Eladó Lakás Bp VIII. ker. Józsefváros, Nagykörúton kívül


Eladó Lakás

R435894
41 m²
2
I.
Felújított (4)
udvar

Az Orczy tér mellett, a Kőris utcában megvételre kínálunk egy 1. emeleti, udvari nézetű, kiváló állapotban lévő, amerikai konyha + nappali + 1 hálószobás lakást, amely újszerű állapotú. A vételár a teljes berendezt tartalmazza. Az ingatlant 5 éve teljesen felújították. Új, redőnyös, műanyag ablakok, új gázkonvektorok, új fürdőszoba és konyha került kialakításra. 2022-ben egy új villanybojler és egy inverteres klíma lett vásárolva a lakásba. Az ingatlanhoz tartozik egy alagsori tároló. A lakás tehermentes, 1-3 hónapon belül költözhető. A társasház pénzügyi helyzete és lakóközössége rendezett. A közös költsége: 17835 Ft. A lakás nagyon jó hangulatú, berendezései ízlésesen lettek kiválogatva. A megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 39,9 M Ft.

Alapadatok

Azonosító R435894
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Eladó
Irányár 39 900 000 Ft
Négyzetméter ár 973 171 Ft
Hely Budapest, VIII. kerület Józsefváros, Nagykörúton kívül
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Józsefváros, Nagykörúton kívül
Emelet I.
Nézet udvar

Kapcsolat

Telefonszám (70)311-2441
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Csömöri úti iroda
Telefonszám (iroda) (1)786-8185
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 41 m²
Valós 41 m²
Belmagasság 3.5

Egyebek

Fűtés gáz (konvektor)
Fény
Közös költség 17835

Épület

Épült 1905
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lift nincs
Megjegyzés Az Orczy tér mellett, a Kőris utcában megvételre kínálunk egy 1. emeleti, udvari nézetű, kiváló állapotban lévő, amerikai konyha + nappali + 1 hálószobás lakást, amely újszerű állapotú. A vételár a teljes berendezt tartalmazza. Az ingatlant 5 éve teljesen felújították. Új, redőnyös, műanyag ablakok, új gázkonvektorok, új fürdőszoba és konyha került kialakításra. 2022-ben egy új villanybojler és egy inverteres klíma lett vásárolva a lakásba. Az ingatlanhoz tartozik egy alagsori tároló. A lakás tehermentes, 1-3 hónapon belül költözhető. A társasház pénzügyi helyzete és lakóközössége rendezett. A közös költsége: 17835 Ft. A lakás nagyon jó hangulatú, berendezései ízlésesen lettek kiválogatva. A megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányára: 39,9 M Ft.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújítandó (1)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Somogyi Béla utca

43 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Frangepán utca

42 200 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Práter utca

40 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp IV. ker.
Dugonics utca

105 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Ikerház
Bp XXII. ker.
Budafok-Felsőváros

89 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Frangepán utca

42 200 000 Ft

Eladó Ikerház
Örkény

41 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Dabas

99 990 000 Ft