A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 348 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Eladó Szálloda - Visegrád
 
IGAZI KURIÓZUM! DUNAKANYARBAN FESTŐI KÖRNYEZETBEN CSODÁLATOS DUNAI PANORÁMÁS SZÁLLODA! Visegrádon kínálom megvételre ezt az egykor Görgey Arthur tábornok tulajdonát képező, 2586 m2-es telken lévő 820 m2-es, 4 szintes, 22 szobás, mindegyik saját fürdőszobával, néhány terasszal, ahonnan lélegzetelállító csodálatos panoráma tárul elénk, külön wellness részleggel, kültéri jakuzzi, fűtött medence, szauna, meleg konyhás étterem, panorámás kerthelyiség, 3 boros pincével, 20 autónak kültéri felszíni privát parkolóval rendelkező, 2021-ben teljes körűen és igényesen felújított Dunai panorámás ingatlant. A villa épület az 1800-as évek közepén épült, klasszikus stílusú, műemlék védelem alatt álló, történelmi hotel és étterem. A kert több szintes, parkosított, füvesített, örökzöldekkel, virágzó növényekkel, napozóterasszal és fantasztikus panorámával. Olyan igényes új tulajdonost keresünk akinek értéket képvisel ez a varázslatos történelmi múlttal rendelkező egyedi adottságú ingatlan. A szálloda tökéletes helyszín esküvők, céges vagy magán rendezvények lebonyolítására is. Irányár: 3.950.000 EURO
3 950 000 EUR
Eladó Lakás - Bp XX. ker.
Pesterzsébet 
XX. kerületben, csendes mellékutcában eladó egy 20 nm-es, 1 szobás, konvektor fűtésű, műanyag nyílászárós lakás, egy 7 lakásos, tiszta, kultúrált, közös udvaros társasházban. A közös költség 9.000,- Ft A Határ út és a Szent Erzsébet tér is rövid sétával elérhető, így a közlekedés nagyon jó. Tehermentes.
17 000 000 Ft
Eladó Lakás - Bp XI. ker.
Szüret utca 
GELLÉRTHEGY LÁBÁNÁL ELADÓ GARZONLAKÁS! XI. kerületben, a Szüret utcában kínálunk megvételre egy 35 m2-es lakás besorolású, szuterén ingatlant. A lakás egyszobás, ablakos konyhás, ablakos kádas fürdővel rendelkezik. A közös költség 10.500 Ft., ami a vízfogyasztást magában foglalja, a fűtést elektromos panel biztosítja. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Irányár: 32.000.000 Ft.
30 000 000 Ft
Eladó Ikerház - Százhalombatta
Szent László út 
Százhalombatta-Óvárosban eladó egy új építésű, 1 szintes, 74 m2-es, 4 szobás ikerház a hozzá tartozó, 500 m2-es telekkel. Az ingatlan hőszivattyús fűtéssel kialakított. Udvari gépkocsibeálló tartozik hozzá. A buszjárat gyalogosan megközelíthető. Átadás 2024 I. negyedévben. Irányár: 69.900.000 Ft.
65 900 000 Ft
Eladó Üzlethelyiség - Bp XVI. ker.
Cinkota 
KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGÚ ÉTTEREM, FREKVENTÁLT HELYEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, HALASTÓVAL, JÁTSZÓTÉRREL ELEADÓ! XVI. kerületben, Cinkotán kínálom megvételre ezt a 2013-ban épült, 3000 m2-es telken lévő, 2 szintes, 305 m2-es + 87 m2-es tetőtér (ami jelenleg raktár, de igény esetén könnyen lakássá alakítható), padlófűtéses, klimatizált, DNY-i fekvésű, napfényes, 170 fő ültetésére alkalmas éttermet csodálatos kerttel, halastóval és játszótérrel. Az étterem télen 136 fő ültetett vendégnek tud helyet biztosítani, így családi és céges rendezvények, esküvők lebonyolítására is kiválóan alkalmas. A hatalmas üveg nyílászáróknak köszönhetően nyáron az étterem egybenyitható a tágas kerthelyiséggel, ahol további 34 fő ültethető a napsütéstől védett kifeszített vitorlavásznak alá. Az ingatlan 2013-ban épült, minden évben további fejlesztéseken esett át, így felújítást nem igényel, két utcáról is megközelíthető, két külön bejárattal és 44 állásos saját területű parkolóval rendelkezik. Az ingatlanban teljeskörűen kiépített kamerarendszer és riasztó rendszer található. Az épület egész területén padlófűtés lett kiépítve. 1000 kWh termelésű napelem rendszer teljesítménye megháromszorozható a meglévő engedély és az inverter kapacitásának köszönhetően. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, teljes bútorzat, műszaki egységek, kiegészítő eszközök a vételár részét képezik! Irányár: 770.000.000 Ft.
770 000 000 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Szentendre
Boldogtanya

125 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp X. ker.
Kolozsvári utca

34 990 000 Ft

Eladó Üzem
Bp X. ker.
Jászberényi út

6 000 000 EUR

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

60 570 000 Ft