Eladó Önálló ház Dabas


Eladó Önálló ház

R436207
150 m²
4
Felújított (4)
zöldudvar/kert

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas külterületén, csendes, nyugodt és varázslatos környezetben tanya eladó! Gyönyörű és egyedi ingatlant ajánlok a figyelmébe, mely minden igényt kielégít az ott lakáshoz, vállalkozáshoz, állattartáshoz, mezőgazdasági tevékenységhez és a mostanában közkedvelt, úgynevezett önfenntartáshoz! A területen, mely 1 hektáros több felépítmény is található. A lakóház, mely 150 m2-es, tetőtér beépítéses, 3 szobával, 2 fürdőszobával, hatalmas amerikai konyhás nappalival, szaunával, szoláriummal, télikerttel rendelkezik, illetve egy hatalmas fedett terasszal. A ház vályogtéglából épült és teljes felújításon esett át az elmúlt években. Csodálatos, egyedi stílussal rendelkezik, mely hűen követi az ingatlan autentikus rendeltetését. Ha belépünk a házba, magával ragadó érzés kerít minket hatalmába, lenyűgöző a látvány és az érzés, jöjjön el és tapasztalja meg! Ha megnézi a fotókat, látni fogja miről is beszélek. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátorokon és padlófűtésen keresztül. A területen egy szendvicspanelből épült, 200 m2-es épület is helyet kapott, melyben jelenleg élelmiszer feldolgozás zajlik, minden olyan helyiséggel és kritériummal rendelkezik, mely az előírásoknak megfelel. A felépítmény rengeteg lehetőséget rejt magában, akár rendezvényterem, falusi turizmus, szerelőműhely, pékség, állatfeldolgozó üzem.... és még sorolhatnám a lehetőségeket. További felépítmények is rendelkezésre állnak, tároló, kazánház, ólak, stb.. A vízellátás a területen fúrt kúttal megoldott, mely be van vizsgálva. Ipari árammal rendelkezik az ingatlan. A terület körbekerített, szépen parkosított, konyhakert, valamint a lovaknak kifutó is kialakításra került. Művelési ág, kivett tanya és szántó. Az ingatlan földúton közelíthető meg. Álomszép ingatlant ajánlok a figyelmébe, higgye el, nem fog csalódni, ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Alapadatok

Azonosító R436207
Ingatlan típusa Önálló ház
Megbízás típusa Eladó
Irányár 149 000 000 Ft
Négyzetméter ár 993 333 Ft
Hely Dabas
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 150 m²
Telekterület 10102 m²

Egyebek

Fűtés kazán
Fény napfényes

Épület

Épült 1950
Szerkezet egyéb
Lift nincs
Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas külterületén, csendes, nyugodt és varázslatos környezetben tanya eladó! Gyönyörű és egyedi ingatlant ajánlok a figyelmébe, mely minden igényt kielégít az ott lakáshoz, vállalkozáshoz, állattartáshoz, mezőgazdasági tevékenységhez és a mostanában közkedvelt, úgynevezett önfenntartáshoz! A területen, mely 1 hektáros több felépítmény is található. A lakóház, mely 150 m2-es, tetőtér beépítéses, 3 szobával, 2 fürdőszobával, hatalmas amerikai konyhás nappalival, szaunával, szoláriummal, télikerttel rendelkezik, illetve egy hatalmas fedett terasszal. A ház vályogtéglából épült és teljes felújításon esett át az elmúlt években. Csodálatos, egyedi stílussal rendelkezik, mely hűen követi az ingatlan autentikus rendeltetését. Ha belépünk a házba, magával ragadó érzés kerít minket hatalmába, lenyűgöző a látvány és az érzés, jöjjön el és tapasztalja meg! Ha megnézi a fotókat, látni fogja miről is beszélek. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátorokon és padlófűtésen keresztül. A területen egy szendvicspanelből épült, 200 m2-es épület is helyet kapott, melyben jelenleg élelmiszer feldolgozás zajlik, minden olyan helyiséggel és kritériummal rendelkezik, mely az előírásoknak megfelel. A felépítmény rengeteg lehetőséget rejt magában, akár rendezvényterem, falusi turizmus, szerelőműhely, pékség, állatfeldolgozó üzem.... és még sorolhatnám a lehetőségeket. További felépítmények is rendelkezésre állnak, tároló, kazánház, ólak, stb.. A vízellátás a területen fúrt kúttal megoldott, mely be van vizsgálva. Ipari árammal rendelkezik az ingatlan. A terület körbekerített, szépen parkosított, konyhakert, valamint a lovaknak kifutó is kialakításra került. Művelési ág, kivett tanya és szántó. Az ingatlan földúton közelíthető meg. Álomszép ingatlant ajánlok a figyelmébe, higgye el, nem fog csalódni, ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 4 (0)
Belső szintek
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 10 Nem Nincs
Szoba 20 Nem Nincs
Szoba 20 Nem Nincs
Szoba 20 Nem Nincs
Hall 20 Nem Nincs
Konyha 16
Közlekedő 8
Fürdő 10
WC 2
Tároló 8
Fürdő WC-vel 4
Előszoba 11
Egyéb 200

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Felújított (4)
Ház belül Felújított (4)

Extrák

Szaunavan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely udvar
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Nagykovácsi

210 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Nagykovácsi

210 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bugyi

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Táborhegy

299 500 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Balatonfenyves

114 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Dob utca

170 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Hungária körút

63 250 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Ó utca

107 000 000 Ft