Báthory utcai iroda

1054 Budapest, Báthory utca 20.

bathory5@cdci.hu
(1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Hétfõtõl Péntekig: 9.00-tõl 18.00 óráig

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Somogyi Béla utca - R436107

43 900 000 Ft

VIII. kerületben, a Palotanegyedben, a Somogyi Béla utcában eladó egy tágas, kellemes hangulatú, 40 m2 alapterületű + 10 m2 beépített galériás, 1 szobás, második emeleti lakás. Az ingatlan a következő helyiségekből áll: tágas, világos szoba (20 m2), fürdőszoba káddal és WC-vel (3 m2), hall (7 m2), közlekedő (10 m2) és felette a galérián a konyha (10 m2). A szoba ablakai a ház tágas, világos és csendes belső udvarára nyílnak. A lakás belmagassága 4 méter, ezért kerülhetett kialakításra a konyha a közlekedő feletti részen. A nagy belmagasság miatt további lehetőség nyílik a szobában állógaléria építésére is. A lakás gázcirkó fűtéssel rendelkezik, a kéménye bélelt. A meleg vizet a fürdőszobában elhelyezett elektromos bojler biztosítja. A közös költség 17.842 Ft/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást és a felújítási alapot is. A gáz és a villany fogyasztás alapján fizetendők, ezekből az átlagos fogyasztás a rezsi-csökkentett mértéken belül szokott lenni. Internet kapcsolatot a házban a Telekom biztosítja. Elhelyezkedését tekintve a lakás kiváló adottságokkal rendelkezik. A házból kilépve a Blaha Lujza tér csupán 1, azaz egy percnyi gyaloglással elérhető, így a 2-es metró, a 4-6-os, a 28-as és 37-es villamosok és a téren megálló számtalan autóbusz éjjel-nappal tökéletes elérhetőséget biztosít a város bármely pontja felé. Ugyanígy csak pár lépés távolságra van az Europeum Bevásárlóközpont, a felújított Corvin Áruház, és a Rákóczi téri Vásárcsarnok is. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan mind saját, mind pedig befektetésre is kiváló választás, a mérete miatt pedig egy kisebb család számára is kényelmesen élhető otthont biztosít. A lakás per- és tehermentes, jelenleg bérlő lakja, de akár rövid határidővel birtokba vehető.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Moha utca - R435398

50 000 000 Ft

CSILLEBÉRCEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, ÖRÖKPANORÁMÁS STÚDIÓLAKÁS ELADÓ! XII. kerületben, a Moha utcában kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 25 m2-es, napfényes, cirkó fűtéses, újszerű állapotú, panorámás lakást. Az előszobába érkezünk és rögtön balra található a 4,5 m2-es fürdőszoba, egyenesen tovább haladva az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, két oldalról is ablakos, nagyon világos, csupa napfényes és varázslatos, gyönyörű panorámával. Ezen a helyen elengedhetetlen az autó és a könnyű parkolás érdekében van felszíni beálló is, melynek az ára 4.100.000 Ft. A ház 2018-ban, magas színvonalon épült, 3 szintes, liftes, igényes, kis lakóközösséggel. A közös költség: 10.000 Ft. A környék: Csillebérc egyik legnívósabb utcája, elegáns és luxus környezet, természetvédelmi terület határán, rengeteg zölddel és kirándulási lehetőséggel. A biztonságos környék garantált! A legközelebbi buszmegálló 15 perces sétára található. Az M1-M7 autópályák közös kivezető szakasza gyorsan megközelíthető. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes és új tulajdonost keresünk, aki szeretne egy varázslatos környezetben élni, imádja a természetet és fogadja a csodálatos föld hozzájárulását és engedi hogy elvarázsolják ezek a fenomenális energiák. Első lakást keresőknek kifejezetten ajánlom. Fantasztikus élet kezdete lehet, minden reggel egy ilyen csodálatos látványra ébredni és gyönyörködni kávézás közben e lélegzetelállító panorámában. Befektetési céllal is ideális, örök érték egy ilyen helyen birtokolni ingatlant és hosszútávon ez a befektetés mit teremthet a jövőben. Kíváncsian várom, hogy kit fog rabul ejteni és kinek lesz hozzájárulás ez a különleges adottságú ingatlan. Várom a hívását! A Gépesített konyhabútor, elektromos főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtő, galérián gardróbszekrény, mosógép az ár részét képezi. Irányár: 50.000.000 Ft.

