Eladó Üzlethelyiség Bp XVI. ker. Cinkota


Eladó Üzlethelyiség

R435643
392 m²
0
Újszerű (5)
zöldudvar/kert

KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGÚ ÉTTEREM, FREKVENTÁLT HELYEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, HALASTÓVAL, JÁTSZÓTÉRREL ELEADÓ! XVI. kerületben, Cinkotán kínálom megvételre ezt a 2013-ban épült, 3000 m2-es telken lévő, 2 szintes, 305 m2-es + 87 m2-es tetőtér (ami jelenleg raktár, de igény esetén könnyen lakássá alakítható), padlófűtéses, klimatizált, DNY-i fekvésű, napfényes, 170 fő ültetésére alkalmas éttermet csodálatos kerttel, halastóval és játszótérrel. Az étterem télen 136 fő ültetett vendégnek tud helyet biztosítani, így családi és céges rendezvények, esküvők lebonyolítására is kiválóan alkalmas. A hatalmas üveg nyílászáróknak köszönhetően nyáron az étterem egybenyitható a tágas kerthelyiséggel, ahol további 34 fő ültethető a napsütéstől védett kifeszített vitorlavásznak alá. Az ingatlan 2013-ban épült, minden évben további fejlesztéseken esett át, így felújítást nem igényel, két utcáról is megközelíthető, két külön bejárattal és 44 állásos saját területű parkolóval rendelkezik. Az ingatlanban teljeskörűen kiépített kamerarendszer és riasztó rendszer található. Az épület egész területén padlófűtés lett kiépítve. 1000 kWh termelésű napelem rendszer teljesítménye megháromszorozható a meglévő engedély és az inverter kapacitásának köszönhetően. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, teljes bútorzat, műszaki egységek, kiegészítő eszközök a vételár részét képezik! Irányár: 770.000.000 Ft.

Alapadatok

Azonosító R435643
Ingatlan típusa Üzlethelyiség
Megbízás típusa Eladó
Irányár 770 000 000 Ft
Négyzetméter ár 2 524 590 Ft
Hely Budapest, XVI. kerület Cinkota
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Cinkota
Nézet zöldudvar/kert

Kapcsolat

Telefonszám (70)436-0080
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 305 m²
Valós 392 m²
Telekterület 3000 m²
Belmagasság 3

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes

Épület

Épült 2013
Emeletek II.
Szerkezet tégla
Épület stílusa új építésű
Lift nincs
Megjegyzés KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGÚ ÉTTEREM, FREKVENTÁLT HELYEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, HALASTÓVAL, JÁTSZÓTÉRREL ELEADÓ! XVI. kerületben, Cinkotán kínálom megvételre ezt a 2013-ban épült, 3000 m2-es telken lévő, 2 szintes, 305 m2-es + 87 m2-es tetőtér (ami jelenleg raktár, de igény esetén könnyen lakássá alakítható), padlófűtéses, klimatizált, DNY-i fekvésű, napfényes, 170 fő ültetésére alkalmas éttermet csodálatos kerttel, halastóval és játszótérrel. Az étterem télen 136 fő ültetett vendégnek tud helyet biztosítani, így családi és céges rendezvények, esküvők lebonyolítására is kiválóan alkalmas. A hatalmas üveg nyílászáróknak köszönhetően nyáron az étterem egybenyitható a tágas kerthelyiséggel, ahol további 34 fő ültethető a napsütéstől védett kifeszített vitorlavásznak alá. Az ingatlan 2013-ban épült, minden évben további fejlesztéseken esett át, így felújítást nem igényel, két utcáról is megközelíthető, két külön bejárattal és 44 állásos saját területű parkolóval rendelkezik. Az ingatlanban teljeskörűen kiépített kamerarendszer és riasztó rendszer található. Az épület egész területén padlófűtés lett kiépítve. 1000 kWh termelésű napelem rendszer teljesítménye megháromszorozható a meglévő engedély és az inverter kapacitásának köszönhetően. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, teljes bútorzat, műszaki egységek, kiegészítő eszközök a vételár részét képezik! Irányár: 770.000.000 Ft.

Állapot

Ingatlan Újszerű (5)
Ház kívül Újszerű (5)
Ház belül Újszerű (5)

Extrák

Riasztóvan
Közös kertvan
Játszótérvan
Klímavan
Maradandó ingóságok A teljes berendezés, teljes bútorzat, műszaki egységek, kiegészítő eszközök a vételár részét képezik.

További információk

Parkolóhely 44 autónak felszíni beálló
Parkolási lehetőség Parkoló zónán kívül
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Solymár
Erdő utca

119 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Pusztavacs

200 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Halásztelek

84 990 000 Ft

Eladó Önálló ház
Gödöllő

179 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.