Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
 • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
 • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
 • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Telek - Bp II. ker. Szépjuhászné - R432919

230 000 000 Ft

II. kerületben 3524 nm-es, parkosított, délkeleti tájolású, FULLPANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK eladó a Petneházy rét feletti lakóövezetben.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébet körút - R432917

27 900 000 Ft

*** BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VII. kerület központi részén, az Erzsébet körúton, szemben a Madách színházzal, a múlt század elején épült, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant (külön lakás) magába foglaló 93 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti IV. lakás 23 nm. A lakás környékén a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos), minőségi burkolatok, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek és az Andrássy út közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor. Igény esetén szívesen berendezzük. A fotók referencia fotók a már elkészült, értékesített ingatlanokról.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébet körút - R432916

28 900 000 Ft

*** BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VII. kerület központi részén, az Erzsébet körúton, szemben a Madách színházzal, a múlt század elején épült, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant (külön lakás) magába foglaló 93 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti III. lakás 24 + 10 m2 galéria. A lakás környékén a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos), minőségi burkolatok, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek és az Andrássy út közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor. Igény esetén szívesen berendezzük. A fotók referencia fotók a már elkészült, értékesített ingatlanokról.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébet körút - R432915

18 900 000 Ft

*** BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VII. kerület központi részén, az Erzsébet körúton, szemben a Madách színházzal, a múlt század elején épült, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant (külön lakás) magába foglaló 93 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti II. lakás 15 + 6 m2 galéria. A lakás környékén a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos), minőségi burkolatok, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek és az Andrássy út közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor. Igény esetén szívesen berendezzük. A fotók referencia fotók a már elkészült, értékesített ingatlanokról.

Eladó Önálló ház - Budaörs Menta utca - R432914

72 500 000 Ft

Budaörsön eladó egy 162 nm-es ( valóságban 200 nm), kétszintes, dupla komfortos, 5 szobás ház. A ház jó állapotú, cirkó fűtésű, tégla ingatlan. A telek mérete 1005 nm, ami az ingatlan többirányú fejlesztését teszi lehetővé. Fedett gépkocsi beálló van, de az udvaron még 3 db gépkocsinak van beállási lehetőség. Az infrastruktúra és a közlekedés jó ( volán és kék busz. A balatoni út és az autópálya könnyen elérhető. Budaörsi bevásárló központ.). Az úszómedence javításra szorul. Július 1-től költözhető. A bejárati kapu elektromos működtetésű.

Eladó Lakás - Bp VII. ker. Erzsébet körút - R432913

35 900 000 Ft

*** BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREKKEL, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSSAL*** A VII. kerület központi részén, az Erzsébet körúton, szemben a Madách színházzal, a múlt század elején épült, csendes, lakberendezők által tervezett, teljes körűen felújított, 4 különálló, használati megosztással szétválasztott apartmant (külön lakás) magába foglaló 93 nm-es lakás eladó. A lakás egyben és külön is megvásárolhatóak. Az alaprajz szerinti I. lakás 31 m2. A lakás környékén a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül kedvező. A lakás teljesen megújult, vadonatúj konyhabútor, továbbá teljes körűen megújult fürdőszobák, teljesen új fűtésrendszer (elektromos), minőségi burkolatok, biztonsági ajtó és új műanyag nyílászárók találhatóak a lakásban. A lakás funkcionális kényelmét és esztétikai élményét a magas szintű szakmai tervezés biztosítja. A víz-, és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi elektromos fűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST! Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek és az Andrássy út közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakók az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA leljenek. A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor. Igény esetén szívesen berendezzük. A fotók referencia fotók a már elkészült, értékesített ingatlanokról.

