Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
 • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
 • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
 • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Szobránc utca - R434134

32 500 000 Ft

XIV. Istvánmezőn, a csendes, ősfás Szobránc utcában, közel a Stefánia úthoz, jó állapotú társasház 3. emeletén eladó egy 49 nm-es, 1,5 szobás, jó állapotú, erkélyes, cirkó fűtéses lakás. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Tehermentes, gyorsan költözhető.

Eladó Lakás - Bp II. ker. - R434133

54 500 000 Ft

Eladó Szálloda - Fertőrákos - R434131

117 000 000 Ft

Sopron és a Fertő-tó között elhelyezkedő Fertőrákoson, festői környezetben eladóvá vált egy 15 szobás, jelenleg panzióként üzemeltetett ingatlan. A 720 m2-es, tágas terekkel rendelkező ingatlan páratlan lehetőségeket kínál vállalkozó szelleműeknek kiváló felépítésének és fekvésének köszönhetően. A telek 829 m2-es, rálátni a 2-3 km-re fekvő Fertő-tóra. A szobák két saját bejáratú házrész 3 szintjén kerültek kialakításra, így az ingatlan tökéletesen funkcionálhat akár több generációs családi házként is. 6 db apartman lett kialakítva, mindegyik saját fürdővel és konyhával rendelkezik, illetve 9 szoba található, mindegyik saját fürdővel rendelkezik és valamely apartmanhoz, szobához terasz is tartozik. A szuterén szint egy része utcára néző bejárattal közelíthető meg, mely üzlethelyiség kialakítására is alkalmas. Az ingatlan rendkívül jó állapotban van: 2004-ben épült, majd 2010 során további műszaki és esztétikai felújításokon esett át. A fűtésrendszer szolárpanellel, óriási melegvíz tárolókkal és napelemekkel lett korszerűsítve, így az ingatlan rendkívül alacsony rezsiköltséggel üzemel. Emellett gáz és vegyes tüzelésű kazán, radiátor valamint a szuterén szinteken padlófűtés is rendelkezésre áll. Parkolási lehetőség az udvaron külön, vendégek számára kialakított beállóval biztosított (10 autó). Fertőrákos turisztikai szempontból rendkívül frekventált, a Fertő tó partján elnyúlva, több gyalogos- és kerékpárúttal körül ölelve. Soprontól és az osztrák határtól is mindössze néhány kilométerre helyezkedik el. A környék munka lehetőségei és természeti adottságai miatt a panzió bevezetett vendégkörrel rendelkezik. További fotókat illetve alaprajzokat kérésre küldök.

Eladó Önálló ház - Hernád - R434130

21 900 000 Ft

Hernád központi részén, 74m2-es, összközműves családi ház, 1515m2-es telekkel eladó! Vállalkozásra is tökéletes az ingatlan, jelen állapotában üzletnek van kialakítva, de akár egy leendő otthonnak is megfelelhet. Van benne padlófűtés, gáz cirkó adja a meleg nagy részét, riasztóval felszerelt, tágas, nagy terei a modern élet elvárásainak teljesen megfelel. Jó az elhelyezkedése, illetve a ház felosztása is, ezen felül 2006-ban teljes szerkezete fel lett újítva, úgymint áram hálózat, víz és szennyvíz hálózat, modern műanyag nyílászárók lettek beépítve. 2016-ban teljes tetőcserén esett át. Ha vállalkozásának keres helyet, vagy egy szép családi házat családjának, ne keressen tovább, hívjon bizalommal.

Eladó Lakás - Bp X. ker. Zágrábi utca - R434128

25 900 000 Ft

X. kerületben, a Zágrábi utcában kínálunk megvételre egy 44 m2-es, I. emeleti, parkra néző, délnyugati tájolású, konvektoros fűtésű, 2 m2-es erkéllyel rendelkező, jó állapotú lakást. A közös költség 21.500 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízhasználatot és a felújítási alapot.

Eladó Önálló ház - Táborfalva - R434126

25 000 000 Ft

FALUSI CSOK igénybe vehető!!! El kell, hogy áruljak magamról valamit! Táborfalva frekventált részén találsz meg, kb. 40 éves vagyok, vályogból építettek, aztán az évek során bővítettek egy kis téglával. Ezek a kedves emberek akik most itt élnek mind a 65 m2-emet felújították. Új csöveket, vezetékeket, nyílászárókat, és burkolatokat kaptam Tőlük. Ők még maradnának, de mivel bővül a családjuk már kicsi vagyok nekik, pedig igazán gondos gazdáim voltak. Most várok egy olyan családot, akinek a 2 hálószobám, és amerikai konyhás nappalim elég teret ad. Kössük össze az életünket, hívja a közvetítő hölgyet, Ő mindenben segíteni fog.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Frangepán utca - R434125

