Eladó Lakás Bp VIII. ker. Somogyi Béla utca


Eladó Lakás

R436107
40 m²
1
II.
Jó (3)
udvar

VIII. kerületben, a Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában eladó egy tágas, kellemes hangulatú, 40 m2 alapterületű + 10 m2 beépített galériás, 1 szobás, második emeleti lakás. Az ingatlan a következő helyiségekből áll: tágas, világos szoba (20 m2), fürdőszoba káddal és WC-vel (3 m2), hall (7 m2), közlekedő (10 m2) és felette a galérián a konyha (10 m2). A szoba ablakai a ház tágas, világos és csendes belső udvarára nyílnak. A lakás belmagassága 4 méter, ezért kerülhetett kialakításra a konyha a közlekedő feletti részen. A nagy belmagasság miatt további lehetőség nyílik a szobában állógaléria építésére is. A lakás gázcirkó fűtéssel rendelkezik, a kéménye bélelt. A meleg vizet a fürdőszobában elhelyezett elektromos bojler biztosítja. A közös költség 17.842 Ft/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást és a felújítási alapot is. A gáz és a villany fogyasztás alapján fizetendők, ezekből az átlagos fogyasztás a rezsi-csökkentett mértéken belül szokott lenni. Internet kapcsolatot a házban a Telekom biztosítja. Elhelyezkedését tekintve a lakás kiváló adottságokkal rendelkezik. A házból kilépve a Blaha Lujza tér csupán 1, azaz egy percnyi gyaloglással elérhető, így a 2-es metró, a 4-6-os, a 28-as és 37-es villamosok és a téren megálló számtalan autóbusz éjjel-nappal tökéletes elérhetőséget biztosít a város bármely pontja felé. Ugyanígy csak pár lépés távolságra van az Europeum Bevásárlóközpont, a felújított Corvin Áruház, és a Rákóczi téri Vásárcsarnok is. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan mind saját, mind pedig befektetésre is kiváló választás, a mérete miatt pedig egy kisebb család számára is kényelmesen élhető otthont biztosít. A lakás per- és tehermentes, jelenleg bérlő lakja, de akár rövid határidővel birtokba vehető.

Alapadatok

Azonosító R436107
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 43 900 000 Ft
Négyzetméter ár 1 097 500 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Somogyi Béla utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Józsefváros, Nagykörúton belül
Emelet II.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 40 m²
Valós 40 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény
Közös költség 17842 Ft
Közös költség megjegyzés a közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást

Épület

Emeletek III.
Lakásszám 16-20
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift nincs
Megjegyzés VIII. kerületben, a Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában eladó egy tágas, kellemes hangulatú, 40 m2 alapterületű + 10 m2 beépített galériás, 1 szobás, második emeleti lakás. Az ingatlan a következő helyiségekből áll: tágas, világos szoba (20 m2), fürdőszoba káddal és WC-vel (3 m2), hall (7 m2), közlekedő (10 m2) és felette a galérián a konyha (10 m2). A szoba ablakai a ház tágas, világos és csendes belső udvarára nyílnak. A lakás belmagassága 4 méter, ezért kerülhetett kialakításra a konyha a közlekedő feletti részen. A nagy belmagasság miatt további lehetőség nyílik a szobában állógaléria építésére is. A lakás gázcirkó fűtéssel rendelkezik, a kéménye bélelt. A meleg vizet a fürdőszobában elhelyezett elektromos bojler biztosítja. A közös költség 17.842 Ft/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást és a felújítási alapot is. A gáz és a villany fogyasztás alapján fizetendők, ezekből az átlagos fogyasztás a rezsi-csökkentett mértéken belül szokott lenni. Internet kapcsolatot a házban a Telekom biztosítja. Elhelyezkedését tekintve a lakás kiváló adottságokkal rendelkezik. A házból kilépve a Blaha Lujza tér csupán 1, azaz egy percnyi gyaloglással elérhető, így a 2-es metró, a 4-6-os, a 28-as és 37-es villamosok és a téren megálló számtalan autóbusz éjjel-nappal tökéletes elérhetőséget biztosít a város bármely pontja felé. Ugyanígy csak pár lépés távolságra van az Europeum Bevásárlóközpont, a felújított Corvin Áruház, és a Rákóczi téri Vásárcsarnok is. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan mind saját, mind pedig befektetésre is kiváló választás, a mérete miatt pedig egy kisebb család számára is kényelmesen élhető otthont biztosít. A lakás per- és tehermentes, jelenleg bérlő lakja, de akár rövid határidővel birtokba vehető.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 1 (1)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 20 Nem Nincs udvar É
Hall 10 Nem Nincs
Konyha 10
Előszoba 7
Fürdő WC-vel 3

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

39 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Frangepán utca

42 200 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Práter utca

40 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

105 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Tata
Kocsi utca

63 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Százhalombatta
Dunafüred

59 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dunavarsány
Nyugati lakópark

87 500 000 Ft

Kiadó Önálló ház
Budakeszi
Makkosi út

700 000 Ft