Kiadó Lakás - Bp II. ker. Bundez út - R432912

1 850 EUR

Budapest II. kerület Budenz út, I. EMELETI, TERASZOS ingatlanunk 2020. 06. 01-től KIADÓ. A 110 m2-s egy nappali + három hálószobás ingatlanban van egy zuhanyzós + WC, egy kádas + WC fürdőszoba + egy vendég WC. A lakáshoz tartozik kettő garázs, valamint a közös tárolóban tárolófülke. A hálószobákban radiátoros fűtés, a többi helyiségben padlófűtés van. A Déli fekvésű nappaliban, működő kandalló van. Az ingatlan bútorozott, gépesített, ( mosogatógép, mosógép szárítóval, hűtőszekrény, kávéfőző, mikró, vasaló, klíma stb.), a konyha teljesen felszerelt (étkészlet, evőeszköz, edények, stb.) A hálószobákban ágynemű és huzat is van. Megtekinthető munkaidőben 8-16 óráig. Kérdés / kérés esetén vagy megtekintésért hívjon bizalommal, a hét bármelyik napján akár hétvégén is! Az ingatlan bérleti díja: 1850.- EURÓ/hó + rezsi, ami átlagosan kb. 30-40 ezer forint. A közös költség 17.000,- Ft. A kaució mértéke három havi bérleti díjnak megfelelő összeg. A minimális bérleti időtartam 1 év.

Eladó Önálló ház - Nemesgulács - R432911

93 000 000 Ft

Ez a ház megtalálható a Balaton északi oldalán, a badacsonyi nemzeti parkban, a Káli-medence bejáratánál a tanúhegyek közt. A terület 4000 nm, bekerítve, 100 gyümölcsfa található. A ház a hegyoldalba helyezkedik el, a feljáratnál szemben a garázs 50 nm, és itt található egy kút, amit egy forrás táplál, és ellátja az egész házat. Néhány lépcsővel feljebb a pince 90 nm fatároló mosókonyha, boltíves pince és egy nagy helység ahol az elektromos bojler található. Egy szinttel feljebb van egy grillház, ami 32 nm, padlózott, és egy kemence. A lakórészbe, ami szintén 90 nm, beérve van egy télikert, előszoba, két hálószoba, fürdőszoba. A központi fűtést a cserépkályha biztosítja. Tovább a kiépített padlásrész 66 nm nyitott konyha és nappali. A kilátás, jobbra a Szigligeti-öböl, szembe a Badacsony észak-nyugati oldala, balra a Balaton és Tomaj város. A ház abszolút déli fekvésű. A házban van ártézivíz, villany és 400 wolt, gáz 200 méterre van. Eladási irányár: 93 MFt.

Eladó Telek - Bp XXII. ker. Óhegy - Nagytétény - R432909

195 000 000 Ft

XXII. Nagytétény-Óhegyen eladó ez a 4884 nm alapterületű telek.

Kiadó Lakás - Bp XIII. ker. Kádár utca - R432908

220 000 Ft

KI LESZ AZ A SZERENCSÉS, AKI EBBEN A GYÖNYÖRŰ DESIGNLAKÁSBAN ÉLHET? KIZÁRÓLAG A CDC KÍNÁLATÁBÓL a XIII. kerületben, Újlipótvárosban, közel a Nyugat térhez kínálom bérbevételre ezt az 53 m2-es, AMERIKAI KONYHÁS ÉTKEZŐS, 2 külön nyíló szobás, elektromos és padlófűtéses, klímás, világos, CSENDES, utcai nézetű, belső építész tervei alapján, igényesen, prémium kategóriás anyagokkal kivitelezett és teljes körűen felújított, bútorozott DESIGN lakást. A lakás egy kívül jó, belül átlagos állapotú, LIFTES ház magasföldszintjén található, de valójában olyan mintha az első emeleten lenne. A mai trendnek megfelelően fiatalosan és praktikus, ötletes megoldásokkal kialakított élettér lett kialakítva és az elegáns pasztell színvilág különböző árnyalatai érvényesülnek a lakásban. A konyha modern IKEA gépekkel lett felszerelve Tinad (A++) nagy kombi hűtő, Matmassig elektromos indukciós főzőlap, Anratta kombinált légkeverős mikró sütő, Rengöra mosogatógép (A+), Whirlpool szagelszívó. A háztartási gépek Samsung (A) mosógép, Samsung (A) szárítógép, Zanussi porszívó. A lakás redőnyökkel felszerelt, a fűtést és meleg vizet elektromos rendszer biztosítja. A lakásajtó egyedi biztonsági zárral ellátott és a rögtön az előszobában lévő cipős szekrény és fogasok kényelmes megoldás kínálnak. A nappaliban található egy ágyneműtartós, különleges kék árnyalatú kanapé (mely egy mozdulattal 140 x 195 cm-es méretű vendégággyá alakítható), egy 180 x 200-as, új habszivacs matracos, ágyneműtartós franciaágy, egy tükrös gardróbszekrény, dohányzó asztal, TV szekrény, valamint egy gyönyörű designer trendi sárga fotel. A hálóban lépcső alá beépített szekrények, fiókok, épített állógaléria (140 x 200 cm-es új habszivacs matracos ágy, éjjeli lámpák, Tv szekrény), dolgozó sarok (íróasztal, szék) kialakításával optimalizálták a teret. Alacsony fenntartási költség. A közös költség 15.000 Forint 1 főre, a víz és áram költség fogyasztás alapján fizetendő. Az energia takarékos és korszerű padlófűtésnek köszönhetően a fűtési költség kedvező. Egy teljesen új fűtési rendszerről beszélünk, így az áramfogyasztásról pontos érték frissen felújított lakás révén nem áll a rendelkezésemre. Szuper közlekedés: 6,9,15,26,91,115,191,291-es busz, a 4-es és 6-os villamos, a 72,73-as troli, M 3-as metró párperc sétával elérhető. Lehel piac, Westend bevásárló központ, egyéb élelmiszer üzletek (Spar, Lidl, Aldi,) bankok (MKB Bank, Budapest Bank), Rossman, Decathlon, gyógyszertár, orvosi rendelő valamint a szórakozási lehetőségek mind megtalálhatóak, Víg Színház, éttermek, Mc Donald’s, kávézók. A Margitsziget, ha imád futni vagy csak ha szeretne töltekezni a természetben 8 perc sétával elérhető. A sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus strand. Ideális lehet fiatal pároknak vagy vállalkozásnak, akár coaching vagy más önismereti tevékenységre. Minimum egy évre bérelhető és két havi kaució szükséges. Háziállat nem hozható és a lakásban a dohányzás nem megengedett. Bérleti díj: 220.000 Ft / hó + rezsi.