64 444 000 Ft

Angyalföld közkedvelt részén megvételre kínálunk egy azonnal költözhető, 8 emeletes formabontó épület együttes modern társasházi lakásait. Az építtető a fejlesztés keretében, egy megközelítőleg 300 lakásból álló épületet valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával. A lakások 40 m2-től egészen a penthouse vagy akár belső 2 szintes kialakításban valósulnak meg. A magas műszaki tartalomnak és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, alacsony fenntartási költséggel kalkulálhat az új tulajdonos. A lakópark tervezésénél az egyik legfőbb szempont volt a jó elosztás, a funkcionálisan hatékony élettér kialakítása. Műszaki paraméterekkel, a megtekintéssel és fizetési ütemezéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen! Ez a lakás : IV. emeleti, nettó 72,6 m2 + 8,7 m2-es terasszal rendelkező, amerikai konyha + nappali + 2 hálószoba.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Frangepán utca - R434124

69 392 000 Ft

Angyalföld közkedvelt részén megvételre kínálunk egy azonnal költözhető, 8 emeletes formabontó épület együttes modern társasházi lakásait. Az építtető a fejlesztés keretében, egy megközelítőleg 300 lakásból álló épületet valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával. A lakások 40 m2-től egészen a penthouse vagy akár belső 2 szintes kialakításban valósulnak meg. A magas műszaki tartalomnak és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, alacsony fenntartási költséggel kalkulálhat az új tulajdonos. A lakópark tervezésénél az egyik legfőbb szempont volt a jó elosztás, a funkcionálisan hatékony élettér kialakítása. Műszaki paraméterekkel, a megtekintéssel és fizetési ütemezéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen! Ez a lakás : VI. emeleti, nettó 77,4 m2 + 12,66 m2-es terasszal rendelkező, amerikai konyha + nappali + 3 hálószoba.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Corvin sétány - R434122

81 000 000 Ft

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Frangepán utca - R434121

82 696 000 Ft

Angyalföld közkedvelt részén megvételre kínálunk egy azonnal költözhető, 8 emeletes formabontó épület együttes modern társasházi lakásait. Az építtető a fejlesztés keretében, egy megközelítőleg 300 lakásból álló épületet valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával. A lakások 40 m2-től egészen a penthouse vagy akár belső 2 szintes kialakításban valósulnak meg. A magas műszaki tartalomnak és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, alacsony fenntartási költséggel kalkulálhat az új tulajdonos. A lakópark tervezésénél az egyik legfőbb szempont volt a jó elosztás, a funkcionálisan hatékony élettér kialakítása. Műszaki paraméterekkel, a megtekintéssel és fizetési ütemezéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen! Ez a lakás : VII. emeleti, belső kétszintes, nettó 71,25 m2 + 54,56 m2-es teraszokkal rendelkező, amerikai konyha + nappali + 2 hálószoba.

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Petőfi kert - R434120

159 000 000 Ft

XVI. kerületben, Mátyásföld legszebb részén, Petőfi kertben kínálunk megvételre egy 390 m2-es, kétszintes családi házat, melyben két külön bejáratú, összkomfortos lakás található, de könnyen egybenyitható. A 65 m2-es apartmanban, nappali + 1 hálószoba, konyha, étkező, előszoba, fürdőszoba található. A nagyobb lakás 178 m2-es, 4 hálószobás, ehhez tartozik egy 114 m2-es, teljesen kiépített szuterén rész, ahol a garázs, 2 +1 félszoba, konyha, előszoba, illetve a wc került kialakításra. Ez a rész a kert felől is megközelíthető, külön bejárattal rendelkezik, így azt vállalkozás üzemeltetése esetén teljesen el lehet szeparálni a fenti életterektől. Az emeleten a legnagyobb hálószobában van légkondicionáló, a nagy nappali pedig kandallóval is fűthető, mely a nyitott lépcső miatt az emeleti helyiségek fűtését is részben kiváltja. Kívülről még egy zárt kerékpár tárolónak is jutott hely. A közelben található az Erzsébetligeti uszoda, kerékpárút a Naplás-tóhoz, Hermina bringapark, iskola, óvoda, a Szerb Antal Gimnázium és megannyi vásárlási lehetőség.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Dráva utca - R434119

23 900 000 Ft

XIII. kerületben, Újlipótváros szélén, a Dráva utcában eladó egy 25 nm-es, 1 szobás, II. emeleti, udvari nézetű, konvektor fűtésű, frissen és teljes körűen felújított lakás. A felújítás még folyamatban van, pár héten belül birtokba vehető. A képek referencia fotók. Közlekedés kiváló, az M3-as metró megállója 2 perc séta.

