Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
 • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
 • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
 • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Telek - Üllő Pesti út - R434757

255 000 000 Ft

Üllő külterületén, az M0-tól 4 km-re, közvetlen a 4-es úton, megvételre kínálunk, egy 17000 m2-es ipari, fejlesztési területet. A közművek: az elektromos áram, a víz, a csatorna, a gáz a telekhatáron található. Az ingatlan Gip-SZ/1 egyéb ipari, gazdasági övezetbe van sorolva. A beépíthetősége 50 %, legnagyobb épületmagasság 15 m, legkisebb zöldfelület 25 %. A tulajdonos nyitott egy társulásra is, amennyiben a vevő raktárcsarnokot kíván építeni saját részre vagy a későbbiekben értékesítési céllal szeretne beruházni. Műszaki kérdésekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányár: 255 M Ft.

Eladó Telek - Üllő Pesti út - R434756

1 065 000 000 Ft

Üllő külterületén, az M0-tól 4 km-re, közvetlen a 4-es úton, megvételre kínálunk, egy 71000 m2-es ipari, fejlesztési területet. A közművek közül az elektromos áram bevezetve, a víz, a csatorna, a gáz a telekhatáron található. Az ingatlan Gip-SZ/1 egyéb ipari, gazdasági övezetbe van sorolva. A beépíthetősége 50 %, legnagyobb épületmagasság 15 m, legkisebb zöldfelület 25 %, legkisebb kialakítható terület 15000 m2. A tulajdonos nyitott egy társulásra is, amennyiben a vevő raktárcsarnokot kíván építeni saját részre vagy a későbbiekben értékesítési céllal szeretne beruházni. Műszaki kérdésekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányár: 1.065 M Ft.

Eladó Telek - Üllő Pesti út - R434755

1 350 000 000 Ft

Üllő külterületén, az M0-tól 4 km-re, közvetlen a 4-es úton, megvételre kínálunk, egy 90000 m2-es ipari, fejlesztési területet. A közművek közül az elektromos áram bevezetve, a víz, csatorna, gáz a telekhatáron található. Az ingatlan Gip-SZ/1 egyéb ipari, gazdasági övezetbe van sorolva. A beépíthetősége 50 %, legnagyobb épületmagasság 15 m, legkisebb zöldfelület 25 %, legkisebb kialakítható terület 15000 m2. A tulajdonos nyitott egy társulásra is, amennyiben a vevő raktárcsarnokot kíván építeni saját részre vagy a későbbiekben értékesítési céllal szeretne beruházni. Műszaki kérdésekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen személyesen. Irányár: 1350 M Ft.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Tapolca - R434754

39 900 000 Ft

Eladó egy a Szent György-hegy nyugati oldalán, Raposkán, a Keszthelyi-hegységre és a Tapolcai-medencére panorámás nyaraló a hozzátartozó 1704 nm területtel. A teljes körűen felújított ház 35 nm-es alapterületű, amely konyha/étkező/nappali, szoba, fürdő, WC helyiségekkel rendelkezik. Az idilli telken még található egy szépen felújított pince, egy lakhatásra alkalmas faház, valamint egy garázs és tároló. A közművek közül áram van, a víz esővízgyűjtőből házi vízmű segítségével jut a házakba. Fűtésről kandalló gondoskodik. A szépen gondozott telken lévő kiülő a reggeli és délutáni órákban a csendes pihenés és a gondtalan kikapcsolódás ideális helyszíne. További információval szívesen állunk rendelkezésre, hívjon bizalommal! Irányár: 39,9 MFt.