Eladó Üzlethelyiség - Bp IX. ker. Külső-Ferencváros - R432734

53 900 000 Ft

IX. kerületben, a Ferenc körút, Mester utca és az Üllői út vonzáskörzetében, a megújult Ferenc tér közelében eladó egy 245 m2-es pince. Az ingatlan számos hasznosítási lehetőséget rejt magában. Kialakítható romkocsma, fittnessz - masszázs, akár nagykereskedés vagy szabaduló szoba.

Eladó Sorház - Páty - R436040

54 000 000 Ft

KERTKAPCSOLATOS, NAPFÉNYES, TRENDI, FIATALOS SORHÁZI LAKÁS ELADÓ! Páty központi részén kínálom megvételre ezt a 192 m2-es telken lévő, 59 m2-es 3 szobás, amerikai konyhás, ablakos fürdőszobás, nagy teraszos, elektromos fűtéses, hűtő-fűtő klímás, csendes, napfényes, kertre néző, teljes körűen és igényesen felújított sorházi lakást felszíni beállóval. Az ingatlan kitűnő elosztású, a déli fekvésű, csupa napfényes amerikai konyhás nappaliba érkezünk, balra az ablakos fürdőszoba, majd tovább haladva a két külön nyíló szoba található, közvetlen terasz és kertkapcsolattal. A teljes körű felújítás 2024-ben most fejeződött be. Új elektromos hálózat, a vízvezetékek teljes cseréje, új csatorna, 3 rétegű műanyag nyílászárók és biztonsági ajtó került beépítésre és a 75 cm-es tömör téglafalat 10 cm homlokzat és 25 cm födém szigeteléssel látták el és a tető pedig új tartószerkezetet, új kasírozott Lindab lemez fedést kapott. Jó infrastruktúra! Központi elhelyezkedése révén minden egy karnyújtásnyira, étterem, kávézó, szépségszalon, iskola, óvoda, virágbolt, élelmiszerbolt, üzletek sokasága a környéken. Ideális első lakást keresőknek vagy fiatal pároknak. Olyan új tulajdonost keresünk, aki nem szeretne a felújítással bajlódni, hanem élvezni kívánja a lakás nyújtotta előnyöket. Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkezik, per- és tehermenetes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Irányár: 54.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Hollósy Simon utca - R435880

57 000 000 Ft

XII. kerületben, Németvölgy városrészen, egy csendes, fákkal övezett utcában kínálunk megvételre egy 56 m2-es, másfél szobás, kertre néző lakást. A nappali szuterén, a kert hátsó része felé néző hálószoba földszintnek felel meg. Az ingatlant 2017-ben újították fel. A nyílászáró csere, a vezetékek felújítása, a burkolatok cseréje megtörtént, új konyhabútor került beépítésre. A fűtés konvektoros, a melegvíz gázbojlerről megoldott. A lakáshoz tartozik egy tároló a pincében és egy másik a ház kertjében. A környék infrastruktúrája kiváló, minden könnyen elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges. A közlekedés is nagyon jó, az 59-es villamos, a 102-es, 105-ös, a 210-es, a 212-es buszok járnak a közelben.

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Ilosvai Selymes utca - R435717

57 900 000 Ft

XIV. kerületben, Alsórákoson, az Ilosvai Selymes utcában kínálunk megvételre egy 2 emeletes, 12 lakásos, jó állapotú társasházban lévő, hivatalosan 66 m2, valóságban 70 m2-es, I. emeleti, nappali + hálószobás, napfényes, kertre néző, közepes állapotú lakást. Az ingatlan konvektoros fűtésű, új nyílászárókkal, szúnyoghálóval felszerelt, a szobákban tölgyfaparketta található. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben számos bevásárlási lehetőség, többek között piac is található, valamint játszótér, bölcsőde, óvoda, iskolák, patika, orvosi rendelő. A parkolás ingyenes az utcában. Az ingatan üres, azonnal birtokba vehető.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébetváros, Nagykörúton belül - R436099

59 900 000 Ft

VII. kerületben, a Nagykörúton belül, a \"szórakozónegyed\" vonzáskörzetében kínálom megvételre ezt a remek elosztású, csendes, udvari nézetű, fiatalosan felújított, galériás, gázcirkó fűtéses lakást, mely tökéletes választás lehet befektetésnek rövid- vagy hosszútávú bérbeadásra. A lakás egy amerikai konyhás nappaliból és egy különálló hálószobából áll, wc-fürdő külön helyiségben helyezkedik el és klímával felszerelt. Irányár: 59.900.000 Ft.

