A CDC Ingatlan az Ön sikerének a kulcsa :

  • Ingatlan értékesítő kollégáink közreműködése az ügyfeleink számára garantálják az ingatlan tranzakció magas szakmai színvonalát,
  • A CDC Ingatlan irodák hatékony működése biztosítja az optimális szakmai infrastruktúrát mind az ingatlan (ház , lakás , telek , kereskedelmi ingatlan) eladók , mind a vevők számára a sikeres ingatlan eladáshoz és vételhez,
  • A CDC Ingatlan adatbázisának átfogó ingatlan kínálata elősegíti a tranzakciók létrejöttét.

A CDC Ingatlan Franchise Ingatlanközvetítő Hálózat 2007 óta egyik meghatározó szereplője a budapesti ingatlanközvetítő piacnak. Az ingatlanközvetítés terén dolgozó sok száz tapasztalt ingatlan értékesítő kollégánk révén Budapest belső és külső kerületeinek ingatlan specialistájává váltunk, de ingatlanközvetítési tevékenységünk kiterjed az ország egész területére.

A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és törekvésünk az, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére hamarosan az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt az értékbecsléstől (lakás, ház, telek, kereskedelmi ingatlanok) a tanácsadásig egészen a szerződéskötéssel záródó ingatlan értékesítésig. Az otthonteremtésben ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, akár ingatlan hitel megoldások területén is. Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás, továbbá albérletek közvetítésére is.


Az ingatlanközvetítés területén szerzett óriási tapasztalatunk garancia mind az eladói, mind a vevői oldal számára, hogy az ingatlan tranzakciót gyorsan és megbízhatóan tudja lebonyolítani.

A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás, ház, telek és kereskedelmi ingatlan, (eladó és kiadó) albérlet szerepel.

Törekvésünk, hogy ingatlan adatbázisunkban csak olyan ingatlan szerepeljen, melynek értékesítési kondíciói (különösen az ár) megfelelnek az adott ingatlan korrekt piaci értékének.

A franchise, illetve alfranchise partnerek (az egyes irodák, és az irodák munkatársai) nem a franchise hálózat, vagy annak működtetője (cdc studio kft.) nevében, vagy képviseletében járnak el tevékenységük során. A franchise és alfranchise partnerek tevékenysége (ingatlanközvetítői tevékenység) nem jogosítja, és nem kötelezi a cdc studio kft –t, és nem hoz létre jogviszonyt az ingatlanközvetítői szolgáltatást igénybevevők (az ügyfelek) és a cdc studio kft. között.

Jelenleg 357 db ingatlan található az adatbázisunkban

A cdc ingatlan közvetítő iroda igazi erőssége munkatársai ingatlan szakmai elhivatottságában, képzettségében és értékesítési tapasztalatában rejlik. A cdc ingatlan számos hazai és külföldi partnerirodával áll kapcsolatban, ezáltal képesek vagyunk több ingatlan piaci résztvevőt is bevonni egy-egy ingatlan értékesítésébe. A cdc ingatlan munkatársai, partnerei közül sokan beszélnek nyelveket, angolul, németül, olaszul, ivritül, oroszul és spanyolul is tárgyalóképesek.

Megtisztelő érdeklődése esetén akár házat, lakást, telket, kereskedelmi ingatlant keres akár Pesten, akár Budán, vagy Magyarország további területein munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.


Ízelítő kínálatunkból:

