Keresési paraméterek mentése - egyszerű, gyors, biztonságos
 •  
 • Legyen az első! Naponta akár 100 új ingatlan vételi/bérlési
 • lehetőség. Kezdje a napot az Ön által meghatározott paraméterű
 • ingatlanok megtekintésével a CDC Ingatlan adatbázisában!


 • A jelenlegi keresés túl sok találatot eredményezett, de amennyiben
 • tovább szűkíti a paramétereket, emailben is kaphat értesítést. A feltételnek
 • megfelelő ajánlatokat a rendszer automatikusan generálja minden reggel a
 • CDC Ingatlan adatbázisába előző nap beérkezett ingatlanokból.

Ingatlan kereső - eladó, kiadó ingatlanok

Eladó Telek - Bp XVIII. ker. Ganzkertváros - R433445

26 200 000 Ft

XVIII. kerületben, Ganz kertvárosában eladó egy 722 nm-es saroktelek. Az ingatlan frissen aszfaltozott utcában található, igényes ingatlanok szomszédságában. A közművek közvetlenül a telek mellett. Beépíthetőség 35%, telek határra is lehet építkezni.

Eladó Lakás - Bp IX. ker. Lónyay utca - R433443

44 990 000 Ft

IX. kerületben, a Lónyay utcában eladó egy nagyon szépen karbantartott 5 szintes társasház első emeletén elhelyezkedő, 49 nm-es, kis nappalis/étkezős, 2 szobás, erkélyes lakás. A Bauhaus épületet most festették újra, bár eddig se volt rossz állapotban, kis lakóközösséggel rendelkezik, zárt lépcsőházas, liftes épület. Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatosan karban volt tartva, jelenleg is egy festés után akár azonnal hasznosítható. A tulajdonos az eredetileg 2 szobás ingatlant a saját kényelme miatt átalakította, így jelenleg 3 szobás ingatlanként funkcionál. A fenntartási költsége kedvező, hiszen a közös költség 30.925.- Ft, melyben benne van a fűtés és a korlátlan vízhasználat. A közelben a Duna-part, Bakáts tér, illetve több tömegközlekedési lehetőség is, mint például a 4-6-os villamos, 3-4-es metró, 15, 115-ös busz, illetve több egyetem,:Corvinus, Semmelweis Egyetem. Az elmúlt évek alatt a környék dinamikusan fejlődött, változik, minden megtalálható, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. Értéknövelő tényezői között jelenik meg a jó infrastruktúra, a kedvelt lokáció, a sportolás szerelmeseinek több park, egyetemek miatti könnyű kiadhatóság. Irányár: 46.900.000.- Ft A Bauhaus épületet most festették újra, bár eddig se volt rossz állapotban, kis lakóközösséggel rendelkezik, zárt lépcsőházas, liftes épület. Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatosan karban volt tartva, jelenleg is egy festés után akár azonnal hasznosítható. A tulajdonos az eredetileg 2 szobás ingatlant a saját kényelme miatt átalakította, így jelenleg 3 szobás ingatlanként funkcionál. A fenntartási költsége kedvező, hiszen a közös költség 30.925.- Ft, melyben benne van a fűtés és a korlátlan vízhasználat. A közelben a Duna-part, Bakáts tér, illetve több tömegközlekedési lehetőség is, mint például a 4-6-os villamos, 3-4-es metró, 15, 115-ös busz, illetve több egyetem,:Corvinus, Semmelweis Egyetem. Az elmúlt évek alatt a környék dinamikusan fejlődött, változik, minden megtalálható, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. Értéknövelő tényezői között jelenik meg a jó infrastruktúra, a kedvelt lokáció, a sportolás szerelmeseinek több park, egyetemek miatti könnyű kiadhatóság. Irányár: 44.990.000.- Ft

Kiadó Iroda - Budaörs Terrapark - R433441

2 950 EUR

Budaörsi Ipari és Technológiai Parkban, kiadó egy 295 m2-es két szintes IRODAHELYSÉG . Az iroda átlagos belmagassága több mint 4 méter, így a sok üvegfelülettel kellemes környezetet biztosít a napi munkához. Az iroda kiválóan alkalmas IT cégek, webáruházak, kereskedelmi tevékenységgel rendelkező cégek számára. A modern kialakítású és felszereltségű ingatlan helységeinek felhasználhatósága kitűnően variálható. Lehetőség van az épület körüli parkolásra. Bérleti díj: 10euró/m2 üzemeltetési díjjal együtt!

