Eladó Lakás Bp IX. ker. Ferencváros


Eladó Lakás

R436143
71 m²
2
Magasföldszint
Felújított (4)
utca

IX. kerület körúton belüli részén, csendes utcában, közel a Dunához, duplakomfortos, magasföldszinti lakás azonnali költözéssel eladó. Két szoba + hall, ez utóbbi szintén nappalinak kialakítva és üvegtéglával világosítva. Konyha modern berendezéssel étkezőként is funkcionál, Bosch gépekkel felszerelve, tágas, nagy ablakos, ami a belső csendes, zöld udvarra néz. Kamra, spájz is tartozik hozzá. A folyósóról külön WC és kézmosó nyílik, a fürdőszoba káddal felszerelt. A nappaliból két külön bejárattal egy 14m2-es és ey 17m2-es szoba nyílik, nagy ablakokkal, redőnnyel. A két szoba között dupla ajtó az esetleges átjárásra, illetve összenyitva elegáns érzetet ad. Saját cirkó fűtés, saját bélelt kémény. 6m2-es pince. A lakás pár éve lett felújítva, nem lakják, azonnal költözhető, tehermentes. Csendes, 4 szintes ház, polgári miliővel. A szobák rövid, fás utcára néznek, ahol kis forgalom van. Környék jó lokációjú, Petőfi híd, 4-6-os villamos, illetve a 2-t is 5 perc távolságra. Boltok, éttermek, bankok, Metró közelsége kényelmes életteret biztosít. Egyetemek akár gyalog, így könnyen kiadható. De családnak is ideális.

Alapadatok

Azonosító R436143
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 69 900 000 Ft
Négyzetméter ár 984 507 Ft
Hely Budapest, IX. kerület Ferencváros
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Ferencváros
Emelet Magasföldszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (20)545-1167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 71 m²
Valós 71 m²
Belmagasság 3.3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény közepes
Közös költség 20000
Közös költség megjegyzés szokásos

Épület

Épült 1937
Emeletek IV.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés IX. kerület körúton belüli részén, csendes utcában, közel a Dunához, duplakomfortos, magasföldszinti lakás azonnali költözéssel eladó. Két szoba + hall, ez utóbbi szintén nappalinak kialakítva és üvegtéglával világosítva. Konyha modern berendezéssel étkezőként is funkcionál, Bosch gépekkel felszerelve, tágas, nagy ablakos, ami a belső csendes, zöld udvarra néz. Kamra, spájz is tartozik hozzá. A folyósóról külön WC és kézmosó nyílik, a fürdőszoba káddal felszerelt. A nappaliból két külön bejárattal egy 14m2-es és ey 17m2-es szoba nyílik, nagy ablakokkal, redőnnyel. A két szoba között dupla ajtó az esetleges átjárásra, illetve összenyitva elegáns érzetet ad. Saját cirkó fűtés, saját bélelt kémény. 6m2-es pince. A lakás pár éve lett felújítva, nem lakják, azonnal költözhető, tehermentes. Csendes, 4 szintes ház, polgári miliővel. A szobák rövid, fás utcára néznek, ahol kis forgalom van. Környék jó lokációjú, Petőfi híd, 4-6-os villamos, illetve a 2-t is 5 perc távolságra. Boltok, éttermek, bankok, Metró közelsége kényelmes életteret biztosít. Egyetemek akár gyalog, így könnyen kiadható. De családnak is ideális.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 14 Nem van utca D-NY
Szoba 17.3 Nem van utca D-NY
Hall 14.2 Nem Nincs
Konyha 15.2
Fürdő WC-vel 5
WC 1.2
Előszoba 3.3
Kamra 1
Pince 6

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Redőnyvan
Maradandó ingóságok konyha, minden megállapodás alapján, akár az összes bútor, konyhába Bosch gépek

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Ó utca

107 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Szinva utca

55 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp I. ker.
Toldy Ferenc utca

70 000 000 Ft

Eladó Sorház
Bp XIX. ker.
Baross utca

86 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

53 150 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

50 815 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton belül

47 544 757 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp XI. ker.
Lágymányos

98 000 000 Ft