Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
 • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
 • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
 • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Üzlethelyiség - Szentendre Belváros - R435519

390 000 000 Ft

Szentendre belvárosában, 1 percre a Fő tértől, megvételre kínálunk egy 373 m2-es, 2 szintes üzlethelyiséget. Az ingatlanban jelenleg 4 üzlet van kialakítva a földszinten, az emeleten irodák és raktárak kaptak helyet. 1 kisebb üzlet kivételével az üzletház jelenleg bérbe van adva. A ház állapotát tekintve az üzemeltetésre megfelelő, igény szerint korszerűsíthető gépészetileg. A fűtése jelenleg gázkazánról működik, amely a pincében lett kialakítva. Olyan befektetőt keresünk, aki értékel egy Makovecz stílusú épületet és Szentendre óvárosi hangulatát. A megtekintéshez előre egyeztetett időpont szükséges, kérem keressen személyesen. Irányáron : 390 M Ft.

Kiadó Iroda - Bp V. ker. Hold utca - R435516

420 EUR

Kiadó az V. kerületbe,n a Parlament közelében, a Hild utcában, kívül-belül gondosan karbantartott, liftes ház III. emeletén egy 35 m2-es, 2 szobás iroda. Az irodai berendezés igény szerint változtatható, míg a kiszolgáló mellékhelyiségek igényesen berendezettek. Bérleti díj: 420 Eur/hó. Kaució megfizetése szükséges melynek összege 2 havi bérleti díj.

Eladó Lakás - Bp V. ker. Veres Pálné utca - R435513

54 000 000 Ft

V. kerületben, a Belvárosban, a Veres Pálné utcában gyönyörű polgári épületben eladó egy csendes, 48 m2-es, 2 szobás, udvari nézetű, teljes felújításra szoruló, gázkonvektor fűtéses, tágas, nagy belmagasságú, galériázható lakás, amely irodának, rendelőnek, lakásnak egyaránt kitűnő választás! Az ingatlan tehermentes! Várom hívását a hét bármely napján!

Eladó Üzlethelyiség - Bp II. ker. Pesthidegkút - Ófalu - R435490

698 000 000 Ft

SZUPER BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! II. kerületben, Pesthidegkúton kínálom megvételre ezt az 1365 m2-es telken lévő, 850 m2-es, 3 szintes, újszerű állapotú üzletházat saját, 26 férőhelyes parkolóval, klímás üzletekkel, beépített bútorokkal, kamerarendszerrel, hosszútávú bérlőkkel. Irányár: 698.000.000 Ft.

Eladó Üzem - Bp XVII. ker. Rákoskeresztúr - R435488

585 000 000 Ft

Kitűnő adottságú telephely eladó! XVII. kerületben, közel az M0-ás lehajtónál kínálom megvételre ezt a 10.800 m2-es telken elhelyezkedő, 1.500 m2-es csarnoképületet, aminek 90%-a teljesen felújított. Víz, villany, ipari áram van. Új nyílászárók, ipari kapuk, szigetelt új tető, minőségi burkolatok, felújított elektromos hálózat, 20 m3-es üzemanyag kút, 160 méter mély fúrt kút, mindenhol ipari led lámpák, Wifi rendszer, kamera rendszer, ipari áram, ipari led kültéri világítás, szigetelt portás konténer, 9 méteres sorompó, 4 garázs, 30 autónak aszfaltozott parkoló. Fűtése gázzal, villannyal és vegyes-tüzeléssel megoldott. Kamionoknak nem kell behajtási engedély, súlykorlát nincs! Jelenleg az épület több nagyméretű helységre tagolt, de tetszés szerint variálható. Most vendéglátás és szórakoztató tevékenységek, valamint műhely és raktárként üzemelnek. Iroda, tárgyaló, szolgálati lakás, bisztró, játszóház, rendezvényterem, raktárak, műhely került kialakításra, de az épület szerkezete miatt ez változtatható. A külső terület nagy része aszfaltozott, kb. 5.000 m2. Korábban kamion parkolóként és raktárként volt hasznosítva. Eszközök nélküli, kiürített állapotban a vételár 585.000.000 Ft. A teljes berendezés, eszközök,, berendezések, gépek opcionálisan megvásárolhatók!