Eladó Lakás - Bp V. ker. Bajcsy Zsilinszky út - R434753

42 900 000 Ft

V. kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton eladó egy jó állapotú, folyamatosan karbantartott, liftes, 3 szintes épület 2. emeletén elhelyezkedő saroklakás. Az eladásra kínált ingatlan 44 nm-es, jelenleg 1 szobás, világos, két ablaka(műanyag) is a szomszéd épület udvarára néz, mely a délutáni napsütésnek köszönhetően folyamatosan kellemessé teszi a lakásban tartózkodást. Fűtéséről egy konvektor gondoskodik, hűtéséről pedig egy inverteres klíma. Per- és Tehermentes, 1/1 tulajdonosa van. A KÖRNYÉK: A lakás a belváros kellős közepén az Arany János utcai metrómegálló mellett helyezkedik el. Közvetlen mögötte az újonnan megnyílt Lidl, valamint a város legjobban felszerelt Sztk-ja. Pár perc távolságra a gasztonómia kedvelőinek a Hold utcai piac, míg a sportolni vágyóknak a frissen átadott Sportközpont a Vadász utcában nyújthat megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, továbbá játszótér, óvoda, kéttannyelvű iskola, gyógyszertár és élelmiszerbolt, valamint több park is található, minden ami a mindennapi életet teszi kényelmesebbé.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Zalahaláp/Sáska - R434746

49 000 000 Ft

Eladó hétvégi ház a Haláp hegyen! Csak nálunk! Haláp (magasság: 358 m) a Tapolcai- medence tanúhegyeinek északi, leginkább lebányászott tagja. Az 1912-1980-as évek között folytatott intenzív bazaltbányászat során a hegy jelentős részét - a hegy bazaltsapkájának közepét - elhordták, a bányaüreg pereme körben megmaradt, szép, oszlopos elválású bazalttal. A megmaradt peremrészről szép panoráma nyílik a Tapolcai-medencére, a Csobáncra és a többi tanúhegyre. A kettős csonka kúp alakú hegy déli lábánál található a neves hagyományokkal rendelkező Zalahaláp községe. Az egyre népszerűbb hegy oldalában egy egyedi, figyelemreméltó 8628 m2 területen elhelyezkedő ingatlant ajánlok a figyelmükbe. A 100 éves házat 2012-ben felújították. A főépület helyiségei: szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, wc, és egy pince-tároló helyiség. Melynek területe: 70 m2. Az épület bővítéseként még több tároló is kialakításra került, valamint egy önálló garázs. Közművek: vezetékes víz, villany, valamint van egy ásott kút is a telken. Bővebb információért, vagy megtekintésért keressenek bizalommal! Irányár: 49 millió Ft.

Eladó Önálló ház - Badacsonytördemic - R434745

88 000 000 Ft

FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ KÉT LAKRÉSSZEL! A Badacsonyt elhagyó balatoni főút nagy félkörívet rajzolva érkezik a Badacsony északnyugati lábánál megbúvó községbe Badacsonytördemicre. A település a badacsonyi borvidék része. Lakói a szőlőtermesztés és bortermelés mellett főként idegenforgalomból élnek. Itt e csendes, élhető kis Balatoni településen vált eladóvá egy falusias stílusban megálmodott és felújított 112 nm alapterületű két lakrésszel rendelkező családi ház. Az újratervezett épület falazata tégla. Belső kialakítását tekintve rendkívül átgondolt, praktikus. A ház első részében egy tágas konyha/étkező/nappali foglalja el a központi helyet, melyből nyílik három szoba, fürdő/WC, valamint egy vendég WC. A ház hátsó részében található továbbá egy újabb szoba, egy zuhanyzós fürdő/WC valamint egy konyha/étkező. Mindkét lakrész saját külön bejárattal rendelkezik, és elkülöníthető. Így akár két generáció is kényelmesen lakhat egymás mellett, vagy nyaraláskor biztosított a nyugalom. A házhoz tartozik egy 18 nm-es pince, valamint egy gyönyörű 23 nm-es faburkolatú, nappalival kapcsolatos terasz, ahol családi események megünneplése méltó helyen történhet. A telek nagysága 892 nm. Közművek közül víz, villany, csatorna van, fűtése gáz cirkófűtéssel van megoldva. Egyéb információval szívesen állunk rendelkezésre személyes megkeresés esetén. Ár 88 MFt.

