Eladó Telek Táborfalva


Eladó Telek

R435554
4453 m²
0

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Táborfalva külterületi részén, csendes, nyugott és nagyon kellemes környezetben tanya eladó! Az ingatlan összesen 4453 m2, ebből a kivett tanya 2550 m2, valamint 1903 m2-es szántó tartozik hozzá. A terület körbekerített, két romos épület található rajta, melyek a térképszelvényen is felvannak tüntetve. Egy erősen felújításra szoruló autentikus pince is helyet kapott a területen. Fúrt kúttal rendelkezik, villany közvetlen az ingatlan előtt található. A terület nagyon hangulatos, rengeteg fa, bokor, cserje található rajta. Szomszéd, csak egy van, közvetlen mellette, rendezett körülmények között. Ha szeretne elvonúlni a város zajától és egy nagyon hangulatos, nyugodt környéken kívánja megálmodni álmai otthonát és élni nyugalmas életét, akkor hívjon bizalommal, ígérem nem fog csalódni!

Alapadatok

Azonosító R435554
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 6 500 000 Ft
Négyzetméter ár 1 460 Ft
Hely Táborfalva

Kapcsolat

Telefonszám (70)977-7820
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 4453 m²

Épület

Megjegyzés Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Táborfalva külterületi részén, csendes, nyugott és nagyon kellemes környezetben tanya eladó! Az ingatlan összesen 4453 m2, ebből a kivett tanya 2550 m2, valamint 1903 m2-es szántó tartozik hozzá. A terület körbekerített, két romos épület található rajta, melyek a térképszelvényen is felvannak tüntetve. Egy erősen felújításra szoruló autentikus pince is helyet kapott a területen. Fúrt kúttal rendelkezik, villany közvetlen az ingatlan előtt található. A terület nagyon hangulatos, rengeteg fa, bokor, cserje található rajta. Szomszéd, csak egy van, közvetlen mellette, rendezett körülmények között. Ha szeretne elvonúlni a város zajától és egy nagyon hangulatos, nyugodt környéken kívánja megálmodni álmai otthonát és élni nyugalmas életét, akkor hívjon bizalommal, ígérem nem fog csalódni!

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Iroda
Bp V. ker.
Hold utca

420 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Visegrádi utca

300 000 EUR

Eladó Sorház
Bp XIX. ker.
Baross utca

90 000 000 Ft

Eladó Ikerház
Érd
Judit utca

64 900 000 Ft