Eladó Telek - Dabas - R435486

8 900 000 Ft

Dabas-Gyón csendes részén, új építésű házak szomszédságában, 730 m2-es építési telek eladó! Közművek az utcában, fúrt kút a telken belül. 26 méter utcafronttal rendelkezik, a telek körbekerített. Ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Önálló ház - Bp XIX. ker. Kertváros - R435485

136 400 000 Ft

XIX. kerületbenben, Kispest-kertvárosban eladó egy új építésű ikerház. Az ingatlan garázzsal, saját használatú 120 m2-es kertrésszel és terasszal rendelkezik. A belső kétszintes kialakítás lehetővé tette az 5 szoba és 2 fürdőszoba, amerikai konyha és nappali elhelyezését. Műszaki tartalom: hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer, valamint mennyezeti hűtés-fűtés, ill. padlófűtés. A napelemes rendszerek felszerelésének előkészítése is kialakításra került, energiatakarékos épület szerkezeti kialakítás és 15 cm-es szigetelés. Energiatanúsítvány: AA. Az ingatlan átadásának tervezett időpontja: 2023. II. negyedév. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a 194, 194 B, valamint a 199-es autóbuszokkal. Az ingatlanok 50%-tól leköthetők, CSOK igénybe vehető. Bármi kérdése van, szívesen állok a rendelkezésére.

Eladó Önálló ház - Bp XIX. ker. Kispest - R435483

138 900 000 Ft

XIX. kerületbenben, Kispest-kertvárosban eladó egy új építésű ikerház. Az ingatlan garázzsal, saját használatú 256 m2-es kertrésszel és terasszal rendelkezik. A belső kétszintes kialakítás lehetővé tette az 5 szoba és 2 fürdőszoba, amerikai konyha és nappali elhelyezését. Műszaki tartalom: hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer, valamint mennyezeti hűtés-fűtés, ill. padlófűtés. A napelemes rendszerek felszerelésének előkészítése is kialakításra került, energiatakarékos épület szerkezeti kialakítás és 15 cm-es szigetelés. Energiatanúsítvány: AA. Az ingatlan átadásának tervezett időpontja: 2023. II. negyedév. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a 194, 194 B, valamint a 199-es autóbuszokkal. Az ingatlanok 50%-tól leköthetők, CSOK igénybe vehető. Bármi kérdése van, szívesen állok a rendelkezésére.

Eladó Önálló ház - Nagykovácsi - R435480

210 000 000 Ft

Nagykovácsiban kínálom megvételre ezt a 746 m2-es telken lévő, 149 m2-es, 2 szintes, kitűnő elosztású, 5 szobás, amerikai konyhás étkezős, 3 fürdőszobás, napfényes, új építésű ingatlant 2 db felszíni beállóval és 36 m2-es kertkapcsolatos terasszal. A ház hagyományos stílusban épül, modern belső elrendezéssel és rendkívül takarékos hőszivattyús hűtés-fűtéssel kerülnek átadásra, teljesen klimatizálva, padlófűtéssel és minden lakószobában fan-coil készülékekkel ellátva, külső 20cm grafitos hőszigeteléssel és a tető alatt 30cm ásványgyapot szigeteléssel, így biztosítva a mindenkori gazdaságos fenntartást és a kellemes hőérzetet. A hűtés-fűtés várható költsége éves átlagban 15-20 000Ft/hó a jelenlegi H tarifás árakon számolva. Fa külső nyílászárók kerülnek beépítésre három rétegű üvegezéssel és elektromos alumínium redőnyökkel. Belső ajtók CPL minőségben, a szaniterek (Hansgrohe,M-acryl,Radaway) bruttó 2 500 000 Ft összegben, a hideg és meleg burkolataink 8000 Ft/m2 összegben kerülnek beépítésre laminált padló és kerámia lapok formájában. Riasztórendszer, elektromos kert és személykapu kerül kialakításra. Konyhabútorról, gardrob szekrényekről a leendő tulajdonos gondoskodik. A házak körüli kert durva tereprendezéssel kerül átadásra, az utcai és a belső kerítésekkel. A parkolók és utak kiváló minőségű Leier térkövezéssel kerülnek megépítésre. A földszinten tágas előszoba, 47 m2-es konyha-étkező-nappali, egy dolgozó/vendégszoba egy zuhanyzós vendég fürdő valamint a gépészeti helyiség kapott helyet. Mind a nappaliból mind az étkezőből kiléphetünk a 36 m2-es, kertkapcsolatos teraszra. Az emeleten a tágas szülői hálószoba saját zuhanyzós fürdővel és gardrobbal, két további hálószoba, egy kádas fürdő, valamint egy mosókonyha kapott helyet. Az ingatlan jelenleg szerkezetkész állapotban van, várható befejezés 2023 augusztus. Az ingatlan önálló helyrajzi számon alapító okirat szerint társasházi albetétként kerül tulajdonba, saját mérőórákkal. Igény esetén az ingatlan szerkezetkész állapotban is megvásárolható. Ára: bruttó 115.000.000 Ft. Az ingatlan kulcsrakész állapotban 210.000.000 Ft.