Eladó Üdülő (nyaraló) - Tapolca - R434743

48 000 000 Ft

Árcsökkenés! Egyedi ajánlat , kizárólag nálunk!!! Panoráma a tapolcai medencére! A Balaton szomszédságában, a Nyugati Középhegység délnyugati részén , Veszprém megyében, a Szigliget-, Gulács-, Tótihegy, Csobánc, Halyagos-hegy, Hegyesd, Agártető, Haláp és Hosszúhegy alkotta vulkánkoszorú közepén található bájos kis nyaralót ajánlok figyelmükbe! A panorámás csendes , nagyon jó állapotú, jól megközelíthető helyen található házikó 3 szinten bruttó 140 m2 nagyságú, 40 m2-es terasszal. A duplakomfortos ház téliesített , a fűtés cserépkályhával megoldott, a vízhálózat saját kútról működik. A körbe kerített telek nagysága hivatalosan 303 m2 . Ajánljuk az ingatlant nyaralónak , olyan családoknak akik pihenésre , nyugalomra vágynak ! További információval személyes találkozás esetén szívesen állok rendelkezésre. Irányár : 48 Millió Ft

Eladó Lakás - Bp I. ker. Váralja - R434735

765 000 EUR

Eladó I. Ker. 141 m2-es, nappali + 2 szobás, teraszos tetőtéri lakás kiváló adottságokkal.

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Márvány utca - R434731

115 000 000 Ft

XII. A Márvány utcában, közel a Királyhágó térhez megvételre kínálunk egy teljes körűen és magas minőségben felújított lakást, egy jó állapotú, liftes ház 4. emeletén. Az ingatlan 94 m2-es, utcai nézetű, amerikai konyhás nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás, gázcirkó fűtéses, klimatizált, világos, nagypolgári. Gépészetileg és műszakilag is kielégíti az elvárható legmagasabb igényeket. A komplett gépesített konyha a vételár részét képezi. Az új műanyag nyílászárók elektromos redőnnyel felszereltek. A megtekintéssel és további képekkel kapcsolatban kérem keressen személyesen.

Eladó Üzlethelyiség - Bp IX. ker. Soroksári út - R434730

58 000 000 Ft

IX. kerületben, a Soroksári út frekventált részén megvételre kínálunk egy utcai bejáratos, 53 m2-es, galériázott, jó állapotú, klimatizált üzlethelyiséget. Irányár: 58.000.000 Ft.

Eladó Üzlethelyiség - Bp IX. ker. Soroksári út - R434729

47 000 000 Ft

IX. kerületben, a Soroksári út frekventált részén megvételre kínálunk egy 35 m2-es, galériás, felújított, utcáról nyíló üzlethelyiséget. Központi elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is kitűnő választás, gyorsan kiadható!

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Holló utca - R434718

125 000 000 Ft

VII. kerületeben, a Gozsdu udvar mellett, felújított homlokzatú polgári ház I. emeletén kínálom megvételre ezt a teljesen felújítandó, 4 szobás, 5 szobássá alakítható, tágas, napfényes, polgári saroklakást. A ház kulturált és rendezett. Az ingatlan teljesen tehermentes. Lokációja révén kiváló befektetés!

Eladó Üdülő (nyaraló) - Zalahaláp/Sáska - R434717

14 900 000 Ft

Eladó panorámás ingatlan a Balaton-felvidéken, a Haláp hegyen, 16 km-re a Balatontól! Eladó művelés alatt lévő zártkerti ingatlant ajánlok a figyelmükbe az egyre népszerűbb Haláp hegy tanúhegyekre panorámás oldalán. Az épület hasznos területe 35 m2, ami két külön bejáratú pince-présházból áll, melyek 13-13 m2-esek. Az emeleten van egy külön bejáratú 9,3 m2-es szoba, amit a hozzá tartozó 8 m2-es teraszon keresztül lehet megközelíteni. Az ingatlanhoz tartozó telek nagysága: 2437 m2, amely 90 %-ban szőlővel van beültetve. Vezetékes víz, villany nincs. A megközelíthetősége jó. Ha elvonulós, nyugodt ingatlant keres, csodálatos panorámával, akkor kérem, hívjon, és szívesen adok Önnek bővebb felvilágosítást. Irányár: 14,9 millió Ft.

