Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • Amennyiben automatikus email értesítést kér, töltse ki az alábbi
 • mezőket. A keresési feltételnek megfelelő ajánlatokat a rendszer
 • automatikusan generálja minden reggel a CDC Ingatlan adatbázisába előző
 • nap beérkezett ingatlanokból.
 • Bármikor leiratkozhat, de az 90 nap után automatikusan is megtörténik.

Eladó-kiadó VIII. kerületi ingatlanok Budapest

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Népszínház utca - R432377

48 000 000 Ft

3 KÜLÖN BEJÁRATÚ, ZÁRHATÓ SZOBÁVAL LAKÁS ELADÓ! VIII. kerületben, a Népszínház utcában kínálunk megvételre egy 81 m2-es, 3 szobás, 1. emeleti, déli fekvésű lakást. Az ingatlan 2 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, a fűtést Mika kazán biztosítja, a konyha felszerelt, gépesített. A fürdő és a Wc külön helyiségben találhatók. Az ingatlan három külön bejáratú, zárható szobával rendelkezik ezért kiadásra nagyon jó választás! A Kandó Kálmán villamosmérnöki, a Bánki Donát gépész kara és más egyetemek a közvetlen közelben vannak! Az ingatlan több éve folyamatosan ki van adva, 2020. februárban új bérlők jönnek, így az ingatlan akár bérlőkkel, akár bérlők nélkül eladó. A közlekedés szintén jó, a 4-es metró 2 percen belül, a Blaha Lujza tér is 5-8 perc alatt elérhető. A közelben Lidl, a Teleki téri piac, patika. Nézze meg, tegyen ajánlatot.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Fiumei út - R432375

36 900 000 Ft

Eladó egy gyönyörű kilátással rendelkező erkélyes lakás a VIII.kerületi Teleki térnél. A kívül-belül jó állapotban lévő polgári épület V. emeletén lévő ingatlan 63 m2-es, 2 szobás, mely jelenleg felújítás alatt áll. A tulajdonos már kicseréltette a nyílászárókat /ablak, ajtó/, az elektromos hálózatot, valamint a vízvezetéket. A burkolás és a festés az új tulajdonosra vár. Az ár irányár!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432355

38 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL***\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nA VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak.\\\\\\\\r\\\\\\\\nAz alaprajz szerinti IV. lakás 40 m2. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg. \\\\\\\\r\\\\\\\\nA lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEzen felül a lakás klimatizált. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló.\\\\\\\\r\\\\\\\\nA lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított.\\\\\\\\r\\\\\\\\n. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát!\\\\\\\\r\\\\\\\\nHa BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! \\\\\\\\r\\\\\\\\nItt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható!\\\\\\\\r\\\\\\\\nJöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken! \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432351

47 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti III. lakás 49 m2. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény. Ezen felül a lakás klimatizált. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. . A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross uttca - R432350

23 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti II. lakás 22 m2. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény. Ezen felül a lakás klímatizált. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. . A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432349

25 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti I. lakás 25 m2. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban, az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény. Ezen felül a lakás klimatizált. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. . A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432348