Eladó Önálló ház - Szada - R432905

51 900 000 Ft

Szadán megvételre kínálok, egy 140 nm-es családi házat, 5667 nm-es telekkel. A ház 3 szobás, de lehetőség van, még egy szoba kialakítására is. A telken gyümölcsfák, melléképületek, melyek gazdálkodásra is alkalmasak. Két önálló garázs, pince. Kiváló befektetés, ha építeni akar, hisz a telek nagyságából adódóan, több ház, illetve ikerházak építhetőek rá. Busz megálló a közelben, M3, Gödöllő, Veresegyház, Budapest könnyen elérhető. Az ár irányár!

Eladó Lakás - Bp I. ker. Tábor utca - R432903

765 000 EUR

Eladó I. Ker. Tábor utcában, 140 m2-es, nappali + 2 szobás, teraszos tetőtéri lakás kiváló adottságokkal. Házban lift, mélygarázs, központi fűtés. Kilátás kertre, zöld udvarra. További információkért, kérem keressen.

Kiadó Lakás - Bp V. ker. Egyetem tér - R432902

1 600 EUR

A Belváros szívében, közel az új Fő utcához, valamint a Váci utcához található ez az igényesen felújított és hangulatosan berendezett lakás. A környéken számos kávézó, étterem, és üzlet várja a vendégeket, de a Károlyi - kert a kikapcsolódni vágyóknak nyújt ideális helyet. A Vásárcsarnok és a Duna - part is alig 10 perc sétára található, a régi Váci utca pedig 3 utcányira van. Parkolás: a Kálvin téri szálló mélygarázsában lehetséges Lakás: Az Egyetem tér egyik patinás épületének második emeletén található ez a 3 hálós, art deco stílusban gyönyörűen berendezett lakást. Tágas terek, stílusos bútorok adják a lakás különleges hangulatot. Az ablakokból csodás kilátás nyílik a nem régen felújított Egyetem térre. A lakásba érve tágas nappali - konyhába érkezünk. A konyha teljesen gépesített és felszerelt. A lakásban négy hálószoba került kialakításra, melyből kettő a belső udvarra, kettő pedig utcára néz. Egy kádas és egy zuhanyzós fürdő került kialakításra, valamint egy tágas gardróbszoba biztosítja a tárolási lehetőséget. Ÿ Bérleti díj: 1600 € / hó Ÿ Közös költéség: 21.160.- HUF Ÿ Kisállat: nem megengedett Ÿ Lift: van a házban Ÿ Fűtés: egyedi Ÿ Extra: riasztó, klíma