Kiadó Lakás - Bp VI. ker. Andrássy út - R434711

1 500 EUR

VI. kerületben, az Andrássy úton, a Jókai tér sarkán hosszú távra kiadó egy IV. emeleti, 104 m2-es, 3 szobás, az Andrássy útra néző, napfényes, kiváló állapotú, bútorozott, azonnal költözhető lakás. Bérleti díj: 1500 Euro. Kitűnő lokáció és infrastruktúra. 2 havi kaució szükséges. Minimum 1 évre kiadó.

Eladó Önálló ház - Bp XII. ker. Sashegy - R434709

490 000 000 Ft

XII. kerületben, a Sashegy BAH csomópont felőli részén, csendes utcában, 800 m2-es telken 1933-ban épült és 1998-ban átépített felújított, modernizált villa 3 + 1/2 önálló lakásnak kialakítva eladó. Az ingatlanban 3 lakás került kialakításra, egy fszt-i, 120 m2-es (+40 m2 szuterénrész, illetve 2 db tetőtéri 62-58 m2 lakóterülettel. Minden lakáshoz terasz tartozik. Az egyik tetőtéri lakásból elvehetetlen panoráma tárul elénk. Esztétikai felújítás szükséges lehet, így a lakások végső képe saját igény szerint alakítható. A kertben 2 db gépkocsi részére került kialakításra gépkocsibeálló. Kiváló a tömegközlekedés!

Eladó Önálló ház - Tatárszentgyörgy - R434706

9 000 000 Ft

Egy ingatlan ahol nagyobb a belbecs, mint a külcsín! Tatárszentgyörgyön 50 m2-es családi ház eladó! A jelenlegi tulajdonosok elkezdték felújítani a házat, melynek során kicserélték a villany és vízvezetékeket, illetve a konyhát, hálószobát már teljesen felújították. Önnek már csak a többi helyiséget kell esztétikailag rendbe tennie. Közművek közül a villany, víz és a csatorna be van kötve, a gázcsonk a telken belül található, jelenleg kályhával fűtik az ingatlant. A telek területe 1186 m2, mely szintén rendezést igényel. Kiváló lehet ez a ház kisgyerekes családoknak, mivel Tatárszentgyörgyön a FALUSI CSOK igénybe vehető, így a további felújítási munkák nem jelentenek problémát. Ha felkeltette az érdeklődését az ingatlan, hívjon bizalommal.

Eladó Üzlethelyiség - Bp VI. ker. Jókai tér - R434705

131 350 000 Ft

VI. kerületben, a Jókai téren kínálom megvételre ezt a 212 m2-es, elektromos fűtéses, utcai nézetű szuterén üzlethelyiséget új műanyag ablakokkal. Minden egyedi mérőórával felszerelt és az elektromos vezetékek teljes cseréje megtörtént és légelszívó berendezéssel kiépítve. Igény esetén az alapterület további 60 m2-es területtel bővíthető. Ára: 131.350.000 Ft.

Eladó Lakás - Bp VIII. ker. Szentkirályi utca - R434703

87 500 000 Ft

A Belváros szívében, a Palotanegyedben, a Szentkirályi utcában kínálunk megvételre egy 48 m2-es, 2 szobás, első emeleti luxus lakást Az ingatlan belsőépítész által megálmodott, minőségi anyagokból kivitelezett. A vételár tartalmazza a teljes berendezést. Per-és teher mentes, azonnal birtokba vehető. Jöjjön el, nézze meg!

Eladó Lakás - Bp V. ker. Belgrád rakpart - R434702

379 000 000 Ft

Örök dunai panorámás, prémium kategóriás luxus lakást kínálunk megvételre egy kívül-belül gyönyörű állapotú polgári ház első emeletén. Az ingatlan 109 m2-es, 2 hálószoba, nappali, 2 fürdőszoba, konyha, étkező, háztartási helyiségből áll. A lakásban mennyezethűtés-fűtés, valamint Okos otthon rendszer került kialakításra. Neves belsőépítész által megálmodott, minőségi anyagokból kivitelezett luxus ingatlan, amely teljes berendezéssel azonnal birtokba vehető! Jöjjön el, nézze meg!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Önálló ház
Balatongyörök

130 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp VII. ker.
Almássy tér

59 700 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Szabolcs utca

29 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Róbert Károly körút

24 900 000 Ft