73 900 000 Ft

***KÖRÚT KÖZELI MODERN ELEGANCIA, KÉNYELEM, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS!*** A VIII. kerület egyik központi részén, a Baross utcában, a Horváth Mihály térhez közel a múlt század elején épült, szépen karbantartott bérház második emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, utcára néző, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, élhető terekkel rendelkező, étkező-konyhás nappalis + három hálószobás, 92 nm-es, napfényes, elegáns lakás eladó. A lakás rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: jelenlegi elrendezésével kényelmes otthon biztosít egy 4 tagú családnak is. A szobák külön nyílóak, a tágas étkező-konyhás nappali színhelyül szolgál a közösségi programoknak. Az utcai hálószoba külön bejárattal rendelkezik, így nem kell átjárni a nappalin, amely így zavartalan vendéghálószobaként is funkcionálhat. Az új műanyag nyílászárók dupla hőszigetelt üveggel rendelkeznek, a magas emeletnek köszönhetően árad be a fény. A lakásnak teljes gépészeti megújulása és elektromos hálózatának kialakításra. megtörtént. Beépített magas minőségű, Beko, Gorenje és Wirhpool konyhagépek (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő) állnak az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult a fürdőszoba. A fűtés gazdaságos egyedi cirkórendszerrel történik. Az ingatlan egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji bérház MÁSODIK szintjén található. A külső homlokzat szép, esztétikus, a lépcsőház és a belső udvar kulturált, rendezett. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! A közelben található Corvin pláza a bevásárlást könnyíti meg, az egyéb intéznivalókra pedig sok esetben megoldást jelent a körút közelsége! 10 perc sétával elérhető a Kálvin tér is, amely számos vendéglátó egységgel biztosítja a hétköznapok kényelmét. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló: A 4-6-os villamos 32-esek tere megállója néhány lépés alatt elérhető. A 83-as trolibusz megállója is nem mesze a háztól található. A 9-es busz megállója a bejárattól néhány lépésre található. A Corvin negyed metrócsomópont is 5 perc sétával érhető el, így a város minden pontja könnyedén megközelíthető. A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakó az ÁLMAIBAN SZEREPLŐ OTTHONÁRA leljen, vagy a BEFEKTETÉSÉnek tökéletes ingatlanját megtalálja! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb,

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Gyulai Pál utca - R432344

65 000 000 Ft

VIII. kerületben, a Palotanegyedben található Gyulai Pál utcában kínálunk megvételre egy 94 m2-es, nyugati fekvésű lakást, mely a tulajdoni lapon földszinti, a valóságban magas földszintinek felel meg. Az ingatlan 2, teljesen különálló lakássá alakított. A két lakásban összesen 3 szoba, 2 hálófülke található, jelenleg 10 fekvőhelyesre kialakított. Mindkét lakásban 1-1 étkezésre megfelelő méretű konyha és 1-1 zuhanyzós fürdőszoba van. Az ingatlan kiadásra alkalmas, közepes állapotú, a fűtést gázcirkó kazán biztosítja. Bérbe adásra nagyon jó választás, összeköltöző diákoknak remek lehetőség lesz! -de rövidtávú kiadásban is lehet gondolkodni, mert a házban az szintén engedélyezett. A ház kívül-belül jó állapotú. Az M2-es, az M3-as, és a 4-es metró, a 4-6-os villamos 5-8 percen belül elérhetők!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Baross utca - R432343

