CDC Ingatlan - minden, ami ingatlan

A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 1675 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Eladó Lakás - Bp VI. ker.
Andrássy 
VI. kerületben, az Andrássy úton felújított homlokzatú liftes ház 2. emeletén 55 nm-es - tulajdoni lapon 1 szobás de átalakítások után 3 félszobás -, nyugati tájolású lakást kínálok megvételre. Csengery utcára néznek az ablakok, a lakás nemrég kapott új konyhabútort, a kémény bélelése és a vezetékek cseréje két éve megtörtént. A lakás cirkó fűtéses, alacsony fenntartású, jelenlegi elosztásából kifolyólag ideális rövid vagy hosszú távú kiadásra.
145 000 EUR
Eladó Lakás - Bp XV. ker.
Nádastó park 
CSENDES PARKOKKAL TELI,KÖRNYEZETBEN XV. kerület egyik legkedveltebb részén a Nádastó parkban eladó ez a 50 m2-es két (különnyíló)szobás jó állapotú lakás SZIGETELT 4 emeletes kis lakóközösségű társasházban.Az ingatlan pár éve gépészetileg felújításra került víz és teljes új villany vezeték hálózatot cserélték.Az ablakok műanyagok konyhája is világos ,nagy ablakos mindhárom helyiség egy csendes zöld parkra néz délkeleti tájolással.A rezsi nagyon kedvező távfűtése egyedi mérős.Minimális ráfordítással egy tisztasági festés után költözhető lakás. Az ingatlan TEHERMENTES AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ.A környezet jól ellátott minden a közelben megtalálható.Közlekedés tökéletes belváros 20 percre.Autóval M3,M0 bevezető szakasza is pár percre. Hívjon nézze meg ,tegyen ajánlatot ne maradjon le erről a jó kis lakásról!
24 490 000 Ft
Eladó Lakás - Bp XI. ker.
Budafoki út 
Eladó a XI. kerületben a Budafoki úton az ELTE közelében egy jó állapotú liftes ház első emeletén egy 57 m2-es nappali + három félszobás, jó állapotú lakás. Minden szoba külön nyíló, és fekvő galériával ellátott. Jelenleg diákszállónak van kialakítva, két fürdőszobával, közös konyhával és étkezővel. A jelenlegi bérlők maradnának. Minden szempontból tökéletes infrastruktúra. Irányár: 38,99 Mft.
38 990 000 Ft
Eladó Lakás - Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül 
Kis oázis Budapest szívében! VI. kerület körúton belüli részén, jelenleg építés alatt álló ház II. emeletén kínáljuk megvételre ezt a 78 nm alapterületű 2+1 félszobás lakást.
77 507 100 Ft
Eladó Házrész - Bp XIII. ker.
Angyalföld 
XIII. kerületben, Angyalföldön kínáljuk eladásra ezt négy szinten elhelyezkedő, 320 nm alapterületű házrészt.
220 000 000 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.