Eladó Telek Dabas


Eladó Telek

R435854
400 m²
0

Dabas Sáriban csendes kis utcában, új építésű házak szomszédságában eladó egy 400 m2-es telekrèsz, melyre ikerházfèl van tervezve. A telek már körbe van kerítve igényes WPC kerítéssel. Az eladó vállalta, a kerítés és az utca közötti bejáró tèrkövezèsèt. Tervek szerint az épület 70,38nm lakótèrrel rendelkezik, melyben 2 hálószoba és egy amerikai konyhás nappali helyezkedik el. A házhoz tartozik egy fedett terasz és garázs is. A két házfèl a garázsnál kapcsolódik és külön bejárattal rendelkezik, így egyáltalán nem zavarják egymást a lakók. Ha szívesen megnézné személyesen is ezt a remek építési telket, hívjon bizalommal.

Alapadatok

Azonosító R435854
Ingatlan típusa Telek
Megbízás típusa Eladó
Irányár 16 500 000 Ft
Négyzetméter ár 41 250 Ft
Hely Dabas

Kapcsolat

Telefonszám (70)381-1452
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.
Iroda Dabasi iroda
Telefonszám (iroda) (29)361-049
Amennyiben szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot, kérjük, hívja a megadott telefonszámot. A kapcsolatfelvétel során rögzíteni fogjuk az Ön nevét, telefonszámát és email címét.

Terület

Hivatalos alapterület 400 m²

Épület

Megjegyzés Dabas Sáriban csendes kis utcában, új építésű házak szomszédságában eladó egy 400 m2-es telekrèsz, melyre ikerházfèl van tervezve. A telek már körbe van kerítve igényes WPC kerítéssel. Az eladó vállalta, a kerítés és az utca közötti bejáró tèrkövezèsèt. Tervek szerint az épület 70,38nm lakótèrrel rendelkezik, melyben 2 hálószoba és egy amerikai konyhás nappali helyezkedik el. A házhoz tartozik egy fedett terasz és garázs is. A két házfèl a garázsnál kapcsolódik és külön bejárattal rendelkezik, így egyáltalán nem zavarják egymást a lakók. Ha szívesen megnézné személyesen is ezt a remek építési telket, hívjon bizalommal.

Extrák

Maradandó ingóságok Nincs

További információk

Parkolóhely Nincs
Ilyen méretű ingatlanok
Környéken levő ingatlanok
Hasonló ingatlanok

Eladó Önálló ház
Bp XVII. ker.
Rákoscsaba-Újtelep

167 500 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVI. ker.
Ilonatelep

135 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIV. ker.
Alsórákos

372 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp XIII. ker.
Újlipótváros

300 000 000 Ft

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Istenhegyi út

79 900 000 Ft

Kiadó Raktárépület
Bp XXII. ker.

690 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VII. ker.
Peterdy utca

49 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Diószegi Sámuel utca

16 990 000 Ft