Eladó Önálló ház - Dabas - R432901

33 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Dabas Sáriban 90 m2-es, két utcára nyíló telken elhelyezkedő, összközműves családi ház eladó! Gyönyörű, fiatalos ingatlant ajánlok figyelmébe. A házban két nagy szoba, nappali, étkező-konyha, kamra, előszoba és fürdőszoba kapott helyet. Fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Külön álló garázs, fedett szín, valamint melléképületek találhatók udvarán, mely 546m2-es. A locsolásról fúrt kút gondoskodik. A ház a 70-es évek végén épült vályogtéglából beton sávalapra, három éve felújításon esett át. Tágas, világos helyiségek, ízléses kialakítás, igényes kivitelezés jellemzi az ingatlant. Ha szeretne egy kedves és jó házat vásárolni jó áron, kérem hívjon bizalommal!

Eladó Lakás - Bp III. ker. Lajos utca - R432900

22 900 000 Ft

Kiváló befektetés első lakásnak, irodának! III. kerületben, Belső Óbudán eladó egy jó állapotú társasház földszintjén elhelyezkedő 29 nm-es, felújítandó kis lakás. Az ingatlan a társasház udvarán az utolsó lakás, így a Lajos utca forgalmából semmi se hallatszódik be, a ház nyugodt és csendes, így akár otthoni munkára is kifejezetten alkalmas. Az ingatlan felújítandó, ebből adódóan az új tulajdonos a saját ízlésére alakíthatja. Üres és azonnal birtokba vehető. Értéknövelő tényezői között jelenik meg a központi elhelyezkedés, a megfelelő infrastruktúrális ellátottság. A 9-es buszmegálló közelsége és a könnyű kiadhatóság. Per- és Tehermentes. Irányár: 22.900.000.- Ft

Eladó Lakás - Bp X. ker. Liget utca - R432895

17 990 000 Ft

X. kerületben, a Liget utcában eladó egy 31 nm-es, 1 szobás, konvektor fűtésű, délnyugati fekvésű, földszinti, udvari lakás. 2 éve (a nyílászárók kivételével) teljes körű felújításon esett át, egy 10 nm-es, fekvő galériával növelték a szoba területét. Az ingatlan teljesen száraz. Az infrastruktúra és a közlekedés kiváló, Kőbánya Vársközpont pár perces sétával elérhető. A bútorok megegyezés tárgyát képezik. Az ár irányár.

Eladó Lakás - Bp II. ker. Budaliget - R432894

141 759 200 Ft

II/A Budaligeten eladó, egy új építésű, 2020 augusztusára tervezett átadású 5 lakásos társasház második emeletén elhelyezkedő, 82 m2-es,PENTHAUSE, 4 szobás, geotermikus fűtésű, 80 m2 terasszal rendelkező lakás, választható burkolatokkal és extrákkal.

Eladó Lakás - Bp II. ker. Budaliget - R432892

149 609 900 Ft

II/A Budaligeten eladó, egy új építésű, 2020 augusztusára tervezett átadású 5 lakásos társasház első emeletén elhelyezkedő, 109 m2-es, 6 szobás, geotermikus fűtésű, kiváló anyagokból megépített lakás, 43 m2 terasszal, választható burkolatokkal és extrákkal.

Eladó Lakás - Bp II. ker. Budaliget - R432891

60 027 700 Ft

II/A Budaligeten eladó, egy új építésű, 2020 augusztusára tervezett átadású 5 lakásos társasház első emeletén elhelyezkedő, 46 m2-es, 2 szobás, geotermikus fűtésű, kiváló anyagokból megépített lakás, 8 m2 terasszal, választható burkolatokkal és extrákkal.

Eladó Lakás - Bp II. ker. Budaliget - R432890

85 140 500 Ft

II/A Budaligeten eladó, egy új építésű, 2020 augusztusára tervezett átadású 5 lakásos társasház földszintjén elhelyezkedő, 66,89 m2-es, 3 szobás, geotermikus fűtésű, kiváló anyagokból megépített lakás, saját nagy 161,95 m2-es kerttel, 26,7 m2 terasszal, választható burkolatokkal és extrákkal.

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Sorház
Érd
Kossuth Lajos utca

49 800 000 Ft

Eladó Házrész
Gödöllő

39 900 000 Ft

Eladó Önálló ház
Kakucs

19 900 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XX. ker.
Baross utca

24 900 000 Ft