139 990 000 Ft

***4 DB BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VIII. kerület központi részén, a Baross utcában, közel a Horváth Mihály térhez, a múlt század elején épült, szépen karbantartott LIFTES bérház negyedik emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant(külön lakás) magába foglaló 157 nm-es lakás eladó. A lakások rendkívül jó adottságokkal rendelkeznek, teljesen megújultak: vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BEKO és GORENJE konyhagépekkel (légkeveréses sütő, elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített hűtő, mosógép, egyes lakásokban mosogatógép) áll az új tulajdonos rendelkezésére. Továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos, illetve split klímás rendszer), minőségi laminált padló, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban. A belső nyílászárók részben újak, részben felújítás során nyerték vissza eredeti szépségüket. Az új műanyag nyílászárókon az utcai nézetnek köszönhetően árad be a fény. Ezenfelül a lakások klimatizáltak. A lakások elosztását tekintve, 2 db egy szobás és 2 db kétszobás apartman került kialakításra. Az 1-es lakásban (lásd képek és alaprajz) kényelmesen egy légtérben lett kialakítva a konyha, étkező, nappali és hálószoba funkció. A szobához külön tágas zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A lakás összesen 24 nm-t ölel magába. A 2-es lakás szintén egy légtérben egyesíti a konyha, étkező, hálószoba funkciót, illetve kényelmes méretű zuhanyzós fürdővel ellátott. Mindezt 22 nm-en élvezheti a jövendőbeli tulajdonos. A 3-as lakás két tágas szobájával közel 50 nm-en biztosítja a külön amerikai konyhás nappalit, külön hálószobát, zuhanyzós fürdővel és külön gardróbbal. A 4-es lakás 40 nm-en két szobával biztosítja a külön amerikai-konyhás nappalit, külön hálószobát, zuhanyzós fürdővel. A lakások funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi! Az Corvin negyed közelsége a bevásárlást könnyíti meg, illetve az egyéb intézni valókra is megoldást nyújt! Parkolás az utcán lehetséges, a ház előtti részen többnyire mindig van hely. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló: A 4-es 6-os villamos vonalán található Harminckettesek tere egy megállóra található. A ház előtt áll meg a 9-es buszcsalád számos tagja illetve a közelben található 72-es és 83-as trolibusz megállója is, amellyel a város minden pontja könnyedén megközelíthető. Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek vagy a befektetésének tökéletes ingatlanját megtalálja! A lakás egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji LIFTES bérház NEGYEDIK szintjén található. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. Kedvezőek a FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK: a közös költség: 27.000.- Ft/hó. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Óbudai Egyetem, ELTE stb.) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon! KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 139,99 millió forint. A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Szerdahelyi utca - R432327

34 900 000 Ft

KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBAN! VIII. kerületben, a Szerdahelyi utcában kínálom megvételre ezt a III. emeleti, KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, 30,42 m2-es, 1 + 1 félszobás, AMERIKAI KONYHÁS, egyedi mérésű házközponti fűtéses, vízórával felszerelt, NAPFÉNYES, csendes, klimatizált, átszellőztethető, ÚJSZERŰ állapotú lakást TELJES BERENDEZÉSSEL! Az épület 2009-ben épült, 5 szintes, zárt lépcsőházas, újszerű, liftes, portaszolgálatos. Alacsony fenntartási költség. A közös költség: 11.900 Ft. 2018-ban a teljes fűtés szezon fűtési díja: 20.000 Ft. Épületen belül lehetőség van teremgarázst bérelni, amelynek díja 17.500 Ft/hó. Befektetésre vagy akár első lakást keresőknek vagy fiatal pároknak tökéletes választás lehet. A teljes berendezés az ár részét képezi! Irányár: 34.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Rákóczi út - R432319

77 990 000 Ft

Budapest VIII. kerületében a Rákóczi úton, megvételre kínálunk egy teljes körűen felújított nagypolgári lakást. Belmagasság 4,5 m. Tulajdoni lapon 73 m2; valóságban 77 m2;+41 m2 teljes értékű galéria, így összesen 118 m2 hasznos terület lett kialakítva. Az otthon melegéről, a teljes alsó szinten padlófűtés, valamint kiegészítő radiátor gondoskodik. Felújítás során a teljes aljzat cseréje, kültéri nyílászárók, beltéri nyílászárók, elektromos hálózat, vízvezeték, kémény bélelés megtörtént. A riasztónak, klímának az elektromos vezetékezése kialakításra került. Társasházban a lakóközösség megszavazta a belső udvar felújítását, a lakást érintő elektromos fővezeték cseréjét és az utca fronti kapu felújítását, így hamarosan nem csak a lakás hanem a környezete is megújul. Rövid-hosszú távú kiadás engedélyezett a társasházban. Akár 6 fő kényelmes elszállásolására is alkalmas. Az elhelyezkedéséből adódóan, a nagy körűt, metró, villamos, busz járatok 1 percen belül elérhetőek.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Ciprus utca - R432289

