Eladó Üzlethelyiség Bp II. ker. Országút


Eladó Üzlethelyiség

R435571
162 m²
2
Földszint
Felújított (4)
utca

II. kerület frekventált és forgalmas részén elhelyezkedő, 162 m2 alapterületű vendéglátóhely tulajdonjoga eladó. A néhány éve felújított ingatlan nagy központi vendégtérrel, több mellékhelyiséggel, raktárral és irodával rendelkezik. A rendezett, nagypolgári ház aljában található vendéglátóhely ablakai és a bejárata utcára néző, illetve utcai bejáratos, világos, a hátsó rész a 30 m2-es raktár és iroda szuterén jellegű. Jelenleg pub jellegű szórakozóhelyként üzemel, kb. 60 fő tud kényelmesen elférni. A berendezés külön megállapodás részét képezi. Az ingatlan kiváló lehetőség az üzlet továbbvitelére vagy befektetési célú átvételére, bérbeadásra, irodának, szépségszalonnak, edzőteremnek, egyéb szolgáltatási tevékenységre, bemutatóteremnek stb. A közös költség 40e Ft/hó. Egyedi mérők (víz, villany). Parkolás az utcán megoldott. Bővebb információért kérem keressen elérhetőségeimen.

Alapadatok

Azonosító R435571
Ingatlan típusa Üzlethelyiség
Megbízás típusa Eladó
Irányár 99 900 000 Ft
Négyzetméter ár 616 667 Ft
Hely Budapest, II. kerület Országút
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Országút
Emelet Földszint
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)665-8707
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 162 m²
Valós 162 m²
Belmagasság 2.6

Egyebek

Fűtés elektromos
Fény
Közös költség 40000 Ft

Épület

Épült 1930
Emeletek V.
Lakásszám 31-50
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa körfolyosó
Lift nincs
Megjegyzés II. kerület frekventált és forgalmas részén elhelyezkedő, 162 m2 alapterületű vendéglátóhely tulajdonjoga eladó. A néhány éve felújított ingatlan nagy központi vendégtérrel, több mellékhelyiséggel, raktárral és irodával rendelkezik. A rendezett, nagypolgári ház aljában található vendéglátóhely ablakai és a bejárata utcára néző, illetve utcai bejáratos, világos, a hátsó rész a 30 m2-es raktár és iroda szuterén jellegű. Jelenleg pub jellegű szórakozóhelyként üzemel, kb. 60 fő tud kényelmesen elférni. A berendezés külön megállapodás részét képezi. Az ingatlan kiváló lehetőség az üzlet továbbvitelére vagy befektetési célú átvételére, bérbeadásra, irodának, szépségszalonnak, edzőteremnek, egyéb szolgáltatási tevékenységre, bemutatóteremnek stb. A közös költség 40e Ft/hó. Egyedi mérők (víz, villany). Parkolás az utcán megoldott. Bővebb információért kérem keressen elérhetőségeimen.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 2 (2)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Egyéb 75
Egyéb 29
Raktár 5.1
Közlekedő 3.5
Fürdő WC-vel 3.52

Állapot

Ingatlan Felújított (4)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Lakás
Bp III. ker.
Táborhegy

315 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Tata

67 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Dankó Pista utca

109 900 000 Ft

Eladó Ikerház
Pécel
Kelő utca

99 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

138 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kertváros

136 400 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp V. ker.
Hold utca

1 175 EUR

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Veres Pálné utca

54 000 000 Ft