Kiadó Iroda - Budaörs Terrapark - R433440

1 950 EUR

Budaörsi Ipari és Technológiai Parkban, kiadó egy 195 m2-es IRODAHELYSÉG . Az iroda átlagos belmagassága több mint 4 méter, így a sok üvegfelülettel kellemes környezetet biztosít a napi munkához. Az iroda kiválóan alkalmas IT cégek, webáruházak, kereskedelmi tevékenységgel rendelkező cégek számára. A modern kialakítású és felszereltségű ingatlan helységeinek felhasználhatósága kitűnően variálható. Lehetőség van az épület körüli parkolásra. Bérleti díj: 10euró/m2 üzemeltetési díjjal együtt!

Kiadó Iroda - Budaörs Gyár utca - R433438

1 000 EUR

Budaörsi Ipari és Technológiai Parkban, kiadó egy 100 m2-es IRODAHELYSÉG . Az iroda átlagos belmagassága több mint 4 méter, így a sok üvegfelülettel kellemes környezetet biztosít a napi munkához. Az iroda kiválóan alkalmas IT cégek, webáruházak, kereskedelmi tevékenységgel rendelkező cégek számára. A modern kialakítású és felszereltségű ingatlan helységeinek felhasználhatósága kitűnően variálható. Lehetőség van az épület körüli parkolásra. Bérleti díj: 10euró/m2 üzemeltetési díjjal együtt!

Eladó Önálló ház - Nyáregyháza - R433436

4 900 000 Ft

Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Piaci ár alatt tanya eladó! Nyáregyházán közel az aszfaltos úthoz, erdei tanya eladó. Szomszédok több száz méterre, csend és nyugalom árasztja el a kis tanyát. Sajnos az épület látott már szebb napokat is, de maga a telek és a környezet varázslatos, ezer lehetőséget rejt magában. Budapest és több nagyobb város közelsége, sok munkalehetőséget biztosít. A tanya körül az erdő nagyrészt akác, ami egy igen értékes fa, mind vágásérett, így fűtésre használható. Fúrt kút biztosítja a vízellátást, a fűtésről vegyes tüzelésű kályha gondoskodik. Az áramot alacsony költséggel be lehet vezettetni. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Önálló ház - Hernád - R433434

26 000 000 Ft

Hernád központi részén, mégis csendes környezetben eladásra kínálok egy felújított, összközműves családi házat, mely a 80-as években épült téglából és vályogból. Sok lehetőség rejlik ebben a házban. Az ingatlan rendszeresen karbantartott, illetve felújított. Főbb jellemzője a világos, szép terek, rendezett kert, ízléses kialakítás. A tetőtér beépítésével a hátsó plusz telekrész kihasználásával, egy plusz dolgozó szoba kialakítási lehetőségével együtt. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, művelődési ház, bolt is található. Ideális választás lehet fiatal pároknak, kisgyermekeseknek is, de az időseknek is van szórakozási lehetőség a közelben. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Eladó Lakás - Bp IX. ker. Mester utca - R433431

35 500 000 Ft

IX. kerület Mester utcában, Haller park közvetlen közelében, viszonylag jó állapotú, liftes polgári ház negyedik emeletén, eladóvá vált ez a 39 m2-es+ 2 m2-es erkélyes, amerikai konyhás nappalis + egy hálószobás, utcai-udvari nézetű, KNy-i tájolású, napos, 5 évvel ezelőtt felújított, cirkó fűtéses, alacsony fenntartású, fiatalos barátságos , tehermentes örök lakás. A környék a közlekedés és az infrastruktúra kiváló!!