35 900 000 Ft

KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBAN A CIPRUS LAKÓPARKBAN, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, ÚJSZERŰ LAKÁS ELADÓ!!! VIII. kerületben, a Ciprus utcában kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 46 m2-es, 2 szobás, AMERIKAI KONYHÁS, ERKÉLYES, egyedi mérőórával és vízórával felszerelt, NAPFÉNYES K-i fekvésű, CSENDES, hangulatos kertre néző, ÚJSZERŰ állapotú lakást TÁROLÓVAL. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető! Az épület 2009-ben épült, 8 szintes, zárt lépcsőházas, újszerű, liftes, portaszolgálatos. Pár perc sétával egy fantasztikus játszótér és kutyafuttató található. A földszinten van élelmiszerbolt, jól felszerelt árukészlettel és rugalmas nyitva tartással. Az Aréna Pláza, Penny, Lidl gyorsan elérhető. A beépített konyhabútor és a külön helyrajzi számon lévő tároló az ár részét képezi. Közös költség: 10.553 Ft. Ki lesz az a szerencsés, aki ebben a jó hangulatú, kitűnő elosztású lakásban élhet és már itt töltheti a Karácsonyi Ünnepeket is? Befektetésre vagy akár első lakást keresőknek vagy fiatal pároknak tökéletes választás lehet. Irányár: 35.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Lujza utca - R432206

19 900 000 Ft

A VIII.kerület rehabilitáció alatt álló részén, a Lujza utcában frissen felújított, 1,5 szobás, utcai nézetű elektromos fűtéses, LED világítással felszerelt tip-top lakás eladó közel a Teleki László térhez. Közlekedés, infrastruktúra kiváló. A nyílászárók cseréje megtörtént. Tehermentes, azonnal birtokba vehető ideális választás saját részre vagy kiadásra. Az ár az összes bútort tartalmazza, konyhabútor( Ikea)! Az ár irányár! Hívását bármikor szívesen fogadom!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Csokonai utca - R432165

23 900 000 Ft

VIII. kerületben a Csokonai utcában teljes felújítást igénylő 1,5 szobás, udvarra néző, galériázható lakás a Blaha Lujza tér szomszédságában eladó. Az épület udvara tiszta, rendezett, a ház kívül-belül átlagos állapotú. Irányár: 23,9 M Ft.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Dugonics utca - R432134

23 500 000 Ft

Befektetők figyelmébe! Eladásra kínálunk a VIII. kerület rohamosan fejlődő részén, a Füvészkert közelében egy 3 emeletes polgári ház első emeletén lévő, udvari nézetű, világos, teljes körűen, igényesen felújított garzonlakást! Az ingatlan házon belüli elhelyezkedésének köszönhetően a közvetlen mellette lévő, használaton kívüli, 14 m2-es tároló helyiség igény szerint megvásárolható. Alacsony fenntartási költségű. azonnal birtokba vehető! Jelenleg bérlő lakja, aki szívesen maradna!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Kiss József - R432116

23 900 000 Ft

Blaha Lujza tér és a II. János pál Pápa tér között a Kiss József utcában eladó egy rendezett házban lévő földszinti, 39 m2-es 1 szobás átlagos állapotú lakás. A szoba világos udvari nézetű, galériázott. A galéria jelenleg hálószobának van kialakítva. Belmagasság 3.8 méter. Alacsony rezsijű lakás, közös költség 8000 Ft. Egy kis ráfordítással tökéletes otthon lehet belőle. A környék kiváló, tökéletes az infrastruktúra. Kitűnő a közlekedés, 4-6-os villamos, 2-es,4-es metró pár perc alatt elérhető. KIVÁLÓ VÁLASZTÁS AKÁR BEFEKTETÉSNEK is! HIVJON! JÖJJÖN EL, NÉZZE MEG! ÉRDEMES!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Rökk Szilárd utca - R432060