Kiadó Raktárépület - Szigetszentmiklós
 
Szigetszentmiklóson kínálom bérbevételre ezt a 2400 m2-es telken lévő, 960 m2 alapterületű, ÚJ ÉPÍTÉSŰ üzlethelyiség/telephely/raktár funkciójú épületet. Az épület személyautóval és tehergépkocsival is könnyen megközelíthető, az M0-hoz nagyon közel, a főútról kiválóan látható, a logok és egyéb marketing eszközök nagy felületen megjeleníthetők. Az épület környezete rendezett, körben új építésű ingatlanok találhatók, melyek komoly vállalkozások telephelyei. A projekt jelenleg kivitelezési fázisban van, a felépítmény 2023 III. negyedévben válik átadhatóvá. A belső kialakítás jelenleg még rugalmasan módosítható, akár a szociális blokk, akár a homlokzati elemek, design elemek. Műszaki paraméterek: 6 m belmagasság (ereszmagasság). 5t/m2 terhelhetőségű ipari padló. 10cm vtg szendvicspanel falazat, alacsony energia-fogyasztás, áramtermelés részben napelemmel. 7 db saját parkoló (része az árnak, de igény szerint további parkolóhelyek kialakíthatók). Az ingatlan hosszú távra, megbízható, stabil egzisztenciájú vállalkozás számára kiadó. A speciális bérlői igények pl. szoc. blokk, portál, stb. kialakítása egyedi megállapodás alapján megvalósítható. Minimum 5 évre bérelhető és szerződéskötéshez 2 havi kaució szükséges. Bérleti díj: 2.300.000 Ft.
2 300 000 Ft
Eladó Lakás - Bp VIII. ker.
Mátyás tér 
VIII. kerületben, a Mátyás téren, felújított homlokzatú, polgári épület magasföldszintjén csendes, udvari nézetű, teljes felújításra szoruló garzonlakást kínálok megvételre. A lakásban a nagy belmagasság lehetővé teszi a galéria kialakítását is. Az ingatlan gyorsan birtokba vehető, nem lakott. Igény szerint lehetőség van egy 8,8 m2-es szobát a lakáshoz csatolni illetve egy 3-4 m2-es belső kertet is!
23 500 000 Ft
Eladó Lakás - Bp XVI. ker.
Orsika tér 
XVI. kerület közkedvelt részén, Mátyásföldön, a Centenáriumi lakótelepen eladó egy 2. emeleti, 58 m2-es, 2 + 1 félszobás, parkra néző, zavartalan kilátással rendelkező, erkélyes, napfényes, kitűnő elrendezésű, azonnal költözhető, tehermentes öröklakás. A beépített, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi! Az ingatlan kívül-belül jó állapotú, 4 emeletes, 12 lakásos panelépületben található. Az ingatlan alacsony fenntartású. Közösköltsége, mely a melegvíz és a fűtés díját is tartalmazza, mindössze 25.000.-Ft/hó. A hely tömegközlekedésileg kiváló. Közért, iskola, játszótér rövid sétatávolságon belül. Amennyiben szeretné megnézni vagy kérdése lenne, kérem hívjon. Az ingatlan rendkívül rugalmasan megtekinthető! Irányár: 43,5 M Ft.
43 500 000 Ft
Eladó Lakás - Bp VIII. ker.
Üllői út 
VIII. kerületben, a Palotanegyedben megvételre kínálunk egy karban tartott, nagypolgári ház legfelső szintjén lévő, 107 m2-es, 4 szobás, jó állapotú, utcai nézetű, napfényes lakást. Elhelyezkedése miatt hosszú távú kiadásra is alkalmas, jelenleg is bérlő lakja.
85 000 000 Ft
Eladó Önálló ház - Szentendre
Boldogtanya 
SZENTENDRÉN PANORÁMÁS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS, NAPELEMES CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Boldogtanya városrészen, sorompóval zárt villaparkban kínálom megvételre ezt az 1065 m2-es telken lévő, 2 szintes, 200 m2-es, amerikai konyhás nappali és 2 külön nyíló szobás, gardróbszobás, nagy teraszos, napfényes, padlófűtéses, napelemes, minőségi anyagokkal kivitelezett, új építésű, luxus családi házat. A lakótér egy szintes, nappali-étkező-konyha + 2 hálószobás, tágas kádas-épített zuhanyzós fürdővel, bidével, két toalettel, gardrób szobával, kamrával, nagy teraszokkal. A ház alatt 54 m2-es 2 állásos teremgarázs található, tárolóval, mosókonyhával, elektromos autó töltési lehetőséggel. A ház Porotherm téglából épült, lapostetős, 25 cm-es lépésálló szigeteléssel, 25 cm-es perlit betonnal és pvc szigeteléssel. A födém betonból készült. A külső homlokzat 15 cm-es grafitos szigetelést kapott. A külső nyílászárók 3 rétegű műanyag thermo üvegesek, zsalugáterrel felszereltek, viharérzékelővel elektromos redőnnyel. A szobák laminált parkettával vannak burkolva, a vizes helyiségek járólappal. Energetikai besorolása: AA++ A képeken szereplő bútorok a vételár részét képezik. Irányár: 219.000.000 Ft.
219 000 000 Ft
Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

  • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
  • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
  • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
  • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Kiadó Raktárépület
Bp X. ker.
Vaspálya utca

750 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Alsórákos

65 990 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
Józsefváros, Nagykörúton kívül

89 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XII. ker.
Márvány utca

62 900 000 Ft