Eladó Önálló ház - Tapolca - R433429

15 900 000 Ft

Tapolca belvárosához közeli utcában lakóingatlan eladó! A ház anyaga terméskő, alapterülete 105 nm. Két szobával, előszobákkal, konyhával, fürdő/WC-vel rendelkezik. Továbbá szolgáltatást nyújtó tevékenységnek alkalmas helyiség külön bejárattal is rendelkezésre áll, de egy újabb szobává is kialakítható. Az épület fűtése gázkonvektoros. Valamennyi közmű be van vezetve. A házhoz tartozó telek 304 nm-es, melynek egy része térkövezett, valamint kialakítható egy kis kert, végül még található egy szerszámos helyiség is. Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom Önnek. Irányár: 15,9 MFt

Eladó Önálló ház - Bp XVI. ker. Szentgyörgytelep - R433426

54 900 000 Ft

XVI. kerületben, Szentgyörgytelepen eladó egy 554 m2-es telken lévő, 1995-ben épült, jelenleg is jó állapotban lévő, 3 szobás családi ház. Az ingatlan 70 m2-es, 2 hálószobával és 1 nagyméretű, teraszkapcsolatos amerikai-konyhás nappalival rendelkezik. A terasz mérete 25 m2, mely a hátsó kert felé néz. A tetőtér jelenleg nincs beépítve, de igény esetén beépíthető ezzel növelve a lakóterületet! A telken van egy különálló, 30 m2-es kis házikó, mely 1 szobából, konyhából és fürdőszobából áll. Az ingatlan közlekedésileg és elhelyezkedésileg tökéletes. A ház tehermentes, 1/1 tulajdon! Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy kérdése lenne, kérem híjon! Az ingatlan rugalmasan megtekinthető! Irányár: 54,9M Ft.

Kiadó Lakás - Bp IX. ker. Csarnok tér - R433425

800 EUR

IX. kerületben, a Belvárosban, a Csarnok téren hosszú távra kiadó egy gyönyörű, liftes ház IV. emeletén lévő, 124 m2-es, 3 szobás, felújított, bútorozott és gépesített, légkondicionált, azonnal költözhető lakás. Kiváló közlekedés! Bérleti díj: 800 Euro.

Kiadó Lakás - Bp IX. ker. Csarnok tér - R433424

600 EUR

IX. kerületben, a Belvárosban, a Csarnok téren hosszú távra kiadó egy gyönyörű, liftes ház IV. emeletén lévő, 82 m2-es, 2 szoba-hallos, felújított, bútorozott és gépesített, légkondicionált, azonnal költözhető lakás. Kiváló közlekedés! Bérleti díj: 600 Euro.

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Vezér utca - R433423

34 500 000 Ft

XIV. kerületben, a Vezér utcában kínálom megvételre ezt a III. emeleti, 53 m2-es, 2 külön nyíló szobás, ABLAKOS konyhás, fürdőszobás, TERASZOS, egyedi gázfűtéses, napfényes, jó állapotú, parkra néző lakást tárolóval és az erkélyről kilátással a budai hegyekre. A LAKÁS: 2019-ben a felújításra került, mely során a teljes víz- és elektromos hálózat, klíma, burkolatok, biztonsági bejárati ajtó, hőszigetelt 3 tétegű műanyag ablakok, kerültek beépítésre. A HÁZ: 12 lakásos társasház LIFT nélküli, homlokzata 2019-ben teljes felújítás során 15 cm-es dryvit szigetelést kapott. A KÖRNYÉK: Paskál fürdő, SPAR, gyógyszertár pár perc séta. Remek infrastruktúrával. Kinek AJÁNLOM? Aki szeretne központi helyen élni, de mégis fontos a sok zöld, a fák, a parkos környezet, azok számára tökéletes megoldás. Fiatal pároknak, első lakást keresőknek ideális lehetőség. Kiadásra, a külön nyíló szobák miatt diákoknak is gyorsan kiadható. Alacsony fenntartási költség. DÍJMENTES parkolás a ház előtt! Az ingatlan per- és tehermentes és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Irányár: 34.500.000 Ft.