Eladó Önálló ház - Nagykovácsi - R435479

210 000 000 Ft

Nagykovácsiban kínálom megvételre ezt a 647 m2-es telken lévő, 149 m2-es, 2 szintes, kitűnő elosztású, 5 szobás, amerikai konyhás étkezős, 3 fürdőszobás, napfényes, új építésű ingatlant 2 db felszíni beállóval és 36 m2-es kertkapcsolatos terasszal. A ház hagyományos stílusban épül, modern belső elrendezéssel és rendkívül takarékos hőszivattyús hűtés-fűtéssel kerülnek átadásra, teljesen klimatizálva, padlófűtéssel és minden lakószobában fan-coil készülékekkel ellátva, külső 20cm grafitos hőszigeteléssel és a tető alatt 30cm ásványgyapot szigeteléssel, így biztosítva a mindenkori gazdaságos fenntartást és a kellemes hőérzetet. A hűtés-fűtés várható költsége éves átlagban 15-20 000Ft/ hó a jelenlegi H tarifás árakon számolva. Fa külső nyílászárók kerülnek beépítésre három rétegű üvegezéssel és elektromos alumínium redőnyökkel. Belső ajtók CPL minőségben, a szaniterek (Hansgrohe,M-acryl,Radaway) bruttó 2 500 000 Ft összegben, a hideg és meleg burkolataink 8000 Ft/m2 összegben kerülnek beépítésre laminált padló és kerámia lapok formájában. Riasztórendszer, elektromos kert és személykapu kerül kialakításra. Konyhabútorról, gardrob szekrényekről a leendő tulajdonos gondoskodik. A házak körüli kert durva tereprendezéssel kerül átadásra, az utcai és a belső kerítéseket elkészítjük. A parkolók és utak kiváló minőségű Leier térkövezéssel kerülnek megépítésre. A földszinten tágas előszoba, 47m2-es konyha-étkező-nappali, egy dolgozó/vendégszoba egy zuhanyzós vendég fürdő valamint a gépészeti helyiség kapott helyet. Mind a nappaliból mind az étkezőből kiléphetünk a 36m2-es kertkapcsolatos teraszra. Az emeleten a tágas szülői hálószoba saját zuhanyzós fürdővel és gardrobbal, két további hálószoba, egy kádas fürdő, valamint egy mosókonyha kapott helyet. Az ingatlan jelenleg szerkezetkész állapotban van, várható befejezés 2023 augusztus. Az ingatlan önálló helyrajzi számon alapító okirat szerint társasházi albetétként kerül tulajdonba, saját mérőórákkal. Igény esetén az ingatlan szerkezetkész állapotban is megvásárolható. Ára: 115.000.000 Ft-os bruttó vételáron. Az ingatlan kulcsrakész állapotban 210.000.000 Ft.

Eladó Szálloda - Egyházasrádóc Alkotmány utca - R435478

155 000 000 Ft

Eladásra kínálunk a 86-os főközlekedési út mellett, egy bejáratott, jól működő vendéglátó egységet. Az egység része egy könnyűszerkezetes épület,ahol hat két ágyas apartman található melynek fűtése hűtő-fűtő klímával működik. Az apartmanok egyenként 27 mn nagyságúak. Előszoba, zuhanyozó,külön WC-vel, és egy szoba konyhasarokkal került kialakításra minden apartmanban. A főépüleben melegkonyhás étterem működik, 40 vendég fogadására alkalmas üzlettérrel. Az étterem felett egy hangulatos, napfényes 68 mn összkomfortos lakás került kialakításra, melyet jelenleg a tuajdonos használ.A telken több melléképület is található, melyek funkció szerint garázs, fatároló és kerti eszköz tároló. Az ingatlan elhelyezkedése, földrajzi fekvése biztosítja a folyamatos vendégforgalmat.