66 500 000 Ft

Ha szereti a belváros nyújtotta kényelmet, de egy CSENDES, élhető, ELEGÁNS és EXKLUZÍV otthont keres, akkor ez az ÖN LAKÁSA ! A LAKÁSRÓL : - VIII. kerület Palotanegyedében, a Gutenberg térnél található egy kis lakóközösségű, hangulatos, 3 emeletes, POLGÁRI társasház első emeletén - a 62 nm-en a tégláig történt visszabontás után 3 szoba és 2 fürdőszoba lett kialakítva - víz, gáz és villanyvezetékek cseréje a legmodernebb követelményeknek felelnek meg - minőségi burkolatok, szaniterek a konyhában és fürdőkben - új műanyag nyílászárók, biztonsági ajtó - riasztórendszer lett beépítve - az ingatlan duplakomfortos - fürdőszobái mindegyikében WC, ill. az egyikben kád a másikban zuhanyzó került beépítésre - két szobája UTCAI nézetű, a kisebb zöld udvarra - a konyha teljesen gépesített, szagelszívó kiépítésre került - EGYEDI GIPSZKARTON megoldások és FÉNYEK teszik különlegessé a lakás hangulatát - a helyiségek alapterületei a következők : amerikai konyhás nappali 29 nm hálószoba 12 nm dolgozó 8 nm zuhanyzós fürdőszoba 3 nm kádas fürdőszoba 4 nm előszoba 6 nm - a pincében saját tároló van - közös költség 12.000 forint A HÁZRÓL : - polgári stílusú 3 emeletes épület, széles kényelmes lépcsőházzal, folyosóval - a bejárati ajtó kapukóddal ill. proxyval nyílik KÖRNYÉK/INFRASTRUKTÚRA : - a Gutenberg téren park és játszótér - 4-6-os villamos és 4-es metró 3 perc séta - a környéken egyetemek - Semmelweis, Károli, Pázmány, ELTE... - a Palotanegyed hangulatos kávézói éttermei Az ingatlan LAKBERENDEZŐ TERVEI alapján készült ! A lakás még SENKI ÁLTAL NEM LAKOTT, ÖN LEHET AZ ELSŐ !

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Népszínház utca - R432024

56 900 000 Ft

A város közepén 1 megállóra a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcában eladó egy szép állapotban lévő polgári épület 114 m2-es lakása. Az ingatlan utcafrontos, tágas telekkel rendelkezik 3 egész és egy fél szoba tartozik hozzá. 10 éven belül kicserélték az elektromos hálózatot, valamint a víz- és gázvezetéket. Minden szobában kiépített vezetékes számítógép hálózat van. A lakásban a temperálásról cirkófűtés, illetve 2 db klíma berendezés gondoskodik. A lakás felújításához csak az ablakok cseréje szükséges. Központi elhelyezkedése miatt ajánlom nagy családosoknak, illetve irodának vagy rendelőnek.

Kiadó Lakás - Bp VIII. ker. Krúdy Gyula utca - R432008

200 000 Ft

Kiadó azonnali költözéssel a VIII. kerület Palotanegyedében, néhány lépésre a Lőrinc pap tértől egy gyönyörű, patinás, kívül-belül teljes mértékben felújított, liftes, századfordulós társasházban, egy 70 m2-es, 2. emeleti, csendes, világos, 2 szobás, cirkó fűtéses, teljes mértékben felújított, gépesített konyhabútorral felszerelt, alacsony fenntartású öröklakás. Igény esetén a tulajdonos bebútorozza az ingatlant! A hely ellátottság és közlekedés tekintetében kiváló! A bérleti szerződés előirányzott időtartama, minimum 1 év! Az ingatlan bérléséhez 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució szükséges! Bérleti díj: 200.000 Ft/hó+rezsi. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy kérdése lenne, kérem hívjon, az ingatlan rugalmasan megtekinthető!

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Bauer Sándor utca - R431968

47 900 000 Ft

Gyönyörű, csendes, zöld, sétáló utcában kínálom, megvételre ezt a 2019-ben átadott házban lévő 2 szobás, erkélyes lakást. A környék kiemelten fejlődik, ellátottság és az infrastruktúra kiváló. Gyorsan birtokba vehető.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.