Kiadó Lakás - Bp V. ker. József Nádor tér - R433422

2 500 EUR

***Kivételes lehetőség, igazi ritkaság!*** V. kerületben, a gyönyörűen felújított JÓZSEF NÁDOR TÉREN kínálom bérbevételre ezt az I. emeleti, 190 m2-es, 4 szobás, napfényes, klimatizált, 11 m2-es ERKÉLLYEL és nagy terekkel rendelkező, 2 bejáratos polgári lakást kilátással a József Nádor térre! Az épület gyönyörű, kívül-belül felújított, liftes! A hely PRÉMIUM kategóriás! Központi elhelyezkedésének köszönhetően a Deák Ferenc tér, Erzsébet tér, Vörösmarty tér és a Duna korzó pár perc sétával elérhető. KINEK AJÁNLOM? Olyan igényes leendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a harmonikus életteret, szereti a kényelmet és eleganciát, ami a tökéletes lokációval párosul. A Főváros leghíresebb sétálóutcája pár lépésnyire, a Ferenciek tere ugyancsak, a Duna parti korzó 2 perc sétával elérhető. Számos kulturális-, szórakozási- és bevásárlási lehetőségek tárháza kínálkozik a környéken. A pezsgő Belváros, az üzleti negyed közelsége az üzletemberek számára is kiemelten vonzó. Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új igényes lakó az álmaiban szereplő otthonára éljen a Belváros szívében. Nem kell a felújítással bajlódni, csak élvezni kell a lakás által nyújtott előnyöket. Diákoknak is ideális választás, mivel 14 főnek kényelmes életet biztosít és itt a közbiztonság garantált és egy különleges egyedi ingatlanban élhetnek. A lakás bútorozott és gépesített egy bőrönddel költözhető. Háziállat nem hozható, dohányzás nem megengedett. Minimum 1 évre bérelhető. Szerződéskötéshez 1 havi bérleti díj + 2 havi kaució szükséges. Bérleti díj: 2500 EURO + rezsi.

Kiadó Lakás - Bp XIII. ker. Váci út - R433421

180 000 Ft

***Trendi, fiatalos lakás kaidó*** XIII. kerületben, Újlipótvárosban kínálom bérbe vételre ezt az V. emeleti, 40 m2-es, 2 külön nyíló szobás, NAPFÉNYES, cirkó fűtéses, klimatizált, utcai nézetű, BÚTOROZOTT lakást. Szuper közlekedés: M3-as Metró, 115,105-ös busz, a 14-es villamos pár perc sétával elérhető. Lehel piac, Lehel piac, Westend bevásárló központ, egyéb élelmiszer üzletek (Spar, Lidl, Aldi ,Manna) OTP, posta, Rossmann, Decathlon, gyógyszertár, orvosi rendelő valamint a szórakozási lehetőségek mind megtalálhatóak, éttermek, kávézók. A Margitsziget, ha imád futni vagy csak ha szeretne töltekezni a természetben gyorsan elérhető. A sziget rekreációs pihenőövezet több sportcentrummal, kiépített kocogó pályával, edzőteremmel, a télen is üzemelő, frissen felújított Palatinus strand. Ideális lehet fiatal pároknak vagy vállalkozásnak, akár coaching vagy más önismereti tevékenységre. Minimum egy évre bérelhető és két havi kaució szükséges. Háziállat nem hozható és a lakásban a dohányzás nem megengedett. Azonnal költözhető! Bérleti díj: 180.000 Ft / hó + rezsi.

Eladó Sorház - Bp XXIII. ker. Soroksár - R433419

59 990 000 Ft

XXIII. Soroksár csendes mellékutcájában, 2018-ban átadott, 4 lakásos sorház legbelső (intim kerttel rendelkező) lakása eladó. Az ingatlan 95 nm-es, nappali + 3 hálószobás, cirkó fűtéses, belső 2 szintes, dupla komfortos. Kiváló minőségű burkolatok jellemzik. Minden ablakon redőny, szúnyogháló. A pakolást egy 4,5 nm-es tároló teszi kényelmessé. Az ingatlan kiváló állapotú mind esztétikailag, mind műszakilag. Felszíni gépkocsibeálló a telken. (elektromos kapun lehet bejutni.