Eladó Lakás - Bp X. ker. Kőrösi Csoma Sándor - R434118

27 950 000 Ft

X. A Kőrösi Csoma Sándor út és a Harmat utca sarkán, csúsztatott zsalus házban eladó egy parkra néző, 46 nm-es, 1,5 szobás, jó állapotú, ablakos konyhás, kiváló elosztású, házközponti fűtéses lakás. Az ingatlan új nyílászárókkal-redőnnyel felszerelt. A gépesített konyhabútor az ár részét képezi. A lakáshoz tartozik egy saját tároló.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Dembinszky utca - R434117

41 900 000 Ft

VII. kerületben, a Dembinszky utcában kínálunk megvételre egy III. emeleti, hivatalosan 48 m2, a valóságban 52 m2-es, nappali + 1 hálószobás, cirkófűtésű, klímával felszerelt, utcai nézetű, napfényes lakást. Az ingatlan teljes körűen felújított, műszakilag és esztétikailag egyaránt. A felújítás során új nyílászárók (nyíló-bukó funkcióval) kerültek beépítésre. Újjáépítésre került a teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték hálózat, valamint új burkolatokat és szanitereket kapott az összes helyiség. A lakás bejárata előtt egy széles folyosó helyezkedik el, ahol kialakítható egy kis teraszrész a lakáshoz kapcsolódóan. A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedileg gyártott, minőségi konyhabútor a beépített gépekkel, a beépített gardróbszekrény és fürdőszobabútor. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható.

Kiadó Lakás - Bugyi - R434116

230 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Bugyi fejlődő részén, kertvárosi csendes környezetben lakás kiadó. Az ingatlan idei átadású, teljesen új építésű, aminek a felső szintjén 119 m2-es, igényes lakás került kialakításra. Napfényes, tágas, minden igényt kielégítő modern lakás. Három külön bejáratú helyiség és egy nagy 40m2-es nappali mellett, helyet kapott egy kiskonyha is, amely a képeken még nincs teljesen befejezve, de átadásra teljesen felszerelt konyha lesz, továbbá egy igényesen kialakított fürdő is. Hívjon bizalommal, és tekintse meg az ingatlant.

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Frangepán utca - R434115

116 728 400 Ft

Angyalföld közkedvelt részén megvételre kínálunk egy azonnal költözhető, 8 emeletes formabontó épület együttes modern társasházi lakásait. Az építtető a fejlesztés keretében, egy megközelítőleg 300 lakásból álló épületet valósít meg modern műszaki megoldások alkalmazásával. A lakások 40 m2-től egészen a penthouse vagy akár belső 2 szintes kialakításban valósulnak meg. A magas műszaki tartalomnak és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, alacsony fenntartási költséggel kalkulálhat az új tulajdonos. A lakópark tervezésénél az egyik legfőbb szempont volt a jó elosztás, a funkcionálisan hatékony élettér kialakítása. Műszaki paraméterekkel, a megtekintéssel és fizetési ütemezéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen! Ez a lakás : VII. emeleti, belső kétszintes, nettó 109,11 m2 + 76,48 m2-es teraszokkal rendelkező, amerikai konyha + nappali + 3 hálószoba.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Bethlen Gábor tér - R434114

89 900 000 Ft

VII. kerületben, a Bethlen Gábor téren kínálunk megvételre egy IV. emeleti, 2 bejárattal rendelkező, 94 m2-es, nappali + 2 hálószobás, cirkófűtésű, a BUDAI HEGYEKRE panorámás, erkélyes (7 m2), délnyugati tájolású, klímával felszerelt, napfényes lakást. Az ingatlan teljes körűen felújított, műszakilag és esztétikailag egyaránt. A felújítás során új fa nyílászárók (nyíló-bukó funkcióval, elektromos redőnnyel) kerültek beépítésre. Újjáépítésre került a teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték hálózat, valamint új burkolatokat és szanitereket kapott az összes helyiség. A ház 2 liftes, folyamatosan karbantartott múlt század 20-as éveinek végén épült. A homlokzat kívül-belül rendben tartott, a lépcsőház rendezett. A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa és dekoráció és lakástextil is megvásárolható.

Eladó Lakás - Bp IX. ker. - R434112

34 000 000 Ft

Eladó Lakás - Bp VI. ker. Csengery utca - R434111

23 900 000 Ft

Kiadó Lakás - Bp XIV. ker. Nagy Lajos király útja - R434110

100 000 Ft

Zuglóban, az Örs vezér teréhez közel kiadó egy 28 nm-es, egy szobás, világos, Csendes parkra néző, jó állapotú, bútorozott, négy emeletes téglaépítésű ház második emeletén lévő garzonlakás. A zuhanyzós fürdőszobában a mosógép is elfér. A konyha teljesen felszerelt, gáztűzhelyes. A fűtést gázkonvektor biztosítja. Rezsije alacsony, télen sem több 25 ezer forintnál. A délre néző műanyag ablakok redőnnyel ellátottak. A bejárati ajtón biztonsági rács is van. A környék közlekedése éjjel-nappal kiváló, a 2-es metró végállomás gyorsan elérhető. Azonnal költözhető. 2 havi kaució szükséges.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Székely Bertalan utca

37 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIV. ker.
Szatmár utca

64 800 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Terézváros, Nagykörúton belül

53 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VIII. ker.
József körút

56 000 000 Ft