Eladó Önálló ház - Örkény - R435475

22 900 000 Ft

Örkény rendezett utcájában, felújított, 58m2-es családi ház eladó! Az ingatlan a 70-es évek végén épült, beton alapra, téglából és vályogtéglából. Két szobával, étkező-konyhával, fürdőszobával és kamrával rendelkezik. A közelmúltban hozzáépítés történt, 55 m2-es melléképület, mely könnyűszerrel, kis ráfordítással lakrésszé alakítható. 893m2-es telek tartozik hozzá, itt helyet kapott egy garázs is. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át a tavalyi évben, azonnal költözhető állapotban van. A villany és vízvezetékek cseréje is megtörtént. Takaros kis házikót ajánlok a figyelmébe, ha szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Érd - R435469

86 000 000 Ft

Érdligeten 11 lakásos, ÚJ ÉPÍTÉSŰ PROJEKT lakásai elővételben kedvezményes áron most megvásárolhatók. Az épület 4 szintes, az alsó szinten teremgarázs és tárolók, a földszinten, I-II. emeleten lakóingatlanok épülnek. A projektben a legkisebb, 78.61m2 lakóterület + 9.02m2 terasz + 30.52m2 kert mérettől a 164.28m2 + 24.54m2 erkélyes lakásokig számos típus megtalálható lesz. Ízelítő a számos extrából: Minden lakáshoz tartozik: kert/terasz/erkély/tetőterasz; Minden lakáshoz tartozék: lakáson belüli tároló/lakáson kívüli tároló; akadálymentes bejutás az épületbe; szintek közötti akadálymentes közlekedés személyfelvonóval; teremgarázsban közösségi kerékpár tároló; teremgarázs elektromos gépkocsi töltési lehetőség; lakásonként videokaputelefon; közösségi terekben kamerahálózat (CCTV); lakáselválasztó hanggátló falak; hanggátló biztonsági lakásbejárati ajtók; lakásonként egyedi fogyasztásmérők (hidegvíz, melegvíz, fűtés, áram); helyiségenként digitálisan vezérelt hőszivattyús hűtés/fűtés; internetről távolról telefonnal vezérelhető hűtés/fűtés lehetőség; bővíthető okosotthon alaphálózat; fszt-i lakások padlótemperálás; önálló WC helyiség és/vagy duplakomfortos kialakítás; 3 rétegű hőszigetelő üvegezésű nyílászárók; redőny előkészítés redőnyözési opcióval; alapkínálatból vagy egyedi igény alapján választható belső ajtók; vevők egyedi igénye alapján történő belső burkolási lehetőség. Várható átadás: 2025.II.negyedév.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Wesselényi utca - R435455

93 000 000 Ft

VII. kerületben, Belső-Erzsébetvárosban, a Wesselényi utcában eladó egy hatemeletes, liftes ház IV. emeletén elhelyezkedő, 107 nm-es, 3 + 1 félszobás, utcai nézetű, ERKÉLYES, napfényes, átlagos állapotú nagypolgári lakás. A szobák egybe és külön is nyílnak. Fűtése házközponti. Közös költség 37.400,- Ft, ami tartalmazza a fűtést, a víz- és csatornadíját, valamint a szemétszállítást. Központi elhelyezkedése miatt alkalmas lehet orvosi rendelőnek, vagy ügyvédi irodának is.

Eladó Telek - Szentendre - R435445

1 550 589 000 Ft

Szentendrén, az ipari parkban megvételre kínálunk egy 36919 m2-es, Gksz-5 övezeti besorolású fejlesztési területet. Beépíthetősége 35%, építménymagasság 7,5 m, minimális zöldfelület 30%. Az ingatlanon felépítmény nem található, a telken átlós irányba elektromos vezeték húzódik. Az ingatlan hasznosítási vizsgálata a hatályos 24/2019(VI.14) önkormányzati rendelet alapján történhet. A telek közművesítettsége teljes mértékben az útról bevezethető.

Eladó Raktárépület - Bp IV. ker. Újpest - R435442

1 000 000 000 Ft

Újpesten, a Váci úton megvételre kínálunk 2 különálló ipari ingatlant. Az utcafronti, egy 670 m2-es, téglaépítésű, 3 szint + pince elosztású önálló épület, egy hozzá tartozó 422 m2-es telken. Az ingatlan jelenleg üres, állapotát tekintve felújítandó. Mellette egy 150 m2-es, jelenleg üzemelő autómosó, ami bérbe van adva, a bérlő maradna. Az épülettel szemben helyezkedik el egy 3200 m2-es, téglaépítésű, 3 szint + pince elosztású raktárépülete, egy hozzá tartozó 1200 m2-es telken. Az ingatlan jelenleg üres. A két ingatlan együtt eladó.

