Kiadó Raktárépület Szigetszentmiklós


Kiadó Raktárépület

R435556
960 m²
0
Újépítésű (u)
utca

Szigetszentmiklóson kínálom bérbevételre ezt a 2400 m2-es telken lévő, 960 m2 alapterületű, ÚJ ÉPÍTÉSŰ üzlethelyiség/telephely/raktár funkciójú épületet. Az épület személyautóval és tehergépkocsival is könnyen megközelíthető, az M0-hoz nagyon közel, a főútról kiválóan látható, a logok és egyéb marketing eszközök nagy felületen megjeleníthetők. Az épület környezete rendezett, körben új építésű ingatlanok találhatók, melyek komoly vállalkozások telephelyei. A projekt jelenleg kivitelezési fázisban van, a felépítmény 2023 III. negyedévben válik átadhatóvá. A belső kialakítás jelenleg még rugalmasan módosítható, akár a szociális blokk, akár a homlokzati elemek, design elemek. Műszaki paraméterek: 6 m belmagasság (ereszmagasság). 5t/m2 terhelhetőségű ipari padló. 10cm vtg szendvicspanel falazat, alacsony energia-fogyasztás, áramtermelés részben napelemmel. 7 db saját parkoló (része az árnak, de igény szerint további parkolóhelyek kialakíthatók). Az ingatlan hosszú távra, megbízható, stabil egzisztenciájú vállalkozás számára kiadó. A speciális bérlői igények pl. szoc. blokk, portál, stb. kialakítása egyedi megállapodás alapján megvalósítható. Minimum 5 évre bérelhető és szerződéskötéshez 2 havi kaució szükséges. Bérleti díj: 2.300.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435556
Ingatlan típusa Raktárépület
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 2 300 000 Ft
Négyzetméter ár 2 396 Ft
Hely Szigetszentmiklós
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 960 m²
Valós 960 m²
Telekterület 2450 m²
Belmagasság 6

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény napfényes

Épület

Épült 2023
Szerkezet egyéb
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés Szigetszentmiklóson kínálom bérbevételre ezt a 2400 m2-es telken lévő, 960 m2 alapterületű, ÚJ ÉPÍTÉSŰ üzlethelyiség/telephely/raktár funkciójú épületet. Az épület személyautóval és tehergépkocsival is könnyen megközelíthető, az M0-hoz nagyon közel, a főútról kiválóan látható, a logok és egyéb marketing eszközök nagy felületen megjeleníthetők. Az épület környezete rendezett, körben új építésű ingatlanok találhatók, melyek komoly vállalkozások telephelyei. A projekt jelenleg kivitelezési fázisban van, a felépítmény 2023 III. negyedévben válik átadhatóvá. A belső kialakítás jelenleg még rugalmasan módosítható, akár a szociális blokk, akár a homlokzati elemek, design elemek. Műszaki paraméterek: 6 m belmagasság (ereszmagasság). 5t/m2 terhelhetőségű ipari padló. 10cm vtg szendvicspanel falazat, alacsony energia-fogyasztás, áramtermelés részben napelemmel. 7 db saját parkoló (része az árnak, de igény szerint további parkolóhelyek kialakíthatók). Az ingatlan hosszú távra, megbízható, stabil egzisztenciájú vállalkozás számára kiadó. A speciális bérlői igények pl. szoc. blokk, portál, stb. kialakítása egyedi megállapodás alapján megvalósítható. Minimum 5 évre bérelhető és szerződéskötéshez 2 havi kaució szükséges. Bérleti díj: 2.300.000 Ft.

Állapot

Ingatlan Újépítésű (u)
Ház kívül Újépítésű (u)
Ház belül Újépítésű (u)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Raktárépület
Üllő

325 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp XXIII. ker.
Kertvárosi körút

109 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp XIX. ker.
Kispest

79 000 000 Ft

Eladó Telek
Bp II. ker.
Máriahegy út

5 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Iroda
Bp VIII. ker.
Somogyi Béla utca

63 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Bp XIX. ker.
Kispest

75 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Tisza utca

39 900 000 Ft

Kiadó Lakás
Bp VII. ker.
Erzsébet körút

260 000 Ft