Eladó Lakás - Bp XIV. ker. Herminamező - R433416

42 000 000 Ft

XIV. kerületben, Herminamezőn, kellemes zöld környezetben eladó egy 2. emeleti, Róna utcára néző, 67 m2 lakóterületű, 2 +1 félszobás, kitűnő elrendezésű (mindhárom szoba külön nyíló ), jó állapotú, 2015-ben teljes felújításon átesett, egyedi gázfűtéses, tehermentes, rendkívül napfényes, nagy erkélyes (4 m2) öröklakás gépesített konyhabútorral! Parkolni a ház előtt, közterületen a nap bármely szakaszában kényelmesen lehet! A hely közlekedésileg kiváló! Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy kérdése lenne, kérem hívjon, az ingatlan rugalmasan megtekinthető! Irányár: 42 M Ft.

Eladó Lakás - Bp XVII. ker. Újlak utca - R433415

28 480 000 Ft

A XVII. kerületben , az Újlak utcában eladó egy panorámás, 9. emeleti, két szobás, 51m2-es felújított, panellakás. Karbantartott tiszta épületben. Nagyon jó elosztású, kiadásra is alkalmas, külön nyíló nagyméretű szobákkal, kialakított étkezős, barátságos otthon.

Eladó Lakás - Bp IV. ker. Kassai utca - R433414

36 900 000 Ft

A IV. kerületben, a Kassai utcában karbantartott tégla épületben , 75 m2-es, 2,5 szobás földszinti lakás eladó. Az ingatlan részben felújított, tágas terek, jó elrendezés, és egy hangulatos közös kert teszi igazán jó vétellé. Befektetésnek is ideális, mivel jól kiadható, átalakítás után akár egészségügyi vállalkozásra is alkalmas. Újpest központ egy perc , villamos metró 2 percre. A lakáshoz száraz zárható pince is tartozik.

Eladó Lakás - Bp V. ker. Zoltán utca - R433413

35 900 000 Ft

V. kerületben Zoltán utca legszebb részén, közel a Parlamenthez és a Dunához gyönyörűen felújított, impozáns, nagypolgári házban eladóvá vált ez a lakberendező által megálmodott, frissen felújított utcai nézetű világos, napos tehermentes örök lakás. Az ingatlan belmagassága 4,60 ennek köszönhetően 5,7 m2-es állógalériás félszoba került kialakításra, alapterülete a lakásnak 22 m2. A felújítása során az aljzat és az oldalfalak szigetelve lettek. Fűtése elektromos. Az ingatlan használati megosztással eladó! A környék a közlekedés és az infrastruktúra kiváló!!

Expressz kapcsolatfelvétel

Várjuk jelentkezését ingatlanközvetítéssel kapcsolatban:

 • Amennyiben értékesíteni kívánt ingatlana (ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan) van Budapesten (akár Buda, vagy Pest kerületeiben), vagy az ország más területein,
 • Kiadó ház, lakás, albérlet ügyben,
 • Otthonteremtéssel kapcsolatos tanácsadás, akár hitelmegoldásokkal,
 • Ha ingatlant vásárolna – ház, lakás, telek, kereskedelmi ingatlan stb…

Amennyiben segítségére lehetünk ingatlan eladásában, vásárlásában, kiadásában és bérlésében, úgy kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy munkatársunk felvegye a kapcsolatot Önnel!

Az adatlap kitöltésével Ön hozzájárul személyes adatainak kapcsolattartási célból történő kezeléséhez. A hozzájárulás visszavonását Ön kezdeményezheti az Önnel kapcsolatot tartó értékesítőnél, illetve amennyiben a személyes kapcsolatfelvétel még nem történt meg, a cdci@cdci.hu email címen. Az adatkezeléshez kapcsolódó jogairól az Adatvédelmi Tájékoztatónk ad részletes felvilágosítást.

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

51 434 250 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

49 853 150 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

48 155 000 Ft

Eladó Lakás
Bp XIII. ker.
Angyalföld

69 492 500 Ft