Eladó Házrész - Bp XX. ker. Déva utca - R435619

59 900 000 Ft

Megvételre kínálunk a XX. kerület kedvelt részén, Gubacsipuszta városrészen egy 352 m2-es, rendezett telken lévő, 56 m2-es, (a valóságban 60 m2-es) felújított házat egy 25 m2-es, külön álló felújított házzal. A nagyobbik ingatlan két bejárattal rendelkezik, így igény esetén két külön lakrésszé választható. A tetőtér beépíthető, így még 40 m2-rel bővíthető a lakótér. Szobáinak burkolata laminált padló, a kiszolgáló helyiségek burkolata igényes járólap. A nyílászárók mindenhol kicserélve minőségi műanyag nyílászárókra. A fürdőszoba sarokkádas. A fűtést, melegvizet kombicirkó biztosítja. A házhoz 30 m2-es terasz tartozik. Az utcáról külön bejárattal rendelkező kisház szoba, konyha fürdőszoba helyiségekből áll, 20 m2-es terasszal. Az összközműves telken 3 épület található, ebből kettő egy tulajdonban levő. A telek osztatlan közös tulajdonú ügyvédi megosztással rendelkezik. Mindkét házhoz külön bejárati kapu tartozik, biztosítva a szolgalmi utat a leválasztáshoz. Egy gépkocsi számára udvari beállási lehetőség biztosított. A kis forgalomnak köszönhetően nyugodt és kellemes a környék. Az ingatlan tehermentes.

Eladó Ikerház - Százhalombatta Dunafüred - R435704

59 900 000 Ft

Százhalombattán, Dunafüreden, csendes mellékutcában eladó egy 65 m2-es, 1 szintes, 3 szobás, hőszivattyús fűtéssel és napelemmel ellátott ikerház 1 autó részére udvari beállóval. Átadás: 2023. IV. negyedév. Irányár: 59.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Bajnok utca - R436117

59 900 000 Ft

VI. kerületben, a Bajnok utcában eladó egy II. emeleti, 65 m2-es, világos, felújított lakás. A felújtás a teljes gépészeti és elektromos vezeték cserére is kiterjedt. A fűtés és melegvíz gázcirkó berendezéssel történik. A lakóház kívülről felújításra került, a lépcsőház és a közlekedő folyosók még nem. A házban a rövid távú bérbeadás engedélyezett. Irányár: 59.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp III. ker. Föld utca - R435959

59 900 000 Ft

III. kerületben, Óbudán, a Föld utcában kínálunk megvételre egy 1870-ben épült, 1 emeletes, jó állapotú házban lévő, földszinti, 59 m2-es, nappali + 2 hálószobás, déli tájolású, utcai nézetű, jó állapotú ingatlant, mely jelenleg rövidtávú kiadással üzemel, 2024. szeptemberig lefoglalt időpontokkal, ügyfélkörrel, akár berendezéssel együtt átadó. Az ingatlan 2021-ben műszakilag és esztétikailag felújításra került, amely során az elektromos vezetékek, víz-vezeték csövek, nyílászárók is cserélve lettek, illetve új Ariston gázkazán került beépítésre. Az ingatlanhoz tartozik egy saját, 10 m2-es tároló.

Eladó Lakás - Bp X. ker. Dömsödi utca - R436100

62 000 000 Ft

X. kerületben, Felsőrákos városrészen, a Dömsödi utcában eladó egy felújított, 51 m2-es, kényelmesen kialakított, tetőtéri kislakás. A fűtés- és melegvíz előállítása gázcirkó berendezéssel történik. A lakás az udvarról külső lépcsőn közelíthető meg. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, készséggel állok rendelkezésre hívjon bármikor.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Nagyenyed utca - R436074

63 000 000 Ft

XII. kerületben, Krisztinavárosban, a Nagyenyed utcában eladó egy 63 m2-es, 2 + 1 félszobás, jó elosztású, utcai nézetű lakás egy polgári, liftes társasházban. Ideális választás lehet befektetésnek bérbeadásra (rövid/hosszútávra) vagy irodának is központi elhelyezkedése miatt. A lakásban házközponti fűtés van egyedi méréssel és vízóra. Az ingatlanhoz tartozik egy saját kis pince is. Remek közlekedés és ellátottság jellemzi. Várom hívását a hét bármely napján! Irányár: 63.000.000 Ft.

