Kiadó Lakás Bp VI. ker. Nagymező utca


Kiadó Lakás

R435720
235 m²
5
II.
Jó (3)
utca

A PESTI BROADWAY-on KIADÓ HATALMAS TEREKKEL RENDELKEZŐ, KÖRBENAPOZOTT IRODA, 235 m2. A belváros szívében, színházak, éttermek vonzáskörzetében, exclusive környezetben kiadó egy körbenapozott, hatalmas terekkel rendelkező lakás mely irodának kiváló. Joga stúdiónak, workshop-ok helyszínének, nyelvstúdiónak, irodának, bemutatóteremnek és még számos tevékenységre alkalmas.\\r\\nVI. kerületben, a Nagymező utcában kiadó egy 2. emeleti 235 m2-es, 5 szobás, körbe ablakos, körbenapozott, két erkélyes, irodának kiváló lakás. Az ingatlanban egy hatalmas fogadótér, hatalmas tárgyaló, előadóterem valamint külön bejáratú iroda-szobák, tároló-helyiség, konyha, fürdő, és két mellékhelyiség találhatók. Az ingatlan fűtését gázcirkó készülék biztosítja, a közös költség 66.000 Ft. Az ingatlan bekamerázott, riasztóval, légkondicionálóval felszerelt. A ház szép, karban-tartott, igényes, liftes ház. A közelben trolibuszok, 4-6-os villamos, földalatti, kávézók, éttermek, színházak, az Andrássy út. Az ingatlan 2 havi kaucióval, egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető, minimum 1 éves időtartamra bérelhető. Bérleti díj: 2.900 Euro.

Alapadatok

Azonosító R435720
Ingatlan típusa Lakás
Megbízás típusa Kiadó
Irányár 2 900 EUR
Négyzetméter ár 12 EUR
Hely Budapest, VI. kerület Nagymező utca
Térkép A térkép megjelenítéséhez kattintson ide
Városrész Terézváros, Nagykörúton belül
Emelet II.
Nézet utca

Kapcsolat

Telefonszám (30)998-8457
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Báthory utcai iroda
Telefonszám (iroda) (1)797-0167
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 235 m²
Valós 235 m²
Belmagasság 4

Egyebek

Fűtés gáz (cirkó)
Fény napfényes
Közös költség 66.000 Ft.
Közös költség megjegyzés A közös költség a közös világítást, a lift karbantartást, a szemétszállítás díját a lépcsőház takarítást és a közös képviselő díját tartalmazza.

Épület

Épült 1900
Emeletek VI.
Lakásszám 21-25
Szerkezet tégla
Épület stílusa polgári
Lépcsőház típusa zárt
Lift hívó
Megjegyzés A PESTI BROADWAY-on KIADÓ HATALMAS TEREKKEL RENDELKEZŐ, KÖRBENAPOZOTT IRODA, 235 m2. A belváros szívében, színházak, éttermek vonzáskörzetében, exclusive környezetben kiadó egy körbenapozott, hatalmas terekkel rendelkező lakás mely irodának kiváló. Joga stúdiónak, workshop-ok helyszínének, nyelvstúdiónak, irodának, bemutatóteremnek és még számos tevékenységre alkalmas.\\r\\nVI. kerületben, a Nagymező utcában kiadó egy 2. emeleti 235 m2-es, 5 szobás, körbe ablakos, körbenapozott, két erkélyes, irodának kiváló lakás. Az ingatlanban egy hatalmas fogadótér, hatalmas tárgyaló, előadóterem valamint külön bejáratú iroda-szobák, tároló-helyiség, konyha, fürdő, és két mellékhelyiség találhatók. Az ingatlan fűtését gázcirkó készülék biztosítja, a közös költség 66.000 Ft. Az ingatlan bekamerázott, riasztóval, légkondicionálóval felszerelt. A ház szép, karban-tartott, igényes, liftes ház. A közelben trolibuszok, 4-6-os villamos, földalatti, kávézók, éttermek, színházak, az Andrássy út. Az ingatlan 2 havi kaucióval, egy havi bérleti díjjal azonnal költözhető, minimum 1 éves időtartamra bérelhető. Bérleti díj: 2.900 Euro.

Helyiségek

Szobák száma (kialakítható szobaszám) 5 (5)
Belső szintek 1
Név Méret Félszoba Különbejárat Nézet Tájolás
Szoba 57.5 Nem van utca D-NY
Szoba 21.84 Nem van utca D-NY
Szoba 21.84 Nem van utca D-NY
Szoba 35 Nem van udvar D-K
Szoba 19.5 Nem van udvar D-K
Előszoba 40
WC 5
WC 2
Konyha 15
Raktár 9
Erkély / Loggia 2.05
Erkély / Loggia 2.05
Erkély / Loggia 8
Egyéb 15

Állapot

Ingatlan Jó (3)
Ház kívül Jó (3)
Ház belül Jó (3)

Extrák

Riasztóvan
Klímavan
Redőnyvan
Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Parkolási lehetőség Fizető övezet
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XXIII. ker.
Kertvárosi körút

249 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Balatonfenyves

114 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Kisszentmihály

200 000 000 Ft

Eladó Üzem
Bp XVIII. ker.
Gyömrői út

115 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kertváros

136 400 000 Ft

Eladó Lakás
Bp V. ker.
Veres Pálné utca

54 000 000 Ft

Kiadó Iroda
Bp V. ker.
Hold utca

420 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Visegrádi utca

300 000 EUR