gardrób helyezkedik el és abból nyílik a nagyobbik kádas fürdő. A előszoba mellett található, udvari nézetű hálószobához szintúgy tartozik egy gardróbrész is és egy zuhanyzós fürdő. A lakás minden négyzetcentimétere nagyon jól kihasznált. A házban lift nincs! Irányár: 124.000.000 Ft.

Eladó Üzlethelyiség - Bp VI. ker. Bajcsy-Zsilinszky út - R436093

1 120 000 EUR

VI. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton ,a Nagymező utcánál eladó egy 230 m2-es, belső kétszintes (földszint+galéria), 2 nagy utcai bejárattal rendelkező, gépészetileg és esztétikailag egyaránt igényesen felújított üzlethelyiség. Az ingatlan tehermenetes, azonnal birtokba vehető. Amennyiben kérdése lenne vagy szeretné megnézni, kérem hívjon fel! Az ingatlanhoz van kulcsom, így nagyon rugalmasan megtekinthető! Irányár: 1,12 M euró.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Lovag utca - R435230

95 000 000 Ft

VI. kerületben, a Körúton belül, a Lovag utcában, 2008-ben épült, liftes társasházban eladó egy III. emeleti, 47 m2-es, amerikai konyhás nappali + hálószobás, ERKÉLYES, ÚJSZERŰ lakás. Az ingatlanhoz teremgarázs-beállóhely 13,35M Ft-ért megvásárolandó. Irányár: 95.000.000 Ft.

Eladó Üzlethelyiség - Bp VI. ker. Király utca - R434783

350 000 000 Ft

VI. kerületben nagyon közel a Teréz körúthoz kínálom megvételre ezt a 700 m2-es, 3 szintes (földszint, szuterén, emelet)cirkó fűtéses, frissen, teljes körűen felújított, utcai bejáratú üzlethelyiséget. A víz, gáz, elektromos hálózat cseréje megtörtént. Földszint 60 m2-es, mely gazdasági bejárattal is rendelkezik. Szuterén szint 600 m2-es, szellőztetése megoldott. A három szinten összesen 6 WC, 2 fürdő és egy konyha van. KINEK AJÁNLOM? Ideális választás bármilyen kereskedelmi tevékenységre, bemutatóteremnek, raktárnak, irodának, cégközpontnak, fitnesz terem, jóga stúdió, szépségszalon üzemeltetésére. Az ingatlan per és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Irányár:350.000.000 Ft

Eladó Üzlethelyiség - Bp VI. ker. Jókai tér - R434705

131 350 000 Ft

VI. kerületben, a Jókai téren kínálom megvételre ezt a 212 m2-es, elektromos fűtéses, utcai nézetű szuterén üzlethelyiséget új műanyag ablakokkal. Minden egyedi mérőórával felszerelt és az elektromos vezetékek teljes cseréje megtörtént és légelszívó berendezéssel kiépítve. Igény esetén az alapterület további 60 m2-es területtel bővíthető. Ára: 131.350.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Ó utca - R432393

107 000 000 Ft

OKOS OTTHON A BELVÁROSBAN! Megvételre kínálunk a VI. kerületben, az Ó utcában egy rendezett, liftes társasház első emeletén lévő, 77 m2-es, 2 külön nyíló szoba + amerikai konyhás nappalis, klimatizált, ERKÉLYES, teljes körűen FELÚJÍTOTT, dupla komfortos, dél-nyugati fekvésű lakást. A nappali erkélyes, utcai nézetű, a két szoba a társasház belső, csendes udvarára néz, melynek felújítása részlegesen már megtörtént. A nappaliban egy látvány kandalló biztosítja a meghitt hangulatot, amely igény szerint fűtésre is alkalmas. Kondenzációs kombi gázkészülék biztosítja a fűtést és a meleg víz ellátást. A lakás felújítása során kicserélték a teljes elektromos hálózatot, a víz, csatorna, fűtés és a teljes aljzat cseréje is megtörtént. Az ablakok üvegfelülete cserélve, a belső szárnyak hőszigetelő üvegezést kaptak. \"Smart Home\" ZIPATIL márkájú, rádiós frekvenciával működik. Jelenleg az 5 db redőnyt vezérli. Minden helyiségben egyedi hőmérséklet szabályzást tesz lehetővé, riasztó vezérlésére is alkalmas. A fentieken kívül még kb. 150 egység csatlakoztatható hozzá (világítás ajtó zár stb...) A házban a rövid távú kiadás engedélyezett! Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp III. ker.
Rómaifürdő

99 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Szent László-telep

109 000 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Bp XII. ker.
Goldmark Károly utca

4 200 EUR

Eladó Lakás
Bp IV. ker.
Újpest-Központ

77 500 000 Ft