Kiadó Üzlethelyiség - Inárcs - R435418

150 000 Ft

Kiadó Inárcson egy 50 m2-es üzlethelyiség, főút mellett, amely jelenleg üresen áll, így azonnal bérbe vehető. Alkalmas szépségszalon, illetve bármilyen üzlet kialakítására, vagy akár irodának is. Az üzlethez tartozik egy 10 m2-es raktárhelyiség, valamint egy toalett. A fűtés gázkonvektorral történik, vezetékes telefon, riasztórendszer, valamint légkondicionáló is rendelkezésre áll. Az üzlet előtt terasz található, illetve térkövezett parkoló 3-4 autó részére. A leendő bérlőtől a bérleti szerződés megkötésekor 1 havi bérleti díjat és 2 havi kauciót kérünk. Amennyiben szeretné megtekinteni az üzletet, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Bp XIII. ker. Hollán Ernő utca - R435402

99 500 000 Ft

XIII. kerületben, Újlipótvárosban, a Szent István Parkhoz közel, a Hollán Ernő utcában kínálom megvétere ezt az üres, TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, jó elosztású, 2 + 1 félszoba-hallos, jól alakítható, felújítandó, csendes lakást, amely orvosi rendelőnek, irodának is tökéletesen alkalmas lehet. A közlekedés, ellátottság kitünő! A hely magáért beszél, jöjjön el, nézze meg, várom hívását a hét bármely napján! Irányár: 99.500.000 Ft.

Eladó Telek - Pilis - R435399

9 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Pilisin 7087 m2-es, művelési ágból kivont zártkerti ingatlan, reális piaci ár alatt eladó! Három helyrajzi számmal rendelkezik az ingatlan, de csak egyben eladó. A terület egyenként 1796 m2, 1776 m2 és 3515 m2, összesen 7087 m2. A zártkertek főútvonal mellett, erdős környezetben helyezkednek el. A teljes utcafronti szélesség 39 m. A közművek közül villany, víz, csatorna és gáz megtalálható az utcafronton. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Bp XII. ker. Moha utca - R435398

50 000 000 Ft

CSILLEBÉRCEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, ÖRÖKPANORÁMÁS STÚDIÓLAKÁS ELADÓ! XII. kerületben, a Moha utcában kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 25 m2-es, napfényes, cirkó fűtéses, újszerű állapotú, panorámás lakást. Az előszobába érkezünk és rögtön balra található a 4,5 m2-es fürdőszoba, egyenesen tovább haladva az amerikai konyhás nappaliba érkezünk, két oldalról is ablakos, nagyon világos, csupa napfényes és varázslatos, gyönyörű panorámával. Ezen a helyen elengedhetetlen az autó és a könnyű parkolás érdekében van felszíni beálló is, melynek az ára 4.100.000 Ft. A ház 2018-ban, magas színvonalon épült, 3 szintes, liftes, igényes, kis lakóközösséggel. A közös költség: 10.000 Ft. A környék: Csillebérc egyik legnívósabb utcája, elegáns és luxus környezet, természetvédelmi terület határán, rengeteg zölddel és kirándulási lehetőséggel. A biztonságos környék garantált! A legközelebbi buszmegálló 15 perces sétára található. Az M1-M7 autópályák közös kivezető szakasza gyorsan megközelíthető. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes és új tulajdonost keresünk, aki szeretne egy varázslatos környezetben élni, imádja a természetet és fogadja a csodálatos föld hozzájárulását és engedi hogy elvarázsolják ezek a fenomenális energiák. Első lakást keresőknek kifejezetten ajánlom. Fantasztikus élet kezdete lehet, minden reggel egy ilyen csodálatos látványra ébredni és gyönyörködni kávézás közben e lélegzetelállító panorámában. Befektetési céllal is ideális, örök érték egy ilyen helyen birtokolni ingatlant és hosszútávon ez a befektetés mit teremthet a jövőben. Kíváncsian várom, hogy kit fog rabul ejteni és kinek lesz hozzájárulás ez a különleges adottságú ingatlan. Várom a hívását! A Gépesített konyhabútor, elektromos főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtő, galérián gardróbszekrény, mosógép az ár részét képezi. Irányár: 50.000.000 Ft.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Ferencváros-Belváros

140 000 000 Ft

Eladó Lakás
Bp VI. ker.
Ó utca

107 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Dabas

82 000 000 Ft

Eladó Üzlethelyiség
Bp IX. ker.
Külső-Ferencváros

53 900 000 Ft