Eladó Lakás - Tata Kocsi utca - R435681

63 000 000 Ft

Eladó Tata Óváros szivében egy hangulatos, 89 nm-es, 4 szobás lakás. A ház és környezete rendezett, gyakorlatilag a város főterének közvetlen szomszédságában található. Üzletek, posta, polgármesteri hivatal, iskolák néhány perc sétával elérhetőek. Fűtés, melegviz előállítás gáz cirkóval történik. Parkolás az udvarban lehetséges.

Eladó Iroda - Bp VIII. ker. Somogyi Béla utca - R436108

63 000 000 Ft

Eladó egy központi helyen lévő iroda besorolású ingatlan a Blaha Lujza tér mellett. Oktatási tevékenységre, irodának, szépségszalonnak is kitűnő választás egyaránt ez a magas minőségben felújított és kivitelezett loft jellegű ingatlan. A duplex ingatlan alsó szintje 80 m2, felső szintje 45 m2-es. Tágas terek, szellős kialakítás jellemzi. Központi elhelyezkedése ellenére nagyon csendes is! Egyéb jellemzői: önálló központi gázfűtés, klimatizált helyiségek, hőszivattyús szellőzés,rendezett környezet, exkluzív kialakítás. Tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Irányár: 63.000.000 Ft + áfa.

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Hungária körút - R430117

63 250 000 Ft

XIV. kerületben, a Hungária körúton kínálom megvételre ezt az I. emeleti, 77 m2-es, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 2 KÜLÖN NYÍLÓ szobás, ERKÉLYES, 2 fürdőszoba WC-vel + külön WC, cirkófűtéses, NAPFÉNYES, átszellőztethető, utcai és kertre néző ablakokkal rendelkező, KITŰNŐ ELOSZTÁSÚ, 2016-ban teljes körűen, igényesen FELÚJÍTOTT lakást. Ideális befektetés, gyorsan kiadható és gyermekes család számára is kényelmes életet biztosít. Az 1-es villamos pár perc sétával elérhető. A gépesített konyhabútor, az előszobában és a szobában lévő beépített bútorok és a tükrös tolóajtó az ár részét képezi. Irányár: 63.250.000 Ft

Eladó Ikerház - Érd Judit utca - R435544

64 900 000 Ft

Érd-Ófaluban eladó egy 140 m2-es, 1 szintes, 5 szobás ikerház, amely egyik része 2015-ben épült, a másik 2021-es építésű és kisebb munkálatok még hátra vannak (pl. tető befejezése és külső homlokzati szigetelés és festés). Az ingatlan belső része teljes mértékben befejezett és lakott, áll 2 részből, egy 80 m2-es 3 szobás és egy 60 m2-es 2 szobás lakásból, amelyek igény esetén összenyithatók. Tartozik hozzá egy 780 m2-es telek is udvari beállóval. Irányár: 64.900.000 Ft.

Eladó Ikerház - Százhalombatta Szent László út - R435891

65 900 000 Ft

Százhalombatta-Óvárosban eladó egy új építésű, 1 szintes, 74 m2-es, 4 szobás ikerház a hozzá tartozó, 500 m2-es telekkel. Az ingatlan hőszivattyús fűtéssel kialakított. Udvari gépkocsibeálló tartozik hozzá. A buszjárat gyalogosan megközelíthető. Átadás 2024 I. negyedévben. Irányár: 69.900.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Dob utca - R430028

170 000 EUR

VII. kerületben, a Dob utca elején vált eladóvá ez a földszinti, 88 m2-es, 2+1 szobás, udvari nézetű, világos, gáz cirkó fűtésű Airbnb lakás. 12 ember befogadására képes. Idegenforgalmi tevékenységre, befektetők részére ideális, éves profit min. 7-8 millió forint. A rövidtávú kiadás engedélyezett, önkormányzatnál be van jelentve. A lakás bútorzata és felszerelése a vételár részét képezi. A lakás átlagos / jó állapotú, közös költség 15.000 ft. IRÁNYÁR 170.000 EURO Kérésre videot tudok küldeni.

Eladó Önálló ház - Tata - R435827

67 000 000 Ft

Eladó Tóváros szívében, felújításra váró, nagy alapterületű, jó fekvésű ház, mely egy 3 szobás lakást és egy 35 nm-es üzlethelyiséget foglal magában. Az ingatlan központi fekvéséből adódóan minden infrastruktúra és szükséges szolgáltatás rendelkezésre áll. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon, készséggel állok rendelkezésre!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.