A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 1322 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Eladó Lakás - Bp I. ker.
Lánchíd utca 
A Várdomb oldalában található a lakás, melynek ablakai a Vár falára és a ház belső kertjére néznek. A Lánchíd 5 perc sétára van, így a Belváros is akár könnyű sétával megközelíthető, ahol számos étterem és szórakozási lehetőséget találhatunk. A Lánchíd utcában is valamint a Fő utcában is számos tradicionális étterem várja a vendégeket. A Batthányi téri bevásárolócsarnok körülbelül 10 percre van tömegközlekedéssel. Parkolás: utcán lehetséges. Lakás: Nagyon csendes, két hálószobás 3. emeleti lakás, melynek ablakai a Várfalra néznek. Amerikai konyhás, teljesen gépesített, modern bútorzatú lakás, riasztóval és légkondicionálóval felszerelve. A konyha mellett egy kis tároló – kiegészítő helyiség is található. A főhálóban illetve a nappaliban beépített szerkények biztosítják a tárolást. Az ár tartalmazza a bútorokat.Közös költéség: 40.450.- Ft / hó ( fűtési átalányt tartalmaz) Lift: van a házban Fűtés: házközponti Extra: riasztó, légkondicionáló, erkély.
350 000 EUR
Eladó Lakás - Bp XVI. ker.
Védő utca 
XVI. kerület kedvelt részén, Nagyicce telepen a Védő utcában kínálunk eladásra egy IV. emeleti 42 m2-es, másfél szobás, jó állapotú világos, napfényes, nyugati tájolású tégla lakást egy 20 lakásos rendezett lif nélküli társasházban. Az ingatlanban 2 éve műanyag ablakos nyílászárókat szereltek be redőnnyel, bejárati ajtót biztonságira cseréltek és tisztasági festés is történt. A rezsiköltség kedvező minden egyedi fogyasztás alapján fizetendő.Fűtése cirkófűtés. A vételár részét képezi a lakásban lévő összes IKEÁS bútor. Tároló is tartozik,a lakáshoz. Ajánlom az ingatlant befektetőknek, elhelyezkedése miatt hosszútávra jól kiadható, első lakásnak pároknak, egyedülállóknak is remek választás lehet! A ház rendezett anyagilag. A környék csendes kertvárosi de mégis minden a közelben iskola, óvoda, több bevásárlási lehetőség. Közlekedés kiváló az Örs vezér tere 10 perc alatt elérhető. Pár perc sétára háztól van a HÉV és több busz megálló is található. TEHERMENTES áprilisi költözés lehetséges! Hívjon bizalommal a hét bármely napján!
24 900 000 Ft
Eladó Iroda - Bp V. ker.
Vadász utca 
Budapest V. kerületében, Lipótvárosban, a Vadász utcában a közelmúltban teljes körű felújításon átesett társasházban kínálok megvételre egy pinceszinti, (fél szuterén) utcai bejáratos 73 nm-es, raktár besorolású, de jelenleg irodaként hasznosított, több részre osztott helyiséget. Az ingatlan jelentős része öt éve teljes körű felújításon esett át (esztétikai és műszaki értelemben is). Tökéletes választás befektetési jelleggel, de akár vállalkozási célokra is ideális. Igény esetén egy saját lépcsőházzal összeköthető a felette lévő földszinti 77 nm-es három különnyíló szobás lakással. Az üzlethelyiség irányára: 49 m ft.
49 000 000 Ft
Eladó Önálló ház - Biatorbágy
Ybl Miklós sétány 
Biatorbágyon eladó központtól 5 percre, csendes utcában 300 m2-es, 2 szintes családi ház. A 4 szobás, cirkófűtéses, körbenapozott ház szintenként 100 m2. A telek 500 m2, 3 beállásos garázs van a házban, továbbá kerti világítás, locsoló rendszer, amely fúrt kútról megy és a WC meg a mosógép is erről működik. Klíma, márvány kandalló, 2 körös riasztó rendszer, napernyő a teraszon. Kisbolt, ovi pár méterre, ALDI, posta, gyógyszertár 5 percre, buszmegálló 2 percre van. A busz az Etele térre kb fél óra alatt érkezik. Biatorbágy az M0-M1-M7 találkozásánál van, így a Balaton, Győr-Ausztria és a repülőtér is könnyedén elérhetőek.
69 000 000 Ft
Eladó Üzlethelyiség - Bp XIII. ker.
Tüzér utcai ltp. 
KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT! A XIII. kerületben, a Tüzér utcában, bejáratott, saját tulajdonú, jó helyen lévő, 3 szintes, belső liftes, 475 m2-es üzlethelyiség eladó. Az üzlet földszintjén 145 m2 eladótér, WC-kézmosó, az emeleten 158 m2 iroda, benne konyha, fürdő, WC. Továbbá raktározási célra, vagy akár lakásnak is kialakítható 170 m2 padlástér található. Az ingatlan fűtése gáz cirkófűtéssel megoldott, valamint tartozik hozzá az udvarban fedett raktárhelyiség, ami 60 m2-es. Az udvaron 4 autónak beállási lehetősége van. Az üzlethelyiség ideális olyan befektetők, vállalkozók vagy magánszemélyek számára, akik biztos, magas hozamú bevételt szeretnének elérni. De ha más opciót szeretnének, az ingatlan elbontása után, 12 lakásos társasházat lehet építeni. A beépíthetőség 75 %. Az utcafront oldalán 12 méter magasságig építhető.
190 500 000 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Ladánybene

34 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XVIII. ker.
Hengersor utca

60 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Soroksári út

35 000 000 Ft

Eladó Önálló ház
Bp XIX. ker.
Kispest

85 000 000 Ft